Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (28 μέλη και 244 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Κύριοι καλησπερα σας. Απογευματινη περιηγηση στο Μεταξουργείο λιγο νωριτερα, μεταξυ 19:20 -21:10 [β’ βάρδια, 15.VII.2020]

(Συντομογραφίες*  OWO= ελευθερο στοματικο. CIM= τελείωμα στο στομα. COB= τελειωμα στο κορμί ή στηθος]

Οδός Κολωνού
-48 νέο (δηλ αριστερά): Μαρία και Νατάσα. Η πρωτη είναι μιλφ (32-35 ετων) εμφανισιμη με πιασίματα & 2.5ρι στηθος. Καστονοκαρέ ανταυγιες. Σε OWO & COB. H Νατασα είναι μιλφ αδιάφορη. Κανει OWO, COB & CIM

-48: ΕΥΑ και ΚΑΤΙΑ. Η μια ξανθια, η άλλη μελαχρινη. Χοντρές γκιλφ. Πάρε τη μια και χτύπα την άλλη. :S

-32Α: Η Βάλια. Ομορφη νεαρά με υπέροχο κορμί (2ρι στητό στηθος). Ισια καστανά μαλλιά. Στα 15€ & απλό πρόγραμμα. Εχει δουλέψει και στο Κολ.30Β. Η πιο ομορφη κοπελα τής βάρδιας, κατ’εμέ. ;)

-32Γ (υπόγειο): η ΜΠΕΛΛΑ. Κανονικο σωμα με μακρύ μαλλί. Περιπου 25 ετών. Σε απλό προγραμμα.

-30Β (Α’ όροφος): η Λίκα. Αδυνατη εμφανισιμη προμιλφ. Μικρο στηθος. Σε απλό.

-30Β (Β’ όροφος): η Όλγα. Νεαρα μαυρομαλλα με γυαλιά. Σε απλό.

-30Α: η Κατερινα. Αδυνατη κοπελα, τσιγγανορουμανα. Μαυρομάλλα. Γνωστή γυρολογος (από Λεωνίδου 28 κάτω, Κολ 45 δεξιά κ.ά).

-27 ισογειο: η Καρολινα. Σκουρόδερμη σαν Ινδιάνα, αδυνατη με μαυρα ισια μαλλιά. Στα 15€.

-27 υπόγειο: η Σιμόνα. Ηταν σε δωματιο.

-27 όροφος: η Φλώρα. Ομορφη μαυρομαλλα νεαρα με λίγα πιασιματα. Η 2η πιο ομορφη κοπελα τής βόλτας. :sunglasses:

-23 υπόγειο: Αννα η διοπτροφόρος. Ζουμερη κοπελα.

Οδός Ιάσονος
-16. Προκειται για νέο οικο. Πεντακαθαρος χώρος. Εργαζεται η Μαίρη. Χοντρη αδιάφορη.

-10 ισογειο αριστερά: η ΚΑΙΤΗ (ακυρη μιλφ) & η ΝΙΚΟΛ (μελαχρινη αδυνατη).

-20 Α: η Μάγια. Πετιτ με κοκικνα εσωρουχα. Ανοησιες τα οσα γραφουν καποιοι περι πανέμορφης πορνης.

-20 Β: ΚΑΤΕΡΙΝΑ (σκινυ) καο ΖΙΖΕΛ (κανονική αλλα μουτρωμένο βλέμμα).

-20 Γ: η Άννα. Μελαχρινη με πιασιματα.

-39 (ο λεγομενος πολυχώρος). Δωμάτιο 6: η Αννα (μαυρομμαλα μιλφ)/ ΔΩΜ 1: η Μπέμπα. Χοντρή ακυρη. Ο γνωστός τσατσος «γραβατακιας» την εγκωμιαζε. Κατι βλακείες μου ελεγε για θεϊκό τσιμπουκι και κορίτσι baby milk. (Πλεον δεν φοραει γραβατα)/  ΔΩΜ 2: η Χριστινα. Αδυνατη μαυρομαλλα με δολοφονικο βλεμμα. / ΔΩΜ 3: Κλειστό. / ΔΩΜ 4: Λάουρα κανονικη (ηταν Κολ 11 οροφο) & Ρίτα (κοντουλα με βυζαρες). / ΔΩΜ 5: δυο αδιάφορες εδώ. Δεν συγκρατησα ονοματα.

Οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου
-28Α: η Ειρηνη. Μιλφ κανονικη. Εχει παρει λιγα κιλα, αλλα καλο σωμα. Αξιοπροσεκτη. Με συνεχομενα δωματια. Σε OWO & CIM.

-28 υπόγειο: η Αντριανα. Ξανθια μιλφογκιλφ. Σε OWO & CIM.

-28 ισογειο (με κουρτινα): η Αλεξανδρα. Μιλφ κανονικη. Φορουσε διαφανη ρομπα. Σε OWO & COB.

-28 και Περδίκκα 1: η Μπιανκα. Τσουπωτη νεαρά. Χτυπουσε μυγες. Αναμενομενο μετά την φυγή τής απαστράτουσας Κάτιας. :sunglasses:

-21 ισογειο: η Στεφανία. Τσουπωτη κοπελα με ωραιο στηθος. Κοκκινα εσωρουχα.
-21 όροφος: κλειστό.

Τελικά, επεστρεψα στο Κολωνού 48 (το νέο) για την Μαρία. Είναι εμφανισιμη μιλφ, όπως ανεφερα. Ανακοινώθηκε OWO & COB. Περασα μεσα. Ο χωρος καθαρός, αλλά σπιρτοκουτο το δωματιο. Η Μαρια δεν είναι ευδιαθετη στο σαλονι, φυσικα ουτε στο δωματιο. Η συναντηση πήγε χάλια. Καταρχάς δεν είναι για πολλά μα και μού. Δεν αφαιρεσε το μαυρο κορμακι. Αποκάλυψε το στηθος και γεννετησια περιοχη. Όταν ζητησα να το βγαλει, αρνηθηκε επιμονα. Τούτο φυσικά με ξενέρωσε. Προσπαθει να αποφυγει την ακα πιπα. Ζητησα λοιπον με προφυλακτικο. Καλη σχετικά πίπα κανει, αλλά όχι οσκαρική που γραφουν καποιοι. Περισσοτερο μηχανικη. Όταν πηρα στυση, ειπε: «πισωκολλητο θα κανουμε». Θελει αυτη να καθοδηγει. Οποτε ξενερωσα εκ νεου. Μου εβαλε άλλο προφυλακτικο και με τελειωσε με πιπα. Η θεατρικη παρωδια κρατησε 10 λεπτα, χωρις να ενοχλησει η τσατσα.
Όπως καταλαβατε φιλτατοι, πεταξα 10€ στα σκουπιδια. Εγω δεν σας συνιστω την Μαρια. Είναι τυπικη. Σκεφτειτε μονο ότι περασε καποτα σε πεσμενο μόριο. Δεν με αυνανισε, ουτε εκανε προκαταρτικα να παρω στυση. Συνεχιζει και μεταμεσονυκτιο βαρδια για τους θαυμαστές της.
Η κινηση πεσμενη στα σπιτακια. Φυσικα δεσποζαν πακιστανοι και αφρικανοί.

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ βόλτας)
-Καλλέργη 33: η τρανς τσατσα παρουσιασε την Σαμπίνα. Κανονική κοπελα.

-Παιανιέων 24: μια χοντρη ακυρη γκιλφ με κοκκινοκαστανα μαλλιά. Σε απλό, αλλά 20€.

-ΚΠόλεως 166 δεξια (υπογειο): η Αννα. Μαυρομαλλα κανονικη μιλφ. Σε φουλ προγραμμα. Στα 20€.
-ΚΠόλεως 166 αριστερα: Αφου η τσατσα με θερμομέτρησε, παρουσιασε την Βικτωρια. Προμιλφ αδυνατη σγουρομαλλα. Σε OWO & CIM. Στα 20€.
:hi:

ΥΓ ειδα το μεσημερι ενά γαϊτανάκι υβριστικών αντεγκλήσεων μεταξυ μελών με χυδαία μηνύματα. Κατι που τραβαει εδω και λιγες μερες. Το νημα ξερετε αφορα ενημερωσεις. Καλυτερα να μην γραφει κανείς τιποτα, παρά να γίνεται βόρβορος και να τρεχουν οι σελίδες. Αντε, μην πάρω ανάποδες. Διοτι σκοπευω να συνεχισω την ημερησια ενημερωση. Και ορθώς διεγράφησαν ολες αυτές οι αηδίες.
Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου για τις ανούσιες αντιπαραθέσεις που κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να σταματήσουν, όσον αφορά στη Μαρία με εντυπωσίασαν αρνητικά τα όσα έγραψες καθώς η συγκεκριμένη χωρίς να είναι κάτι το εντυπωσιακό στο δωμάτιο συμπεριφέρεται νορμάλ και με δεκτικότητα τουλάχιστον στα αυτονόητα. Καλό σου βράδυ

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Εύγε , ωραίος , πολύ καλή γραφή , φοβερός , άξιος , όσο αναφορά την Sonia έχω άλλη άποψη !! Κακή πίπα , με πολύ δόντι και όσες φορές και  αν της είπα ευγενικά να μην βάζει δόντι εκείνη επίμονα το έκανε σαν να μην της είχα πει τίποτα !!! Την τελευταία φορά που  πήγα λοιπόν , φέρθηκε πολύ βίαια στο πέος μου και αποφάσισα να μην την ξαναδώ !!

Το δάγκωμα στον πούτσο την ώρα του ελεύθερου στοματικού είναι ένα μήνυμα προς τον πελάτη ότι είναι ανεπιθύμητος!

Η Σόνια το συνηθίζει σε όσους δεν θέλει να ξαναδεί!

Ektelestis137

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2020
Like
142
Πόντοι
0
Βράδυ Δευτέρας μπαίνω στο Μ.Α 15 κ βγαίνει στο μικρό σαλόνι του οίκου η Σοφία..
Ρωσάκι 45+ με ωραίες βυζάρες κ νορμάλ πρόγραμμα...
Πέρασα δωμάτιο κ εκεί ξεκινάνε τα παρατράγουδα...
Πίπα αδιάφορη τελείως..
Ανεβαίνω από πάνω της κ πάω να της πιάσω το στήθος κ αρχίζει κ φωνάζει..
Της λέω γιατί φωνάζεις;
θέλεις να αρχίσω να φωνάζω κ εγώ;
Έκανα κάτι κακό;
Κ μου λέει "ναι μου έπιασες το βυζί μου "
Εκεί φορτώνω άγρια κ της λέω συγγνώμη..
Ανεβαίνω ξανά από πάνω της κ τρώει τόσο δυνατό γαμήσι που αρχίζει κ φωνάζει δυνατά γιατί την πονούσα κ με διώχνει από πάνω της...
Γυρίζει μόνη της στα 4 κ μου λέει
"Έλα αλλά σιγά γιατί πονάει το μουνάκι μου.. "
Της λέω
"μουνάκι έχουν τα 20χρονα εσύ είσαι πατσόγρια κ έχεις βρωμόμουνο..."
Τσαντίζεται κ μου λέει
"ελα να τελειώνουμε..."
Πάω να της τον βάλω κ νιώθω το χέρι της πάνω στην πούτσα μου κ μου λέει έτσι μωρό μου σκίσε με...
Κάνω 2-3 κινήσεις μέσα-έξω αλλά καταλαβαίνω ότι γαμάω το χέρι της κ αυτή βογγάει..
Της λέω
"βγάλε το χέρι σου από κει"
κ μου λέει "είναι πεσμένο κ θα βγεί έξω.."
Της ξαναλέω
"βγάλε το χέρι σου από κει είπα"
αυτή τίποτα κ συνεχίζει να βογγάει..
Βάζω το χέρι μου από κάτω κ της βουτάω το χέρι της μαζί με την πούτσα μου...
Η πούτσα μου έξω φυσικά κ αυτή βογγούσε..
Μετά βογγούσε στα αλήθεια γιατί της γύρισα το χέρι κ δεν την άφηνα..
Της λέω
"θέλεις να στο σπάσω?
Τι ειμαι κανένα Πακιστάν να με δουλευεις
εσυ?
Αν θες να κάνεις αυτή τη δουλειά κάντην
σωστά αλλιώς τράβα σπίτι σου..
Βγές έξω κ πρίν ντυθώ φέρε μου τα 10 ευρώ
πίσω.."
Έτσι κ έγινε..
Μου τα έφερε πρίν βγω από το δωμάτιο..
Κ φυσικά βγήκα έξω κ πήρα όλον τον κόσμο που ήταν στο σαλόνι μαζί μου λέγοντας τους ότι είναι φόλα κ δεν σε αφήνει να την πηδήξεις..
Τι να κάνω τρελάθηκα με το βρωμοπούτανο..

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
εσυ?
πίσω.."
Έτσι κ έγινε..
Κ φυσικά βγήκα έξω κ πήρα όλον τον κόσμο που ήταν στο σαλόνι μαζί μου λέγοντας τους ότι είναι φόλα κ δεν σε αφήνει να την πηδήξεις..

Τέτοια συμπεριφορά αξίζουν οι σκατοκαριόλες φόλες που θέλουν απλά να ξεγελάσουν τον πελάτη  >:( :tickedoff: :tickedoff: Ακόμα και τα 10 ευρώ, βγαίνουν πολύ δύσκολα στην εποχή μας, και κάποιες θέλουν να τα βγάλουν σε 5 λεπτά χωρίς καν να γαμηθούν ή να πάρουν μια πίπα της προκοπής. Ως τώρα, 3 φορές έχω κάνει κι εγώ τέτοιο σκηνικό, παίρνωντας πίσω τα λεφτά μου. Συνήθως, τη συμπεριφορά της φόλας την καταλαβαίνεις στα πρώτα 2-3 λεπτά, όταν πάει να σου βάλει καπότα σε πεσμένο μόριο, και δε σε αφήνει καν να άγγίξεις τα βυζιά της  :tickedoff: :tickedoff:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.039
Πόντοι
3.091
Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου για τις ανούσιες αντιπαραθέσεις που κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να σταματήσουν, όσον αφορά στη Μαρία με εντυπωσίασαν αρνητικά τα όσα έγραψες καθώς η συγκεκριμένη χωρίς να είναι κάτι το εντυπωσιακό στο δωμάτιο συμπεριφέρεται νορμάλ και με δεκτικότητα τουλάχιστον στα αυτονόητα. Καλό σου βράδυ

Εντάξει δεν είναι κακή η Μαρία. Εμένα μ’ αρέσει και το υφάκι του προσώπου της. Αλλά η Νατάσσα είναι τιμιότερη και εξόχως εργατική.

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Πίπα αδιάφορη τελείως..
Της λέω γιατί φωνάζεις;
Έκανα κάτι κακό;
Ανεβαίνω ξανά από πάνω της κ τρώει τόσο δυνατό γαμήσι που αρχίζει κ φωνάζει δυνατά γιατί την πονούσα κ με διώχνει από πάνω της...
Της λέω
Τσαντίζεται κ μου λέει
"ελα να τελειώνουμε..."
Πάω να της τον βάλω κ νιώθω το χέρι της πάνω στην πούτσα μου κ μου λέει έτσι μωρό μου σκίσε με...
Κάνω 2-3 κινήσεις μέσα-έξω αλλά καταλαβαίνω ότι γαμάω το χέρι της κ αυτή βογγάει..
Της λέω
Της ξαναλέω
Της λέω
"θέλεις να στο σπάσω?
εσυ?
πίσω.."
Έτσι κ έγινε..
Εγώ το έπαθα με την Βίκυ στον ίδιο οίκο που έχει γίνει μεγάλη φόλα και είχε και το θράσος να μου πει πως "μόνο 10€ πληρώνεις "  ας πάει να πλύνει καμία σκάλα καλύτερα η βρωμιάρα!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το δάγκωμα στον πούτσο την ώρα του ελεύθερου στοματικού είναι ένα μήνυμα προς τον πελάτη ότι είναι ανεπιθύμητος!

Α έτσι ε;  Δεν το ήξερα αυτό ...Είχα κάνει πολλές Συνεδρίες μαζί της αλλά τον τελευταίο καιρό όντως είχα δει μια αδιαφορία στα του δωματίου ... Τελευταία φορά λοιπόν που πήγα και δεν ειμουν τόσο θερμός λόγο κάτι που μου είχε συμβεί προσπάθησε βίαια να το σηκώσει και όταν είδε ότι δεν σηκώνεται καλά ... το δάγκωσε ... Όποτε παιδιά να ξέρετε εφόσον το λέει ο φίλος μας όταν δεν θέλει τον πελάτη η ξενερώσει με τον πελάτη δαγκώνει !! Χαχαχ ρε τι γίνεται ..!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πίπα αδιάφορη τελείως..
Της λέω γιατί φωνάζεις;
Έκανα κάτι κακό;
Της λέω
Τσαντίζεται κ μου λέει
"ελα να τελειώνουμε..."
Της λέω
Της ξαναλέω
Της λέω
"θέλεις να στο σπάσω?
εσυ?
πίσω.."
Έτσι κ έγινε..
είσαι ωραίος υποκλίνομαι !!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736

Ωραίος συναγωνιστή

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Κύριοι καλησπερα σας. Απογευματινη περιηγηση στο Μεταξουργείο λιγο νωριτερα, μεταξυ 19:20 -21:10 [β’ βάρδια, 15.VII.2020]

(Συντομογραφίες*  OWO= ελευθερο στοματικο. CIM= τελείωμα στο στομα. COB= τελειωμα στο κορμί ή στηθος]

ΥΓ ειδα το μεσημερι ενά γαϊτανάκι υβριστικών αντεγκλήσεων μεταξυ μελών με χυδαία μηνύματα. Κατι που τραβαει εδω και λιγες μερες. Το νημα ξερετε αφορα ενημερωσεις. Καλυτερα να μην γραφει κανείς τιποτα, παρά να γίνεται βόρβορος και να τρεχουν οι σελίδες. Αντε, μην πάρω ανάποδες. Διοτι σκοπευω να συνεχισω την ημερησια ενημερωση. Και ορθώς διεγράφησαν ολες αυτές οι αηδίες.

:hi: :respect: :hi:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Πήγα με Μπάρμπορα, μεσημέρι στο Βέργας κάτω. Δε γράφω κριτική επειδή έχουν γραφτεί σχεδόν τα πάντα!Την πέτυχα σε καλή φάση, με μάσκα και θερμόμετρο. Χωρίς πολλά λόγια πέρασα χωρίς να ρωτήσω πρόγραμμα, ( τσαντίζεται), δωμάτιο χωρίς air condition με ανεμιστήρα!!! Μου θύμισε δεκαετία 80!!! Πίπα με δόντι αλλά στο γαμήσι αρχόντισσα!!! (όταν έχει κέφια).Γαμηθήκαμε σε 3 στάσεις ανελέητα μέσα στη ζέστη,στο τέλος τα πήρε στο στόμα και τα έφτυσε στο νιπτήρα. Η τσατσά χτύπησε πόρτα και φώναξε :"Έλα κουρίτσι μου" αλλά η "σκύλα" (με την καλή έννοια) δε μάσησε!!! Με προέτρεψε να ξαναπάω άλλη φορά να με βάλει σε δωμάτιο με κλιματισμό.
Αν την πετύχει κανείς στις καλές της,αξίζει τα λεφτά με το παραπάνω!!!
Καλά γαμήσια!!!

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Πίπα αδιάφορη τελείως..
Της λέω γιατί φωνάζεις;
Έκανα κάτι κακό;
Της λέω
Τσαντίζεται κ μου λέει
"ελα να τελειώνουμε..."
Της λέω
Της ξαναλέω
Της λέω
"θέλεις να στο σπάσω?
εσυ?
πίσω.."
Έτσι κ έγινε..

Μάγκα υποκλίνομαι με τα χερια σταυροειδώς...

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Να πω και κάτι σχετικό με τις διάφορες θερμομετρήσεις. Πέρασα μια βόλτα προχθές από Φώκαιας 17 (τσαρδί μιχαέλας) για να δω από περιέργεια τη Μιχαέλα και η τσατσά αφού μου έβαλε αντισηπτικό με θερμομέτρησε. Όταν το γύρισε λίγο παρατήρησα στη πίσω μεριά του θερμομέτρου ότι έγραφε 31,5 ℃. Αφού μου είπε  «λίγο χαμηλή η θερμοκρασία, μάλλον λόγω του a/c, αλλά είσαι ΟΚ» της απάντησα «αφού το λες εσύ» και παράλληλα κόντεψα να κλάσω στα γέλια. Ή τα περίσσοτερα θερμόμετρα που έχουν προμηθευτεί είναι για κλάματα ή απλά δεν ξέρουν οι τσατσάδες να τα χρησιμοποιήσουν (πιθανώς να τα έχουν σε λάθος mode). 

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
832
Πόντοι
990
Κατάθεση σε Λίζα από Φωκαιως 24 κλασικά επικη πίπα σε 3 στάσεις λαρύγγι όλο μέσα κ ανελέητο γαμησι όσοι ρωτάτε να ξέρετε δουλεύει τωρα
φιλαράκι Επειδή δεν είμαι του βραδινου και δεν ξέρω μ αποτέλεσμα να μην την εχω πετύχει ποτε αυτήν τι ωρες ειναι η βάρδια που δουλεύει;

• Like
Αντιδράσεις: atakis

TheFappening

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα έχουμε καμία ενημέρωση για Φυλής ?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946

γιατί άραγε? λές να της βρωμούσε ο ψωλοΦορνέτ?

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
[...] όσον αφορά στη Μαρία με εντυπωσίασαν αρνητικά τα όσα έγραψες καθώς η συγκεκριμένη χωρίς να είναι κάτι το εντυπωσιακό στο δωμάτιο συμπεριφέρεται νορμάλ και με δεκτικότητα τουλάχιστον στα αυτονόητα. Καλό σου βράδυ
Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι, ούτε να περνάμε το ιδιο καλά με την καθε εργαζομενη. Με την συγκεκριμενη ειχα διαφορετικη εμπειρια, για την οποια θα γραψω περισσοτερα.
------------

Κυριοι καλησπερα. Βολτα λιγο νωριτερα στη Φυλής (14:30- 15:30,  16.VII.2020)
Συντμήσεις*  OWO: ελεύθερο στοματικο. COB: εκτόνωση στο σώμα ή στήθος. CIM: εκτονωση στο στόμα]

ΟΔΟΣ ΦΥΛΗΣ
-74 Αριστερά: Κατερινα και Ευα. Η πρωτη είναι γνωστη. Εμφανισιμη μελαχρινη. Η Ειρηνη φορουσε γυαλιά. Σωματα με πιασιματακια και κωλάρες. Αμφοτερες σε owo & cob.

-74 Δεξιά: η Μαρία. Μελαχρινη εύσωμη με μαυρο κορμάκι. Σε 69.

-65 οροφος: η Ελλη. Τσουπωτή κοπελα με μαυρα μακριά ισια μαλλιά. Αδιάφορη. Σε OWO & COB.

-65 κάτω: η Μαρία. Ρουμάνα όμορφη νεαρά με πιασιματα & φυσικο 4ρι στηθος! ;) Σε OWO & COB. (Για την Σονια ο τσατσος ειπε ότι γυρισε Ρουμανια και θα επιστρεψει μετα από διμηνο. :S Καλά κρασιά).

-71Α: κλειστό.
-71 οροφος: η Λιζα. Ψηλη αδυνατη ομορφη ξανθιά νεαρά. Αδυνατη με μικρό στηθος, μοντελο. Με τατουάζ αναμεσα στα στηθη και στον αριστερο βραχιονα. Απλο προγραμμα. Δουλευε παλαιοτερα στη μοντελοαλυσιδα. (Η Νανσυ, όπως είπε η υπηρεσια, θα απουσιασει λιγες μερες λογω περιοδου…  :'()

-84Α: η Νικη. Μαυρομάλλα προμιλφ. Αδύνατη και αδιαφορη. Αν θυμαμαι καλά, εργαζοταν στα Ιάσονος 37, 20Α & Κολωνού 32Α.

-84Β: η Αρίνα. Την ξερετε. Δουλευει συνηθως απογευμα στο ιδιο (φαινεται ξεκινησε δοπλοβαρδια). Αδυνατη ξανθια ομορφη με OWO & COB. Ηταν σε προγραμμα 30 λεπτων. Με την γνωστή τσατσά-ούγκανο, η οποια δεν με θυμηθηκε. :cheesy:

-86Α και 86Β : κλειστά.

-66Α και 56: κλειστά.

-54 κατω: η Αριάνα. Ξανθια κοπελα με πιασιματα με τατου (σχημα ρολογιού) στο δεξί μπούτι). Ψιλοεμφανισιμη. Σε απλο προγραμμα. Θυμιζω ότι εργαζοταν παλαιοτερα ως Ντιάνα στο Ιάσονος 20Α & Κολωνού 32Β.

-54 οροφος: Αλεξανδρα. Σκινυ μελαχρινη αδιαφορη. Σε απλο.

ΟΔΟΣ ΔΙΔΥΜΟΥ
-8Α, 8Β, 7Α και 7Β: κλειστά.

-Τα περισσοτερα μετα στη Διδυμου ηταν ανοικτα. Μπηκα μόνο στο 27. Η τσατσα είναι μια χτικιασμενη σαν λειψανο, που ξεχασε ότι πεθανε. :S Ειπε ότι 2 κοπελες εχει διαθεσιμες: Βικτωρια και Στελλα. Μπαζα αδιαφορα. Σε δωματια ηταν η Φωτεινη και η Ηλιανα (καπως ετσι). Περιμενα να δω την Φωτεινη: ψηλη 45αρα αδυνατη με μακρια μαυρα μαλλια. Αδιαφορο προσωπο και καπως ψυχρο βλέμμα. Ηταν ντυμενη βεβαια. Προγραμμα δεν είπε το λειψανο. Ξερουμε ότι κανουν OWO, 69 & CIM. Anal δεν θυμαμαι ποιες.

-Χωματιανού 11Α κλειστό (μονίμως). Στο 11Β ανοικτα. Λογικα η Ανδριανα.
ΥΓ η κινηση πεσμενη. Μυγες χτυπαγαν. Δεν περασα με καμιά λόγω κουρασης και πιεσης. Εξαιρεση θα εκανα μόνο με Νάνσυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom