Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (11 μέλη και 138 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου περιγράψει την Αλίσια από Φυλής 67; Έχει όντως βυζάρες και τι λέει από πρόσωπο και σώμα.
Ακόμα, στο άγκυρας 12 δουλεύει τώρα μια μιλφαρα Άννα; Είναι βυζαρου και πως είναι σχετικά εμφανισιακά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου περιγράψει την Αλίσια από Φυλής 67; Έχει όντως βυζάρες και τι λέει από πρόσωπο και σώμα.

Milfοκατασταση μετριου αναστηματος προς κανονικο, καστανα μαλλια μακρια με λιγη δοση ξανθου, σωμα κανονικο με μεγαλα φυσικα βυζια προς τα κατω. Οχι τεραστια. Δυστυχως ακωλη. Φατσα καλη για μενα, χωρις να ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο ομως.
Πιπα μετρια για μενα (προσωπικο κολλημα) και στον αγωνα απο οσο θυμαμαι, ειχε λιγο θεμα ως προς το μεγεθος, με αποτελεσμα να κανει τα γνωστα κολπα με τη λεκανη της στο doggy.
Δεν ειχε προβλημα στην αλλαγη στασεων και γενικα ηταν ευχαριστος χαρακτηρας μεσα.
Αυτα απο οσο θυμαμαι.
Μια φορα την εχω γαμησει μονο, αλλα δε μου εκανε και κλικ για να δωσω 2η ευκαιρια παλι.
Αμα τη δεις και γουσταρεις, να μπεις γνωμη μου.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Milfοκατασταση μετριου αναστηματος προς κανονικο, καστανα μαλλια μακρια με λιγη δοση ξανθου, σωμα κανονικο με μεγαλα φυσικα βυζια προς τα κατω. Οχι τεραστια. Δυστυχως ακωλη. Φατσα καλη για μενα, χωρις να ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο ομως.
Πιπα μετρια για μενα (προσωπικο κολλημα) και στον αγωνα απο οσο θυμαμαι, ειχε λιγο θεμα ως προς το μεγεθος, με αποτελεσμα να κανει τα γνωστα κολπα με τη λεκανη της στο doggy.
Δεν ειχε προβλημα στην αλλαγη στασεων και γενικα ηταν ευχαριστος χαρακτηρας μεσα.
Αυτα απο οσο θυμαμαι.
Μια φορα την εχω γαμησει μονο, αλλα δε μου εκανε και κλικ για να δωσω 2η ευκαιρια παλι.
Μακάρι όλοι να απαναταγανε σαν εσένα  :respect:
Να σαι καλά φίλε  :hi:

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες μου..ξέρει κανείς αν δουλεύει τώρα η αλιονα από δίδυμου 27;αν και μεγάλος milfogilfakias δεν την έχω επισκεφτεί!!πιστυετω ήρθε η ώρα της!!ευχαριστω πολύ!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ακόμα, στο άγκυρας 12 δουλεύει τώρα μια μιλφαρα Άννα; Είναι βυζαρου και πως είναι σχετικά εμφανισιακά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :hi:

Αυτη πηγα κι εγω να δω πως ειναι αλλα εκεινη την ωρα ειχε ηδη δωματιο και στο σαλονια η δευτερη κοπελα που νομιζω λεγεται ελενη με την τσατσα το ειχαν κανει το σαλονι γεματο καπνο και με την καμια δεν ηθελα να κατσω να περιμενω. Δεν την ειδα τελικα..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ξέρετε αν το Φωκαίας 13 έχει κλείσει γενικά;

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Καλησπέρα μάγκες μου..ξέρει κανείς αν δουλεύει τώρα η αλιονα από δίδυμου 27;αν και μεγάλος milfogilfakias δεν την έχω επισκεφτεί!!πιστυετω ήρθε η ώρα της!!ευχαριστω πολύ!
Παρ'την παρτούζα, με 10 ευρώ παραπάνω, με Στέλα ή Μιλένα.  .Τέλεια...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γεια χαρα συναδελφοι θαθελα τα φωτα σας αν μπορει δηλ κανεις να βοηθησει.
Βαρεθηκα μπαιρτισα κουραστηκα απογοητευτηκα να κατεβαινω στα μπουρδελα ψαχνοντας κατι της προκοπης για να δωσω στον εαυτο μου καποια λεπτα ευχαριστησης και τελικα να μη βρισκω τιποτα.
Επισης βατεθηκα τις ιδιες κορασιδες να γαμαω.
Σαρα φωκαις,Ριτα κολωνου και Εβλυν,Αννα ενα Αννα δυο απο φωκαιας, ειναι ο τυπος γυναικας που μου αρεσει.Εχω παει μαζι τους αποιρες φορες δεν βλεπω να συνεχιζω με αυτες.
Αν ξερετε καμια κορασιδα στον τυπο τους παρακαλω θαθελα μια ενημερωση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Γεια χαρα συναδελφοι θαθελα τα φωτα σας αν μπορει δηλ κανεις να βοηθησει.
Βαρεθηκα μπαιρτισα κουραστηκα απογοητευτηκα να κατεβαινω στα μπουρδελα ψαχνοντας κατι της προκοπης για να δωσω στον εαυτο μου καποια λεπτα ευχαριστησης και τελικα να μη βρισκω τιποτα.
Επισης βατεθηκα τις ιδιες κορασιδες να γαμαω.
Σαρα φωκαις,Ριτα κολωνου και Εβλυν,Αννα ενα Αννα δυο απο φωκαιας, ειναι ο τυπος γυναικας που μου αρεσει.Εχω παει μαζι τους αποιρες φορες δεν βλεπω να συνεχιζω με αυτες.
Αν ξερετε καμια κορασιδα στον τυπο τους παρακαλω θαθελα μια ενημερωση.

καλα ρε φιλε, μισο λεπτο λιγο.
την σαρα απο φωκαιας, πως και τη βαρεθηκες κιολας, αφου ενα μηνα δεν εχει κλεισει ακομα εκει περα η κοπελιτσα.
καθε μερα πας και χωνεις???

check τις παρακατω για το υπολοιπο Post σου.
1) αλεξανδρα φυλης 54αρια η' 56 η' διδυμου 8 οροφος,
2) ιωαννα απο φυλης 66 αριστερα η' μεταμεσονυχτια 134 υπογειο
3) λιζα (time) απο φυλης 71 οροφο (πλεον). αν δεν εχεις μπει ακομα, για μια φορα αξιζει ετσι για το ημερολογιο,
4) νανσυ απο φυλης 71 κατω-πανω (πλεον και αυτη),
5) αρινα απο φυλης 84 οροφος,
6) ιονελα απο φωκαιας 17 οροφος,
7) μικαελα απο φωκαιας 17 ισογειο.

δε θυμαμαι αλλες τωρα...

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,προχτες κατεβηκα στοχευμενα για Λίζα όπου και πέρασα στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη,η αλήθεια ειναι ότι πρώτη φορά με τη Λιζάρα που δε το ευχαριστήθηκα,δε το έκλαψα το εικοσάρικο αλλά ένιωσα ότι το πήγε στο πολύ μηχανικά το θέμα όλο.οπότε την επόμενη μέρα το απόγευμα κατευθύνθηκα για Αρίνα που η πίπα της ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες φορές 10 με τόνο στην Αρινάρα.Αυτό που με προβλημάτισε είναι όπως τη γάμαγα σε ιεραποστολικό και έπαιζα με τα μουνοχειλάκια της στο δεξιό μουνόχειλο είδα ένα μαυραδάκι σαν αιμάτωμα σε μέγεθος φακής,δεν ήταν σπυράκι γιατί θα το ένιωθα καθώς το χέρι μου πήγε στο σημείο αυτό.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,προχτες κατεβηκα στοχευμενα για Λίζα όπου και πέρασα στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη,η αλήθεια ειναι ότι πρώτη φορά με τη Λιζάρα που δε το ευχαριστήθηκα,δε το έκλαψα το εικοσάρικο αλλά ένιωσα ότι το πήγε στο πολύ μηχανικά το θέμα όλο.οπότε την επόμενη μέρα το απόγευμα κατευθύνθηκα για Αρίνα που η πίπα της ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες φορές 10 με τόνο στην Αρινάρα.Αυτό που με προβλημάτισε είναι όπως τη γάμαγα σε ιεραποστολικό και έπαιζα με τα μουνοχειλάκια της στο δεξιό μουνόχειλο είδα ένα μαυραδάκι σαν αιμάτωμα σε μέγεθος φακής,δεν ήταν σπυράκι γιατί θα το ένιωθα καθώς το χέρι μου πήγε στο σημείο αυτό.
είναι ακόμη καλύτερη η Λίζα τώρα μου κάνει εντύπωση αυτό που λες τέτοια πίπα δν κάνει καμία κ τόσο deep

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
είναι ακόμη καλύτερη η Λίζα τώρα μου κάνει εντύπωση αυτό που λες τέτοια πίπα δν κάνει καμία κ τόσο deep
Πρόσεξέ με,δε είπα κάτι για τη πίπα της όντως έκανε deep throat και τα συναφή,ούτε είπα ότι δεν αξίζει,μίλησα για την όλη τη φάση πως το είδα έγω που με τι Λιζάρα έχω περάσει πάμπολες φορές,αν ήταν να συγκρίνω με τη πίπα της Αρίνας θα σου έλεγα Αρίνα μιλάω για τις προχθεσινές μου τσάρκες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom