Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (30 μέλη και 243 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
φιλαράκι Επειδή δεν είμαι του βραδινου και δεν ξέρω μ αποτέλεσμα να μην την εχω πετύχει ποτε αυτήν τι ωρες ειναι η βάρδια που δουλεύει;
12 με 6 περίπου..νυχτσ

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Κατάθεση σε Λίζα από Φωκαιως 24 κλασικά επικη πίπα σε 3 στάσεις λαρύγγι όλο μέσα κ ανελέητο γαμησι όσοι ρωτάτε να ξέρετε δουλεύει τωρα

Φίλε , από ότι έχω καταλάβει από τις τακτικές ενημερώσεις δεν δουλεύει κάθε μέρα , αλλά κάνει έκτακτες εμφανίσεις στην 3η βάρδια σε Φωκάιας 24 ή στο 27 απέναντι?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Φίλε , από ότι έχω καταλάβει από τις τακτικές ενημερώσεις δεν δουλεύει κάθε μέρα , αλλά κάνει έκτακτες εμφανίσεις στην 3η βάρδια σε Φωκάιας 24 ή στο 27 απέναντι?
στο 24 είναι φίλε

• Like

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Κατάθεση σε Λίζα από Φωκαιως 24 κλασικά επικη πίπα σε 3 στάσεις λαρύγγι όλο μέσα κ ανελέητο γαμησι όσοι ρωτάτε να ξέρετε δουλεύει τωρα
Μιλάς για τη Λιζάρα που δούλευε στο φιλλιπίδου 11α?Ξανάπιασε δουλεία?

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Καλησπέρα, πήρα την Άννα στο Φ 27 σκαλάκια.Δεν ήταν κάτι τρομερό αλλά δεν ήταν άσχημα.
Να σημειώσω ότι πήγα καυλωμένος και φορτωμένος. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά.
Την πήρα δυνατά, όχι όμως μανιασμένα. Συμμετείχε με αναστεναγμούς και προστυχολογα.

Θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή.

Μ' άρεσε η πίπα της, την επόμενη φορά θα της ζητήσω άνευ. Ελπίζω να κάνει διαπραγμάτευση.

Επόμενος στόχος η Άννα στο Φ 25 πάνω.

Υ.Γ.
Την Σόνια στο Φ 84 την έχω πάρει 3-4 φορές, ποτέ δεν έβαλε δόντι στην πίπα. Ποτέ δεν μου έσπασε τ' αρχιδια. Το ιδρώνει το στρινγκακι. Την θεωρώ καλή επιλογή στην Φυλής.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα, πήρα την Άννα στο Φ 27 σκαλάκια.Δεν ήταν κάτι τρομερό αλλά δεν ήταν άσχημα.
Να σημειώσω ότι πήγα καυλωμένος και φορτωμένος. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά.
Την πήρα δυνατά, όχι όμως μανιασμένα. Συμμετείχε με αναστεναγμούς και προστυχολογα.

Θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή.

Μ' άρεσε η πίπα της, την επόμενη φορά θα της ζητήσω άνευ. Ελπίζω να κάνει διαπραγμάτευση.

Επόμενος στόχος η Άννα στο Φ 25 πάνω.

H Αννα ειναι πολυ καλο κοματι και αφου σου αρεσουν αυτα τα πιπινια θα περασεις καλα.
Αφηνει να την χουφτωνεις παντου οχι δαχτυλα στο μουνι μεσα ομως.
Γλυκομουνα

Υ.Γ.
Την Σόνια στο Φ 84 την έχω πάρει 3-4 φορές, ποτέ δεν έβαλε δόντι στην πίπα. Ποτέ δεν μου έσπασε τ' αρχιδια. Το ιδρώνει το στρινγκακι. Την θεωρώ καλή επιλογή στην Φυλής.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Τι (κωλαρακι) ομορφο έχει αυτή η κοπέλα από την Βενεζουέλα στο κολωνου27 15€ ρε μάγκες καιρο είχα να νιώσω αυτήν την αίσθηση του ωραίου κωλου

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Πέρασμα νωρίτερα το απόγευμα στην αριστερή ποντικότρυπα του Φ74 με ένα πετίτ κοντοπούτανο με αθώα φάτσα ονόματι Έλενα. Ηλικιακά δε πρέπει να είναι πάνω από 25.
Μικροκαμωμένο, σχεδόν εφηβικό σωματάκι, με ελάχιστες μικροσκοπικές ελιές να κοσμούν τη πλάτη της, ενώ τα βυζιά της είναι σχεδόν ανύπαρκτα (πράγμα που εμένα μου αρέσει, ξέρω ότι κάποιοι ξερνάτε με τα γούστα μου αλλά οκ έτσι είναι αυτά) και το κωλαράκι της σχετικά πεταχτό αλλά όχι τραγικά πράγματα.
Η υπηρέτρια καλή δεν ενόχλησε καθόλου με άφησε μέσα σχεδόν 12΄ αφού βέβαια προηγουμένως την ενημέρωσα ότι αν κάνει μαλακία πριν το δεκάλεπτο θα τη σταυρώσω εδώ στο σάητ.

Στα του αγώνα τώρα, μόλις μπήκε αφού με ρώτησε όνομα έκατσα στο κρεβάτι, την έφερα όρθια μπροστά μου κι άρχισα να φιλάω το μοσχομυρίζον σωματάκι της όπως επίσης και να της γλείφω/δαγκώνω τις ρώγες· μετά από λίγο ανταπέδωσε κι εκείνη περιποιούμενη για λίγο και τις δικές μου. Μετά από κανένα δίλεπτο φιλιών μου πέρασε σκουφί και ξεκίνησε για περίπου άλλα δύο λεπτά να μου κάνει μια αρκετά αδιάφορη πίπα, ενώ η ίδια είχε πλέον γονατίσει. Επειδή γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσε να κάνει σωστή πίπα, τη πήρα αγκαλιά όρθιος βάζοντας τα πόδια της πίσω από λεκάνη μου και συνέχισα να τη φιλάω πάλι σε μάγουλα, λαιμό και βυζιά για κανένα λεπτό μέχρι που τη πέταξα (κάπως άτσαλα είναι η αλήθεια) στο κρεβάτι κι άρχισα να τη γαμάω όντας από πάνω της, σε πολύ μέτριες ταχύτητες, για ένα πεντάλεπτο-εξάλεπτο όπου και τελείωσα κατ’ αυτόν το τρόπο. Να σημειώσω πως της είπα να περιμένει λίγο και να μην βάλει κρέμα (τη πήρα τη κρέμα εγώ ο ίδιος και την έβαλα στο κομοδίνο σε τέτοιο σημείο που να μην μπορεί να την φτάσει) κάτι που τελικά δεν έκανε καθόλου, αφού στη πορεία υγράνθηκε αρκετά και δεν χρειάστηκε. Τέλος λίγο σόσιαλ μερικών δευτερολέπτων κατά το οποίο με ρώτησε πως μου φάνηκε η όλη φάση και της απάντησα επί λέξει τα εξής: «baby i find you very pretty but you need a lot of training in the arena» και αποχαιρετισμός.

Κλείνοντας, στο δωμάτιο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, μου άφησε χλιαρές εντυπώσεις και ο μόνος λόγος για τον οποίον εξαρχής μπήκα ήταν ότι μου έκανε γερό κλικ εμφανισιακά. Συστήνεται μόνο σε αυτούς που γουστάρουν πετίτ κοριτσάκια, όλοι οι άλλοι απλά προσπεράστε την.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Πέρασμα νωρίτερα το απόγευμα στην αριστερή ποντικότρυπα του Φ74 με ένα πετίτ κοντοπούτανο με αθώα φάτσα ονόματι Έλενα. Ηλικιακά δε πρέπει να είναι πάνω από 25.
Μικροκαμωμένο, σχεδόν εφηβικό σωματάκι, με ελάχιστες μικροσκοπικές ελιές να κοσμούν τη πλάτη της, ενώ τα βυζιά της είναι σχεδόν ανύπαρκτα (πράγμα που εμένα μου αρέσει, ξέρω ότι κάποιοι ξερνάτε με τα γούστα μου αλλά οκ έτσι είναι αυτά) και το κωλαράκι της σχετικά πεταχτό αλλά όχι τραγικά πράγματα.
Η υπηρέτρια καλή δεν ενόχλησε καθόλου με άφησε μέσα σχεδόν 12΄ αφού βέβαια προηγουμένως την ενημέρωσα ότι αν κάνει μαλακία πριν το δεκάλεπτο θα τη σταυρώσω εδώ στο σάητ.

Στα του αγώνα τώρα, μόλις μπήκε αφού με ρώτησε όνομα έκατσα στο κρεβάτι, την έφερα όρθια μπροστά μου κι άρχισα να φιλάω το μοσχομυρίζον σωματάκι της όπως επίσης και να της γλείφω/δαγκώνω τις ρώγες· μετά από λίγο ανταπέδωσε κι εκείνη περιποιούμενη για λίγο και τις δικές μου. Μετά από κανένα δίλεπτο φιλιών μου πέρασε σκουφί και ξεκίνησε για περίπου άλλα δύο λεπτά να μου κάνει μια αρκετά αδιάφορη πίπα, ενώ η ίδια είχε πλέον γονατίσει. Επειδή γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσε να κάνει σωστή πίπα, τη πήρα αγκαλιά όρθιος βάζοντας τα πόδια της πίσω από λεκάνη μου και συνέχισα να τη φιλάω πάλι σε μάγουλα, λαιμό και βυζιά για κανένα λεπτό μέχρι που τη πέταξα (κάπως άτσαλα είναι η αλήθεια) στο κρεβάτι κι άρχισα να τη γαμάω όντας από πάνω της, σε πολύ μέτριες ταχύτητες, για ένα πεντάλεπτο-εξάλεπτο όπου και τελείωσα κατ’ αυτόν το τρόπο. Να σημειώσω πως της είπα να περιμένει λίγο και να μην βάλει κρέμα (τη πήρα τη κρέμα εγώ ο ίδιος και την έβαλα στο κομοδίνο σε τέτοιο σημείο που να μην μπορεί να την φτάσει) κάτι που τελικά δεν έκανε καθόλου, αφού στη πορεία υγράνθηκε αρκετά και δεν χρειάστηκε. Τέλος λίγο σόσιαλ μερικών δευτερολέπτων κατά το οποίο με ρώτησε πως μου φάνηκε η όλη φάση και της απάντησα επί λέξει τα εξής: «baby i find you very pretty but you need a lot of training in the arena» και αποχαιρετισμός.

Κλείνοντας, στο δωμάτιο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, μου άφησε χλιαρές εντυπώσεις και ο μόνος λόγος για τον οποίον εξαρχής μπήκα ήταν ότι μου έκανε γερό κλικ εμφανισιακά. Συστήνεται μόνο σε αυτούς που γουστάρουν πετίτ κοριτσάκια, όλοι οι άλλοι απλά προσπεράστε την.

ΧΑΧΑΧΑΧ Την είδα σήμερα και επειδή πήγε να χτυπήσει σε έναν πόρτα, της λέω δεν χρειάζεται, μη χτυπήσεις. Μου λέει ήρθε ένας τύπος πριν και μου έκανε ολόκληρη σκηνή να μη χτυπήσω, εγώ δεν χτυπάω ποτέ πριν το 12λεπτό, αλλά μετά δεν το συζητώ.

Τέσπα στο επόμενο ποστ θα αναφέρω κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, παραλίγο να μπω σήμερα μαζί της.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Οταν λες κωλαρακι λιγο πεταχτο δε νομιζω ναναι τυπου μπαζοβενεζουελανων?
Βαρδια απογευματινη?
Η κορασιδα ειχε καθολου μη και μη και οχι?Δηλαδη μπορουσες να χαιδευεις ανετα?

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
ΧΑΧΑΧΑΧ Την είδα σήμερα και επειδή πήγε να χτυπήσει σε έναν πόρτα, της λέω δεν χρειάζεται, μη χτυπήσεις. Μου λέει ήρθε ένας τύπος πριν και μου έκανε ολόκληρη σκηνή να μη χτυπήσω, εγώ δεν χτυπάω ποτέ πριν το 12λεπτό, αλλά μετά δεν το συζητώ.

Τέσπα στο επόμενο ποστ θα αναφέρω κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, παραλίγο να μπω σήμερα μαζί της.

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ όντως για μένα έλεγε. Είσαι στα ίδια γούστα και συ σε είχα κόψει... (αστειεύομαι ofc)

• Like

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21

Μήπως είναι η γνωστή Έλενα από Ιάσωνος 19 όροφος; Είχε ακουστεί από ανθρώπους του χώρου ότι θα τη μετέφεραν Φυλής σχετικά σύντομα και ότι στο Μεταξουργείο ήτανε δοκιμαστικά.. Μια αδυνατούλα
μελαμψή με πεταχτό κωλαράκι και πίρσινγκ στον αφαλό έτσι;

• Like

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Οταν λες κωλαρακι λιγο πεταχτο δε νομιζω ναναι τυπου μπαζοβενεζουελανων?
Βαρδια απογευματινη?
Η κορασιδα ειχε καθολου μη και μη και οχι?Δηλαδη μπορουσες να χαιδευεις ανετα?

Δεν ήθελε φιλιά στο στόμα (που για να μαι ειλικρινής φοβάμαι να δώσω, οπότε δεν με έκαιγε ιδιαίτερα) και δεν έκανε 69 (που για να είμαι δίκαιος δεν είχε ανακοινωθεί και επίσης δεν με νοιάζει αφού αποφεύγω γενικά τα γλυφομούνια σε αυτές). Από χάδια τη κάτσιασα μπορώ να πω και κάθισε μια χαρά σα γατούλα. Εξάλλου σήμερα γούσταρα χάδια και τέτοιου είδους μλκιες γι αυτό κιόλας μπήκα σ’ αυτήν.
Ούτε καν, το κωλί της ήταν προς το μαζεμένο σε διαστάσεις και σφιχτό στην αφή.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Μήπως είναι η γνωστή Έλενα από Ιάσωνος 19 όροφος; Είχε ακουστεί από ανθρώπους του χώρου ότι θα τη μετέφεραν Φυλής σχετικά σύντομα και ότι στο Μεταξουργείο ήτανε δοκιμαστικά.. Μια αδυνατούλα
μελαμψή με πεταχτό κωλαράκι και πίρσινγκ στον αφαλό έτσι;

Αδελφέ δεν έχω επισκεφθεί τη περιβόητη Έλενα στο μετάξι μιας και δεν πατώ καθόλου εκεί. Βέβαια μου κινήθηκε η περιέργεια με αυτά που γράφονταν εδώ αλλά επειδή έλεγαν παράλληλα και ότι το σπίτι είχε μετατραπεί σε λαϊκό προσκύνημα, τελικά δεν το τόλμησα. Πάντως ναι είχε piercing στον αφαλό. Ρώτα παρόλαυτά για σιγουριά κάποιον που να τη ξέρει από εκεί και να την είδε και εκ νέου στο 74.

• Like

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Τσάρκα σήμερα 20.00-20.30

Φυλής 71 κάτω Στέλλα και Νέλλυ. Στέλλα πρέπει απλά να πάρει σύνταξη, Νέλλυ μου έκανε ένα κλικ η τσαχπινιά της.
Φυλής 71 πάνω Λίζα. Αδικεί τον εαυτό της. Γενικά. Τελεία.
Φυλής 86 κάτω, μια τσαμπουκαλού, δεν συγκράτησα καν όνομα. Ελληνίδα την παρουσίασε. Πολύ μέτρια, ατσούμπαλο σώμα.
Φυλής 86 πάνω, Λάουρα και Άντζελα. Απλά ρώτησα, δεν θέλησα να τις δω καν πάλι. Απλά δεν. Έχω γράψει και κριτική για Άντζελα, τραγικά μέτρια εμπειρία.
Φυλής 84 κάτω Εμμανουέλα, δεν μου αρέσει εμφανισιακά, την έχω πετύχει πάλι.
Φυλής 84 πάνω δεν ανέβηκα καν γιατί 99.9% θα ήταν Αρίνα και δεν γουστάρω τη στιχομυθία με τσατσά, την ξέρεις;-ήρθες και πριν; να με ρωτάει 5 φορές και να μου πρίζει παπάρια.
Φυλής 65 κάτω Μπιούτι. Δεν είμαι του έγχρωμου.
Φυλής 65 πάνω Σιμόνα. Τι κωλάρα είναι αυτή. Δεν έχω μπει, φυλάγομαι γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα. Δεν είμαστε για φολιάσματα, κυρίως γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά.
Φυλής 74 δεξιά Μαρία, κλασικά εικονογραφημένα.
Φυλής 74 αριστερά Έλενα, πετίτ, γλυκιά παρουσία, ωραίο σαλονάρισμα*
Φυλής 72 Κατερίνα, με επιθετικό μάρκετινγκ, μόνο που δεν με φάσωσε, αρκετά μέτρια παρουσία.
Φωκαίας 17 κάτω Άννα, μάσκες, θερμομετρήσεις κλπ. κλπ., ενδιαφέρουσα παρουσία, τσατσά ευγενέστατη, την έχω τσεκάρει πάλι την τσατσά ότι είναι σωστή, μια φορά που πήγε να με φολιάσει μία της ζήτησα το 20άρι πίσω και το έδωσε.
Φωκαίας 17 πάνω Ιονέλα, πλαστικό βυζί αλλά ωραίο, η τσατσά να μου λέει και καλά μυστικιστικά και εμπιστευτικά ότι για μένα και μόνο θα έκανε ελεύθερο στοματικό (plot twist: το λέει σε όλους), έμπαινε στο δωμάτιο με δονητή στο χέρι χαχαχα, την περίμενε ένας
Φωκαίας 25 πάνω Κάρολαιν και Άννα**
Φωκαίας 25 κάτω μια skinny Ρομά που έχει δυο εβδομάδες στη δουλειά λέει η τσατσά αλλά δεν συγκράτησα όνομα, δεν μου άρεσε εμφανισιακά καθόλου.

*Ήμουν έτοιμος να μπω στην Έλενα στο Φ74 αριστερά, παρά το ότι ο οίκος είναι τραγικός, υπόγα-κλεισούρα κλπ., ωστόσο κοντοστάθηκα για λίγο έξω γιατί έμπαιναν με φόρα κάτι Πάκηδες να δω αν θα τους πει το κλασικό Only Greek που λένε αρκετοί στη Φυλής. Μετά λύπης μου τους έβαλε κανονικά, ο ένας μάλιστα απ' ότι είδα έμεινε μέσα. Χ λοιπόν από μένα στον οίκο. Θα μπορούσα να παραβλέψω την εικόνα του οίκου προς χάριν των κοριτσιών (η Κατερίνα είναι εξαιρετική), αλλά όχι και να μου βάζεις τον κάθε βρωμύλο μέσα. Έλα πια.
**Είχα γράψει ότι η Καρολάιν στο πρόσωπο δεν βλέπεται και όχι έχει σώμα περίεργο, με δυο άθλια στήθη μπαλόνια πλαστικά και κώλο αγύμναστο και φαρδύ, το κλασικό της χοντρής. Παίρνω πίσω αυτό για το πρόσωπο, το είδα καλύτερα, είναι απλά αδιάφορο. Τα άλλα ισχύουν 100%.
Η Άννα παρατήρησα κυτταρίτιδα στα οπίσθια. Με ξενέρωσε κάπως. Η τσατσά προς τιμήν της σε ερώτηση αν μιλάνε Ελληνικά, μου είπε όχι και Αγγλικά τα βασικά. Ε δεν γίνεται δουλειά έτσι, της είπα αυτό είναι deal killer. Θα έμπαινα Άννα.

Μ' αυτά και μ' αυτά κατέληξα στην πρώτη που είδα, Νέλλυ στο Φυλής 71 κάτω. Το γκράφιτι ΦΟΛΑ καλά κρατεί τόσους μήνες απ' έξω. Λείπει η Μαιρούλα βέβαια που ήταν η αρχιφόλα και η Σάρα η φολίτσα. Δίνω 20αρικο και έρχεται μετά από κανά 3λεπτο. Καθαρός χώρος, από τους πιο καθαρούς οίκους γενικά και με έβαλε σε ευρύχωρο δωμάτιο. Πρώτο φάουλ. Προφυλακτικό σε πεσμένο πέος. Μαύρισαν όλα, λέω καλώς τη φόλα. Κι όμως, αρχίζει μια πίπα, τα είδα όλα. Απίθανη. Επιτέλους. Θερμή γενικά, αλλάξαμε 3 στάσεις. Στο cow μου λέει μην κουνιέσαι, μετά από λίγο μου λέει κάνε κάτι κι εσύ. Λολ. Με ξενέρωσε λίγο εκεί γιατί στο 6λεπτο ξεκίνησαν οι βιασύνες και τα έλα μωρό μου. Γαμώ το κέρατό μου. Της λέω έλα στα τέσσερα να τελειώσουμε. Γερό σφυροκόπημα, με συμμετοχή και δική της, και ήρθε το τέλος. Λέει ότι είναι 27, της δίνω καμιά διετία παραπάνω σίγουρα. Γενικά φαίνεται συνειδητοποιημένη, πολύ έμπειρη/πονηρή, καμιά σχέση με 19άρες-20άρες. Μέτρια συνολικά εμπερία, πολύ μέτρια, τελείωσα όμως. Θα μπορούσα να έτρωγα μια φόλα όλη δική μου. Την έσωσε η άριστη πίπα(!) και η συμμετοχή στα τέσσερα. Ωραίο κωλαράκι. Πετίτ παρουσία σχετικά, αδύνατη, πολύ μικρό στήθος, αλλά ωραία ρώγα. Σαφώς και δεν θα ξαναπάω όμως γιατί ήταν πολύ ξεπέτα και fast-track η φάση. Δεν νομίζω να την πρότεινα.

Αυτά.

Γενικά η περιοχή θέλει επειγόντως ανανέωση. Με την καραντίνα δεν ήρθε. Καλώς ή κακώς και λόγω διακοπών θα κάνω μια αποχή, ελπίζω σε αλλαγή. Ξέρω ξέρω. Με την ελπίδα θα μείνω.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Αδελφέ δεν έχω επισκεφθεί τη περιβόητη Έλενα στο μετάξι μιας και δεν πατώ καθόλου εκεί. Βέβαια μου κινήθηκε η περιέργεια με αυτά που γράφονταν εδώ αλλά επειδή έλεγαν παράλληλα και ότι το σπίτι είχε μετατραπεί σε λαϊκό προσκύνημα, τελικά δεν το τόλμησα. Πάντως ναι είχε piercing στον αφαλό. Ρώτα παρόλαυτά για σιγουριά κάποιον που να τη ξέρει από εκεί και να την είδε και εκ νέου στο 74.

Είναι κάποιο καιρό η Έλενα στο Φ74, την βλέπω μήνες τώρα.

Άρα πιθανολογώ πως όχι.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Υ.Γ.

Καμμιά γυναίκα δεν συμπεριφέρεται σε όλους τους άντρες με τον ίδιο τρόπο και οι πουτάνες δεν αποτελούν εξαίρεση!

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Τσάρκα σήμερα 20.00-20.30

Φυλής 71 κάτω Στέλλα και Νέλλυ. Στέλλα πρέπει απλά να πάρει σύνταξη, Νέλλυ μου έκανε ένα κλικ η τσαχπινιά της.
Φυλής 71 πάνω Λίζα. Αδικεί τον εαυτό της. Γενικά. Τελεία.
Φυλής 86 κάτω, μια τσαμπουκαλού, δεν συγκράτησα καν όνομα. Ελληνίδα την παρουσίασε. Πολύ μέτρια, ατσούμπαλο σώμα.
Φυλής 86 πάνω, Λάουρα και Άντζελα. Απλά ρώτησα, δεν θέλησα να τις δω καν πάλι. Απλά δεν. Έχω γράψει και κριτική για Άντζελα, τραγικά μέτρια εμπειρία.
Φυλής 84 κάτω Εμμανουέλα, δεν μου αρέσει εμφανισιακά, την έχω πετύχει πάλι.
Φυλής 84 πάνω δεν ανέβηκα καν γιατί 99.9% θα ήταν Αρίνα και δεν γουστάρω τη στιχομυθία με τσατσά, την ξέρεις;-ήρθες και πριν; να με ρωτάει 5 φορές και να μου πρίζει παπάρια.
Φυλής 65 κάτω Μπιούτι. Δεν είμαι του έγχρωμου.
Φυλής 65 πάνω Σιμόνα. Τι κωλάρα είναι αυτή. Δεν έχω μπει, φυλάγομαι γιατί έχω διαβάσει τα χειρότερα. Δεν είμαστε για φολιάσματα, κυρίως γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά.
Φυλής 74 δεξιά Μαρία, κλασικά εικονογραφημένα.
Φυλής 74 αριστερά Έλενα, πετίτ, γλυκιά παρουσία, ωραίο σαλονάρισμα*
Φυλής 72 Κατερίνα, με επιθετικό μάρκετινγκ, μόνο που δεν με φάσωσε, αρκετά μέτρια παρουσία.
Φωκαίας 17 κάτω Άννα, μάσκες, θερμομετρήσεις κλπ. κλπ., ενδιαφέρουσα παρουσία, τσατσά ευγενέστατη, την έχω τσεκάρει πάλι την τσατσά ότι είναι σωστή, μια φορά που πήγε να με φολιάσει μία της ζήτησα το 20άρι πίσω και το έδωσε.
Φωκαίας 17 πάνω Ιονέλα, πλαστικό βυζί αλλά ωραίο, η τσατσά να μου λέει και καλά μυστικιστικά και εμπιστευτικά ότι για μένα και μόνο θα έκανε ελεύθερο στοματικό (plot twist: το λέει σε όλους), έμπαινε στο δωμάτιο με δονητή στο χέρι χαχαχα, την περίμενε ένας
Φωκαίας 25 πάνω Κάρολαιν και Άννα**
Φωκαίας 25 κάτω μια skinny Ρομά που έχει δυο εβδομάδες στη δουλειά λέει η τσατσά αλλά δεν συγκράτησα όνομα, δεν μου άρεσε εμφανισιακά καθόλου.

*Ήμουν έτοιμος να μπω στην Έλενα στο Φ74 αριστερά, παρά το ότι ο οίκος είναι τραγικός, υπόγα-κλεισούρα κλπ., ωστόσο κοντοστάθηκα για λίγο έξω γιατί έμπαιναν με φόρα κάτι Πάκηδες να δω αν θα τους πει το κλασικό Only Greek που λένε αρκετοί στη Φυλής. Μετά λύπης μου τους έβαλε κανονικά, ο ένας μάλιστα απ' ότι είδα έμεινε μέσα. Χ λοιπόν από μένα στον οίκο. Θα μπορούσα να παραβλέψω την εικόνα του οίκου προς χάριν των κοριτσιών (η Κατερίνα είναι εξαιρετική), αλλά όχι και να μου βάζεις τον κάθε βρωμύλο μέσα. Έλα πια.
**Είχα γράψει ότι η Καρολάιν στο πρόσωπο δεν βλέπεται και όχι έχει σώμα περίεργο, με δυο άθλια στήθη μπαλόνια πλαστικά και κώλο αγύμναστο και φαρδύ, το κλασικό της χοντρής. Παίρνω πίσω αυτό για το πρόσωπο, το είδα καλύτερα, είναι απλά αδιάφορο. Τα άλλα ισχύουν 100%.
Η Άννα παρατήρησα κυτταρίτιδα στα οπίσθια. Με ξενέρωσε κάπως. Η τσατσά προς τιμήν της σε ερώτηση αν μιλάνε Ελληνικά, μου είπε όχι και Αγγλικά τα βασικά. Ε δεν γίνεται δουλειά έτσι, της είπα αυτό είναι deal killer. Θα έμπαινα Άννα.

Μ' αυτά και μ' αυτά κατέληξα στην πρώτη που είδα, Νέλλυ στο Φυλής 71 κάτω. Το γκράφιτι ΦΟΛΑ καλά κρατεί τόσους μήνες απ' έξω. Λείπει η Μαιρούλα βέβαια που ήταν η αρχιφόλα και η Σάρα η φολίτσα. Δίνω 20αρικο και έρχεται μετά από κανά 3λεπτο. Καθαρός χώρος, από τους πιο καθαρούς οίκους γενικά και με έβαλε σε ευρύχωρο δωμάτιο. Πρώτο φάουλ. Προφυλακτικό σε πεσμένο πέος. Μαύρισαν όλα, λέω καλώς τη φόλα. Κι όμως, αρχίζει μια πίπα, τα είδα όλα. Απίθανη. Επιτέλους. Θερμή γενικά, αλλάξαμε 3 στάσεις. Στο cow μου λέει μην κουνιέσαι, μετά από λίγο μου λέει κάνε κάτι κι εσύ. Λολ. Με ξενέρωσε λίγο εκεί γιατί στο 6λεπτο ξεκίνησαν οι βιασύνες και τα έλα μωρό μου. Γαμώ το κέρατό μου. Της λέω έλα στα τέσσερα να τελειώσουμε. Γερό σφυροκόπημα, με συμμετοχή και δική της, και ήρθε το τέλος. Λέει ότι είναι 27, της δίνω καμιά διετία παραπάνω σίγουρα. Γενικά φαίνεται συνειδητοποιημένη, πολύ έμπειρη/πονηρή, καμιά σχέση με 19άρες-20άρες. Μέτρια συνολικά εμπερία, πολύ μέτρια, τελείωσα όμως. Θα μπορούσα να έτρωγα μια φόλα όλη δική μου. Την έσωσε η άριστη πίπα(!) και η συμμετοχή στα τέσσερα. Ωραίο κωλαράκι. Πετίτ παρουσία σχετικά, αδύνατη, πολύ μικρό στήθος, αλλά ωραία ρώγα. Σαφώς και δεν θα ξαναπάω όμως γιατί ήταν πολύ ξεπέτα και fast-track η φάση. Δεν νομίζω να την πρότεινα.

Αυτά.

Γενικά η περιοχή θέλει επειγόντως ανανέωση. Με την καραντίνα δεν ήρθε. Καλώς ή κακώς και λόγω διακοπών θα κάνω μια αποχή, ελπίζω σε αλλαγή. Ξέρω ξέρω. Με την ελπίδα θα μείνω.

Aν παρ’ ελπίδα τύχει πριν την αποχή και κάνεις πάλι καμμιά απογευματινή έφοδο ρίξε μια ματιά σε Ειρήνη και Έμιλυ από Φώκαιας 7 και 9 αντίστοιχα, αν βέβαια δεν τις ξέρεις ήδη. Τις βρήκα ικανοποιητικά εμφανίσιμες και τις έβαλα στο στόχαστρο. Στο δὲ σαλονάρισμα, φάνηκαν να ξέρουν και 2 ελληνικά.

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Καλησπερα. Απογευματινή ενημερωση (20:10-21:50) στην περιοχή Φυλής και Λιοσίων [16.VII.2020]
Συντμήσεις# OWO= ελευθερο στοματικό. COB= τελειωτικο σε σώμα ή στήθος. CIM: τελεοωτικό στο στόμα. Anal= πρωκτικό σεξ

-Χωματιανού 11Β: κλειστό.

-Φυλής 86Β: η Εμμανουέλα. Τσουπωτη μελαχρινή. Σε απλό. Υπενθυμίζω ότι προ 4 ετών δουλεψε στο Φωκαίας 17Α.

-Φ 86Α: Λάουρα και Αντζελα. Η πρωτη τσουπωτή με 2ρι στηθος. Η Αντζελα είναι κοντούλα ομορφη νεαρά με 3,5ρι φυσικό στήθος.

-Φ 84Β: η Αρίνα. Συνεχιζει από το μεσημερι.

-Φ 84Α: Εμμανουελα (ηταν σε δωματιο).

-Φ 65 κάτω: η Μπιούτυ. Η Γνωστή μαυρη νταρντάντα (όχι χοντρή). 4ρες βυζαρες. Σε OWO & COB.

-Φ 65 κάτω: η Σιμόνα. Γνωστη κι αυτή.

-Φ 72: η Κατερινα. Αδιαφορη μελαχρινή προμιλφ.

-Φωκαίας 7 υπόγειο (ευθεια): κλειστό.
-Φωκ. 7 υπόγειο (δεξιά): η Ειρηνη. Κανονικη κοπελα με σγουρά καστανά μαλλιά. Σε OWO & anal.

-Φωκ. 7Α: η Σάρα. Κοντή νεαρή μαυρομάλλα με 3ρι στήθος.

-Φωκ. 9: η Έμιλυ. Τσουπωτή νεαρά, κανονικο προσωπο (ηλικια 25-28 ετων). Ανακοινωθηκαν όλα πλην πρωκτικού.

-Φωκ 13: Χριστίνα η λεγόμενη «Ελληνοουκρανέζα». Σε φουλ προγραμμα. Γνωστή κι αυτή. Δούλευε στο 27Α υπογειο.

-Φωκ 17Α: η Αννα. Προμιλφ με κανονικο προσωπο και σωμα. Καρε καστανο μαλλί. Σε OWO, 69, anal & COB.

-Φωκ 17Β: η Ιονέλλα. Ψηλή όμορφη ξανθιά κοπέλα με μαυρισμενο δερμα. Ψεύτικο στηθος και διάφορα τατουάζ. Εμφανιση πορνοσταρ. ;) Σε απλό προγραμμα.

-Φωκ 19: η Μαρία. Αδιάφορη μαυρομάλλα νεαρα (διοπτροφόρος). Απλό πρόγραμμα.

-Φωκ 25Α: Καρολάιν και Αννα. Η πρωτη νταρντανα μιγαδα (κανει OWO). Η Αννα είναι μελαχρινή. Αδιαφορη με ψυχρο βλεμμα. Σε απλό προγραμμα.

-Φωκ 25Β: η Σαρα. Αδύνατη νεαρα μελαχρινή. Σε OWO & COB.

-Φωκ 27Α: η Ναταλί. Αδιάφορο μιλφ με ξανθο μαλλί κουρεμένο αλά γκαρσόν. :S

-Φωκ 27Β ισόγειο: η Αννα. Ρουμάνα με όμορφο πρόσωπο και εκφραστικά μάτια. Ειχε τα μαλλια πιασμενα κοτσίδα. Πεσμένο 2,5ρι στηθος. Σωμα με λιγα πιασιματα, συνάμα λιγο χαλαρό. Βγηκε τσίτσιδι. :sunglasses: Εκπεμπει θετική αυρα, αν και κανει απλό προγραμμα. Είναι γνωστή και ως Anna Kou. Ωφειλει την εν λόγω ονομασια στο μέλος Orestis_Kou. Πρόκειται για έναν τελειωμένο που την ειχε ερωτευθεί κι αυτή τον μαδούσε οικονομικα. Ο ιδιος το ομολόγησε. Δεν γραφει πλεον εδώ.

-Φωκ. 27Β όροφος: η Ντιάνα. Κοντή νεαρά μαυρομαλλα με μικρο στηθος. Σε OWO.

-Λιοσίων 91: κλειστό.
-Κνίδου 18: κλειστό.
-Παρασίου 36: κλειστό.

-Βέργας 3 δεξια: ο ομοφυλόφιλος βαψομαλιάς υπηρετης παρουσιασε την ΕΙΡΗΝΗ. Αδυνατη μαυρομαλλα. Σε OWO.

-Βέργας 3 δεξιά και όροφος: κλειστά.

-Βέργας 7: Αλεξανδρα. Ηταν σε δωματιο. Εξήλθα.

-Βέργας 6 υπόγειο: κλειστό.
-Βέργας 6 άνω: η Μιλένα. Αδυνατη νεαρη κοπελα με καστανά ισια μακρια μαλλιά [ως γνωστόν, η Μπάρμπορα εχει ρεπό την Πέμπτη].

-Το Βεργας 2 ηταν ανοικτο. Δεν μπηκα. Εξερχομενος συναγωνιστής με ενημερωσε ότι μια άκυρη ήταν μεσα. :S

-Τα 3 μαγαζιά επί τής Εξηκίου ήταν ανοικτα. Δεν μπηκα. Συνηθως εχουν μπάζα.

-Τα Λιοσίων 79 και 73 ηταν ομοίως ανοικτά, αλλά δεν εισήλθα.

-Στο Λιοσίων 76Β ηταν η Χριστίνα. Μια αδιάφορη γκιλφ με πιασμενα τα ξανθά μαλλιά της. Σε OWO & COB. Σημειωνω ότι καποιοι εχουν ρυπανει με γκραφιτι τον εξωτερικο τοιχο και την θύρα του οίκου. Συνηθες φαινομενο…

-Υπενθυμίζω ότι αριστερα, στον αριθμό 76, λειτουργουσε οικος. Πλεον όχι. Μην παει κανείς εκεί. Πριν καιρο εκανα γκαφα να περασω και ειδα υποστρώματα, παπουτσια και απλώστρες. Όταν βγηκα ειδα να μπαινουν Αφρικανοι. Προφανως το κτηριο το ενοικιασε καποια ΜΚΟ και στεγαζει λαθρομετανάστες. Βλέπε κάτωθι φωτο

[Ακολουθεί spam, αλλά γεγονός) Διάβασα προχθές στην Εφημερίδα των Συντακτών για «έκκληση πολιτικών εξορίστων από το Τόγκο προς ελληνική και διεθνή κοινοτητα». Εγώ θα σάς φερνω τα νέα; Οφειλουμε λοιπόν να συνταχθούμε με τους αγωνιστές δημοκρατες τής ΕφΣυν και να γινουμε Τογκολέζοι (όχι Κονγκολέζοι) αγωνιστες της Δημοκρατίας. Άμεσα να ενεργησει το ΥπΕξ και η ΕΕ ώστε να αφεφουν ελευθεροι οι Κεζίρε Αζίζου, Γκουέμε Νουρεντίνε και Γιακούμπου Μουτακίλου, καθώς και ο ΓΓ τού ΡΝΡ Κπαλίμε. :grin: Προτεινω λοιπόν, να κανουμε πορεία στην αμερικανικη πρεσβεια για να αφεθούν τουλάχιστον ελευθεροι ο Μουτακίλου και ο Κπαλίμε. Σάς δινω ιδέες τώρα «Λευτεριά στον Μουτακίλου και τον Κπαλίμε». Και να παρουν ασυλο μετα στο Λιοσίων 76.
Βλ.
20200716-222948.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom