You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
clainmain αν εχεις απορια διαβασε κριτικες της η καλυτερα πηγαινε δες την να γραψεις κ μια ενημερωση.. 18 post στην μαλακια πρωτος.
Κλαιω κλαιω
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αν πας όμως θα της λες μωρό μου ναι ναι έτσι γλύψε με ...όποτε καλό θα είναι να μην γελάς αλλά να πας να δοκιμάσεις έστω μια φορά ..και αν σε πιάσουν παλυ τα γέλια ένα εδώ να μας τα πεις και να γελάσουμε όλοι μαζί !!!Δε γελαω μαζι σου μαζι της γελαω
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Ενταξει ρε φιλε μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες δεν την εχω δει την κοπελα αλλα τι να κανω?να μην γελασω?Οταν διαβαζω ολες αυτες τις καταστασεις με 2ευρα 3ευρα δοντια χαλασμενα λετε αν βαφοτανε αν εκανε μανικιουρ.Συγνωμη αλλα αυτα ειναι για γελια και για κλαματα.Θα εχω το νουμου να τη δω οταν θα γαναπαω στο μοσχομιρισμενο μεταξουργειοΑν πας όμως θα της λες μωρό μου ναι ναι έτσι γλύψε με ...όποτε καλό θα είναι να μην γελάς αλλά να πας να δοκιμάσεις έστω μια φορά ..και αν σε πιάσουν παλυ τα γέλια ένα εδώ να μας τα πεις και να γελάσουμε όλοι μαζί !!!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
ναι ρε καταλαβαίνω τι λες !! Αλλά κάνε και μια δοκιμή αξίζει τον κόπο !!περα από αυτό αν πας ξέρεις τώρα θα έχεις οποσδιποτε 3 ευρο παραπάνω ,,τσιγάρα ... εκτός αν το παίξεις μη καπνιστείς ...τέλος θα είσαι ξυρισμένος εκτός αν θες να βλέπεις ιπτάμενες ροχάλες πάνω από το καβλι σου και να προσγειώνονται στο ντουβάρι !! Χαχα !!Ενταξει ρε φιλε μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες δεν την εχω δει την κοπελα αλλα τι να κανω?να μην γελασω?Οταν διαβαζω ολες αυτες τις καταστασεις με 2ευρα 3ευρα δοντια χαλασμενα λετε αν βαφοτανε αν εκανε μανικιουρ.Συγνωμη αλλα αυτα ειναι για γελια και για κλαματα.Θα εχω το νουμου να τη δω οταν θα γαναπαω στο μοσχομιρισμενο μεταξουργειο
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
ναι ρε καταλαβαίνω τι λες !! Αλλά κάνε και μια δοκιμή αξίζει τον κόπο !!περα από αυτό αν πας ξέρεις τώρα θα έχεις οποσδιποτε 3 ευρο παραπάνω ,,τσιγάρα ... εκτός αν το παίξεις μη καπνιστείς ...τέλος θα είσαι ξυρισμένος εκτός αν θες να βλέπεις ιπτάμενες ροχάλες πάνω από το καβλι σου και να προσγειώνονται στο ντουβάρι !! Χαχα !!
χαχχαχαχαχαχαχαχα
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.343
- Πόντοι
- 27.261
Γεια σας καυλες, τι λεει... γαματε καθολου η' @@, καθεστε και τσακωνεστε εδω μεσα???
Για καντε ενα γρηγορο check να δειτε τι παιζει τωρα live...
Στη βεργας,
Στο 2 η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
Στο 3 δεξια η ΟΛΓΑ,
Στο 6 πανω 2 κοπελες, η ΜΙΛΑΝΑ και η ΟΛΓΑ,
Στο 6 κατω η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ,
Στο 7 η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
Στην εξηκιου μονο το 18γ ανοιχτο με ΟΛΓΑ (παλι).
Ειχαμε τις μαριες, μετα σκασανε οι αννες και τωρα οι ολγες.
Στη τροφωνιου τελος,
Στο 11 αριστερα η ΜΙΡΑΝΤΑ,
Στο 13 αριστερα η ΟΛΓΑ (χαχαχαχα μιλημενες ειναι δεν εξηγηται αλλιως).
Σε ολα πλην ΜΙΛΑΝΑ, τα κλασσικα χοντρουλα milfogrannies για να μην τα ξαναγραφω ασκοπως.
Η τελευταια δε ΟΛΓΑ, ειχε και τριχες στη μασχαλη. Τις ειδα φευγοντας... jeeeeesusssss λεμε.
Αυτα καυλιαρηδες τωρα μεσημεριατικα.
Καλη συνεχεια!!!
Στη βεργας,
Στο 2 η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
Στο 3 δεξια η ΟΛΓΑ,
Στο 6 κατω η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ,
Στο 7 η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
Στη τροφωνιου τελος,
Σε ολα πλην ΜΙΛΑΝΑ, τα κλασσικα χοντρουλα milfogrannies για να μην τα ξαναγραφω ασκοπως.
Η τελευταια δε ΟΛΓΑ, ειχε και τριχες στη μασχαλη. Τις ειδα φευγοντας... jeeeeesusssss λεμε.
Καλη συνεχεια!!!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
εύγε ωραία ενημέρωση !! Μάλλον το δεύτερο ...Γεια σας καυλες, τι λεει... γαματε καθολου η' @@, καθεστε και τσακωνεστε εδω μεσα???
Στη βεργας,
Στο 2 η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
Στο 3 δεξια η ΟΛΓΑ,
Στο 6 κατω η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ,
Στο 7 η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
Στη τροφωνιου τελος,
Καλη συνεχεια!!!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
χαχαχααχαχχαχχαχαχαχαχαχαχα
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
να ο παπαφιλιπς πιο πάνω έκανε ενημέρωση !! Όλες μπιμπελα σκέτα λες και έχουν βγει από παραμύθι πήγαινε και τσέκαρε !!!χαχαχα !!Εχω καυλες σημερα πρεπει να γαμησω κορασιδα οπωσδηποτε Πετιτ κοπελιτσα.Τα στανταρακια τα εχω βαρεθει.θα κανω βραδυνη τσαρκα μπας και βρω κατι αξιολογο.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Εχω απορια πως θα μπορουσε να ειναι το γαμησι με την Κατερινα.Δε ξερω γιατι το μυαλο μου γυριζει σε αυτη την κοπελα παροτι που ηταν φολα.Μου εχει κατσει ντε και καλα να παω να τη γαμησω.Ισως τωρα που γνωριζω την κατασταση ισως να μπορω να το χειριστω αλλιως.Δε ξερω τι σκατα να κανω
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
πια Κατερίνα ;; Όπως νιώθεις αδερφέ εσυ !!!Εχω απορια πως θα μπορουσε να ειναι το γαμησι με την Κατερινα.Δε ξερω γιατι το μυαλο μου γυριζει σε αυτη την κοπελα παροτι που ηταν φολα.Μου εχει κατσει ντε και καλα να παω να τη γαμησω.Ισως τωρα που γνωριζω την κατασταση ισως να μπορω να το χειριστω αλλιως.Δε ξερω τι σκατα να κανω
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.343
- Πόντοι
- 27.261
Μια φορ α λοιπόν που πήγα της πηρα ένα πακέτο τσιγάρα και είχα έτοιμο ένα 5 ευρο έξτρα !!!! Της τα δίνω και μολης γαμησα ξέρεις τι είπε ;; Θα με κεράσεις ένα τσιγάρο για να μην τα τελειωσο από τώρα να τα έχω για μετά ;; Λέω οκ της δίνω 5 τσιγάρα !!! Και μετά λέει έχεις κανα 2 ευρο ;;; Της δίνω και 3 ευρο !!!!!
Κλαμα λεμε
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
ρε συ είπα μέσα μου εκείνη την ώρα καμμένη είναι ;; Τι ξανά ζητάει ;; Αφού και πακετάκι πήγα και 5ευρο δωράκι !!!! Ήταν ο λόγος που δεν ξαναπήγα και άλλος ένας λόγος διότι μου είπε ότι έχει πιο πολλούς πελάτες ξένους παρά Έλληνες και άμα λέει περίμενα από Έλληνες κάηκα !!! Τα πηρα κρανίο μολης είπε για εμάς ενώ ξέρω πολλούς που της κάναν δωράκια τελοσπαντον κΙ δεν ξανά πήγα διότι η γυναίκα τα έλεγα καθαρά για να τις δώσεις παραπανο χρήματα αλλά και τσιγάρα !!!!Κλαμα λεμε
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.343
- Πόντοι
- 27.261
ρε συ είπα μέσα μου εκείνη την ώρα καμμένη είναι ;; Τι ξανά ζητάει ;; Αφού και πακετάκι πήγα και 5ευρο δωράκι !!!! Ήταν ο λόγος που δεν ξαναπήγα και άλλος ένας λόγος διότι μου είπε ότι έχει πιο πολλούς πελάτες ξένους παρά Έλληνες και άμα λέει περίμενα από Έλληνες κάηκα !!! Τα πηρα κρανίο μολης είπε για εμάς ενώ ξέρω πολλούς που της κάναν δωράκια τελοσπαντον κΙ δεν ξανά πήγα διότι η γυναίκα τα έλεγα καθαρά για να τις δώσεις παραπανο χρήματα αλλά και τσιγάρα !!!!
Δε συμφερει η λεγαμενη με την καμια, μπαινεις μεσα συνεχως
pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 3.091
Αυτά κάνετε και την έχετε χαλάσει τη Μαρία. Εγώ της έδινα το τσιγάρο που άναβα πρώτος. Τράβαγα δυο-τρεις τζούρες και το υπόλοιπο το έπαιρνε εκείνη, με την απαίτηση να μη γκρινιάζει όσο της γαμούσα το στενό κωλαράκι. Εννοείτε ότι δεν έμπαινε μέσα στο δωμάτιο πριν πλύνει καλά τον κώλο της με κλύσμα, ζεστό νερό και σαπούνι. Η Μαρία δεν ήταν καθαρή, αλλά εκπαιδεύτηκε στην καθαριότητα. Εξακολουθεί να είναι στραβόξυλο και γενικά παλαβή. Είναι για έμπειρους μύστες, οι οποίοι μπορούν να παλεύουν με τις ιδιοτροπίες της και να την κάνουν να δίνει ότι της ζητήσουν, πάντα με γκρίνιες.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
αχάριστη είναι γιαυτο δεν ξανά πήγα ..!!Αυτά κάνετε και την έχετε χαλάσει τη Μαρία. Εγώ της έδινα το τσιγάρο που άναβα πρώτος. Τράβαγα δυο-τρεις τζούρες και το υπόλοιπο το έπαιρνε εκείνη, με την απαίτηση να μη γκρινιάζει όσο της γαμούσα το στενό κωλαράκι. Εννοείτε ότι δεν έμπαινε μέσα στο δωμάτιο πριν πλύνει καλά τον κώλο της με κλύσμα, ζεστό νερό και σαπούνι. Η Μαρία δεν ήταν καθαρή, αλλά εκπαιδεύτηκε στην καθαριότητα. Εξακολουθεί να είναι στραβόξυλο και γενικά παλαβή. Είναι για έμπειρους μύστες, οι οποίοι μπορούν να παλεύουν με τις ιδιοτροπίες της και να την κάνουν να δίνει ότι της ζητήσουν, πάντα με γκρίνιες.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
ναι ρε συ άμα τα βάλεις κάτω πιο πολλά σου βγαίνουν αν πηγαίνεις με δαύτη !!! Προσωπικά όμως δρν ήταν το θέμα τα χρήματα ήταν ότι το βαριόμουν όλο αυτό το σκηνικό !! Τελευταία φορά που είχα πάει της είπα δεν έχω ψιλά .... όσο αναφορά τα τσιγάρα της λέω παρτο το πακέτο που είχα πάνω στο κομοδίνο !! Χάρηκε το ανοιγη και είχα ένα τσιγάρο μέσα ...με κοίταξε με μίσος πραγματικα !!!Δε συμφερει η λεγαμενη με την καμια, μπαινεις μεσα συνεχως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις