Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
εχεις ενα δικιο φιλε μου..ισως το προσωπο της μου φανηκε ομορφοτερο μολις ειδα την παλακουτσωτη οπως τη λες, κωλαρα της
δουλεύει κάθε μέρα στο δυδιμου 18 πάνω από το πρωί μέχρι 5 το απόγευμα Πήγα προχθές και τη γαμησα ολα τα λεφτά ο κώλος της .Εξωγήινη κωλαρα Της κάνει ότι θέλειςΞέρει κανείς που και πότε δουλεύει η ΝΤΙΑΝΑ (με τον μεγάλο κωλο) στη Διδυμου; Ευχαριστώ
δουλεύει κάθε μέρα στο δυδιμου 18 πάνω από το πρωί μέχρι 5 το απόγευμα Πήγα προχθές και τη γαμησα ολα τα λεφτά ο κώλος της .Εξωγήινη κωλαρα Της κάνει ότι θέλεις
Ωραίο πρόσωπο η Κάρολαιν.
ΟΟΟΟΚ.
Θα μας τρελάνετε μερικοί, αλλά γούστα είναι αυτά.
Βυζί ό,τι χειρότερο πλαστικό έχω δει με τα μάτια μου.
Κωλάρα πλακουτσωτή φαρδιά, αντικειμενικά αγύμναστη.
Αυτά γράφετε και πάνε και βλέπουν άλλα.
Βυζι ισχύει ότι είναι χάλια μαύρα.
Φάτσα πάντως θα έλεγα αδιάφορη. Όχι ότι δε βλέπεται κιόλας...
Όσο για τον κωλο, για όσους γουστάρουν στητους γυμνασμενους κωλους, ισχύει ότι δεν "κάνει".
Οποίοι όμως θέλουν PAWG καταστάσεις, είναι τρομερή.
Μεγάλος αφρατος κωλος να έχεις να πιάνεις...
Βυζί χάλια μαύρα γιατί όμως; Εννοώ τι δε σας αρέσει; Επειδή είναι σιλικονάτο; Και ποιας δεν είναι!
Όσο για φάτσα θα την έλεγα ωραία και σίγουρα καυλωτική, βγάζει γλυκύτητα.
Στα του αγώνα, όμως, δε λέει κανένας την εμπειρία του για να κρίνουμε πώς κινείται γενικά..
Σε ψιλομερεμετισε δηλαδη pourboirακια???
Στο 27 είχε μια αφρατούλα Βικτώρια μαζί με τη Φωτεινή.Αυτήν εννοείς;Στο Διδύμου 18 μαζί με Φωτεινή έπαιζε και μια Βικτώρια... χάθηκε
συναγωνιστή πήγες στη Ντιανα σήμερα αν ναι πες μας τις εντυπώσεις σουΠω πω θα τρέχω πρωινιατικα. Ευχαριστώ πολυ
Και απαντώ....Στο Διδύμου 18 μαζί με Φωτεινή έπαιζε και μια Βικτώρια... χάθηκε
Που αλλού σε ψάχνει τύπε στο Δελφινάριο ???ενταξει ξεθυμανες... η' θα με ψαχνεις και αλλου ???