Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (37 μέλη και 220 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.913
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α & 11β κλειστά.

Λιοσιων 76β  κλειστό.

Λιοσιων 73β Οριανα μελαχρινή μελαμψη λατινα με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι και Καιτη ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με πολύ ωραίο κορμί ωραίο κωλαράκι μικρό στητο βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Λιοσιων 73α  Νικόλ ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, Κιμπερλι καστανοξανθη λατινα κοντή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Μαίρη μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, όλες οι κοπέλες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 κλειστό.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ Νελλυ καστανή παχουλη με 2.5αρι στβ βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθοκαστανη μιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Βεργας 3 δεξιά Ειρήνη ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά & όροφος κλειστά.

Βεργας 2 Όλγα ξανθιά μιλφογκιλνφ με κοντό μαλλί, χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Βεργας 6α Μιλανα ξανθιά με κανονικό σώμα και μικρό στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6β Μπαρμπορα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό πρωκτικο και αυταρχικό.

Βεργας 7 Αναστασία ξανθιά μιλφ  σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα καστανή χοντρή με 2.5αρι βυζι τατουάζ στο χέρι, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Ειρήνη καστανή μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.343
Πόντοι
27.261
Γειά χαρά σε όλους :hi:
Όποιος δεν διαβάζει σεντόνια μην το διαβάσει. Απλά τα πράγματα. :hi:
Θα αναφερθώ σε τρία θέματα: Σόνια Φυλής 84Α, Νέλλυ 109Α (πρώην 81) και μια συνάντηση με κοπέλα του χώρου έξω.
1)      Δράττομαι της ευκαιρίας να τοποθετηθώ για την Σόνια από το Φυλής 84Α μια και διάβασα ότι θα λείπει καιρό. Είναι μια καλή συγκυρία για να γράψω ό,τι σκέφτομαι και πιστεύω χωρίς να κατηγορηθώ (πάλι από κανέναν… επιστήμονα) για κλώνος. Έχουν γραφτεί πολλά. Προσωπικά, όντας άβγαλτος και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στα μπου πριν καμιά διετία, μπαίνω χειμώνα στο 84Α όπου ο τσάτσος κάπως χειριστικά (ή για πλάκα) είπε ότι τηρείται μια σειρά και το είχε διατυπώσει έτσι ώστε με δέσμευε να μπω. Οπότε του απάντησα «Να τη δούμε πρώτα». Και εκείνος άρχισε να σολάρει με τις γνωστές ατάκες του. Βγαίνει η Σόνια, μου πέφτουν τα σαγόνια (Κάνει και ρίμα). Φυσικά και πέρασα.
     Με την ανωνυμία που μου προσφέρει το σάη μπορώ να μοιραστώ το γεγονός του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπιζα μέχρι πρότινος: Επίμονη ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία. Συνήθως είχα στύση σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην φτάνει για κολπική διείδυση. Και κάπου εδώ επιβάλλεται να αναφέρω την υπομονή, την επιμονή και την τιμιότητα αυτού του κοριτσιού απέναντι σε μένα. Ήξερε ότι σε όλες τις συνευρέσεις μας θα παιχτεί αποκλειστικά με στοματικό και υπήρξαν φορές που ήταν κομμάτια από την κούραση αλλά το πάλευε και μάλιστα στη στάση που την ήθελα. Τα συν και τα πλην είναι γνωστά. Προσωπικά δεν μπορούσα την πολιτική του μαγαζιού με τη μουσική ως σύνθημα να επισπεύσεις και τον χρόνο παραμονής στο δωμάτιο. Ωστόσο είχα την πολυτέλεια να με τσιμπουκώνει ένα τέτοιο πλάσμα, να υπάρχει άριστη συνεννοήση και χημεία και να αποφεύγει το δόντι αφού της το ζητούσα ευγενικά.
Επισκέφθηκα την Σόνια νομίζω 11 φορές. Και την ευχαριστώ θερμά για ό,τι μου προσέφερε, με τον σεβασμό που το έκανε.
Ξεπερνώντας σιγά σιγά τα προβλήματα και μπορώντας να δοκιμάζω νέες εμπειρίες άνοιξα τα μπουρδελοφτερά μου και για άλλους οίκους και αρκετά μετά γράφτηκα και εδώ.
2)      Η δεύτερη κοπέλα για την οποία θα μιλήσω είναι η Νέλλι του 109 -όχι η μικροσκοπική μαυρομάλλα κοκαλιάρα του 109Β. Αναφέρομαι σε μια μολδαβή με καστανό μαλλί, κοντούλα και -αντικειμενικά- αδιάφορη στα της εμφάνισης. Για καιρό δούλευε στο 81. Στα μεγάλα συν η ευγένειά της, η συνεργατικότητα και τα τριάρια βυζιά της. Πλέον έχει λίγα κιλάκια παραπάνω. Δεν μιλάει ελληνικά αλλά συνεννοείσαι με μερικά αγγλικά.
Για εμένα αποτελεί μια πολύ τίμια περίπτωση και την έχω τιμήσει αρκετές φορές. Θα έλεγα ότι κυμαίνεται αυστηρά στο gfe. Τη βρίσκει κανείς στην τρίτη βάρδια στο 109Α.
Τα δε μαγαζιά του 81 και του 109 είναι για εμένα υποδείγματα καθαριότητας. Ίσως είναι που δεν πατάει πολύς κόσμος; Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον περασμένο χειμώνα, όταν περνούσα στο 81 μύριζε λεβάντα ο φροντισμένος χώρος από την υπηρεσία. Τέλος, ο κύριος λόγος που τα συστήνω είναι η πολιτική του μαγαζιού που χτυπά την πόρτα στο 10λεπτο αλλά έχουν την υπομονή να κάτσεις και 3-4 λεπτά παραπάνω.
Τώρα, το αν θα περάσετε καλά ή αν θα σας βγει σε φόλα είναι θέμα κοπέλας. Εχω αναφερθεί πχ και σε ένα μικροσκοπικό ρωσσιδάκι – μεζέ που είναι φόλα.
Είμαι της άποψης λοιπόν να ψέγουμε τα κακώς κείμενα αλλά τα μαγαζιά και τις κοπέλες που σέβονται τους πελάτες να τα αναφέρουμε :hi:
3) Οφφ τόπικ:
     Τέλος, μία από αυτές τις ημέρες είδα μια κοπέλα του χώρου σε σούπερ μάρκετ. Μου έκανε θετική εντύπωση που με χαιρέτισε. Παίζει να είχα περάσει δύο φορές μαζί της το τελευταίο εξάμηνο αλλά με θυμόταν.
Μού είπε πότε θα πάω να με δει κλπ. Της χαμογέλασα αμήχανα. Γενικά δεν είναι και στις επιλογές μου. Έχει ασχημύνει και έχει πάρει καμιά δεκαριά κιλά. Τα πράγματα δεν πρέπει να πηγαίνουν καλά. Κοιτούσε διακριτικά κάποια πράγματα και πήρε κάτι πολύ πολύ βασικό. Ήμουν πιο πέρα αλλά είδα ότι μετά βίας έβγαιναν τα ψιλά για να το αγοράσει. Σκέφτηκα ότι αυτά πρέπει να τα βλέπουν οι εκτός των οίκων πουτάνες της κοινωνίας: Άφραγκη αλλά αξιοπρεπής.
Παιχτη μην ακους το τι γραφει ο καθενας σαν φρεσκος που εισαι εδω, γιατι πολυ απλα... Θα χασεις οτι τριχα εχεις, αν εχεις  :tooth:
Ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει.
Αυτο θα εισαι σε θεση να το καταλαβεις μετα απο κανα μηνα η' διμηνο.
Μπορεις λοιπον μεσα σε αυτους τους μηνες, να πηγαινεις μονος σου για τσαρκες, ωστε να βλεπεις πως ειναι κανονικα τα πραγματα.
Με αυτον τον τροπο θα εισαι σε θεση να καταλαβαινεις αυτους που λενε τα πραγματα με το ονομα τους, αλλα και αυτες τις δημητρουλες, που λενε αρλουμπες και κανουν τα απαντα για να μας πεισουν το ποσο γαματοι (της πουτσας) ειναι. Επισης μην εμπιστευεσαι καμια πουτανα και αυτα που σου αραδειαζει. Η φαση ειναι απλη δουλεια. Πας, βλεπεις, σ'αρεσει, πληρωνεις, περνας, γαμας, φευγεις και τελος.  Το θελω... Το παιρνω δηλαδη.
Οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις αυτο, τοσο πιο ωραια θα περνας. Μηδαμινες εξαιρεσεις υπαρχουν παντα, οπως σε ολα τα πραγματα, γιατι παιζει ο ανθρωπινος παραγοντας.
Για "φιλους" και καλα απο εδω μεσα... Απλα αστο  :tooth:
Αν εισαι πυρφοροαγαπουλης τελος, αγνοησε οτι σου ειπα και συνεχισε οπως το πας.
Καλα βολια και καλη σταδιοδρομια.
P.s.: Οτιδηποτε προβλημα εχεις (ψυχολογικα και τετοια), μπορεις να το λυσεις μονος σου, αρκει να βαλεις το μυαλο που εχεις να δουλεψει και να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου, χωρις να κρυβεσαι απο αυτον.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Θα αναφερθώ σε τρία θέματα: Σόνια Φυλής 84Α, Νέλλυ 109Α (πρώην 81) και μια συνάντηση με κοπέλα του χώρου έξω.
1)      Δράττομαι της ευκαιρίας να τοποθετηθώ για την Σόνια από το Φυλής 84Α μια και διάβασα ότι θα λείπει καιρό. Είναι μια καλή συγκυρία για να γράψω ό,τι σκέφτομαι και πιστεύω χωρίς να κατηγορηθώ (πάλι από κανέναν… επιστήμονα) για κλώνος. Έχουν γραφτεί πολλά. Προσωπικά, όντας άβγαλτος και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στα μπου πριν καμιά διετία, μπαίνω χειμώνα στο 84Α όπου ο τσάτσος κάπως χειριστικά (ή για πλάκα) είπε ότι τηρείται μια σειρά και το είχε διατυπώσει έτσι ώστε με δέσμευε να μπω. Οπότε του απάντησα «Να τη δούμε πρώτα». Και εκείνος άρχισε να σολάρει με τις γνωστές ατάκες του. Βγαίνει η Σόνια, μου πέφτουν τα σαγόνια (Κάνει και ρίμα). Φυσικά και πέρασα.
      Με την ανωνυμία που μου προσφέρει το σάη μπορώ να μοιραστώ το γεγονός του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπιζα μέχρι πρότινος: Επίμονη ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία. Συνήθως είχα στύση σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην φτάνει για κολπική διείδυση. Και κάπου εδώ επιβάλλεται να αναφέρω την υπομονή, την επιμονή και την τιμιότητα αυτού του κοριτσιού απέναντι σε μένα. Ήξερε ότι σε όλες τις συνευρέσεις μας θα παιχτεί αποκλειστικά με στοματικό και υπήρξαν φορές που ήταν κομμάτια από την κούραση αλλά το πάλευε και μάλιστα στη στάση που την ήθελα. Τα συν και τα πλην είναι γνωστά. Προσωπικά δεν μπορούσα την πολιτική του μαγαζιού με τη μουσική ως σύνθημα να επισπεύσεις και τον χρόνο παραμονής στο δωμάτιο. Ωστόσο είχα την πολυτέλεια να με τσιμπουκώνει ένα τέτοιο πλάσμα, να υπάρχει άριστη συνεννοήση και χημεία και να αποφεύγει το δόντι αφού της το ζητούσα ευγενικά.
Επισκέφθηκα την Σόνια νομίζω 11 φορές. Και την ευχαριστώ θερμά για ό,τι μου προσέφερε, με τον σεβασμό που το έκανε.
Ξεπερνώντας σιγά σιγά τα προβλήματα και μπορώντας να δοκιμάζω νέες εμπειρίες άνοιξα τα μπουρδελοφτερά μου και για άλλους οίκους και αρκετά μετά γράφτηκα και εδώ.
2)      Η δεύτερη κοπέλα για την οποία θα μιλήσω είναι η Νέλλι του 109 -όχι η μικροσκοπική μαυρομάλλα κοκαλιάρα του 109Β. Αναφέρομαι σε μια μολδαβή με καστανό μαλλί, κοντούλα και -αντικειμενικά- αδιάφορη στα της εμφάνισης. Για καιρό δούλευε στο 81. Στα μεγάλα συν η ευγένειά της, η συνεργατικότητα και τα τριάρια βυζιά της. Πλέον έχει λίγα κιλάκια παραπάνω. Δεν μιλάει ελληνικά αλλά συνεννοείσαι με μερικά αγγλικά.
Για εμένα αποτελεί μια πολύ τίμια περίπτωση και την έχω τιμήσει αρκετές φορές. Θα έλεγα ότι κυμαίνεται αυστηρά στο gfe. Τη βρίσκει κανείς στην τρίτη βάρδια στο 109Α.
Τα δε μαγαζιά του 81 και του 109 είναι για εμένα υποδείγματα καθαριότητας. Ίσως είναι που δεν πατάει πολύς κόσμος; Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον περασμένο χειμώνα, όταν περνούσα στο 81 μύριζε λεβάντα ο φροντισμένος χώρος από την υπηρεσία. Τέλος, ο κύριος λόγος που τα συστήνω είναι η πολιτική του μαγαζιού που χτυπά την πόρτα στο 10λεπτο αλλά έχουν την υπομονή να κάτσεις και 3-4 λεπτά παραπάνω.
Τώρα, το αν θα περάσετε καλά ή αν θα σας βγει σε φόλα είναι θέμα κοπέλας. Εχω αναφερθεί πχ και σε ένα μικροσκοπικό ρωσσιδάκι – μεζέ που είναι φόλα.
Είμαι της άποψης λοιπόν να ψέγουμε τα κακώς κείμενα αλλά τα μαγαζιά και τις κοπέλες που σέβονται τους πελάτες να τα αναφέρουμε :hi:
3) Οφφ τόπικ:
      Τέλος, μία από αυτές τις ημέρες είδα μια κοπέλα του χώρου σε σούπερ μάρκετ. Μου έκανε θετική εντύπωση που με χαιρέτισε. Παίζει να είχα περάσει δύο φορές μαζί της το τελευταίο εξάμηνο αλλά με θυμόταν.
Μού είπε πότε θα πάω να με δει κλπ. Της χαμογέλασα αμήχανα. Γενικά δεν είναι και στις επιλογές μου. Έχει ασχημύνει και έχει πάρει καμιά δεκαριά κιλά. Τα πράγματα δεν πρέπει να πηγαίνουν καλά. Κοιτούσε διακριτικά κάποια πράγματα και πήρε κάτι πολύ πολύ βασικό. Ήμουν πιο πέρα αλλά είδα ότι μετά βίας έβγαιναν τα ψιλά για να το αγοράσει. Σκέφτηκα ότι αυτά πρέπει να τα βλέπουν οι εκτός των οίκων πουτάνες της κοινωνίας: Άφραγκη αλλά αξιοπρεπής.

...τύπε μια χαρά σε κόβω!!...

...παραγράφους...κεφαλαίο γράμμα στην αρχή κάθε νέας πρότασης...βάζεις και μία τελεία όταν τελειώνεις την κάθε σκέψη σου...όλα κομπλέ...

...όχι σαν κάτι ανώμαλους που γράφουν εδώ μέσα όπως τους καβλώσει...και έχουν καταργήσει τους ορθογραφικούς κανόνες!!!.... :grin: :grin:

...παίξε την μπαλίτσα σου τύπε...και στα παπάρια σου ότι και να λένε... :grin: :grin:...

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
...τύπε μια χαρά σε κόβω!!...

...παραγράφους...κεφαλαίο γράμμα στην αρχή κάθε νέας πρότασης...βάζεις και μία τελεία όταν τελειώνεις την κάθε σκέψη σου...όλα κομπλέ...

...όχι σαν κάτι ανώμαλους που γράφουν εδώ μέσα όπως τους καβλώσει...και έχουν καταργήσει τους ορθογραφικούς κανόνες!!!.... :grin: :grin:

...παίξε την μπαλίτσα σου τύπε...και στα παπάρια σου ότι και να λένε... :grin: :grin:...
Ομιλείτε και γράφετε λίαν καλώς την μητρική σας γλώσσα.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
Mπουρδελο τυπε...φυλης 20κατι και φιλιππιδου? εχει γραφτει προσφατα οτι ειναι τιμια λυση και λεω να δοκιμασω γτ αυτα που βλεπω τελευταια με απογοητευουν

Σόρρυ για το σεντόνι...
Στα χαμηλά οικονομικά επίπεδα όσον αφορά κατ'εμέ το λεγόμενο vfm στη τιμή των 15 ευρώ(βάζει κάτω πολλές του 20άρικου) από ΣΑΝΤΡΑ θα σου πρότεινα μια που την θεωρώ στανταράκι από άποψη συμπεριφοράς, παροχή υπηρεσιών, καθαριότητα. Ύψος 1.70 πάντα με χαμόγελο, στήθος σιλικόνη που της ταιριάζει(αν κοιτάξεις με λεπτομέρεια θα διακρίνεις δύο (2) ουλές κάτω από το στήθος λόγω της επέμβασης αλλά σε πάρα πολλή καλή κατάσταση από άλλες που φαίνεται πιο έντονα).
 Καταγωγή από Κολομβία, μιλάει Ισπανικά( και κάνει επίσης!), λίγα αγγλικά και από ελληνικά καλημέρα, καλησπέρα, τι κάνεις. Μαλλί σκούρο καστανόξανθο αλλά περισσότερο προς το κοκκινωπό, χρώμα δέρματος λατίνας(καστανό - όχι μαύρο). Έχει δύο κύρια, μεγάλα σχετικά tattoos το ένα πάνω από το αριστερό μέρος της κοιλιάς που είναι ένα αντρικό πρόσωπο(ο αδερφός της) και ένα στο πλάι από το δεξιό μπούτι της μια αλεπού. Μετά τα προκαταρκτικά παιχνίδια:γλειψίματα-παίξιμο με στήθος, χάιδεμα, πεταχτά φιλιά στο στόμα, μπατσάκια στο ποπό κλπ. ξεκινάει το στοματικό με τη χαρακτηριστική έκφραση πάντα "pelotas?" αλλά απαντάς ή όχι στο κάνει έτσι και αλλιώς σου γλύφει δλδ τα παπάρια...Στοματικό γίνεται με χρήση προφυλακτικού(μέχρι τέρμα που δεν τον βλέπεις και έντονο και σωστό όταν πιάνει ταχύτητες μπράβο στη κοπέλα πραγματικά δεν το λυπάται) θυμάμαι επίσης ότι στο παίξιμο στο τέλος ακουμπάει στα πεταχτά με γλώσσα το κεφάλι για να σε κάνει να καυλώσεις και να τελειώσεις αν δυσκολεύεσαι(σαν το μικρό σκυλάκι την ώρα που του βάζεις ένα παγωτό μπροστά του και το γλύφει  :smiley6600: αλλά μην το περιμένεις 100% από την πρώτη φορά ίσως).
 Η κοπέλα κάνει μέχρι και μασάζ...Γενικά πολύ δύσκολα και επιλεκτικά θα βαπτίσω μια κοπέλα ως στανταράκι μου αλλά γούστα είναι αυτά. Δεν λέει ποτέ ΟΧΙ και μη στο έντονο γαμήσι(λόγω του thic δέρματος και την κωλάρα λατίνας που διαθέτει-ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι skinny ή petite, αλλά λεπτή με ελαφρώς thic δέρμα και την αξιοθαύμαστη κωλάρα που προανέφερα και σε συνδυασμό με το στήθος της και το ωραίο χαμογελαστό προσωπάκι τι άλλο να πω ΑΝΤΕΧΕΙ!). Πολλές λένε ΟΧΙ και μη και θέτουν κανόνες στην αρχή και είναι ενοχλητικό γιατί ξεκινάς με λάθος προδιάθεση κλπ(η συγκεκριμένη δεν μου το έκανε ποτέ αυτό) αλλά με καλή συμπεριφορά και χημεία πάνω στην ένταση πολλά ΟΧΙ γίνονται ΝΑΙ!
 Προσωπικά δεν γλύφω ποτέ υγρά από αιδοίο(εκεί είναι που μεταδίδονται συνήθως τα περισσότερα) το πολύ δαγκώνω για τη φάση ελαφρώς το κωραλάκι μόνο αν είναι καλό, φιλιά, χάιδεμα, μπατσάκια και πιασίματα. Σε αυτές που αξίζει χωρίς αγριάδες κάνοντας αυτά κερδίζεις πολλά + από μελλοντική αντιμετώπιση. Επίσης στοματικό ποτέ δεν αφήνω ελεύθερο ακόμη και αν μου το προσφέρουν παρά μόνο σε CALL GIRLS και συγκεκριμένες κοπέλες σε studio και μασάζ( η συγκεκριμένη δεν το προσφέρει αυτό καθώς και 69 αν δεν κάνω λάθος, αν κρίνω από τον τρόπο που στήνεται στην πίπα κεφάλι κάτω πόδια πάνω προς εσένα και ευτυχώς γιατί ποιος ξέρει τι θα κόλλαγε και αν το μάθαινα θα ξαναπήγαινα δύσκολα, κοπέλες που δεν αφήνουν εκεί κάτω το σάλιο του πελάτη να έρχεται σε επαφή με το εσωτερικό του αιδοίου μου αρέσουν πολύ και τις προτιμώ και πάλι δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει κάνει και με ποιον προσέχεις για να έχεις). Κάτι που θεωρείται δεδομένο για αρκετούς αλλά εμένα αν δεν γίνεται με χαλάει απίστευτα είναι η κοπέλα να βγάζει πάντα παπούτσια στο κρεβάτι το ζητάω πάντα αν δεν γίνει φεύγω...Πρωκτικό δεν κάνει (ακόμη πάντως εγώ κώλο στη συγκεκριμένη δεν πήρα). Θεωρώ ότι ίσως μελλοντικά τη δούμε και σε studio και αν ναι ελπίζω με πιο πολλές υπηρεσίες και με τον ανάλογο οβολό βέβαια...
 Η κοπέλα πάντως όπως την έχω κόψει είναι για τους νεαρούς, σαν να γαμάς την κοπέλα που δεν έχεις και σιγά σιγά σου ανοίγεται για περισσότερα, καλό να πας ξεκούραστος για να δώσεις καλές πιέσεις και να το ευχαριστηθείς, όπως είπαμε αντέχει! Λεπτομέρεια που παρατήρησα είναι πως όταν μπαίνεις με 15 μπορεί και να μην έχει πλυθεί από τον προηγούμενο στο στήθος πχ. Όσες φορές μπήκα με παραπάνω και έτσι κάνω πλέον έρχεται πάντα μετά από ντουζάκι οπότε πέφτει και πολύ γλύψιμο, φιλιά και γούστα από κάτω πόδια μέχρι πάνω...Είναι κάτι λεπτομέρειες που δεν τις λαμβάνουμε υπόψιν εμείς ως πελάτες αλλά πολλές από τον χώρο αυτό της τηρούν σαν άγραφο κώδικα και από εκεί έχω παρατηρήσει και ότι ξεκινούν όλα ως προς την αντιμετώπιση κλπ. Αυτά τα ολίγα για τη ΣΑΝΤΡΑ από Κολωνού 27 ισόγειο, η οποία πιάνει βάρδια μετά τις 00:00, έχω να περάσω από εκεί περίπου 17 ημέρες αν θυμάμαι καλά. Και κάτι που ξέχασα η κοπέλα επίσης φοράει σιδεράκια(εμένα προσωπικά αυτό μου βγάζει ότι προσέχει τον εαυτό της και δεν είναι κανένα ζώο πεταμένο θα έλεγα ότι της πάνε αλλά κάποιοι μπορεί και να μην γουστάρουν ΟΚ όλα καλά!

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.233
Πόντοι
201
Φυλης 65 επιστροφη ντιανας σε οσους θυμουνται μου το ειπε ο τσατσος

Ρε αλάνια αυτό το διάβασα σε έτερο site, ισχύει;  :think:
κορυφαία σε εμφάνιση η γκόμενά και τον τελευταίο καιρό που γαμιοταν χωρίς ψυχολογικά ήταν το απόλυτο vfm για εμάς τους μοντελάκιδες

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
τώρα live

Φιλιππιδου 11α Μαρίνα μελαχρινή χοντρουλα με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φιλιππιδου 11β Ντιαννα ξανθιά με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαίας 7 υπόγειο δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 7 Σάρα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 9 Σάσα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι - 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 αριστερά κλειστό.

Φωκαιας 13 δεξιά Τζούλια  ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο και αυταρχικό.

Φωκαιας 17α Άννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 17β Παολα καστανοξανθη σώμα με πιασιματακια 3.5αρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.

Φωκαιας 19 κλειστό.

Φωκαιας 25α Άννα καστανή λατινα με κανονικό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β Τζανινα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Γκαμπριέλα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Ρίτα ψηλή ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι συν βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φίλτατε @n.smirni76 πριν κάποιες μέρες είχα περάσει δωμάτιο με μια κοπέλα ονόματι Αριάνα.
Ψάχνω να την ξανά πετύχω αλλά μάταια εδώ και μέρες.. μήπως έχεις ιδέα πού  μπορώ να την εντοπίσω ;;;;  :think:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
1)      Δράττομαι της ευκαιρίας να τοποθετηθώ για την Σόνια από το Φυλής 84Α μια και διάβασα ότι θα λείπει καιρό. Είναι μια καλή συγκυρία για να γράψω ό,τι σκέφτομαι και πιστεύω χωρίς να κατηγορηθώ (πάλι από κανέναν… επιστήμονα) για κλώνος. Έχουν γραφτεί πολλά. Προσωπικά, όντας άβγαλτος και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στα μπου πριν καμιά διετία, μπαίνω χειμώνα στο 84Α όπου ο τσάτσος κάπως χειριστικά (ή για πλάκα) είπε ότι τηρείται μια σειρά και το είχε διατυπώσει έτσι ώστε με δέσμευε να μπω. Οπότε του απάντησα «Να τη δούμε πρώτα». Και εκείνος άρχισε να σολάρει με τις γνωστές ατάκες του. Βγαίνει η Σόνια, μου πέφτουν τα σαγόνια (Κάνει και ρίμα). Φυσικά και πέρασα.
2)      Η δεύτερη κοπέλα για την οποία θα μιλήσω είναι η Νέλλι του 109 -όχι η μικροσκοπική μαυρομάλλα κοκαλιάρα του 109Β. Αναφέρομαι σε μια μολδαβή με καστανό μαλλί, κοντούλα και -αντικειμενικά- αδιάφορη στα της εμφάνισης. Για καιρό δούλευε στο 81. Στα μεγάλα συν η ευγένειά της, η συνεργατικότητα και τα τριάρια βυζιά της. Πλέον έχει λίγα κιλάκια παραπάνω. Δεν μιλάει ελληνικά αλλά συνεννοείσαι με μερικά αγγλικά.
3) Οφφ τόπικ:
φιλε μου μπραβο πραγματικα σωστοτατος

Alexandros_!

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2020
Like
78
Πόντοι
0
Σόρρυ για το σεντόνι...
Στα χαμηλά οικονομικά επίπεδα όσον αφορά κατ'εμέ το λεγόμενο vfm στη τιμή των 15 ευρώ(βάζει κάτω πολλές του 20άρικου) από ΣΑΝΤΡΑ θα σου πρότεινα μια που την θεωρώ στανταράκι από άποψη συμπεριφοράς, παροχή υπηρεσιών, καθαριότητα. Ύψος 1.70 πάντα με χαμόγελο, στήθος σιλικόνη που της ταιριάζει(αν κοιτάξεις με λεπτομέρεια θα διακρίνεις δύο (2) ουλές κάτω από το στήθος λόγω της επέμβασης αλλά σε πάρα πολλή καλή κατάσταση από άλλες που φαίνεται πιο έντονα).
  Καταγωγή από Κολομβία, μιλάει Ισπανικά( και κάνει επίσης!), λίγα αγγλικά και από ελληνικά καλημέρα, καλησπέρα, τι κάνεις. Μαλλί σκούρο καστανόξανθο αλλά περισσότερο προς το κοκκινωπό, χρώμα δέρματος λατίνας(καστανό - όχι μαύρο). Έχει δύο κύρια, μεγάλα σχετικά tattoos το ένα πάνω από το αριστερό μέρος της κοιλιάς που είναι ένα αντρικό πρόσωπο(ο αδερφός της) και ένα στο πλάι από το δεξιό μπούτι της μια αλεπού. Μετά τα προκαταρκτικά παιχνίδια:γλειψίματα-παίξιμο με στήθος, χάιδεμα, πεταχτά φιλιά στο στόμα, μπατσάκια στο ποπό κλπ. ξεκινάει το στοματικό με τη χαρακτηριστική έκφραση πάντα "pelotas?" αλλά απαντάς ή όχι στο κάνει έτσι και αλλιώς σου γλύφει δλδ τα παπάρια...Στοματικό γίνεται με χρήση προφυλακτικού(μέχρι τέρμα που δεν τον βλέπεις και έντονο και σωστό όταν πιάνει ταχύτητες μπράβο στη κοπέλα πραγματικά δεν το λυπάται) θυμάμαι επίσης ότι στο παίξιμο στο τέλος ακουμπάει στα πεταχτά με γλώσσα το κεφάλι για να σε κάνει να καυλώσεις και να τελειώσεις αν δυσκολεύεσαι(σαν το μικρό σκυλάκι την ώρα που του βάζεις ένα παγωτό μπροστά του και το γλύφει  :smiley6600: αλλά μην το περιμένεις 100% από την πρώτη φορά ίσως).
  Η κοπέλα κάνει μέχρι και μασάζ...Γενικά πολύ δύσκολα και επιλεκτικά θα βαπτίσω μια κοπέλα ως στανταράκι μου αλλά γούστα είναι αυτά. Δεν λέει ποτέ ΟΧΙ και μη στο έντονο γαμήσι(λόγω του thic δέρματος και την κωλάρα λατίνας που διαθέτει-ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι skinny ή petite, αλλά λεπτή με ελαφρώς thic δέρμα και την αξιοθαύμαστη κωλάρα που προανέφερα και σε συνδυασμό με το στήθος της και το ωραίο χαμογελαστό προσωπάκι τι άλλο να πω ΑΝΤΕΧΕΙ!). Πολλές λένε ΟΧΙ και μη και θέτουν κανόνες στην αρχή και είναι ενοχλητικό γιατί ξεκινάς με λάθος προδιάθεση κλπ(η συγκεκριμένη δεν μου το έκανε ποτέ αυτό) αλλά με καλή συμπεριφορά και χημεία πάνω στην ένταση πολλά ΟΧΙ γίνονται ΝΑΙ!
  Προσωπικά δεν γλύφω ποτέ υγρά από αιδοίο(εκεί είναι που μεταδίδονται συνήθως τα περισσότερα) το πολύ δαγκώνω για τη φάση ελαφρώς το κωραλάκι μόνο αν είναι καλό, φιλιά, χάιδεμα, μπατσάκια και πιασίματα. Σε αυτές που αξίζει χωρίς αγριάδες κάνοντας αυτά κερδίζεις πολλά + από μελλοντική αντιμετώπιση. Επίσης στοματικό ποτέ δεν αφήνω ελεύθερο ακόμη και αν μου το προσφέρουν παρά μόνο σε CALL GIRLS και συγκεκριμένες κοπέλες σε studio και μασάζ( η συγκεκριμένη δεν το προσφέρει αυτό καθώς και 69 αν δεν κάνω λάθος, αν κρίνω από τον τρόπο που στήνεται στην πίπα κεφάλι κάτω πόδια πάνω προς εσένα και ευτυχώς γιατί ποιος ξέρει τι θα κόλλαγε και αν το μάθαινα θα ξαναπήγαινα δύσκολα, κοπέλες που δεν αφήνουν εκεί κάτω το σάλιο του πελάτη να έρχεται σε επαφή με το εσωτερικό του αιδοίου μου αρέσουν πολύ και τις προτιμώ και πάλι δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει κάνει και με ποιον προσέχεις για να έχεις). Κάτι που θεωρείται δεδομένο για αρκετούς αλλά εμένα αν δεν γίνεται με χαλάει απίστευτα είναι η κοπέλα να βγάζει πάντα παπούτσια στο κρεβάτι το ζητάω πάντα αν δεν γίνει φεύγω...Πρωκτικό δεν κάνει (ακόμη πάντως εγώ κώλο στη συγκεκριμένη δεν πήρα). Θεωρώ ότι ίσως μελλοντικά τη δούμε και σε studio και αν ναι ελπίζω με πιο πολλές υπηρεσίες και με τον ανάλογο οβολό βέβαια...
  Η κοπέλα πάντως όπως την έχω κόψει είναι για τους νεαρούς, σαν να γαμάς την κοπέλα που δεν έχεις και σιγά σιγά σου ανοίγεται για περισσότερα, καλό να πας ξεκούραστος για να δώσεις καλές πιέσεις και να το ευχαριστηθείς, όπως είπαμε αντέχει! Λεπτομέρεια που παρατήρησα είναι πως όταν μπαίνεις με 15 μπορεί και να μην έχει πλυθεί από τον προηγούμενο στο στήθος πχ. Όσες φορές μπήκα με παραπάνω και έτσι κάνω πλέον έρχεται πάντα μετά από ντουζάκι οπότε πέφτει και πολύ γλύψιμο, φιλιά και γούστα από κάτω πόδια μέχρι πάνω...Είναι κάτι λεπτομέρειες που δεν τις λαμβάνουμε υπόψιν εμείς ως πελάτες αλλά πολλές από τον χώρο αυτό της τηρούν σαν άγραφο κώδικα και από εκεί έχω παρατηρήσει και ότι ξεκινούν όλα ως προς την αντιμετώπιση κλπ. Αυτά τα ολίγα για τη ΣΑΝΤΡΑ από Κολωνού 27 ισόγειο, η οποία πιάνει βάρδια μετά τις 00:00, έχω να περάσω από εκεί περίπου 17 ημέρες αν θυμάμαι καλά. Και κάτι που ξέχασα η κοπέλα επίσης φοράει σιδεράκια(εμένα προσωπικά αυτό μου βγάζει ότι προσέχει τον εαυτό της και δεν είναι κανένα ζώο πεταμένο θα έλεγα ότι της πάνε αλλά κάποιοι μπορεί και να μην γουστάρουν ΟΚ όλα καλά!

Μια προσωπική διόρθωση σε ότι προανέφερα:
1) Στο σημείο που λέω <<Λεπτομέρεια που παρατήρησα είναι πως όταν μπαίνεις με 15 μπορεί και να μην έχει πλυθεί από τον προηγούμενο στο στήθος πχ.>> ΠΡΟΣΟΧΗ δεν εννοώ να είναι πασαλειμμένη από τον προηγούμενο και να μπει στο δωμάτιο έτσι θα ήτανε ΤΡΑΓΙΚΟ, αλλά είναι αλλιώς να έχει σκουπιστεί με μωρομάντηλα και αλλιώς να έχει κάνει ντουζ πριν μπει μαζί σου!

2) Στη πρόταση <<η κοπέλα επίσης φοράει σιδεράκια(εμένα προσωπικά αυτό μου βγάζει ότι προσέχει τον εαυτό της και δεν είναι κανένα ζώο πεταμένο)>> εννοείται σε καμία περίπτωση όποια δεν φοράει σιδεράκια είναι πεταμένη μην τρελαθούμε! Εννοώ ότι τα σιδεράκια της προσδίδουν μια γλυκύτητα και την κάνουν πιο χαριτωμένη…

3) Επίσης συγχωρέστε μου ένα λαθάκι στην ορθογραφία εννοώ thick skin και όχι thic…

και αν κούρασα δεν έγινε επίτηδες καλή συνέχεια συναγωνιστές!

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
710
Πόντοι
86
Περασμα απο Σονια στη Διδυμου μολις πριν λιγο κ για πρωτη φορα,πραγματικά ωραια γυναικα κ εντυπωσιακη παρα την ηλικια της κ με ωραιο κορμι αλλα στο δωματιο εγω προσωπικα δεν περασα ομορφα...
Με μενα τουλαχιστον ηταν πολυ νευρικη κ δεν με αφηνε να πιανω πουθενα κ τιποτα σε σημειο πολυ εκνευριστικο, πιπα ολυ μετρια κ αυτη με πολυ δοντι...
Για μενα δεν αξιζει η φαση...

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
[playvid] :2on1:[/playvid] Την Σόνια την είχα πάρει πριν ένα χρόνο, και σε μένα έκανε τα ίδια που περιγράφεις συν ότι δεν στηνότανε καλά γιατί "ήταν κουρασμένη" :idiot:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
1)      Δράττομαι της ευκαιρίας να τοποθετηθώ για την Σόνια από το Φυλής 84Α μια και διάβασα ότι θα λείπει καιρό. Είναι μια καλή συγκυρία για να γράψω ό,τι σκέφτομαι και πιστεύω χωρίς να κατηγορηθώ (πάλι από κανέναν… επιστήμονα) για κλώνος. Έχουν γραφτεί πολλά. Προσωπικά, όντας άβγαλτος και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στα μπου πριν καμιά διετία, μπαίνω χειμώνα στο 84Α όπου ο τσάτσος κάπως χειριστικά (ή για πλάκα) είπε ότι τηρείται μια σειρά και το είχε διατυπώσει έτσι ώστε με δέσμευε να μπω. Οπότε του απάντησα «Να τη δούμε πρώτα». Και εκείνος άρχισε να σολάρει με τις γνωστές ατάκες του. Βγαίνει η Σόνια, μου πέφτουν τα σαγόνια (Κάνει και ρίμα). Φυσικά και πέρασα.
2)      Η δεύτερη κοπέλα για την οποία θα μιλήσω είναι η Νέλλι του 109 -όχι η μικροσκοπική μαυρομάλλα κοκαλιάρα του 109Β. Αναφέρομαι σε μια μολδαβή με καστανό μαλλί, κοντούλα και -αντικειμενικά- αδιάφορη στα της εμφάνισης. Για καιρό δούλευε στο 81. Στα μεγάλα συν η ευγένειά της, η συνεργατικότητα και τα τριάρια βυζιά της. Πλέον έχει λίγα κιλάκια παραπάνω. Δεν μιλάει ελληνικά αλλά συνεννοείσαι με μερικά αγγλικά.
3) Οφφ τόπικ:
Εύγε , ωραίος , πολύ καλή γραφή , φοβερός , άξιος , όσο αναφορά την Sonia έχω άλλη άποψη !! Κακή πίπα , με πολύ δόντι και όσες φορές και  αν της είπα ευγενικά να μην βάζει δόντι εκείνη επίμονα το έκανε σαν να μην της είχα πει τίποτα !!! Την τελευταία φορά που  πήγα λοιπόν , φέρθηκε πολύ βίαια στο πέος μου και αποφάσισα να μην την ξαναδώ !!

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
παιδιά, έχει συμβεί πολλές φορές η ίδια πουτάνα με τον έναν να κάνει καλό γαμήσι και με τον άλλο όχι.

αυτό συμβαίνει είτε επειδή ο ένας έχει άλλες απαιτήσεις από τον άλλο στο δωμάτιο, είτε επειδή η πουτάνα δείχνει προτιμήσεις.

για εμένα η Σόνια είναι τοπ και σε εμφάνιση και σαν υπηρεσίες στο δωμάτιο αλλά είμαι σίγουρος ότι οι συναγωνιστές που δεν τους αρέσει λένε αλήθεια.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Για χαρα guys διαβασα εδω για καποια Ντιανα.Μοντελε τυπος.Επειδη μονο αυτες με ενδιαφερουν πειτε λεπτομερειες για την κορασιδα παρακαλω.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
παιδιά, έχει συμβεί πολλές φορές η ίδια πουτάνα με τον έναν να κάνει καλό γαμήσι και με τον άλλο όχι.

αυτό συμβαίνει είτε επειδή ο ένας έχει άλλες απαιτήσεις από τον άλλο στο δωμάτιο, είτε επειδή η πουτάνα δείχνει προτιμήσεις.

για εμένα η Σόνια είναι τοπ και σε εμφάνιση και σαν υπηρεσίες στο δωμάτιο αλλά είμαι σίγουρος ότι οι συναγωνιστές που δεν τους αρέσει λένε αλήθεια.
Εύγε , η πιο σωστή σκέψη συναγωνιστή !! Έχω την ίδια άποψη !!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
3) Οφφ τόπικ:
Εχουν δικιο που σου λενε οτι θα πρεπει μονο σου να πηγαινεις για να βλεπεις τις κορασιδες και εσυ να κρινεις.Επειτα εδω μεσα θα βλεπεις καποιοα ατομα που εχουν και κλωνους λογαριασμους και προσπαθουνε να σε πεισουνε για το απιθανο.
Οντος χρειαζεται περιπου κανα μηνας για να το επιβαιβεωσης.
Και εγω ετσι ημανε αλλα δε μου πηρε καιρο για να καταλαβω με τι ατομα η τι ατομο που γραφει και κριτικες ποσο πανηληθιος μπορει να ειναι.
ΑΑΑΑΑΑ και μη ξεχασω μακρια απο σχολιασμους Δημητριων.Απλα μουφες και μεταγωτες κορδελες.

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Κύριοι καλησπερα σας. Απογευματινη περιηγηση στο Μεταξουργείο λιγο νωριτερα, μεταξυ 19:20 -21:10 [β’ βάρδια, 15.VII.2020]

(Συντομογραφίες* OWO= ελευθερο στοματικο. CIM= τελείωμα στο στομα. COB= τελειωμα στο κορμί ή στηθος]

Οδός Κολωνού
-48 νέο (δηλ αριστερά): Μαρία και Νατάσα. Η πρωτη είναι μιλφ (32-35 ετων) εμφανισιμη με πιασίματα & 2.5ρι στηθος. Καστανοκαρέ ανταυγιες. Σε OWO & COB. H Νατασα είναι μιλφ αδιάφορη. Κανει OWO, COB & CIM

-48: ΕΥΑ και ΚΑΤΙΑ. Η μια ξανθια, η άλλη μελαχρινη. Χοντρές γκιλφ. Πάρε τη μια και χτύπα την άλλη. :S

-32Α: Η Βάλια. Ομορφη νεαρά με υπέροχο κορμί (2ρι στητό στηθος). Ισια καστανά μαλλιά. Στα 15€ & απλό πρόγραμμα. Εχει δουλέψει και στο Κολ.30Β. Η πιο ομορφη κοπελα τής βάρδιας, κατ’εμέ. ;)

-32Γ (υπόγειο): η ΜΠΕΛΛΑ. Κανονικο σωμα με μακρύ μαλλί. Περιπου 25 ετών. Σε απλό προγραμμα.

-30Β (Α’ όροφος): η Λίκα. Αδυνατη εμφανισιμη προμιλφ. Μικρο στηθος. Σε απλό.

-30Β (Β’ όροφος): η Όλγα. Νεαρα μαυρομαλλα με γυαλιά. Σε απλό.

-30Α: η Κατερινα. Αδυνατη κοπελα, τσιγγανορουμανα. Μαυρομάλλα. Γνωστή γυρολογος (από Λεωνίδου 28 κάτω, Κολ 45 δεξιά κ.ά).

-27 ισογειο: η Καρολινα. Σκουρόδερμη σαν Ινδιάνα, αδυνατη με μαυρα ισια μαλλιά. Στα 15€.

-27 υπόγειο: η Σιμόνα. Ηταν σε δωματιο.

-27 όροφος: η Φλώρα. Ομορφη μαυρομαλλα νεαρα με λίγα πιασιματα. Η 2η πιο ομορφη κοπελα τής βόλτας. :sunglasses:

-23 υπόγειο: Αννα η διοπτροφόρος. Ζουμερη κοπελα.

Οδός Ιάσονος
-16. Προκειται για νέο οικο. Πεντακαθαρος χώρος. Εργαζεται η Μαίρη. Χοντρη αδιάφορη.

-10 ισογειο αριστερά: η ΚΑΙΤΗ (ακυρη μιλφ) & η ΝΙΚΟΛ (μελαχρινη αδυνατη).

-20 Α: η Μάγια. Πετιτ με κοκικνα εσωρουχα. Ανοησιες τα οσα γραφουν καποιοι περι πανέμορφης πορνης.

-20 Β: ΚΑΤΕΡΙΝΑ (σκινυ) καο ΖΙΖΕΛ (κανονική αλλα μουτρωμένο βλέμμα).

-20 Γ: η Άννα. Μελαχρινη με πιασιματα.

-39 (ο λεγομενος πολυχώρος). Δωμάτιο 6: η Αννα (μαυρομαλλα μιλφ)/ ΔΩΜ 1: η Μπέμπα. Χοντρή ακυρη. Ο γνωστός τσατσος «γραβατακιας» την εγκωμιαζε. Κατι βλακείες μου ελεγε για θεϊκό τσιμπουκι και κορίτσι baby milk. (Πλεον δεν φοραει γραβατα)/ ΔΩΜ 2: η Χριστινα. Αδυνατη μαυρομαλλα με δολοφονικο βλεμμα. / ΔΩΜ 3: Κλειστό. / ΔΩΜ 4: Λάουρα κανονικη (ηταν Κολ 11 οροφο) & Ρίτα (κοντουλα με βυζαρες). / ΔΩΜ 5: δυο αδιάφορες εδώ. Δεν συγκρατησα ονοματα.

Οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου
-28Α: η Ειρηνη. Μιλφ κανονικη. Εχει παρει λιγα κιλα, αλλα καλο σωμα. Αξιοπροσεκτη. Με συνεχομενα δωματια. Σε OWO & CIM.

-28 υπόγειο: η Αντριανα. Ξανθια μιλφογκιλφ. Σε OWO & CIM.

-28 ισογειο (με κουρτινα): η Αλεξανδρα. Μιλφ κανονικη. Φορουσε διαφανη ρομπα. Σε OWO & COB.

-28 και Περδίκκα 1: η Μπιανκα. Τσουπωτη νεαρά. Χτυπουσε μυγες. Αναμενομενο μετά την φυγή τής απαστράτουσας Κάτιας. :sunglasses:

-21 ισογειο: η Στεφανία. Τσουπωτη κοπελα με ωραιο στηθος. Κοκκινα εσωρουχα.
-21 όροφος: κλειστό.

Τελικά, επεστρεψα στο Κολωνού 48 (το νέο) για την Μαρία. Είναι εμφανισιμη μιλφ, όπως ανεφερα. Ανακοινώθηκε OWO & COB. Περασα μεσα. Ο χωρος καθαρός, αλλά σπιρτοκουτο το δωματιο. Η Μαρια δεν είναι ευδιαθετη στο σαλονι, φυσικα ουτε στο δωματιο. Η συναντηση πήγε χάλια. Καταρχάς δεν είναι για πολλά μα και μού. Δεν αφαιρεσε το μαυρο κορμακι. Αποκάλυψε το στηθος και γεννετησια περιοχη. Όταν ζητησα να το βγαλει, αρνηθηκε επιμονα. Τούτο φυσικά με ξενέρωσε. Προσπαθει να αποφυγει την ακα πιπα. Ζητησα λοιπον με προφυλακτικο. Καλη σχετικά πίπα κανει, αλλά όχι οσκαρική που γραφουν καποιοι. Περισσοτερο μηχανικη. Όταν πηρα στυση, ειπε: «πισωκολλητο θα κανουμε». Θελει αυτη να καθοδηγει. Οποτε ξενερωσα εκ νεου. Μου εβαλε άλλο προφυλακτικο και με τελειωσε με πιπα. Η θεατρικη παρωδια κρατησε 10 λεπτα, χωρις να ενοχλησει η τσατσα.
Όπως καταλαβατε φιλτατοι, πεταξα 10€ στα σκουπιδια. Εγω δεν σας συνιστω την Μαρια. Είναι τυπικη. Σκεφτειτε μονο ότι περασε καποτα σε πεσμενο μόριο. Δεν με αυνανισε, ουτε εκανε προκαταρτικα να παρω στυση. Συνεχιζει και μεταμεσονυκτιο βαρδια για τους θαυμαστές της.
Η κινηση πεσμενη στα σπιτακια. Φυσικα δεσποζαν πακιστανοι και αφρικανοί.

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ βόλτας)
-Καλλέργη 33: η τρανς τσατσα παρουσιασε την Σαμπίνα. Κανονική κοπελα.

-Παιανιέων 24: μια χοντρη ακυρη γκιλφ με κοκκινοκαστανα μαλλιά. Σε απλό, αλλά 20€.

-ΚΠόλεως 166 δεξια (υπογειο): η Αννα. Μαυρομαλλα κανονικη μιλφ. Σε φουλ προγραμμα. Στα 20€.
-ΚΠόλεως 166 αριστερα: Αφου η τσατσα με θερμομέτρησε, παρουσιασε την Βικτωρια. Προμιλφ αδυνατη σγουρομαλλα. Σε OWO & CIM. Στα 20€.
:hi:

ΥΓ ειδα το μεσημερι ενά γαϊτανάκι υβριστικών αντεγκλήσεων μεταξυ μελών με χυδαία μηνύματα, κατι που τραβαει μερικέε μερες. Το νημα, όπως ξερετε, αφορα ενημερωσεις. Καλυτερα να μην γραφει κανείς τιποτα, παρά να γίνεται βόρβορος και να χανονται οι σελίδες.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom