Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Ποια έχει τα μεγαλύτερα βυζια στο Μεταξουργείο τώρα το απόγευμα; Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση
... την επόμενη μέρα το απόγευμα κατευθύνθηκα για Αρίνα που η πίπα της ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες φορές 10 με τόνο στην Αρινάρα.Αυτό που με προβλημάτισε είναι όπως τη γάμαγα σε ιεραποστολικό και έπαιζα με τα μουνοχειλάκια της στο δεξιό μουνόχειλο είδα ένα μαυραδάκι σαν αιμάτωμα σε μέγεθος φακής,δεν ήταν σπυράκι γιατί θα το ένιωθα καθώς το χέρι μου πήγε στο σημείο αυτό.
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,προχτες κατεβηκα στοχευμενα για Λίζα όπου και πέρασα στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη,η αλήθεια ειναι ότι πρώτη φορά με τη Λιζάρα που δε το ευχαριστήθηκα,δε το έκλαψα το εικοσάρικο αλλά ένιωσα ότι το πήγε στο πολύ μηχανικά το θέμα όλο.οπότε την επόμενη μέρα το απόγευμα κατευθύνθηκα για Αρίνα που η πίπα της ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες φορές 10 με τόνο στην Αρινάρα.Αυτό που με προβλημάτισε είναι όπως τη γάμαγα σε ιεραποστολικό και έπαιζα με τα μουνοχειλάκια της στο δεξιό μουνόχειλο είδα ένα μαυραδάκι σαν αιμάτωμα σε μέγεθος φακής,δεν ήταν σπυράκι γιατί θα το ένιωθα καθώς το χέρι μου πήγε στο σημείο αυτό.
Το πιθανότερο είναι να είναι προϊόν της ατζαμοσύνης ή του οίστρου κάποιου συναγωνιστή, με τόσους που την πασπατεύουν εκεί κάτω δεν θέλει και πολύ να υποστεί κάποιου είδους εκχύμωση καθώς η περιοχή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητηΠροφανώς οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες είτε να το γνωρίζει και να το κάνει "γάργαρα" είτε να ΜΗΝ το έχει πάρει μάτι ακόμα!
Από κει και πέρα το μόνο που μου έρχεται στο δικό μου μυαλό ως εικόνα είναι πόσοι βάζουν το στόμα τους εκεί κάτω...
:S :S
Ωραια ενημερωση ευχαριστω θα παω να τις δω τις κοπελιες συντομα.καλα ρε φιλε, μισο λεπτο λιγο.
την σαρα απο φωκαιας, πως και τη βαρεθηκες κιολας, αφου ενα μηνα δεν εχει κλεισει ακομα εκει περα η κοπελιτσα.
καθε μερα πας και χωνεις???
check τις παρακατω για το υπολοιπο Post σου.
1) αλεξανδρα φυλης 54αρια η' 56 η' διδυμου 8 οροφος,
2) ιωαννα απο φυλης 66 αριστερα η' μεταμεσονυχτια 134 υπογειο
3) λιζα (time) απο φυλης 71 οροφο (πλεον). αν δεν εχεις μπει ακομα, για μια φορα αξιζει ετσι για το ημερολογιο,
4) νανσυ απο φυλης 71 κατω-πανω (πλεον και αυτη),
5) αρινα απο φυλης 84 οροφος,
6) ιονελα απο φωκαιας 17 οροφος,
7) μικαελα απο φωκαιας 17 ισογειο.
δε θυμαμαι αλλες τωρα...
αλλα ειδη εχω μπει μαζι της πανω απο 6 φορες
Για τη φολα Λιζα εχω γραψει κριτικη αστο μακρια και αγαπημενοι.
Για τη Μικαελα δε μου αρεσει με τιποτα.Μου βγαζει κατι που με απομακρυνη απο αυτην.
Για τις αλλες θα τις δω συντομα.
Οταν μου αρεσει μια κοπελα δυστηχως πεφτω με τα μουτρα και μετα τη βαριεμαι
Συμφωνω μαζι σου σωστος.το ξερω.
εχω κανει 5-6 standardακια και τα παω εναλλαξ καθε φορα για να μη βαριεμαι και η καθε μια με διαφορετικο style.
+ καμια καινουρια που θα μου κανει εντυπωση.
πλεον με ξερουν και τις ξερω, αρα ολοι ειναι happy.
αχαστη τακτικη που μου βγαινει μεχρι σημερα μακραν.
ειμαι πολυ περιεργος και ζηταω αυτο που με φτιαχνει.
Προφανώς οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες είτε να το γνωρίζει και να το κάνει "γάργαρα" είτε να ΜΗΝ το έχει πάρει μάτι ακόμα!
Από κει και πέρα το μόνο που μου έρχεται στο δικό μου μυαλό ως εικόνα είναι πόσοι βάζουν το στόμα τους εκεί κάτω...
:S :S
Θελω πρωτον να μπορω να νιωθω ανετα με την κοπελα και αυτο συμβαινει οταν με γνωριζει υστερα απο 2-3 φορες που θα περασω μαζι της.
Επισης να μη μου λεει μαλακιες τυπου τελιωνε η να αλαζει αυτη στασεις χωρις εγω να της πω κατι η να δυσανασχετη η να μη με αφηνει να χαιδευω παντου η να ειναι πολυ διαικπερεωτικη.Δε ζηταω κατι αλλο και νομιζω ειμαι αρκετα normal απλα θαθελα η κοπελα να μου βγαζει αυτο που λεμε γυναικα θυληκο