Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (33 μέλη και 231 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Κατάθεση σε Χριστίνα από 86 όροφο βυζάρες κ καλό μέσα δε το χα ξαναπάρει.. επίσης ρε παιδιά κάντε μια ενημέρωση για χωματιανου γτ στο πρόγραμμα λέει δουλεύει η Αλεξάνδρα κ 2 φορές όπως κ χτες ήταν κλειστά!αν τη δει κάποιος σήμερα ας ενημερώσει να πεταχτω
Για ποιό σπίτι λες ?Αχαρνών 86,που είναι αυτό?

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Μαλακια θα κανεις αν δεν την πας παραλια.

Το ιδιο ειχε γινει με εμενα περσι με γνωστη μουνα της Φωκαιας.
Την τσιμπησα με τη μηχανη και την πηγα Σουνια,χαζεψε αφου τα μονα μερη που εχουν δει ειναι η Ομονοια και η πλατεια Βαθης,μετα ταβερνα και μετα ξενοδοχειο για πουτσα,φυσικα ολα τα εξοδα δικα μου αλλα το κοστος δεν μου βγηκε πανω απο 70.Καλο deal.
Κάτσε ρε τύπε ένα λεπτάκι... βενζίνες,ταβέρνα,ξενοδοχείο και γαμήσι πώς δε βγήκαν πάνω από 70€;;; μια χωριάτικη στη μέση φάγατε; σε μοτέλ
μείνατε;

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Κάτσε ρε τύπε ένα λεπτάκι... βενζίνες,ταβέρνα,ξενοδοχείο και γαμήσι πώς δε βγήκαν πάνω από 70€;;; μια χωριάτικη στη μέση φάγατε; σε μοτέλ
μείνατε;
Ρε φιλε δεν μετραω και τις βενζινες αμα ηταν ετσι θα προσθετα και τα τσιγαρα που καπνισα.
40 ευρω ταβερνα και 25 χοτελι,δεν βγαινει?

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
Ξέρει κανένας φίλος αν η δονατα δουλεύει τώρα το απόγευμα?

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Να σαι καλά,μπορείς σε παρακαλώ να απαντήσεις στην ερώτηση??Ευχαριστώ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261
Να σαι καλά,μπορείς σε παρακαλώ να απαντήσεις στην ερώτηση??Ευχαριστώ

στειλε καλυτερα π.μ. στο μπατζανακη να σου πει λεπτομερειες αφου περασε, γιατι σιγουρα θα ρωτησεις και πως ηταν η κοπελα μεσα, προγραμμα κτλπ.
αρα, καλυτερος αυτος ο τροπος πιστευω.

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
τυποι καλησπερα....εχουμε κανα νεο για αθηνα πειραιωτισα απο φωκαιας???επισης...αννα απο φυλης 74 δεξια που δουλευε απογευμα μεχρι τα χριστουγεννα τι απεγινε??

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
πότε βρήκες τη Λίζα?
την βρηκα πριν απο περιπου 10-12 μερες μια ψηλη πανεμορφη ξανθια με λεπτο κορμι αλλα πεταχτο κωλο δεν ειναι;ρε φυλης 74 κατερινα βοηθηστε μηπως την πετυχω την μερα που θα ανεβω...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Όταν δεν βρίσκω κάτι καλό την τιμάω.
Είναι φιλότιμη υπομονετική κάνει λαριγγάτη πίπα, αφήνει και χύσιμο στο στόμα αλλά είναι πολύ μίζερη.
Τι θέλω να πω; δεν προσποιείται καθόλου το δείχνει ότι κάνει υπομονή να χύσεις, δεν το ζεις μαζί της ρε παιδί μου.
Αυτό είναι το μόνο που την κρατάει μακριά από την μεγάλη κατηγορία.

επίσης στα αρνητικά ότι το βυζί είναι φουλ χαλαρό και ότι δεν στήνεται καλα (δεν κλέβει, απλά δεν στήνεται καβλιάρικα)

για εμένα από τους καλύτερους 6ους παίχτες της Φυλής για αρκετά χρόνια.

τέλος για Σόνια έχει ακουστεί τίποτα πότε γυρίζει;

Ευχαριστώ πολύ Συναγωνιστα  :hi: :worship:

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Καταδρομικη το απόγευμα στο Μεταξουργείο. Κατ' αρχάς, ορδές Πακι τριγύριζαν στα σπίτια. Πέρασμα στο Κολωνού 48 νέο αριστερά, με την ψηλή Νατάσα. Μιλφαρα, με ωραίο κορμί, με λίγα κιλά παραπάνω, 1,5αρι βυζι, αλλά πολύ καθαρή και πίπα κορυφαία. Κάνει και τελειωτικό στο στόμα. Όσο κατάλαβα, η τσάτσα δεν βάζει μαυριδερους μέσα. Η Νατάσα ενδείκνυται πάντως,  αφού έχει καλές υπηρεσίες. Δωμάτια με ερκοντιτσιο και καθαρά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
Καταδρομικη το απόγευμα στο Μεταξουργείο.

Ωραιος τυπε, και εγω κατεβηκα σημερα απογεμα και εγλειψα τρεις πιπινο-κωλοτρυπες στη σειρα..  :kissass: :kissass:

Κραμπα επαθε η γλωσσα μου απο το γλειψιμο.  :grin: :grin: :grin:

Ειχα παει για Αρινα στο φ84 αλλα ηταν κλειστο.

Μετα πηγα στο φ71 για Λιντα απο χωματιανου αλλα θα ειναι 3η βαρδια ειπε η τσατσα.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
την βρηκα πριν απο περιπου 10-12 μερες μια ψηλη πανεμορφη ξανθια με λεπτο κορμι αλλα πεταχτο κωλο δεν ειναι;ρε φυλης 74 κατερινα βοηθηστε μηπως την πετυχω την μερα που θα ανεβω...

Έλα και μας είχαν λείψει τα ποστς σου για την Κατερίνα!

Ρε τύπε αντικειμενικά που στο διάολο να ξέρουμε ποιες μέρες θα είναι; Ξέρω ότι είναι μόνο πρωινή βάρδια, μου το έχει πει η ίδια. Αλλά μέρες δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Στα λέω για να μην αρχίζεις να ρωτάς πάλι κάθε μέρα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Έλα και μας είχαν λείψει τα ποστς σου για την Κατερίνα!

Ρε τύπε αντικειμενικά που στο διάολο να ξέρουμε ποιες μέρες θα είναι; Ξέρω ότι είναι μόνο πρωινή βάρδια, μου το έχει πει η ίδια. Αλλά μέρες δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Στα λέω για να μην αρχίζεις να ρωτάς πάλι κάθε μέρα.γεια σου φιλαρακι ελα ρει νταξει ρωταγα συνεχεια γτ δεν μου απανταγε κανενας.. θα τη πετυχω τη πουτανα που θα μου παει .. ειμαι πατρα και ενημερωτικα η χειροτερη στη φυλης ειναι η καλυτερη στη πατρα για τετοια διαφορα μηλαμε

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Αυτή η κριστυ λέει τίποτα από Ιωαννίνων 3 έχει πάει κανείς???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom