Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (10 μέλη και 183 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πηρα προ ημερων την Σιλβια στο Φιλιππιδου 11. Ηταν αργα το βραδυ δε θυμαμαι ωρα αλλα 99 τοις εκατο ηταν στην 3η βαρδια.

Εχω ξαναπαρει την κοπελα στο παρελθον, νομιζω πριν περιπου 6 μηνες ισως και παραπανω.
Οπως αρκετοι εχουν αναφερει η κοπελα ισως και να ειναι τρανς. Εγω πιστευω οτι ειναι τρανς και εχει κατι την μετατροπη σε μικρη ηλικια η τελος παντων εχει κανει πολυ καλη δουλεια. Εχοντας παει και με τρανς ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι και αυτη.

Να πω οτι η κοπελα ειναι σκετο πιστολι στο δωματιο... Εμφανισιακα ειναι μαυρομαλλα με ισιο μαλλι, κανονικο σωμα προς το ψηλη,ψευτικο μεγαλο πλαστικο βυζι.

Πολυ καλο τσιμπουκι το οποιο πηγαινε σε ρυθμο τον οποιο της ζητησα και αυτο με ευχαριστησε.

Την γαμησα στα 4 και για αρκετη ωρα στα μπρουμυτα απο πανω της... Εδειχνε να το γουσταρει...

Οντας πολυ κουρασμενος ξαπλωσα και της ζητησα να μου τον παιξει οπως και εκανε.

Τον σαλιοσε πολυ καλα και τον μαλακισε ομορφα για 2-3 λεπτα οπου και το τελος ηρθε πολυ καυλωτικα στα χερια της.

Στο χυσιμο την σταματησα απο τον να μου τον παιζει ετσι ωστε να ευχαριστηθω το χυσιμο και να μην με πονεσει  :wanker:

Τιμια καταθεση που ευχαριστηθηκα 100 % !
Ευχάριστο που πέρασες όμορφα,
Η δική μου η γνώμη για την συλβια είναι ότι δεν είναι τρανς εκτός κ αν έχει γίνει τόσο καλή δουλειά.
Η πλοιοψηφια λέει ότι είναι τρανς οπότε δεν μπωρει όλοι να κάνουν λάθος κ να είμαι εγώ ο σωστός, επόμενος θα το παραδεχτώ, θα συμφωνήσω.
Πέρα από την διαφωνία μας όμως αν υποθέσουμε ότι είναι εγχειρησμενη θα έπρεπε η τσατσά να το αναφέρει στο σαλόνι διαφορετικά είναι απατεωνια δεν είναι έντιμο το μαγαζί κ πειστευω αν έλεγαν την αλήθεια θα είχε κ περισσότερη πελατεία.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Η δική μου η γνώμη για την συλβια είναι ότι δεν είναι τρανς εκτός κ αν έχει γίνει τόσο καλή δουλειά.

και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν ειναι, δεν εισαι μονος.
μια φορα τη γαμησα (ας το πουμε τη γαμησα δηλαδη) και δε μου εδειξε κατι τετοιο η ολη φαση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Εγω καυλωνω απιστευτα με Σιλβια εαν την πετυχω οταν και αν κατεβω στα μπουρδελα καθε 6 μηνες δηλαδη θα περασω...
Παρατηρησε ομως τη φωνη της, το ψευτικο βυζι και τις γωνιες στο πρωσοπο της και θα με καταλαβεις ...

παιχτη ουτε με ξερεις και ουτε σε ξερω.
προσωπικα εχω τρελο κολλημα στη λεπτομερεια γενικως και ιδιως στα ψευτικα πραγματα.
σιλικονες, φουσκωμενα χειλια, κωλοι με επιθεματα κτλπ δε μου αρεσουν καθολου, ισα ισα με αηδιαζουν.
εννοειται ομως εχω περασει και με τετοιες μεσα στο δωματιο, μην τρελαθουμε, π.χ. ζιζελ για να σου δωσω ενα παραδειγμα (εχει κορμαρα και κωλαρα η καρχια).
η συγκεκριμενη λοιπον ξαναλεω (συλβια), δε μου εδωσε να καταλαβω κατι τετοιο.
και για να μπω, προφανως τα checkαρα ολα αυτα που ειπες.
τελος, εμενα δε με τρελαινει οπως εσενα, οπως λες και απλα μπηκα για το ημερολογιο.
μπηκα, ειδα, γαμησα (με τα 100 ζορια), δε μου αρεσε, δε ξαναπαω και τελος.
ολα μια χαρα.

antonis34

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ερώτηση,  ξερει κανεις που δουλευει η τζουλια που ταν στην κνιδου κ την τροφωνιου;

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.690
Πόντοι
736
Καλησπερα μάγκες ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία για τώρα με μεγάλα βυζια σε στυλ Κορίνας από Ρεμούνδου η μπετυ από τριφωνιου ; Ευχαριστωω!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εγω καυλωνω απιστευτα με Σιλβια εαν την πετυχω οταν και αν κατεβω στα μπουρδελα καθε 6 μηνες δηλαδη θα περασω...
Παρατηρησε ομως τη φωνη της, το ψευτικο βυζι και τις γωνιες στο πρωσοπο της και θα με καταλαβεις ...

Όπως ακριβώς τα λες τύπε μου + το καρύδι στο λαιμό!
Όσο επιτυχημένη κι αν είναι η όλη "μεταμόρφωση" ΔΕΝ γίνεται να αλλάξεις την φύση του άνδρα!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Καλησπερα μάγκες ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία για τώρα με μεγάλα βυζια σε στυλ Κορίνας από Ρεμούνδου η μπετυ από τριφωνιου ; Ευχαριστωω!
Σόνια, Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο, από 6 έως 10 το πρωί.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Η Μπαρμπόρα την έκανε για καλοκαίρι ή είναι ακόμη σε δράση; Πέρασε κανείς από Βέργας;

scorpio16673

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
24
Like
99
Πόντοι
10
Ξερεις κανεις το προγραμμα της Μαιρης στην Αχαρνων 85;
Διαβασα οτι εχει επανελθει στο στιβο μετά τη καραντίνα.....

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Όσο επιτυχημένη κι αν είναι η όλη "μεταμόρφωση" ΔΕΝ γίνεται να αλλάξεις την φύση του άνδρα!

Οι μεταλλάξεις δέον ανακοινώνονται προφορικώς και εγγράφως (με πινακίδα σε περίοπτη θέση του καταστήματος) προκειμένου να μην μπερδευτούν οι νέοι εκκολαπτόμενοι συναγωνιστές.

Το θέμα είναι πώς μπορεί να επιβληθεί αυτό το μέτρο. Διότι τι ποινή μπορείς να επιβάλεις που να είναι χειρότερη από αυτό που κάνουν οι ίδιοι στον εαυτό τους.

SlevinKellebra214

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες , θέλω τα φώτα σας αν γνωρίζετε , που πρέπει να πάω για να βρω αυτό που ψάχνω ; Κοντή με βυζαρες , καλό σωματάκι , δεν με απασχολεί μελαχρινό ή ξανθό . Και αν γνωρίζουμε κανενα μπου με μαύρη ; Ευχαριστώ !

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
  • Like
Αντιδράσεις: fluffy

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
βλεπω μια κοιλια απο τους τσεκαδορους τις τελευταιες μερες .. φανταζομαι ειναι λογω του καυσωνα ..

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Γεια χαρα στους καυλαντηδες, στους κλασσικους κλαψομουνιδες και στους halloffame μπαζογαμηκουλες.
Ειχα καιρο να κατεβω στα γνωστα σοκακια και περιξ λογω αφραγκειας (κουραση δουλειας εννοω) και σημερα επειδη μου εσκασε απροειδοποιητα ενα χιλιαρικονι στο λογαριασμο μου, ηταν οτι πρεπει για τσαρκοκατασταση.
Σε συνδιασμο με τα καυτα σορτσακια που βλεπω καθημερινα στους δρομους απο τα πασης διαλογης κοριτσοπουλα, η στιγμη φανταζε παραδεισενια οαση.
Κοβω το σαλτσονι και παμε για live πλεον κλασσικα.

Το πιπινου 65 κλειστο.

Στη φυλης,
Το 200 κλειστο,
Στο 134 υπογειο η ΜΟΝΙΚΑ,
Το 134 ισογειο κλειστο,
Το 134 οροφος κλειστο,
Στο 109 ισογειο, 2 κοπελες, η ΝΕΛΛΥ και η ΣΑΝΤΡΑ,
Στο 109 οροφος, 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ενα ασχημουλικο και ατσουμπαλο  γιουβαρλακι,
Στο 105 η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,
Το 99 μερακλοσπιτο ανοιχτο,
Το 81 κλειστο.

Στη μαγνησιας,
Στο 11 η ΣΟΦΙΑ,
Στο 1 η ΑΝΝΑ, μια γρια 3 βηματα πριν τα ραπανακια (tale quale ΝΤΙΑΝΑ).
Ρε μπουμπηδες, σοβαρα τωρα... Πατε και γαματε τετοια πτωματα???
Τοση αρρωστεια κουβαλατε λεμε???
Τι να πω... (Γουστα και τετχιες μαλακιες ξερω).

Γαμωκαυσωνας στο full και κινηση μηδαμινη μεχρι στιγμης.
Επεσα και στη γαμωλαικη επισης σημερα godeμιτ.

Συνεχιζεται...

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
δυστυχως γινεται!αφαιρειται ΚΑΙ αυτο με χειρουργειο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Στη διδυμου,
Στο 27, 2 κοπελες, η ΤΑΝΙΑ και η ΒΙΚΤΩΡΙΑ, milfoκατασταση, μετρια προς ψηλη, μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι, νταρντανογυναικα για εκλεκτα γουστα φανηκε. Φορουσε ενα μαυρο babydoll ψιλοδιαφανο, αλλα δε μπορουσα να δω καθαρα τα βυζγια της. Normal προς μεγαλα μου φανηκαν με πτωση λογω ηλικιας προφανως. Γαμευσιμη ειναι, αλλα προσωπικα δε μου εκανε. Η αλλη γιουβαρλακι προς μπαζο,
Στο 22, 2 κοπελες, η ΛΟΥΤΣΙΑ και η ΛΥΝΤΙΑ,
Το 22 οροφος κλειστο,
Το 20 κλειστο,
Στο 18 σκαλακια η εκπληξη... ΝΙΚΟΛ και οχι η γνωστη ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος),
Στο 18 κατω η ΣΟΝΙΑ,  
Στο 16 η ΑΛΙΝΑ,
Τα 8αρια κλειστα,
Στο 7 δεξια η ΤΖΩΡΤΖΙΑ,
Το 7 αριστερα κλειστο.

Μικρη σποντα εδω.

Μια πουτανα γνωστη μου, μου ειπε οτι μπαινουν τυποι, παντρεμενοι, μεσα δωματιο και ενω ακουνε-ξερουν οτι κανει απλο προγραμμα, της ζητανε ελευθερα και ακαποτα κολπετα. Οκ fare μεχρι εδω η μαλακια τους, αλλα μου ειπε επισης οτι αν δεν τους τα κανει, θα βγουν στο site και θα γραψουν κακα σχολια και φυκια γενικως χαχαχαχαχαχαχα.
Καλα ρε αμπαλοι μαλακοπιτουρες, τοσο πατο εχετε φτασει απο τη μιζερη ζωουλα σας???
Εχετε και οικογενεια γαμω τον αντιχριστο σας????
Ρε κατι ντενεκεδες που παντρευονται και κανουν οικογενεια λεμε...

Τελος η σποντα.

Συνεχιζεται....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Στη φυλης,
Στο 54 οροφος η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
Στο 54 ισογειο η ΑΟΥΡΟΡΑ,
Το 56 κλειστο,
Το 66 δεξια κλειστο,
Στο 66 αριστερα η ΙΩΑΝΝΑ,
Στο 72 η ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
Το 74 αριστερα κλειστο,
Στο 74 δεξια η ΑΝΝΑ,
Στο 59 ισογειο, 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΕΒΕΛΙΝΑ, ατσουμπαλο μπαζακι αδιαφορο,
Στο 59 οροφος η........
....................................ναι σωστα το μαντεψατε..................η ΑΝΝΑ ΙΛΟΝΑ, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, νομιζω αξιζει το χειροκροτημα σας, οπως ελεγε μια ψυχη παλια, στις καλες εποχες, στο baby gold.
Γαλωνατη γυρολογος με χρυσο φοινικα πλεον.
Στο 84 ισογειο η ΛΙΛΛΥ, καστανη, μετριου αναστηματος, normal βυζακι, καλη φατσουλα, normal σωμα, γαμευσιμη, αλλα δε με επεισε,
Στο 84 οροφος η ΑΡΙΝΑ,
Στο 86 οροφος, 2 κοπελες, η ΑΝΤΖΕΛΑ και η ΛΑΟΥΡΑ,
Το 86 ισογειο κλειστο,
Στο 71 ισογειο η ΣΤΕΛΛΑ,
Στο 71 οροφος η ΝΑΝΣΥ,
Το 69 σκαλακια κλειστο,
Στο 69 οροφος η ΙΩΑΝΝΑ ο λαχανοντολμας, η αλλη στο 66 αριστερα ηταν η ψηλη, ξεχασα να το γραψω... Sorry,
Το 67 κλειστο,
Το 65 σκαλακια κλειστο,
Στο 65 οροφος η ΕΛΛΗ.

Αρκετα και σημερα κλειστα λογω ελλειψης προσωπικου ενεκα κλειστων συνορων λογικα.

Συνεχιζεται...

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Στη φυλης,
Στο 54 οροφος η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
Στο 54 ισογειο η ΑΟΥΡΟΡΑ,
Το 56 κλειστο,
Το 66 δεξια κλειστο,
Στο 66 αριστερα η ΙΩΑΝΝΑ,
Στο 72 η ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
Το 74 αριστερα κλειστο,
Στο 74 δεξια η ΑΝΝΑ,
Στο 59 ισογειο, 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΕΒΕΛΙΝΑ, ατσουμπαλο μπαζακι αδιαφορο,
Στο 59 οροφος η........
....................................ναι σωστα το μαντεψατε..................η ΑΝΝΑ ΙΛΟΝΑ, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, νομιζω αξιζει το χειροκροτημα σας, οπως ελεγε μια ψυχη παλια, στις καλες εποχες, στο baby gold.
Γαλωνατη γυρολογος με χρυσο φοινικα πλεον.
Στο 84 ισογειο η ΛΙΛΛΥ, καστανη, μετριου αναστηματος, normal βυζακι, καλη φατσουλα, normal σωμα, γαμευσιμη, αλλα δε με επεισε,
Στο 84 οροφος η ΑΡΙΝΑ,
Στο 86 οροφος, 2 κοπελες, η ΑΝΤΖΕΛΑ και η ΛΑΟΥΡΑ,
Το 86 ισογειο κλειστο,
Στο 71 ισογειο η ΣΤΕΛΛΑ,
Στο 71 οροφος η ΝΑΝΣΥ,
Το 69 σκαλακια κλειστο,
Στο 69 οροφος η ΙΩΑΝΝΑ ο λαχανοντολμας, η αλλη στο 66 αριστερα ηταν η ψηλη, ξεχασα να το γραψω... Sorry,
Το 67 κλειστο,
Το 65 σκαλακια κλειστο,
Στο 65 οροφος η ΕΛΛΗ.

Αρκετα και σημερα κλειστα λογω ελλειψης προσωπικου ενεκα κλειστων συνορων λογικα.

Συνεχιζεται...

Αυτή η Άννα-Ιλόνα έφυγε από τη μοντελοαλυσίδα ;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom