Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (35 μέλη και 303 επισκέπτες)

Ektelestis137

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2020
Like
142
Πόντοι
0
Κατάθεση μόλις τώρα στην Σάρα..
Φωκαιας 25 ισόγειο..
Μικρή γυρω στα 20 Ρουμάνα πολυ ομορφη με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα της...
Πολυ υπομονετική κ ευγενική κοπέλα...
Αντέχει σφυροκόπημα..
Θα ξαναπροτιμηθεί..

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Πέρασα πριν κατα τις 4 τα μεσάνυχτα από μετάξι και φυλής , τα ίδια χάλια παντού... Φωτεινές εξαιρέσεις Σάντρα και Ιονέλα στη φωκαίας και Πάμελα στο κολωνού 30 στην υπόγα με τον δροσερό γεματούλη γυφτοτσάτσο όπου και την τίμησα με 30άρικο για να την απολαύσω περισσότερη ώρα. Αυτή τη φορά έσκασε με ολόσωμο σέξυ εσώρουχο που αναδείκνυε την απίστευτη κωλάρα της! Τι κορμί έχει η καριολάρα!!!  :cum: Μέσα ήταν θεριό ανήμερο κοπανιόταν στον πούτσο μου σαν να μην υπήρχε αύριο και στήσιμο επικό στα τέσσερα. Μόλις ένιωσα ότι το τέλος πλησιάζει σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι και με ελαφρύ mouthfuck την τελείωσα στο στόμα! Πολύ ευχαριστημένος από το κορίτσι όπως και τις άλλες φορές που είχα περάσει. Μετά ζαμπονοτυρόπιτα από bread factory και σπίτι για ύπνο...    :rockon:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.346
Πόντοι
27.261
-Φωκ 27Β ισόγειο: η Αννα. Ρουμάνα με όμορφο πρόσωπο και εκφραστικά μάτια. Ειχε τα μαλλια πιασμενα κοτσίδα. Πεσμένο 2,5ρι στηθος. Σωμα με λιγα πιασιματα, συνάμα λιγο χαλαρό. Βγηκε τσίτσιδι. :sunglasses: Εκπεμπει θετική αυρα, αν και κανει απλό προγραμμα. Είναι γνωστή και ως Anna Kou. Ωφειλει την εν λόγω ονομασια στο μέλος Orestis_Kou. Πρόκειται για έναν τελειωμένο που την ειχε ερωτευθεί κι αυτή τον μαδούσε οικονομικα. Ο ιδιος το ομολόγησε. Δεν γραφει πλεον εδώ.

Αυτος ο μπαγλαμας, πρεπει να γινει κορνιζα και να μπει σε thread με τιτλο HALL OF FAME (ναυαγεια-τελειωμενοι).
Απορω πως τοσο καιρο, δεν εχει φτιαχτει αναλογο, με τοσες τεραστιες υποψηφιοτητες, που υπαρχουν.
Το μονο καλο και του βγαζω το καπελο εδω, ειναι οτι ΔΕΝ το εκρυψε, αλλα και το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ (μαλακια του οπως φανηκε με τα λυκοφιλαρακια του).
Αρα σε ενα μερος δικαιολογηται (κατι κρυφες κοκετες να τα βλεπουν αυτα, που το παιζουν γαμηκοι  :rose:).
Η μαλακια ειναι οτι το συνεχιζε, αρα παει προς αλλου η φαση.
Κριμα γιατι ειναι και 2m, οπως ελεγε.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Live Ενημέρωση από Φυλής (10.30-11:15), 17/7/2020.

-Φωκαίας 27Β ισογειο: η Βαλερια. Μελαχρινη με κανονικη εμφανιση. Σωμα με λιγα πιασιματα και 2ρι στηθος. Σε OWO, 69 & COB. Στον ιδιο οικο εργαζοταν η κοπελα και προ κορωνοϊού.

-Φωκ 25Β: κλειστό. Το 25Α ειχε ανοικτή θύρα, αλλά κλειστά φωτακια εξω.

-Φωκ 19: η Κατερινα. Ψηλή όμορφη νεαρά με λιγα αρμονικα πιασιματα. Τα μαλλια πιασμενα κοτσιδα. Με πρωκτικο. Εργαζοταν προσφατα το απογευμα στο Λιοσίων 76Β (ισως συνεχιζει). Παντως τον Φεβρουαριο ηταν στο Φωκαίας 9.

-Φωκ 17Α και Β ανοικτα. Το 13 κλειστό.

-Φυλής 66Δ, 66Α & 56: κλειστά.
-Φ 54Α & Β: ανοικτα. Λογικα εργαζονται οι Αλεξανδρα και Αριάνα (όπως και χθες).

-Φ 65 ανω: κλειστό.
-Φ 65 κατω: ο υπηρετης παρουσιασε την Ελλη. Αυτή που συνηθως βρισκεται, όπως χθες, στον όροφο: τσουπωτη μαυρομάλλα αδιάφορη. Σε ΟWO & COB. Η Μαρια θα απουσιασει για λίγο (βασικα ηθελα να την τεσταρω). :-

-Φ 67: η Αλίσια. Εμφανισιμη ξανθοκαστανη νεαρά. Σωμα με πιασιματα και 3ρι φυσικο στηθος. Σε ΟWO.

-Φ 86Β, 84Α & 84Β: κλειστά.
-Φ 86Α: η Αντζελα. Όπως και χθες απογευμα. Κοντουλα ομορφη μελαχρινη με 3.5ρι φυσικο στηθος! ;) Σε απλο προγραμμα.

-Αγκύρας 12Α: η Αννα. Νταρντανα ξανθια μιλφ. Αδιάφορη εμφανιση. :S
-Το Αγκ 12Β εχει ταμπελα ενοικιαστηρίου. Το 9 κλειστό.

-Κατευθύνθηκα στο Φυλής 74 για την Κατερινα. Η δεξια θυρα ηταν ανοικτη. Η αριστερη τοτε ειχε ανοιχθεί, αλλα κλειστο το φωτακι. Κατεβηκα μετα από λιγα λεπτα. Η τσατσα παρουσιασε αρχικα την Ευα (όπως χθες): κοπελα με πιασιματα, 3ρι στηθος και γυαλιά. Μετα βγηκε από δωμάτιο η Κατερινα.
Φίλτατε αναγνώστα, :o πρόσεξε διαφορά σε σχεση με χθες: σημερα η γρια ανακοινωσε απλο προγραμμα για τις κοπελες…  Ειχα σκοπό να συνουσιαστώ με Κατερίνα διοτι είναι όμορφη με υπεροχα οπισθια (χθες ειχε OWO, COB). Όταν λοιπόν την ρωτησα: "κανει ελευθερο στοματικο;", η γρια απήντησε: «α πα πά. Όχι τετοια πραγματα». Φυσικα ηταν αντιθετη και για COB. Δεν ξερω αν οι κοπελες το εκοψαν, λογω ζητησης ή δεν τους αρεσε η φατσα μου. Ισως τα προσφέρουν μετα το μεσημέρι. Η εν λόγω τσατσά πάντως είναι πολύ βρωμιάρα και βρίζει χυδαία αν τσαντιστεί. Από τις χειροτερες υπηρετριες. :S Από την εποχη που διακονούσε στο Μεταξουργείο. Ξερουν οι παλιοί. Αποχωρησα τσαντισμενος. >:( Σιγα μην δωσω 20€ για απλό, γνωριζοντας ότι η Κατερινα είναι τυπικη μεσα (άλλο όμως να εχει OWO COB). Εξερχόμενος προσεξα ότι ο τυπος που συνευρέθηκε νωριτερα με την Κατερινα, διορθωνε το εξωτερικο ασπρο φωτακι. Τωρα αυτό αναψε και κουβεντιαζε με την τσατσά. Λέτε να του εκανε σκόντο στην τιμή για να διορθωσει τα ηλεκτρολογικά; Πιθανο. Ουστ ρεε.

Η κινηση στον δρομο και στα σπιτια ανυπαρκτη. Αυτά που παρεθεσα εγιναν πριν μια ωρα. Ισως τωρα να άνοιξαν καποιοι από τους κλειστούς οικους.
20200717-110934.jpg

Πηγαινοντας για τον ηλεκτρικο σταθμό, βρεθηκα στην πρωην Πλατεία Βικτωρίας, νυν πλατεια Τεχεράνης. Τα ξερετε. Και μην το ξεχασω: «Λευτεριά στον Μουτακίλου και τον Κπαλίμε».
20200717-112243.jpg

:hi:
ΥΓ στην χθεσινη απογευματινη ενημερωση ξεχασα να σημειωσω οτι στη Σάρα εν Φωκ. 7Α εξηλθε πακιστανός απο το δωματιο, οσο περιμενα στο σαλόνι. Αφου τους δεχονται.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πέρασμα νωρίτερα το απόγευμα στην αριστερή ποντικότρυπα του Φ74 με ένα πετίτ κοντοπούτανο με αθώα φάτσα ονόματι Έλενα. Ηλικιακά δε πρέπει να είναι πάνω από 25.
Μικροκαμωμένο, σχεδόν εφηβικό σωματάκι, με ελάχιστες μικροσκοπικές ελιές να κοσμούν τη πλάτη της, ενώ τα βυζιά της είναι σχεδόν ανύπαρκτα (πράγμα που εμένα μου αρέσει, ξέρω ότι κάποιοι ξερνάτε με τα γούστα μου αλλά οκ έτσι είναι αυτά) και το κωλαράκι της σχετικά πεταχτό αλλά όχι τραγικά πράγματα.
Η υπηρέτρια καλή δεν ενόχλησε καθόλου με άφησε μέσα σχεδόν 12΄ αφού βέβαια προηγουμένως την ενημέρωσα ότι αν κάνει μαλακία πριν το δεκάλεπτο θα τη σταυρώσω εδώ στο σάητ.

Στα του αγώνα τώρα, μόλις μπήκε αφού με ρώτησε όνομα έκατσα στο κρεβάτι, την έφερα όρθια μπροστά μου κι άρχισα να φιλάω το μοσχομυρίζον σωματάκι της όπως επίσης και να της γλείφω/δαγκώνω τις ρώγες· μετά από λίγο ανταπέδωσε κι εκείνη περιποιούμενη για λίγο και τις δικές μου. Μετά από κανένα δίλεπτο φιλιών μου πέρασε σκουφί και ξεκίνησε για περίπου άλλα δύο λεπτά να μου κάνει μια αρκετά αδιάφορη πίπα, ενώ η ίδια είχε πλέον γονατίσει. Επειδή γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσε να κάνει σωστή πίπα, τη πήρα αγκαλιά όρθιος βάζοντας τα πόδια της πίσω από λεκάνη μου και συνέχισα να τη φιλάω πάλι σε μάγουλα, λαιμό και βυζιά για κανένα λεπτό μέχρι που τη πέταξα (κάπως άτσαλα είναι η αλήθεια) στο κρεβάτι κι άρχισα να τη γαμάω όντας από πάνω της, σε πολύ μέτριες ταχύτητες, για ένα πεντάλεπτο-εξάλεπτο όπου και τελείωσα κατ’ αυτόν το τρόπο. Να σημειώσω πως της είπα να περιμένει λίγο και να μην βάλει κρέμα (τη πήρα τη κρέμα εγώ ο ίδιος και την έβαλα στο κομοδίνο σε τέτοιο σημείο που να μην μπορεί να την φτάσει) κάτι που τελικά δεν έκανε καθόλου, αφού στη πορεία υγράνθηκε αρκετά και δεν χρειάστηκε. Τέλος λίγο σόσιαλ μερικών δευτερολέπτων κατά το οποίο με ρώτησε πως μου φάνηκε η όλη φάση και της απάντησα επί λέξει τα εξής: «baby i find you very pretty but you need a lot of training in the arena» και αποχαιρετισμός.

Κλείνοντας, στο δωμάτιο δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, μου άφησε χλιαρές εντυπώσεις και ο μόνος λόγος για τον οποίον εξαρχής μπήκα ήταν ότι μου έκανε γερό κλικ εμφανισιακά. Συστήνεται μόνο σε αυτούς που γουστάρουν πετίτ κοριτσάκια, όλοι οι άλλοι απλά προσπεράστε την.
μήπως είναι η Έλενα από το Μεταξουργείο που λένε ;; Στο Ιάσονος 19;; Έτσι ακριβός την περιγράφουν !!

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Μικρή αναμονή για σφήνα..

Παιδιά η γνωστή Λίζα από Φιλιππίδου που είναι? Ωράρια και μαγαζάκια παρακαλώ να ενημερώσει όποιος ξέρει!

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
μήπως είναι η Έλενα από το Μεταξουργείο που λένε ;; Στο Ιάσονος 19;; Έτσι ακριβός την περιγράφουν !!

Eπειδή ξανατέθηκε το ζήτημα κι από άλλον συναγωνιστή, ας κάνει μια απογευματινή βόλτα στο Φ74 κάποιος που να έχει επισκεφθεί την Έλενα στο jason19, να λυθεί μια και καλή η απορία. 

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.003
Πόντοι
46.232
Δεν έχουν καμία σχέση, άλλο η Έλενα του Ιάσωνος 19β άλλη η Ελένη του Φυλης 74 αριστερά, η πρώτη καστανοξανθη κστσαρομαλλα με απλό πρόγραμμα η δεύτερη που δουλεύει πάρα πολύ καιρό ξανθιά με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Μικρή αναμονή για σφήνα..

Παιδιά η γνωστή Λίζα από Φιλιππίδου που είναι? Ωράρια και μαγαζάκια παρακαλώ να ενημερώσει όποιος ξέρει!
ρε παιδιά κοιτάτε κ λίγο πιο πίσω 100 φορές τα ίδια λέμε Φωκαιως 24 3η βάρδια λεμε

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Καλησπερα. Απογευματινή ενημερωση (20:10-21:50) στην περιοχή Φυλής και Λιοσίων [16.VII.2020]
Συντμήσεις# OWO= ελευθερο στοματικό. COB= τελειωτικο σε σώμα ή στήθος. CIM: τελεοωτικό στο στόμα. Anal= πρωκτικό σεξ

-
20200716-222948.jpg

Στο Λ76 ήταν μία που μου άρεσε (Μελίνα αν θυμάμαι καλώς) αλλά είχε το συνήθειο με το έμπαινες στο δωμάτιο, τσουκ έμπαινε κι αυτή. Δεν προλάβαινες να επιμεληθείς τον πόυτσο σου. Και μια φορά, αφού η πρακτική αυτή με είχε επαρκώς εκνευρίσει, αμέλησα επίτηδες να επιμεληθώ του πόυτσου. Τον πήρε στο στόμα, διαμαρτυρήθηκε λίγο, αλλά ήταν αργά.

Κατά τα λοιπά, και σχετικά με τους Τογκολέζους αγωνιστές, εγώ λέω να στηρίξουμε στο επόμενο ψηφοδέλτιο του τΣΥΡΙΖΑ το πατριωτάκι (από την ΑμΠούτσα Νατζίρια) Ολαμίτε Αποτοκόλο. Να του δώσουμε βήμα να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των αφρικανών στην Ευρώπη. Να γίνει και πρωθυπουργός και να λέει όλος ο κόσμος "η Ελλάδα του Αποτοκόλο".  

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.702
Πόντοι
486
1η βάρδια

Φυλής 54α Αλεξάνδρα μελαχρινή, λεπτή, ευδιάθετη στο σαλόνι, γλυκούλα φάνηκε. Ξαναπέρασα μετά από κάποια ώρα αλλά είχε 1-2 δωμάτια και έφυγα.

Φυλής 71β Λίζα ξανθιά, αδύνατη, καλή εμφάνιση, αλλά έχει υφάκι και τουπέ, δε σου κάνει όρεξη μπεις στο δωμάτιο. Παρ'ολα αυτά μπήκά θέλοντας να ασχοληθώ με τα πόδια της αλλά λέει γαργαλιέται πολύ και βγήκε βρίζοντας στη γλώσσα της. Πήρα το 20ρικο φεύγοντας.

Φωκαιας στα πρώτα νούμερα μπήκα τυχαία σε μερικά σπίτια χωρίς να συγκρατήσω πολλές πληροφορίες. Διάφορες αδιάφορες με εξαίρεση μια Νικόλ ή Νάταλι δε θυμάμαι, μικροκαμωμένη από Ρωσία απ'οτι είπε η επιθετική τσατσά, μαζί με μια μέτρια μικρή με επιθετικό σαλονάρισμα, πιάσιμο πούτσου κλπ.

Φωκαιας 24 Ρίτα ξανθό μιλφ με κανονικό σώμα, χαμογελαστή κλπ, με κρατούσε κιόλας να μη φύγω. Μέτρια γενικά.

Φωκαιας 25α Κλειστό.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
1η βάρδια

Φυλής 54α Αλεξάνδρα μελαχρινή, λεπτή, ευδιάθετη στο σαλόνι, γλυκούλα φάνηκε. Ξαναπέρασα μετά από κάποια ώρα αλλά είχε 1-2 δωμάτια και έφυγα.

Φυλής 71β Λίζα ξανθιά, αδύνατη, καλή εμφάνιση, αλλά έχει υφάκι και τουπέ, δε σου κάνει όρεξη μπεις στο δωμάτιο. Παρ'ολα αυτά μπήκά θέλοντας να ασχοληθώ με τα πόδια της αλλά λέει γαργαλιέται πολύ και βγήκε βρίζοντας στη γλώσσα της. Πήρα το 20ρικο φεύγοντας.

Φωκαιας στα πρώτα νούμερα μπήκα τυχαία σε μερικά σπίτια χωρίς να συγκρατήσω πολλές πληροφορίες. Διάφορες αδιάφορες με εξαίρεση μια Νικόλ ή Νάταλι δε θυμάμαι, μικροκαμωμένη από Ρωσία απ'οτι είπε η επιθετική τσατσά, μαζί με μια μέτρια μικρή με επιθετικό σαλονάρισμα, πιάσιμο πούτσου κλπ.

Φωκαιας 24 Ρίτα ξανθό μιλφ με κανονικό σώμα, χαμογελαστή κλπ, με κρατούσε κιόλας να μη φύγω. Μέτρια γενικά.

Φωκαιας 25α Κλειστό.

Να μου πεις οτι δε ταχουμε εξηγησει εδω περα με την Λιζα περι τινος προκειτε αντε ενταξει.Αλλα η Λιζα ειχε πολλες φορες την τιμιτικη της στο forum και ολοι ξερουνε για το ποσοοοοοοοοοοοο μεγαληηηηηηη φολαρα ειναι.
Παντος πολυ καλα επραξες και πηρες επιστροφη το εικοσαρικο και γιαυτο μπραβο σου αδερφε.
Δυστηχως εχει συμβει και με εμενα κατι αναλογο με τη Λιζα και ζητησα χρηματα πισω.

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.690
Πόντοι
736
Ξέρει κάποιος αν είναι η κορινα τώρα Ρεμούνδου;

sokr@tis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Like
1
Πόντοι
0
Αυτή η Σάρα που δουλεύει Φωκ 25β 2η βάρδια, είναι η ίδια ου δουλευε 3η βάρδια πριν την καραντίνα? Ας απαντήσει κάποιος....

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Να μου πεις οτι δε ταχουμε εξηγησει εδω περα με την Λιζα περι τινος προκειτε αντε ενταξει.Αλλα η Λιζα ειχε πολλες φορες την τιμιτικη της στο forum και ολοι ξερουνε για το ποσοοοοοοοοοοοο μεγαληηηηηηη φολαρα ειναι.
Παντος πολυ καλα επραξες και πηρες επιστροφη το εικοσαρικο και γιαυτο μπραβο σου αδερφε.
Δυστηχως εχει συμβει και με εμενα κατι αναλογο με τη Λιζα και ζητησα χρηματα πισω.
Όλοι εσείς που πήρατε τα χρήματα σας πίσω τι ηλικία είχατε; Απλά ρωτάω για να καταλάβω και γω τι παίζει με την συγκεκριμένη. Το ρωτάω αυτό γιατί ενώ την περίμενα στο δωματιο και ενώ εκείνη ήτανε σε άλλο δωματιο την άκουγα να το ευχαριστιεται φωνές δυνατές καυλας , ερχετε και σε μένα τυπικουρα σε όλα με νεύρα κιολας και μόλις φεύγει τα ρίξε τα μπινελικια της στην γλώσσα της . Όχι ότι με πείραξε αλλά πιστεύω ότι δεν πάει στα καλα της η συγκεκριμενη

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Γουστάρει τρελά 69 και στα 4. Αν αυτά τα κάνεις καλά, περνάς και καλά.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom