Τσάρκα σήμερα 20.00-20.30
Φυλής 71 κάτω Στέλλα και Νέλλυ. Στέλλα πρέπει απλά να πάρει σύνταξη, Νέλλυ μου έκανε ένα κλικ η τσαχπινιά της.
Φυλής 71 πάνω Λίζα. Αδικεί τον εαυτό της. Γενικά. Τελεία.
Φυλής 86 κάτω, μια τσαμπουκαλού, δεν συγκράτησα καν όνομα. Ελληνίδα την παρουσίασε. Πολύ μέτρια, ατσούμπαλο σώμα.
Φυλής 86 πάνω, Λάουρα και Άντζελα. Απλά ρώτησα, δεν θέλησα να τις δω καν πάλι. Απλά δεν. Έχω γράψει και κριτική για Άντζελα, τραγικά μέτρια εμπειρία.
Φυλής 84 κάτω Εμμανουέλα, δεν μου αρέσει εμφανισιακά, την έχω πετύχει πάλι.
Φυλής 84 πάνω δεν ανέβηκα καν γιατί 99.9% θα ήταν Αρίνα και δεν γουστάρω τη στιχομυθία με τσατσά, την ξέρεις;-ήρθες και πριν; να με ρωτάει 5 φορές και να μου πρίζει παπάρια.
Φυλής 65 κάτω Μπιούτι. Δεν είμαι του έγχρωμου.
Φυλής 65 πάνω Σιμόνα. Τι κωλάρα είναι αυτή. Δεν έχω μπει, φυλάγομαι γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα. Δεν είμαστε για φολιάσματα, κυρίως γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά.
Φυλής 74 δεξιά Μαρία, κλασικά εικονογραφημένα.
Φυλής 74 αριστερά Έλενα, πετίτ, γλυκιά παρουσία, ωραίο σαλονάρισμα*
Φυλής 72 Κατερίνα, με επιθετικό μάρκετινγκ, μόνο που δεν με φάσωσε, αρκετά μέτρια παρουσία.
Φωκαίας 17 κάτω Άννα, μάσκες, θερμομετρήσεις κλπ. κλπ., ενδιαφέρουσα παρουσία, τσατσά ευγενέστατη, την έχω τσεκάρει πάλι την τσατσά ότι είναι σωστή, μια φορά που πήγε να με φολιάσει μία της ζήτησα το 20άρι πίσω και το έδωσε.
Φωκαίας 17 πάνω Ιονέλα, πλαστικό βυζί αλλά ωραίο, η τσατσά να μου λέει και καλά μυστικιστικά και εμπιστευτικά ότι για μένα και μόνο θα έκανε ελεύθερο στοματικό (plot twist: το λέει σε όλους), έμπαινε στο δωμάτιο με δονητή στο χέρι χαχαχα, την περίμενε ένας
Φωκαίας 25 πάνω Κάρολαιν και Άννα**
Φωκαίας 25 κάτω μια skinny Ρομά που έχει δυο εβδομάδες στη δουλειά λέει η τσατσά αλλά δεν συγκράτησα όνομα, δεν μου άρεσε εμφανισιακά καθόλου.
*Ήμουν έτοιμος να μπω στην Έλενα στο Φ74 αριστερά, παρά το ότι ο οίκος είναι τραγικός, υπόγα-κλεισούρα κλπ., ωστόσο κοντοστάθηκα για λίγο έξω γιατί έμπαιναν με φόρα κάτι Πάκηδες να δω αν θα τους πει το κλασικό Only Greek που λένε αρκετοί στη Φυλής. Μετά λύπης μου τους έβαλε κανονικά, ο ένας μάλιστα απ' ότι είδα έμεινε μέσα. Χ λοιπόν από μένα στον οίκο. Θα μπορούσα να παραβλέψω την εικόνα του οίκου προς χάριν των κοριτσιών (η Κατερίνα είναι εξαιρετική), αλλά όχι και να μου βάζεις τον κάθε βρωμύλο μέσα. Έλα πια.
**Είχα γράψει ότι η Καρολάιν στο πρόσωπο δεν βλέπεται και όχι έχει σώμα περίεργο, με δυο άθλια στήθη μπαλόνια πλαστικά και κώλο αγύμναστο και φαρδύ, το κλασικό της χοντρής. Παίρνω πίσω αυτό για το πρόσωπο, το είδα καλύτερα, είναι απλά αδιάφορο. Τα άλλα ισχύουν 100%.
Η Άννα παρατήρησα κυτταρίτιδα στα οπίσθια. Με ξενέρωσε κάπως. Η τσατσά προς τιμήν της σε ερώτηση αν μιλάνε Ελληνικά, μου είπε όχι και Αγγλικά τα βασικά. Ε δεν γίνεται δουλειά έτσι, της είπα αυτό είναι deal killer. Θα έμπαινα Άννα.
Μ' αυτά και μ' αυτά κατέληξα στην πρώτη που είδα, Νέλλυ στο Φυλής 71 κάτω. Το γκράφιτι ΦΟΛΑ καλά κρατεί τόσους μήνες απ' έξω. Λείπει η Μαιρούλα βέβαια που ήταν η αρχιφόλα και η Σάρα η φολίτσα. Δίνω 20αρικο και έρχεται μετά από κανά 3λεπτο. Καθαρός χώρος, από τους πιο καθαρούς οίκους γενικά και με έβαλε σε ευρύχωρο δωμάτιο. Πρώτο φάουλ. Προφυλακτικό σε πεσμένο πέος. Μαύρισαν όλα, λέω καλώς τη φόλα. Κι όμως, αρχίζει μια πίπα, τα είδα όλα. Απίθανη. Επιτέλους. Θερμή γενικά, αλλάξαμε 3 στάσεις. Στο cow μου λέει μην κουνιέσαι, μετά από λίγο μου λέει κάνε κάτι κι εσύ. Λολ. Με ξενέρωσε λίγο εκεί γιατί στο 6λεπτο ξεκίνησαν οι βιασύνες και τα έλα μωρό μου. Γαμώ το κέρατό μου. Της λέω έλα στα τέσσερα να τελειώσουμε. Γερό σφυροκόπημα, με συμμετοχή και δική της, και ήρθε το τέλος. Λέει ότι είναι 27, της δίνω καμιά διετία παραπάνω σίγουρα. Γενικά φαίνεται συνειδητοποιημένη, πολύ έμπειρη/πονηρή, καμιά σχέση με 19άρες-20άρες. Μέτρια συνολικά εμπερία, πολύ μέτρια, τελείωσα όμως. Θα μπορούσα να έτρωγα μια φόλα όλη δική μου. Την έσωσε η άριστη πίπα(!) και η συμμετοχή στα τέσσερα. Ωραίο κωλαράκι. Πετίτ παρουσία σχετικά, αδύνατη, πολύ μικρό στήθος, αλλά ωραία ρώγα. Σαφώς και δεν θα ξαναπάω όμως γιατί ήταν πολύ ξεπέτα και fast-track η φάση. Δεν νομίζω να την πρότεινα.
Αυτά.
Γενικά η περιοχή θέλει επειγόντως ανανέωση. Με την καραντίνα δεν ήρθε. Καλώς ή κακώς και λόγω διακοπών θα κάνω μια αποχή, ελπίζω σε αλλαγή. Ξέρω ξέρω. Με την ελπίδα θα μείνω.