quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου περιγράψει την Αλίσια από Φυλής 67; Έχει όντως βυζάρες και τι λέει από πρόσωπο και σώμα.
Μακάρι όλοι να απαναταγανε σαν εσέναMilfοκατασταση μετριου αναστηματος προς κανονικο, καστανα μαλλια μακρια με λιγη δοση ξανθου, σωμα κανονικο με μεγαλα φυσικα βυζια προς τα κατω. Οχι τεραστια. Δυστυχως ακωλη. Φατσα καλη για μενα, χωρις να ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο ομως.
Πιπα μετρια για μενα (προσωπικο κολλημα) και στον αγωνα απο οσο θυμαμαι, ειχε λιγο θεμα ως προς το μεγεθος, με αποτελεσμα να κανει τα γνωστα κολπα με τη λεκανη της στο doggy.
Δεν ειχε προβλημα στην αλλαγη στασεων και γενικα ηταν ευχαριστος χαρακτηρας μεσα.
Αυτα απο οσο θυμαμαι.
Μια φορα την εχω γαμησει μονο, αλλα δε μου εκανε και κλικ για να δωσω 2η ευκαιρια παλι.
ΒΤάνια Διδυμου 27,ξέρεις κανείς βάρδια;
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου περιγράψει την Αλίσια από Φυλής 67; Έχει όντως βυζάρες και τι λέει από πρόσωπο και σώμα.
Ακόμα, στο άγκυρας 12 δουλεύει τώρα μια μιλφαρα Άννα; Είναι βυζαρου και πως είναι σχετικά εμφανισιακά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παρ'την παρτούζα, με 10 ευρώ παραπάνω, με Στέλα ή Μιλένα. .Τέλεια...Καλησπέρα μάγκες μου..ξέρει κανείς αν δουλεύει τώρα η αλιονα από δίδυμου 27;αν και μεγάλος milfogilfakias δεν την έχω επισκεφτεί!!πιστυετω ήρθε η ώρα της!!ευχαριστω πολύ!
Γεια χαρα συναδελφοι θαθελα τα φωτα σας αν μπορει δηλ κανεις να βοηθησει.
Βαρεθηκα μπαιρτισα κουραστηκα απογοητευτηκα να κατεβαινω στα μπουρδελα ψαχνοντας κατι της προκοπης για να δωσω στον εαυτο μου καποια λεπτα ευχαριστησης και τελικα να μη βρισκω τιποτα.
Επισης βατεθηκα τις ιδιες κορασιδες να γαμαω.
Σαρα φωκαις,Ριτα κολωνου και Εβλυν,Αννα ενα Αννα δυο απο φωκαιας, ειναι ο τυπος γυναικας που μου αρεσει.Εχω παει μαζι τους αποιρες φορες δεν βλεπω να συνεχιζω με αυτες.
Αν ξερετε καμια κορασιδα στον τυπο τους παρακαλω θαθελα μια ενημερωση.
Συναγωνιστές ξέρετε αν το Φωκαίας 13 έχει κλείσει γενικά;
είναι ακόμη καλύτερη η Λίζα τώρα μου κάνει εντύπωση αυτό που λες τέτοια πίπα δν κάνει καμία κ τόσο deepΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα,προχτες κατεβηκα στοχευμενα για Λίζα όπου και πέρασα στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη,η αλήθεια ειναι ότι πρώτη φορά με τη Λιζάρα που δε το ευχαριστήθηκα,δε το έκλαψα το εικοσάρικο αλλά ένιωσα ότι το πήγε στο πολύ μηχανικά το θέμα όλο.οπότε την επόμενη μέρα το απόγευμα κατευθύνθηκα για Αρίνα που η πίπα της ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες φορές 10 με τόνο στην Αρινάρα.Αυτό που με προβλημάτισε είναι όπως τη γάμαγα σε ιεραποστολικό και έπαιζα με τα μουνοχειλάκια της στο δεξιό μουνόχειλο είδα ένα μαυραδάκι σαν αιμάτωμα σε μέγεθος φακής,δεν ήταν σπυράκι γιατί θα το ένιωθα καθώς το χέρι μου πήγε στο σημείο αυτό.
Πρόσεξέ με,δε είπα κάτι για τη πίπα της όντως έκανε deep throat και τα συναφή,ούτε είπα ότι δεν αξίζει,μίλησα για την όλη τη φάση πως το είδα έγω που με τι Λιζάρα έχω περάσει πάμπολες φορές,αν ήταν να συγκρίνω με τη πίπα της Αρίνας θα σου έλεγα Αρίνα μιλάω για τις προχθεσινές μου τσάρκες.είναι ακόμη καλύτερη η Λίζα τώρα μου κάνει εντύπωση αυτό που λες τέτοια πίπα δν κάνει καμία κ τόσο deep