Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (19 μέλη και 232 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.327
Πόντοι
27.261
τυπε να κατεβω πιατσα να γαμησω αυτες που γαμαγα πεντε χρονια πριν τυπου ορορα σιμονα και κατι αλλες παρτσακλες δε το θελει ουτε ο θεος

κοιτα αν κατεβεις και θες να χωσεις ντε και καλα, αναγκαστικα εκει θα καταληξεις.
αυτο λεει η λογικη τουλαχιστον.
για αουρορα οκ, κατι παει και ερχεται.
σιμονα ομως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πλεον.
κανε οτι σε φωτισει το συμπαν παντως.
προσωπικα οτι καινουριο (για μενα) εχω δοκιμασει εχει βγει καραfail, αν εχεις παρατηρησει τι γραφω.
με σωζουν κατι λιγοστα standarακια μου ευτυχως, τα οποια ετσι οπως παει η φαση, ειναι λες και τις εχω γκομενες μου  :tooth:.
τι να πω, θα δειξει...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την καλησπέρα μου σε όλους τους συναγωνιστές!
Πολύ ζέστη και σήμερα τίποτα το ιδιαίτερο στους δρόμους της Φυλής οι ίδιες και οι ίδιες παρουσίες...
Όσον αφορά την Ζιζέλ του Αχαρνών 85 πέρασα να ρίξω ένα βλέφαρο περί τίνος πρόκειται ύστερα από τον "ντόρο" που έχει γίνει τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομά της..
Προσωπικά ΔΕΝ τρελάθηκα αντιθέτως μάλιστα.. εμφανισιακά φέρνει πολύ στην Γεωργία Σιακαβάρα δίχως να υπερβάλλω.
Στο σαλονάρισμα είναι εμφανές πως πρόκειται για μια πολύ έμπειρη γυναίκα.
Από υπηρεσίες ΔΕΝ μπορώ να έχω άποψη διότι μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχω πάρει την απόφαση να δοκιμάσω...
Καλό βράδυ Σαββάτου σε όλους εύχομαι.
    :hi:

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Η σιμονα φολαρα του κερατα μη μα οχι εδω αλλα κωλαρα διαστημικη και αν τη βαλεις κατω της δινεις και οταν σου λεει σηκω απο πανω μου η φυγε μαλακα συνεχιζεις να της δινεις υμτοτε το βουλωνει και γαμας μια πολυ ωραια πουτανα με υπερκωλαρα .λολ η κωλαρα μεγαλωσε στη καραντινα

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα,απογευματινή τσάρκα  γύρω στις 7:00 στους πονηρους δρόμους της αμαρτίας,Διδύμου 22 2 κοπέλες Λίδα ξανθία κοπέλα  με παραπανίσια κιλά με φουλ πρόγραμμα + κωλαράκι,Λίνα ξανθιά κοπέλα πιο πλαδαρή απο τη Λίδα φουλ πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό
Αγκύρας 12Α κλειστό
πιπίνου 118 η γνωστή Όλγα (νταρντάνα)
Ξενέρωσα με την όλη φάση έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στα σπίτια ώστε να μην έχουμε επιλογές και κατέληξα στο στανταράκι μου την Αρίνα που πέρασα πάρα πολύ καλά,το μόνο που με χάλασε ήταν ότι η <κυρία>της υπηρεσίας χτύπησε τη πόρτα στα 9 λεπτά,θα της την έλεγα αλλά εκείνη την ώρα ήρθε και το τέλος οπότε είπα :δε γαμιέται άστην.Να προσθέσω ότι τη προηγούμενη φορά είχε χτυπήσει τη πόρτα στα 13 λεπτά.Γενικά σήμερα δεν είχε πολύ κόσμο και αυτο μου το είπε και η Αρίνα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η σιμονα φολαρα του κερατα μη μα οχι εδω αλλα κωλαρα διαστημικη και αν τη βαλεις κατω της δινεις και οταν σου λεει σηκω απο πανω μου η φυγε μαλακα συνεχιζεις να της δινεις υμτοτε το βουλωνει και γαμας μια πολυ ωραια πουτανα με υπερκωλαρα .λολ η κωλαρα μεγαλωσε στη καραντινα

Η Σιμόνα είναι αυτή που την προλογίζει ένας 70άρης, σκευρωμένος, ασπρομάλλης τσάτσος που λέει κάτι τρελές ατάκες θεοποίησης της πουτάνας? :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καλησπέρα σας

Μια από τα ίδια : μετά τον ντόρο για την Ζιζέλ, πήγα και εγώ να την φατσάρω.

Τρελό άλογο, αλλά με την ανάλογη χαλαρώτητα λόγο ηλικίας.
Κορμί γαμεύσιμο, πρόσωπο μέτριο.
Η ξυπόλυτη τσα2 σου εμπνέει μια αίσθηση σπιτικής θαλπωρής και ασφάλειας. :jerking:
Σάουνα το σαλόνι, άνευ κλιματισμού . . . :thubsdown:

Οπότε,κατιφόρησα προς Φυλής μεριά

Φωκ. 27 1ος: Η Ντιάνα το κοντοπούτανο
Φωκ. 24 : Μια μαυρομάλλα γεματούλα
Φωκ. 19 : Η Μαρία
Φωκ. 74 : Δύο κοπέλες. Ένα ξανθό μπαζάκι και μια αδύνατη μαυρομάλλα με φουλ
Φωκ. 9 : Η Έμιλυ. Ωραίο μουνέτο, αλλά με περίεργη προφορά. Σκέφτομαι να το δοκιμάσω. Απόψεις δεκτές.  :helpplea:
Φωκ. 7 ισ. : Μια μέτρια μικρούλα

Φυλ. 71 ισ. : Η Νέλλυ και η Στέλα με φουλ.
Φυλ. 71 1ος : Η έκπληξη της βραδιάς , αλλά και της βάρδιας, η Λίζα από της μοντελο-αλλυσίδα !  :kissass:

Αυτά και καλή δροσιά  . . .

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
οχι μπαρμπαπηδουλα αυτη π λες ειναι η σονια η σιομονα εχει κωλαρα κωλαρα κωλαθρα αρρωστη αλλα ειναι φολα .απλα θελει να ξερεις να τη γραψεις πουτσα σου και να τη ξεσκισεις τη βρωμα .

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
οχι μπαρμπαπηδουλα αυτη π λες ειναι η σονια

Σωστά... Σόνια-Σιμόνα μπερδεύτηκα! Την Σόνια εννοούσα που βγαίνει με ένα νάζι σαν καριολάκι. Αλλά μέσα είναι ψιλομάπα. Την έχω πάρει μια φορά κι από τότε όποτε την βλέπω στρίβω! :grin:

panos1920

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια να σας ρωτησω κάτι άσχετο. Εχετε κανα μπουρδελακι ή έστω κάποια γυναίκα που την γαμας στο σπίτι της και να μενει δυτικα προάστια? Φάση ιλιον, Πετρούπολη, καματερο και γενικά εκεί τριγύρω?

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ξαναπήρα την Σάντρα από Κολωνού 27 ισόγειο. Λατίνα καστανή με σωματαρα και καλό σιλικονατο βυζί. Είχα να περάσω 2 εβδομάδες και με θυμόταν παρά τον κόσμο που την έχει ξεμουνιασει. Μπορεί να γράψω κριτική αλλά με λίγα λόγια το μενού είχε, πολλά προκαταρκτικά (twerk, χάδια), ισπανικά και κλαρίνο ταυτόχρονα, μία στάση ιεραποστολικό, μασάζ, σοσιαλ και φιλιά στο στόμα. Βασικά σε μένα παίζει να έκανε τα τελευταία γιατί μου έλεγε "τε κιερο" που από ότι μου είπε σημαίνει "σε συμπαθώ". Είδε το μαύρισμα μου και ότι θα ήθελε να πάμε μαζί παραλία και επίσης της αρέσει το αφρο μαλλί μου και η οδοντοστοιχία μου...
Ακούς Νάσο Αθανασιάδη, μια χαρά είναι το μαλλί μου, πυκνό φουντωτό και αρέσει στις γυναίκες  :S
Αυτά από εμένα, αν υπάρχει καμία βυζαρου να με ενημερώσει κάποιος σε πμ ή εδώ.
Καλή συνέχεια

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
καλησπερα σε ολους , γνωριζει καποιος πια μερα μπορω να πετυχω στο φυλης 74 τη κατερινα; γτ εχω μια δουλεια αθηνα και πρεπει να επιστρεψω για πατρα αυθημερον.. ειχα παει και προσφατος και με κοροιδεψε η τσατσα μου παεουσιασε για κατερινα μια ακολη.. οποτε εγω αναγκαστηκα πηδηξα στην τυχη την λιζα απο φιλιπηδου η οποια ητανε παρα πολυ τιμια..

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Ξαναπήρα την Σάντρα από Κολωνού 27 ισόγειο. Λατίνα καστανή με σωματαρα και καλό σιλικονατο βυζί. Είχα να περάσω 2 εβδομάδες και με θυμόταν παρά τον κόσμο που την έχει ξεμουνιασει. Μπορεί να γράψω κριτική αλλά με λίγα λόγια το μενού είχε, πολλά προκαταρκτικά (twerk, χάδια), ισπανικά και κλαρίνο ταυτόχρονα, μία στάση ιεραποστολικό, μασάζ, σοσιαλ και φιλιά στο στόμα. Βασικά σε μένα παίζει να έκανε τα τελευταία γιατί μου έλεγε "τε κιερο" που από ότι μου είπε σημαίνει "σε συμπαθώ". Είδε το μαύρισμα μου και ότι θα ήθελε να πάμε μαζί παραλία και επίσης της αρέσει το αφρο μαλλί μου και η οδοντοστοιχία μου...
Ακούς Νάσο Αθανασιάδη, μια χαρά είναι το μαλλί μου, πυκνό φουντωτό και αρέσει στις γυναίκες  :S
Αυτά από εμένα, αν υπάρχει καμία βυζαρου να με ενημερώσει κάποιος σε πμ ή εδώ.
Καλή συνέχεια
Μαλακια θα κανεις αν δεν την πας παραλια.

Το ιδιο ειχε γινει με εμενα περσι με γνωστη μουνα της Φωκαιας.
Την τσιμπησα με τη μηχανη και την πηγα Σουνια,χαζεψε αφου τα μονα μερη που εχουν δει ειναι η Ομονοια και η πλατεια Βαθης,μετα ταβερνα και μετα ξενοδοχειο για πουτσα,φυσικα ολα τα εξοδα δικα μου αλλα το κοστος δεν μου βγηκε πανω απο 70.Καλο deal.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Κατάθεση σε Χριστίνα από 86 όροφο βυζάρες κ καλό μέσα δε το χα ξαναπάρει.. επίσης ρε παιδιά κάντε μια ενημέρωση για χωματιανου γτ στο πρόγραμμα λέει δουλεύει η Αλεξάνδρα κ 2 φορές όπως κ χτες ήταν κλειστά!αν τη δει κάποιος σήμερα ας ενημερώσει να πεταχτω

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.327
Πόντοι
27.261
Κατάθεση σε Χριστίνα από 86 όροφο βυζάρες κ καλό μέσα δε το χα ξαναπάρει.. επίσης ρε παιδιά κάντε μια ενημέρωση για χωματιανου γτ στο πρόγραμμα λέει δουλεύει η Αλεξάνδρα κ 2 φορές όπως κ χτες ήταν κλειστά!αν τη δει κάποιος σήμερα ας ενημερώσει να πεταχτω

παιχτη δε χρειαζεται να γινει καποια ενημερωση για το συγκεκριμενο σπιτι, απο τη στιγμη που εχει τηλεφωνο δημοσια.
αρα... το βρισκεις, παιρνεις και ρωτας.
απλα πραγματα δηλαδη.

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Στοχευμένη επίσκεψη πριν λίγο στο Αχαρνών 85.Στο δωμάτιο η Εβελίνα και στο σαλόνι η δονατα,η οποία και ξανατιμηθηκε... Τρομερό αρχιδογλυψιμο στα φρεσκοξυρισμενα μου παπαρια. Παραλίγο να μου τα ξεριζώσει η άτιμη. Πολύ ανακουφισμενος έφυγα γραμμή για Διόνυσο, όπου χτύπησα τρια πιτογυρα...

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Στοχευμένη επίσκεψη πριν λίγο στο Αχαρνών 85.Στο δωμάτιο η Εβελίνα και στο σαλόνι η δονατα,η οποία και ξανατιμηθηκε... Τρομερό αρχιδογλυψιμο στα φρεσκοξυρισμενα μου παπαρια. Παραλίγο να μου τα ξεριζώσει η άτιμη. Πολύ ανακουφισμενος έφυγα γραμμή για Διόνυσο, όπου χτύπησα τρια πιτογυρα...
αυτα ειναι πιες και μια μπυρα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
παιχτη δε χρειαζεται να γινει καποια ενημερωση για το συγκεκριμενο σπιτι, απο τη στιγμη που εχει τηλεφωνο δημοσια.
αρα... το βρισκεις, παιρνεις και ρωτας.
απλα πραγματα δηλαδη.
μα δε χτυπάει το τηλ δε δέχεται κλήσεις λέει ο συνδρομητής

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Φωκ. 9 : Η Έμιλυ. Ωραίο μουνέτο, αλλά με περίεργη προφορά. Σκέφτομαι να το δοκιμάσω. Απόψεις δεκτές.  :helpplea:
Όταν δεν βρίσκω κάτι καλό την τιμάω.
Είναι φιλότιμη υπομονετική κάνει λαριγγάτη πίπα, αφήνει και χύσιμο στο στόμα αλλά είναι πολύ μίζερη.
Τι θέλω να πω; δεν προσποιείται καθόλου το δείχνει ότι κάνει υπομονή να χύσεις, δεν το ζεις μαζί της ρε παιδί μου.
Αυτό είναι το μόνο που την κρατάει μακριά από την μεγάλη κατηγορία.

επίσης στα αρνητικά ότι το βυζί είναι φουλ χαλαρό και ότι δεν στήνεται καλα (δεν κλέβει, απλά δεν στήνεται καβλιάρικα)

για εμένα από τους καλύτερους 6ους παίχτες της Φυλής για αρκετά χρόνια.

τέλος για Σόνια έχει ακουστεί τίποτα πότε γυρίζει;

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
καλησπερα σε ολους , γνωριζει καποιος πια μερα μπορω να πετυχω στο φυλης 74 τη κατερινα; γτ εχω μια δουλεια αθηνα και πρεπει να επιστρεψω για πατρα αυθημερον.. ειχα παει και προσφατος και με κοροιδεψε η τσατσα μου παεουσιασε για κατερινα μια ακολη.. οποτε εγω αναγκαστηκα πηδηξα στην τυχη την λιζα απο φιλιπηδου η οποια ητανε παρα πολυ τιμια..
πότε βρήκες τη Λίζα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom