Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 184 άτομα (21 μέλη και 163 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live

Μαραθωνος 59 υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 όροφος Νταϊάνα μελαχρινή κοπέλα πολύ κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζι και χαρακτηριστικά Ταιλανδεζας, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 ισόγειο κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Άννα καστανή κοπέλα, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Βικτόρια ξανθιά μιλφ πολύ λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
... την επόμενη μέρα το απόγευμα κατευθύνθηκα για Αρίνα που η πίπα της ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες φορές 10 με τόνο στην Αρινάρα.Αυτό που με προβλημάτισε είναι όπως τη γάμαγα σε ιεραποστολικό και έπαιζα με τα μουνοχειλάκια της στο δεξιό μουνόχειλο είδα ένα μαυραδάκι σαν αιμάτωμα σε μέγεθος φακής,δεν ήταν σπυράκι γιατί θα το ένιωθα καθώς το χέρι μου πήγε στο σημείο αυτό.

Πριν το πεις σε εμάς το είπες στην Αρίνα; Μπορεί η ίδια να μην το ξέρει!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,προχτες κατεβηκα στοχευμενα για Λίζα όπου και πέρασα στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη,η αλήθεια ειναι ότι πρώτη φορά με τη Λιζάρα που δε το ευχαριστήθηκα,δε το έκλαψα το εικοσάρικο αλλά ένιωσα ότι το πήγε στο πολύ μηχανικά το θέμα όλο.οπότε την επόμενη μέρα το απόγευμα κατευθύνθηκα για Αρίνα που η πίπα της ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες φορές 10 με τόνο στην Αρινάρα.Αυτό που με προβλημάτισε είναι όπως τη γάμαγα σε ιεραποστολικό και έπαιζα με τα μουνοχειλάκια της στο δεξιό μουνόχειλο είδα ένα μαυραδάκι σαν αιμάτωμα σε μέγεθος φακής,δεν ήταν σπυράκι γιατί θα το ένιωθα καθώς το χέρι μου πήγε στο σημείο αυτό.

Προφανώς οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες είτε να το γνωρίζει και να το κάνει "γάργαρα" είτε να ΜΗΝ το έχει πάρει μάτι ακόμα!
Από κει και πέρα το μόνο που μου έρχεται στο δικό μου μυαλό ως εικόνα είναι πόσοι βάζουν το στόμα τους εκεί κάτω...
  :S :S

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Προφανώς οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες είτε να το γνωρίζει και να το κάνει "γάργαρα" είτε να ΜΗΝ το έχει πάρει μάτι ακόμα!
Από κει και πέρα το μόνο που μου έρχεται στο δικό μου μυαλό ως εικόνα είναι πόσοι βάζουν το στόμα τους εκεί κάτω...

Το πιθανότερο είναι να είναι προϊόν της ατζαμοσύνης ή του οίστρου κάποιου συναγωνιστή, με τόσους που την πασπατεύουν εκεί κάτω δεν θέλει και πολύ να υποστεί κάποιου είδους εκχύμωση καθώς η περιοχή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
καλα ρε φιλε, μισο λεπτο λιγο.
την σαρα απο φωκαιας, πως και τη βαρεθηκες κιολας, αφου ενα μηνα δεν εχει κλεισει ακομα εκει περα η κοπελιτσα.
καθε μερα πας και χωνεις???

check τις παρακατω για το υπολοιπο Post σου.
1) αλεξανδρα φυλης 54αρια η' 56 η' διδυμου 8 οροφος,
2) ιωαννα απο φυλης 66 αριστερα η' μεταμεσονυχτια 134 υπογειο
3) λιζα (time) απο φυλης 71 οροφο (πλεον). αν δεν εχεις μπει ακομα, για μια φορα αξιζει ετσι για το ημερολογιο,
4) νανσυ απο φυλης 71 κατω-πανω (πλεον και αυτη),
5) αρινα απο φυλης 84 οροφος,
6) ιονελα απο φωκαιας 17 οροφος,
7) μικαελα απο φωκαιας 17 ισογειο.

δε θυμαμαι αλλες τωρα...
Ωραια ενημερωση ευχαριστω θα παω να τις δω τις κοπελιες συντομα.
Η σαρα ειναι καινουργεια σωστα αλλα ειδη εχω μπει μαζι της πανω απο 6 φορες γιατι τα αλλα στανταρακια που εχω ειναι παλιοτερα και προτιομουσα τελευταια συνεχεια τη Σαρα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Για τη φολα Λιζα εχω γραψει κριτικη αστο μακρια και αγαπημενοι.
Για τη Μικαελα δε μου αρεσει με τιποτα.Μου βγαζει κατι που με απομακρυνη απο αυτην.
Για τις αλλες θα τις δω συντομα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
αλλα ειδη εχω μπει μαζι της πανω απο 6 φορες

:new_shocked:
πανω απο 6 φορες με την σαρα + τις αλλες που μας εχεις πει... φιλε εισαι ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ λεμε  :tooth:
αλλα αμα ειναι ετσι πασο τοτε, καλα κανεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Για τη φολα Λιζα εχω γραψει κριτικη αστο μακρια και αγαπημενοι.
Για τη Μικαελα δε μου αρεσει με τιποτα.Μου βγαζει κατι που με απομακρυνη απο αυτην.
Για τις αλλες θα τις δω συντομα.

εγινε  :hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Οταν μου αρεσει μια κοπελα δυστηχως πεφτω με τα μουτρα και μετα τη βαριεμαι

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αλλωστε το πληρωμενο sex εχει νοημα οταν εχεις επιλογες και μπορεις και παιζεις μπαλα οπου θελεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Οταν μου αρεσει μια κοπελα δυστηχως πεφτω με τα μουτρα και μετα τη βαριεμαι

το ξερω.
εχω κανει 5-6 standardακια και τα παω εναλλαξ καθε φορα για να μη βαριεμαι και η καθε μια με διαφορετικο style.
+ καμια καινουρια που θα μου κανει εντυπωση.
πλεον με ξερουν και τις ξερω, αρα ολοι ειναι happy.
αχαστη τακτικη που μου βγαινει μεχρι σημερα μακραν.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
το ξερω.
εχω κανει 5-6 standardακια και τα παω εναλλαξ καθε φορα για να μη βαριεμαι και η καθε μια με διαφορετικο style.
+ καμια καινουρια που θα μου κανει εντυπωση.
πλεον με ξερουν και τις ξερω, αρα ολοι ειναι happy.
αχαστη τακτικη που μου βγαινει μεχρι σημερα μακραν.
Συμφωνω μαζι σου σωστος.
Το προβλημα με εμενα ειναι οτι ειμαι πολυ περιεργος και ζηταω αυτο που με φτιαχνει.Πραγμα δυσκολο να το βρω

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Θελω πρωτον να μπορω να νιωθω ανετα με την κοπελα και αυτο συμβαινει οταν με γνωριζει υστερα απο 2-3 φορες που θα περασω μαζι της.
Επισης να μη μου λεει μαλακιες τυπου τελιωνε η να αλαζει αυτη στασεις χωρις εγω να της πω κατι η να δυσανασχετη η να μη με αφηνει να χαιδευω παντου η να ειναι πολυ διαικπερεωτικη.Δε ζηταω κατι αλλο και νομιζω ειμαι αρκετα normal απλα θαθελα η κοπελα να μου βγαζει αυτο που λεμε γυναικα θυληκο

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δε ξερω μπορει να χαλιεμαι πλεον με τα μπουρδελα και να μην με ευχαριστει.Ισως να πρεπει να δοκιμασω σε κατι αλλο οπως
studio καιο μασατζιδικα

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Από πλευράς μετάδοσης αφροδισίων νοσημάτων, όσοι συστηματικά γλυφομουνιάζουν τις πουτάνες είναι σαν να τις πηδάνε χωρίς προφυλακτικό διότι μεταφέρουν με το στόμα τους όλα τα μικρόβια από μουνί σε μουνί!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Θελω πρωτον να μπορω να νιωθω ανετα με την κοπελα και αυτο συμβαινει οταν με γνωριζει υστερα απο 2-3 φορες που θα περασω μαζι της.
Επισης να μη μου λεει μαλακιες τυπου τελιωνε η να αλαζει αυτη στασεις χωρις εγω να της πω κατι η να δυσανασχετη η να μη με αφηνει να χαιδευω παντου η να ειναι πολυ διαικπερεωτικη.Δε ζηταω κατι αλλο και νομιζω ειμαι αρκετα normal απλα θαθελα η κοπελα να μου βγαζει αυτο που λεμε γυναικα θυληκο

με 2-3 φορες δε γινεται standard καποια, γιατι ακομα ειναι σε ψαχτικη φαση η κατασταση, κυριως απο σενα, γιατι εσυ πληρωνεις αλλωστε.
απο 5+ και εφοσων σε εχει μαθει η κοπελα που κυμαινεσαι, ξεκιναει το standard. λογικα μεσα σε αυτες τις 5 φορες που λεω, σου εχει δειξει και το ποσο "ανεκτικη" ειναι με σενα η καθε κοπελα.
οπως π.χ. με σαρα που ειπες πριν.
αν μεσα σε αυτες τις φορες, ειναι το ιδιο βιολι, ενω εσυ κανεις παραπανω και γενικως "ανεβαινεις Level" ας πουμε, τοτε δεν αξιζει να ξαναπηγαινεις και λογικο ειναι να βαρεθεις.
επισης καλο ειναι να μην πεφτεις με τα μουτρα αμεσως, γιατι μετα παει αλλου το κολπο.
δηλαδη πανω απο 6 φορες μεσα σε ενα μηνα, οπως ειπες, ειναι υπερβολικα 2 much (για μενα).

ενα παραδειγμα δικο μου ειναι με την λιζα (time) οταν ειχε πρωτοσκασει.
θαψιμο σχεδον ολοι, αν οχι ολοι.
την πρωτη φορα λοιπον που μπηκα περασα super, φοβερο γαμησι με ολες τις κλασσικες στασεις και περιπου στα 15mins διαρκεια. στο τελος ηρθε μονη της και μου εσκασε φιλι πριν βγει (το ειχα γραψει κιολας).
ειπα τι μαλακιες γραφουν οι παπαρες ???
τη 2η φορα ηταν μετρια. την ειχα στο ιδιο μοτιβο, αλλα εβλεπα οτι δεν τραβαγε οπως την 1η. λεω οκ, θα ηταν η μερα.
την 3η φορα ηταν μετρια προς τα κατω, δηλαδη καθε φορα επεφτε η αποδοση.
κανονικα δε θα πηγαινα και 4η, γιατι ειχα καταλαβει οτι δεν τραβαει η φαση και μαλλον η 1η ετυχε και ειχε καυλες (λεω εγω).
αλλα επειδη ειναι ωραιο μουνι no doubt, πηγα.
ε αυτην τη φορα σηκωθηκε και εφυγε και με αφησε αχυστο, λεγοντας μου time time time, ετσι τη βαφτισα και λιζα (time) αλλωστε. ολες τις φορες ο χρονος ηταν απο 10-15mins. αρα λοιπον με την λιζα καταλαβαινεις οτι δεν.

εξαιρεσεις σε ολα υπαρχουν παντα βεβαια, αλλα ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες θα ελεγα, συμφωνα με την εμπειρια μου μεχρι στιγμης.
π.χ. με αννα απο φωκαιας 24 (λειπει δυστυχως). με την τυπισσα παντα καναμε διαφορετικα κολπα, απο τη 2η φορα κιολας. εβλεπες οτι εδενε η φαση απο την αρχη.
ισως να με γουσταρε (λεω εγω παλι), γιατι ειχα στειλει ενα φιλο, αλλα δεν του'κανε τιποτα απο ολα αυτα που του ειχα πει χαχαχα.

πιστευω να καταλαβαινεις πως το λεω το κολπετο το λοιπον.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Υπάρχουν πουτάνες που την 1η φορά που θα πας μαζί τους θα σου προσφέρουν ό,τι τους ζητήσης αλλά μετά αρχίζουν σιγά-σιγά να περικόπτουν υπηρεσίες. Είναι γυναίκες που καυλώνουν μόνο με τον άγνωστο και το άγνωστο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom