papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.329
- Πόντοι
- 27.261
μα δε χτυπάει το τηλ δε δέχεται κλήσεις λέει ο συνδρομητής
τελειωνει σε 455???
μα δε χτυπάει το τηλ δε δέχεται κλήσεις λέει ο συνδρομητής
ναι ναι αν κ απ' ότι είδα από δίπλα σάιτ θα δουλεύει σήμερατελειωνει σε 455???
ναι ναι αν κ απ' ότι είδα από δίπλα σάιτ θα δουλεύει σήμερα
Για ποιό σπίτι λες ?Αχαρνών 86,που είναι αυτό?Κατάθεση σε Χριστίνα από 86 όροφο βυζάρες κ καλό μέσα δε το χα ξαναπάρει.. επίσης ρε παιδιά κάντε μια ενημέρωση για χωματιανου γτ στο πρόγραμμα λέει δουλεύει η Αλεξάνδρα κ 2 φορές όπως κ χτες ήταν κλειστά!αν τη δει κάποιος σήμερα ας ενημερώσει να πεταχτω
Κάτσε ρε τύπε ένα λεπτάκι... βενζίνες,ταβέρνα,ξενοδοχείο και γαμήσι πώς δε βγήκαν πάνω από 70€;;; μια χωριάτικη στη μέση φάγατε; σε μοτέλΜαλακια θα κανεις αν δεν την πας παραλια.
Το ιδιο ειχε γινει με εμενα περσι με γνωστη μουνα της Φωκαιας.
Την τσιμπησα με τη μηχανη και την πηγα Σουνια,χαζεψε αφου τα μονα μερη που εχουν δει ειναι η Ομονοια και η πλατεια Βαθης,μετα ταβερνα και μετα ξενοδοχειο για πουτσα,φυσικα ολα τα εξοδα δικα μου αλλα το κοστος δεν μου βγηκε πανω απο 70.Καλο deal.
Ρε φιλε δεν μετραω και τις βενζινες αμα ηταν ετσι θα προσθετα και τα τσιγαρα που καπνισα.Κάτσε ρε τύπε ένα λεπτάκι... βενζίνες,ταβέρνα,ξενοδοχείο και γαμήσι πώς δε βγήκαν πάνω από 70€;;; μια χωριάτικη στη μέση φάγατε; σε μοτέλ
μείνατε;
Για ποιό σπίτι λες ?Αχαρνών 86,που είναι αυτό?
Να σαι καλά,μπορείς σε παρακαλώ να απαντήσεις στην ερώτηση??Ευχαριστώ
την βρηκα πριν απο περιπου 10-12 μερες μια ψηλη πανεμορφη ξανθια με λεπτο κορμι αλλα πεταχτο κωλο δεν ειναι;ρε φυλης 74 κατερινα βοηθηστε μηπως την πετυχω την μερα που θα ανεβω...πότε βρήκες τη Λίζα?
πρωινή βάρδια λογικά μέχρι τις 5Ξέρει κανένας φίλος αν η δονατα δουλεύει τώρα το απόγευμα?
Όταν δεν βρίσκω κάτι καλό την τιμάω.
Είναι φιλότιμη υπομονετική κάνει λαριγγάτη πίπα, αφήνει και χύσιμο στο στόμα αλλά είναι πολύ μίζερη.
Τι θέλω να πω; δεν προσποιείται καθόλου το δείχνει ότι κάνει υπομονή να χύσεις, δεν το ζεις μαζί της ρε παιδί μου.
Αυτό είναι το μόνο που την κρατάει μακριά από την μεγάλη κατηγορία.
επίσης στα αρνητικά ότι το βυζί είναι φουλ χαλαρό και ότι δεν στήνεται καλα (δεν κλέβει, απλά δεν στήνεται καβλιάρικα)
για εμένα από τους καλύτερους 6ους παίχτες της Φυλής για αρκετά χρόνια.
τέλος για Σόνια έχει ακουστεί τίποτα πότε γυρίζει;
Καταδρομικη το απόγευμα στο Μεταξουργείο.
την βρηκα πριν απο περιπου 10-12 μερες μια ψηλη πανεμορφη ξανθια με λεπτο κορμι αλλα πεταχτο κωλο δεν ειναι;ρε φυλης 74 κατερινα βοηθηστε μηπως την πετυχω την μερα που θα ανεβω...
Έλα και μας είχαν λείψει τα ποστς σου για την Κατερίνα!
Ρε τύπε αντικειμενικά που στο διάολο να ξέρουμε ποιες μέρες θα είναι; Ξέρω ότι είναι μόνο πρωινή βάρδια, μου το έχει πει η ίδια. Αλλά μέρες δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Στα λέω για να μην αρχίζεις να ρωτάς πάλι κάθε μέρα.γεια σου φιλαρακι ελα ρει νταξει ρωταγα συνεχεια γτ δεν μου απανταγε κανενας.. θα τη πετυχω τη πουτανα που θα μου παει .. ειμαι πατρα και ενημερωτικα η χειροτερη στη φυλης ειναι η καλυτερη στη πατρα για τετοια διαφορα μηλαμε