Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Ευχάριστο που πέρασες όμορφα,Πηρα προ ημερων την Σιλβια στο Φιλιππιδου 11. Ηταν αργα το βραδυ δε θυμαμαι ωρα αλλα 99 τοις εκατο ηταν στην 3η βαρδια.
Εχω ξαναπαρει την κοπελα στο παρελθον, νομιζω πριν περιπου 6 μηνες ισως και παραπανω.
Οπως αρκετοι εχουν αναφερει η κοπελα ισως και να ειναι τρανς. Εγω πιστευω οτι ειναι τρανς και εχει κατι την μετατροπη σε μικρη ηλικια η τελος παντων εχει κανει πολυ καλη δουλεια. Εχοντας παει και με τρανς ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι και αυτη.
Να πω οτι η κοπελα ειναι σκετο πιστολι στο δωματιο... Εμφανισιακα ειναι μαυρομαλλα με ισιο μαλλι, κανονικο σωμα προς το ψηλη,ψευτικο μεγαλο πλαστικο βυζι.
Πολυ καλο τσιμπουκι το οποιο πηγαινε σε ρυθμο τον οποιο της ζητησα και αυτο με ευχαριστησε.
Την γαμησα στα 4 και για αρκετη ωρα στα μπρουμυτα απο πανω της... Εδειχνε να το γουσταρει...
Οντας πολυ κουρασμενος ξαπλωσα και της ζητησα να μου τον παιξει οπως και εκανε.
Τον σαλιοσε πολυ καλα και τον μαλακισε ομορφα για 2-3 λεπτα οπου και το τελος ηρθε πολυ καυλωτικα στα χερια της.
Στο χυσιμο την σταματησα απο τον να μου τον παιζει ετσι ωστε να ευχαριστηθω το χυσιμο και να μην με πονεσει
Τιμια καταθεση που ευχαριστηθηκα 100 % !
Η δική μου η γνώμη για την συλβια είναι ότι δεν είναι τρανς εκτός κ αν έχει γίνει τόσο καλή δουλειά.
Η πλοιοψηφια λέει ότι είναι τρανς οπότε δεν μπωρει όλοι να κάνουν λάθος κ να είμαι εγώ ο σωστός, επόμενος θα το παραδεχτώ, θα συμφωνήσω.
Πέρα από την διαφωνία μας όμως αν υποθέσουμε ότι είναι εγχειρησμενη θα έπρεπε η τσατσά να το αναφέρει στο σαλόνι διαφορετικά είναι απατεωνια δεν είναι έντιμο το μαγαζί κ πειστευω αν έλεγαν την αλήθεια θα είχε κ περισσότερη πελατεία.