Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 184 άτομα (19 μέλη και 165 επισκέπτες)

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Συναγωνιστές, η Φωτεινή από Διδυμου 27 με ποιά άλλη καβλίτσα κάνει καλή παρτούζα; Αν γνωρίζει κανείς. ..

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456
το ξερω.
εχω κανει 5-6 standardακια και τα παω εναλλαξ καθε φορα για να μη βαριεμαι και η καθε μια με διαφορετικο style.
+ καμια καινουρια που θα μου κανει εντυπωση.
πλεον με ξερουν και τις ξερω, αρα ολοι ειναι happy.
αχαστη τακτικη που μου βγαινει μεχρι σημερα μακραν.
το ξερω.
εχω κανει 5-6 standardακια και τα παω εναλλαξ καθε φορα για να μη βαριεμαι και η καθε μια με διαφορετικο style.
+ καμια καινουρια που θα μου κανει εντυπωση.
πλεον με ξερουν και τις ξερω, αρα ολοι ειναι happy.
αχαστη τακτικη που μου βγαινει μεχρι σημερα μακραν.
Μπραβο σοφη και πολυ ωραια τακτικη , καπως ετσι το εχω και εγω !!!!!!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πέρασμα πριν λίγο από Άγκυρας12Α δουλεύει η Άννα ξανθιά Μιλφ γυρολόγος παλιά , Βέργας 3, Ρεμούνδου έχει παχύνει πολύ πεσμένη χάλια θα έλεγα μαζί της ήταν η Τζένη στο δωμάτιο.
Επίσης πέρασα μια από Φυλης105 εκεί ολημερίς βρίσκεται μια αδύνατη άχαρη ασπρουλιαρα Αναστασία το στυλακι της βρωμάει φόλα και ξεπετα πολύ πριν διαβεί την πόρτα κανείς μαζί της η αδύνατη κοκκινομάλλα γυρολόγος Μιλφ από Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος,Έλλης, Ρεμούνδου εντελώς αδιάφορες άσχημες κλασικές μίζερες τυποποιημένες βαρετές παρουσίες.

Είναι απίστευτα τραγική η κατάσταση στην πιάτσα πέρα από τις ίδιες κοπέλες οι επιλογές είναι τόσο ελάχιστες όσο ποτέ σε συνδιασμό με την ζέστη κάθε σκέψη για πέρασμα από την πιάτσα σκέτο χάσιμο χρόνου.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Πέρασμα πριν λίγο από Άγκυρας12Α δουλεύει η Άννα ξανθιά Μιλφ γυρολόγος παλιά , Βέργας 3, Ρεμούνδου έχει παχύνει πολύ πεσμένη χάλια θα έλεγα μαζί της ήταν η Τζένη στο δωμάτιο.
Επίσης πέρασα μια από Φυλης105 εκεί ολημερίς βρίσκεται μια αδύνατη άχαρη ασπρουλιαρα Αναστασία το στυλακι της βρωμάει φόλα και ξεπετα πολύ πριν διαβεί την πόρτα κανείς μαζί της η αδύνατη κοκκινομάλλα γυρολόγος Μιλφ από Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος,Έλλης, Ρεμούνδου εντελώς αδιάφορες άσχημες κλασικές μίζερες τυποποιημένες βαρετές παρουσίες.

Είναι απίστευτα τραγική η κατάσταση στην πιάτσα πέρα από τις ίδιες κοπέλες οι επιλογές είναι τόσο ελάχιστες όσο ποτέ σε συνδιασμό με την ζέστη κάθε σκέψη για πέρασμα από την πιάτσα σκέτο χάσιμο χρόνου.
Καλό μεσημέρι αρχηγέ. Αν ακούσεις κάτι για το αν και που δουλεύει η Ελένη από Κολωνού 53 θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να μας ενημέρωνες. Ευχαριστώ

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ο ιός καθάρισε το τοπίο, κρανίου τόπος

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Live:
Αστυνομικός στην είσοδο του Φυλής 71Β με έναν άλλο τύπο με πολιτικά. Έφτασε και μηχανή με άλλους δύο. Κίνηση βλέπω.  :coffee: :coffee:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
θα ελέγξουν αν τηρούνται τα μέτρα κατά του covid 19..κοινωνικές αποστάσεις,μάσκα,μόνο στα 4,θερμομέτρηση κλπ..είναι γατόνια τα μπατσόνια..

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.055
Πόντοι
3.091

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Live:
Αστυνομικός στην είσοδο του Φυλής 71Β με έναν άλλο τύπο με πολιτικά. Έφτασε και μηχανή με άλλους δύο. Κίνηση βλέπω.  :coffee: :coffee:

Το σαββατο ειναι η πρωτη του μηνος, μαλλον βιαστηκαν.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Μία άσχετη που παίρνω πότε-πότε φοράει πάντα μάσκα. Και έχει πολύ πλάκα γιατί την ιδρώνει, πραγματικά. Καμμιά άλλη δεν έχω πάρει με μάσκα.

Και πολύ καλά κάνει φίλε μου.
Να ζητάτε από τις τσατσάδες να φοράνε μάσκα τα κορίτσια,γιατί είναι που είναι επικίνδυνα η Φυλής και το Μετάξι,με τα βρώμικα σεντόνια,αλλά μην κολλήσετε και τον COVID-19.Μεταδίδεται πολύ εύκολα στους γύρω σας,που στο κάτω κάτω,δε θα φταίνε σε τίποτα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και πολύ καλά κάνει φίλε μου.
Να ζητάτε από τις τσατσάδες να φοράνε μάσκα τα κορίτσια,γιατί είναι που είναι επικίνδυνα η Φυλής και το Μετάξι,με τα βρώμικα σεντόνια,αλλά μην κολλήσετε και τον COVID-19.Μεταδίδεται πολύ εύκολα στους γύρω σας,που στο κάτω κάτω,δε θα φταίνε σε τίποτα.
Sorry ρε φιλάρακο που σε παιρνω απο τα μουτρα αλλα επι τη ευκαιρια να πω κατι γιαυτο.
Ο ιος μας χαλαει μπας και αρρωστησουμε που στο κατω κατω ειναι και το μεγαλυτερο ψεμα του παγκοσμιου λομπυ.
Δε μας χαλαει η βρωμια και ολη αυτη η σκατιλα που περιβαλει ολα τα μπουρδελα απο τα λαθρα που μας κατσικοθηκαν?
Που οι δρομοι ζεχνουν και οι αρουραιοι κανουν παρτι καθημερινα?
Που ολοι τους κατουρανε και χεζουν οπου ναναι?
Τα πρεζακια και οι εμποροι δινουν και περνουν στις συγκεκριμενες περιοχες?
Που οι αφγανοι και οτι αλλη φαρα θες κρυβουν τα μαχαιρια προς χρηση σε ενδεχομενη φασαρια και σκοτωνουν κοσμο?
Μπορω να πω πολλα ακομα παραδειγματα.
Ολη αυτη η κατασταση δε μας ενοχλει και τοσο γιατι τη ζουμε στην καθημερινοτητα μας και απλα τα λεμε για να τα λεμε.
Ο ιος ομως μας πειραξε μηπως και νοσησουμε.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Συναγωνιστές, η Φωτεινή από Διδυμου 27 με ποιά άλλη καβλίτσα κάνει καλή παρτούζα; Αν γνωρίζει κανείς. ..
Πριν λίγο με Βικτώρια χωρίς να υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Η μία Ελληνικά η άλλη αγγλικά και μεταξύ τους Ρωσσικα. Τελείωσα με ζόρι.
Ίσως Μιλένα ή Στέλλα

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Καλησπέρα φρεντς...έχει πετύχει κανείς την Τατιάνα από τα μοντελάδικα της φυλής;Δεν μπορώ να την πετύχω τελευταία δυστυχώς

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα φρεντς...έχει πετύχει κανείς την Τατιάνα από τα μοντελάδικα της φυλής;Δεν μπορώ να την πετύχω τελευταία δυστυχώς

προσωπικα, εχω να τη δω απο τοτε που εσκασε η καραντινα και κλεισανε.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Πριν ένα μήνα ήταν στο βέργας 2, δεύτερη και τρίτη βάρδια.
Τσεκαρε άμα θες.

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Παίδες, στο Πιπίνου 118 ποιες παίζουν μπάλα πλέον??

Πέρασα πριν με το αμάξι κλειστό το φωτακι... Πριν καιρό μπήκα και είπε για Όλγα αλλά ήταν δωμάτιο περίμενα λίγο να δω αλλα βαρέθηκα και την έκανα... προφανώς θα εννοεί μια μελαχρινή χυμώδης νταρντανα(?) Ακόμα ίδιο ρόστερ με Λανα, Τζένη κλπ έχουν ξέρετε??

(Πού να βόσκει άραγε η παλιά Καιταρα με την κωλαρα άραγε... τοπ Μαστορισσα)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom