Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (7 μέλη και 66 επισκέπτες)

PipisBR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, τι λέει;

Για πείτε άποψη για Κάρολαιν στη Φωκαίας απογευματινή/βραδινή.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.015
Πόντοι
3.091
ναι ρε συ άμα τα βάλεις κάτω πιο πολλά σου βγαίνουν αν πηγαίνεις με δαύτη !!! Προσωπικά όμως δρν ήταν το θέμα τα χρήματα ήταν ότι το βαριόμουν όλο αυτό το σκηνικό !! Τελευταία φορά που είχα πάει της είπα δεν έχω ψιλά .... όσο αναφορά τα τσιγάρα της λέω παρτο το πακέτο που είχα πάνω στο κομοδίνο !! Χάρηκε το ανοιγη και είχα ένα τσιγάρο μέσα ...με κοίταξε με μίσος πραγματικα !!!

Τι;;;;;  :o :o :o Ένα ολόκληρο τσιγάρο; Μόνο μισό και αυτό να το καπνίζει, παίρνοντας  ταυτοχρόνως  χοντρό πούτσο στον κώλο!  :grin: :grin: :grin:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.343
Πόντοι
27.261
Μετα τη μεσημεριανη ξενερα, οπως ηταν λογικο αλλωστε, παμε για τα γνωστα αγαπητα σοκακια.
Live λοιπον και εχουμε...

Το πιπινου 65 κλειστο.

Στη φυλης,
Στο 200 η ΑΝΝΑ ΙΛΟΝΑ, γυρολογος γαλωνατη πλεον. Σχεδον καθε φορα σε διαφορετικο σπιτι την πετυχαινω,
Στο 134 υπογειο η ΜΟΝΙΚΑ,
Στο 134 ισογειο η ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ με γυαλακια και λιγο αδυνατισμενη για οσους γουσταρουν παιχνιδι.
Το 134 οροφος κλειστο-ενοικιαζεται,
Στο 109 ισογειο 2 κοπελες, η ΛΟΥΤΣΙΑ και η ΣΑΝΤΡΑ, μια πανακυρη χτικιαρα  σαν ακριδα με μπυροκοιλι, που νομιζεις οτι ειναι και εγγυος αμα λαχει και ειναι και πιο χτικιαρα απο την ΝΕΛΛΥ. Ηθελα να'ξερα ποιος παπαρομαλακ κανει το scouting να του δωσω τα kudos,
Στο 109 οροφος 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ η' ΚΡΙΣ, οπως της ερθει της τσατσας εκεινη την ωρα δηλαδη,
Στο 105 η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
Το μερακλοσπιτο ανοιχτο και το 81 κλειστο.

Στη μαγνησιας δεν εκανα τον κοπο γιατι λογικα θα παιζουν μπαλιτσα τα γνωστα μπαζοειδη.

Συνεχιζεται...

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Εχω καυλες σημερα πρεπει να γαμησω κορασιδα οπωσδηποτε Πετιτ κοπελιτσα.Τα στανταρακια τα εχω βαρεθει.θα κανω βραδυνη τσαρκα μπας και βρω κατι αξιολογο.

Για πες κάνα στανταρακι σου, γιατί τα ίδια γούστα πρέπει να έχουμε.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Για πες κάνα στανταρακι σου, γιατί τα ίδια γούστα πρέπει να έχουμε.

Εχουμε δυο με  ονομα Αννα στη Φωκαιας και τα δυο.
Στην κολωνου ι ριτα η Εβελυν.Δεν εχω αλλα κοριτσια τετοιου ειδους δυστηχως.
Αλλα θα παω τσαρκα βραδυνη να δω

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δε μπορω να γαμησω κατωτερες απο αυτες και δε το παιζω γαμιας η κανας μαγκας απλα και να θελω να γαμησω κατωτερη το πανω κεφαλι ισως να προσπαθησει αλλα το κατω κεφαλι θα ειναι νεκρο.

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα, τι λέει;

Για πείτε άποψη για Κάρολαιν στη Φωκαίας απογευματινή/βραδινή.
καλησπερα παιδια..αν εχεις παει καποιος και εχει γνωμη θα το εκτιμουσα πολυ

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
καλησπερα παιδια..αν εχεις παει καποιος και εχει γνωμη θα το εκτιμουσα πολυ

Μετριο προς ψιλο αναστημα απο Βενεζουελα.
Μεγαααααααααλος κωλος δεν προσεξα κυταριτιδα κτλ.
Βυζια και αυτα ψιλομεγαλα.
Σκουρα στο δερμα.
Δεν ξερω στα του αγωνα πως ειναι γιατι δεν ειναι στον τυπο που μου αρεσει.
Αν σαρεσουν οι κωλοι αεροδρομιο κτλ βουρ πηγαινε.
Δες ομως και την Αννουλα εκει ειναι τωρα μεχρι περιπου 1 το βραδυ.

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Σκουρα στο δερμα.
ευχαριστω φιλε..την εχω δει..εχει κωλαρα..μαλλον θα δικιμασω και αν ειναι θα σς πω!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.343
Πόντοι
27.261
Στη διδυμου,
Στο 27, 3 κοπελες, η ΑΛΙΟΝΑ (με το πολυ καλο service), η ΤΑΝΙΑ μπαζο ολκης και η ΜΙΛΕΝΑ, καινουρια κοπελα ειπε η τσατσα, ενα παντελως αδιαφορο γιουβαρλακι με κατι tattoos,
Στο 22 κατω 2 κοπελες, η ΛΙΝΑ και η ΛΥΝΤΙΑ, θρεφταρακια both και ακυροαδιαφορα για μενα,
Στο 20 η ΝΙΚΟΛ, ταμαμ οπως και στο 22 situation,
Στο 18 πανω η ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος), με την οποια εκλεισα σεπτεμβριανο deal. Της ειπα οτι μετα το καλοκαιρι θα κλεισουν παλι και δεν το πιστευε. Το deal λοιπον που παιχθηκε ειναι οτι αν κλεισουν θα μπω τζαμπα και αν δεν κλεισουν θα πληρωσω διπλο να τη γαμησω. Ποιος, εγω με αλιονα... Βζιιιιννν.  Πολυ γελιο. Το κλεισαμε ομως και δωσαμε και χερια (στα @@ σας ξερω... Και στα δικα μου ομως περισσοτερο),
Στο 18 κατω η ΣΟΝΙΑ.
Τα 22 οροφος, 16, 7αρια και 8αρια κλειστα ολα.

Αλκιβιαδου απαγορευτικη ζωνη για μενα... Τα ξερετε.

Συνεχιζεται...

Kashindros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
412
Πόντοι
290
Ξέρει κανείς που και πότε δουλεύει η ΝΤΙΑΝΑ (με τον μεγάλο κωλο) στη Διδυμου; Ευχαριστώ

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλα τα τυπάκια του σάι!  :hi:
Θα επαναλειτουργήσει το Φυλής 81 ή οριστικό λουκέτο;;;;  :think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.343
Πόντοι
27.261
Στη φυλης παλι,
Στο 54 οροφος, 2 κοπελες, η ΝΑΤΑΛΥ/ΕΙΡΗΝΗ και η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
Στο 54 κατω η ΑΟΥΡΟΡΑ.
Τα 56 και 66 δεξια κλειστα.
Στο 66 αριστερα η ΙΩΑΝΝΑ η ψηλη,
Στο 72, 2 κοπελες, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ και η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ενα ξανθο γιουβαρλακι, αδιαφορες both,
Στο 74 δεξια η ΜΑΡΙΑ,
Στο 74 αριστερα η ΕΥΑ, ενα ζουμπουρλιδικο πιπινακι με πολυ γλυκεια φατσουλα και γυαλακια, καστανο με βυζαρες φυσικες, μετριου αναστηματος και λιγα πιασιματακια στον κωλο που δε με χαλανε καθολου προσωπικα. Δοκιμαστηκε με παρα πολυ καλες εντυπωσεις. Το μονο μειον οτι δεν κανει free πιπα. Επειδη ομως το κατεχει, δεν ειχα κανενα προβλημα. Ωραια λοιπον πιπα με πολυ καλο παιξιμο. Να τη βγαζω, να τη βαζω, να τη βαραω στη γλωσσα της, να της κανω mouthfuck, ολα μια χαρα το μωρο. Στησιμο στα 4 για αρχη, με πολυ καλη θεση, να κοπαναω και να γουσταρει τρελα, να της εχω βαλει απο κατω το χερι μου και να της παιζω το φοβερο μουνακι που εχει και να αρχιζει να βγαινει ζουμακι. Με το αλλο χερι να χουφτωνω τις βυζαρες της και να παιζω γενικως με οτι εβρισκα. Να σκυβω να τις φιλαω και τα αυτακια και να εχει γινει turbo το μωρακι. Να βγαζει και ωραιες καυλωτικες κραυγουλες επισης. Με λιγα λογια εγινα τιραμολα οπως καταλαβαινετε γιατι γουσταρε το μωρο. Τη σταματαω, γιατι η καυλα μου ειχε φτασει ταβανι με το ολο σκηνικο και σε συνδιασμο με τον καθρεφτη. Τη γυρναω σε mission με τα ποδια στους ωμους και δινω με οσα, γιατι το τελος πλησιαζε. Τελειωνοντας και στραγγιζοντας,  δαγκωσε χειλια που μου εδειξε οτι γουσταρε και αυτη, λογικα. Με λιγα λογια περασα γαμω και την εβαλα λιστα. Βγαινοντας το μωρο, ακουσα την τσατσα να τη ρωταει πως περασε και ειπε super και στα καπακια της απαντησε, τον ξερω αυτον απο αλλα μαγαζια οτι ειναι καλος, στο ειπα. Πσσσσσ... δοξαστε με χαχαχα. Οντως την ηξερα την τσατσα απο φωκαιας 27αρια, αρα πρεπει να της ειπε να με προσεξει η μικρη.
Μου ειπε τελος οτι συνηθως ειναι πρωινη βαρδια γι'αυτο δεν την ειχα ξαναδει, επειδη την εβλεπα για πρωτη φορα. Συνεχισε και ειπε οτι θα τη βλεπουμε και απογευμα... μακαρι ειπα, φιλιθηκαμε και εφυγα. Βγαινοντας χαιρετησα και τη γνωστη τσατσα για το contact.
Τα 59αρια κλειστα.

Συνεχιζεται...

PipisBR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Σκουρα στο δερμα.

Καλησπέρα μαχητές των δρόμων και των πεζοδρόμων!

Αναφορικά με την εμφάνιση θα συμφωνήσω ότι είναι για μερακλίδικα γούστα, καθώς ο κώλος ίσα που χωράει από την πόρτα. Όμως, κάποιοι το γουστάρουμε αυτό και ειδικά εάν είναι τόσο καλοσχηματισμένος και χωρίς κυταρρίτιδες.

Το κακό με τη συγκεκριμένη κοπέλα είναι ότι δε μιλάει λέξη ελληνικών και αγγλικών, μόνο ισπανικά... και παρεμπιπτόντως πρέπει να κάνει και καλά ισπανικά!

Απλά, στα του αγώνα, διάθεσης κτλ θα ήθελα να μάθω εάν κάποιος γνωρίζει. Φαίνεται νέο φρούτο και αξιόλογο αλλά δε μιλάει κανένας για αυτό και ούτε υπάρχουν κριτικές...

Ομοίως για τη Σάντρα στο νέο σπιτάκι στη Φωκαίας 13 που έχω ακούσει ότι είναι τούμπανο από έναν συναγωνιστούλη και έκτοτε μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

Ενισχύστε με την πληροφόρηση και άποψή σας!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom