papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
κοιτα ψυχαναλυση βραδιατικα..
το ξερω.
εχω κανει 5-6 standardακια και τα παω εναλλαξ καθε φορα για να μη βαριεμαι και η καθε μια με διαφορετικο style.
+ καμια καινουρια που θα μου κανει εντυπωση.
πλεον με ξερουν και τις ξερω, αρα ολοι ειναι happy.
αχαστη τακτικη που μου βγαινει μεχρι σημερα μακραν.
Μπραβο σοφη και πολυ ωραια τακτικη , καπως ετσι το εχω και εγω !!!!!!το ξερω.
εχω κανει 5-6 standardακια και τα παω εναλλαξ καθε φορα για να μη βαριεμαι και η καθε μια με διαφορετικο style.
+ καμια καινουρια που θα μου κανει εντυπωση.
πλεον με ξερουν και τις ξερω, αρα ολοι ειναι happy.
αχαστη τακτικη που μου βγαινει μεχρι σημερα μακραν.
Καλό μεσημέρι αρχηγέ. Αν ακούσεις κάτι για το αν και που δουλεύει η Ελένη από Κολωνού 53 θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να μας ενημέρωνες. ΕυχαριστώΠέρασμα πριν λίγο από Άγκυρας12Α δουλεύει η Άννα ξανθιά Μιλφ γυρολόγος παλιά , Βέργας 3, Ρεμούνδου έχει παχύνει πολύ πεσμένη χάλια θα έλεγα μαζί της ήταν η Τζένη στο δωμάτιο.
Επίσης πέρασα μια από Φυλης105 εκεί ολημερίς βρίσκεται μια αδύνατη άχαρη ασπρουλιαρα Αναστασία το στυλακι της βρωμάει φόλα και ξεπετα πολύ πριν διαβεί την πόρτα κανείς μαζί της η αδύνατη κοκκινομάλλα γυρολόγος Μιλφ από Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος,Έλλης, Ρεμούνδου εντελώς αδιάφορες άσχημες κλασικές μίζερες τυποποιημένες βαρετές παρουσίες.
Είναι απίστευτα τραγική η κατάσταση στην πιάτσα πέρα από τις ίδιες κοπέλες οι επιλογές είναι τόσο ελάχιστες όσο ποτέ σε συνδιασμό με την ζέστη κάθε σκέψη για πέρασμα από την πιάτσα σκέτο χάσιμο χρόνου.
Ο ιός καθάρισε το τοπίο, κρανίου τόποςΕίναι απίστευτα τραγική η κατάσταση στην πιάτσα πέρα από τις ίδιες κοπέλες οι επιλογές είναι τόσο ελάχιστες όσο ποτέ σε συνδιασμό με την ζέστη κάθε σκέψη για πέρασμα από την πιάτσα σκέτο χάσιμο χρόνου.
Φοράει καμία,μάσκα ;;
Live:
Αστυνομικός στην είσοδο του Φυλής 71Β με έναν άλλο τύπο με πολιτικά. Έφτασε και μηχανή με άλλους δύο. Κίνηση βλέπω.
Μία άσχετη που παίρνω πότε-πότε φοράει πάντα μάσκα. Και έχει πολύ πλάκα γιατί την ιδρώνει, πραγματικά. Καμμιά άλλη δεν έχω πάρει με μάσκα.
Sorry ρε φιλάρακο που σε παιρνω απο τα μουτρα αλλα επι τη ευκαιρια να πω κατι γιαυτο.Και πολύ καλά κάνει φίλε μου.
Να ζητάτε από τις τσατσάδες να φοράνε μάσκα τα κορίτσια,γιατί είναι που είναι επικίνδυνα η Φυλής και το Μετάξι,με τα βρώμικα σεντόνια,αλλά μην κολλήσετε και τον COVID-19.Μεταδίδεται πολύ εύκολα στους γύρω σας,που στο κάτω κάτω,δε θα φταίνε σε τίποτα.
Πριν λίγο με Βικτώρια χωρίς να υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Η μία Ελληνικά η άλλη αγγλικά και μεταξύ τους Ρωσσικα. Τελείωσα με ζόρι.Συναγωνιστές, η Φωτεινή από Διδυμου 27 με ποιά άλλη καβλίτσα κάνει καλή παρτούζα; Αν γνωρίζει κανείς. ..
Καλησπέρα φρεντς...έχει πετύχει κανείς την Τατιάνα από τα μοντελάδικα της φυλής;Δεν μπορώ να την πετύχω τελευταία δυστυχώς
Πριν ένα μήνα ήταν στο βέργας 2, δεύτερη και τρίτη βάρδια.Καλησπέρα φρεντς...έχει πετύχει κανείς την Τατιάνα από τα μοντελάδικα της φυλής;Δεν μπορώ να την πετύχω τελευταία δυστυχώς