citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Καλό μεσημέρι αρχηγέ. Ανέβασε αν έχεις φωτό από οίκους του Μεταξουργείου. Το έχεις κάνει ήδη αλλά όσο περισσότερα τόσο καλύτεραΑλκιβιάδου 16β
Καλό μεσημέρι αρχηγέ. Ανέβασε αν έχεις φωτό από οίκους του Μεταξουργείου. Το έχεις κάνει ήδη αλλά όσο περισσότερα τόσο καλύτεραΑλκιβιάδου 16β
το ιστορικο παρων νημα ονομαζεται "ημερησια ενημερωση για μπουρδελα" και αφορα αποκλειστικα και μονο την ενημερωση των οικων απο τα μελη
οποιαδηποτε αλλη συζητηση ειναι εκτος θεματος και θα διαγραφεται
@kolonoskopos τελευταια φορα που ποσταρεις εδω ασχετα πραγματα
Δευτερη ευκαιρια δεν θα εχεις
Πες τα ρε συναγωνιστή, γιατί κι εμείς γράψαμε δεκάδες φορές ότι είναι εκτός θέματος και καλό δεν είδαμε.
Άσε φίλε ίσως η πιο ψυχρή και ξενερωτη κοπέλα που έχει εμφανιστεί ποτέ σε μαγαζί ναι όντως ήταν κορμάρα και όπως λες φοβερή επιδερμίδα αλλά από υπηρεσίες εντελώς ακατάλληλη δεν γουστάρε με την καμία τη δουλειά αυτή εγώ δοκίμασα μαζί της μόνο για την εμπειρία αλλά δεν άξιζε έχω ανεβάσει κριτική.Καλυτερα που έφυγε από τις χειρότερες περιπτώσειςΔιδύμου 8Β , το ισόγειο.
Έπαιρνα την Ντιάνα. Ένα διμετρο μωρό, 1.75, από την Ρωσία, κορμάρα, ατελείωτα πόδια, βελούδινη επιδερμίδα, όμορφο πρόσωπο, γύρω στα 30 (?).
Διδύμου 8Β , το ισόγειο.
Έπαιρνα την Ντιάνα. Ένα διμετρο μωρό, 1.75, από την Ρωσία, κορμάρα, ατελείωτα πόδια, βελούδινη επιδερμίδα, όμορφο πρόσωπο, γύρω στα 30 (?).
Πρέπει να την έχω πάρει 6-7 φορές, είναι και η μόνη που έχω πάρει σε αυτό το μαγαζί.
Τους τελευταίους μήνες βέβαια δεν την έβρισκα.
Για μένα ήταν μια καλή επιλογή. Ήταν εγγύηση. Περναγα πάντα καλά μαζί της.
Άσε φίλε ίσως η πιο ψυχρή και ξενερωτη κοπέλα που έχει εμφανιστεί ποτέ σε μαγαζί ναι όντως ήταν κορμάρα και όπως λες φοβερή επιδερμίδα αλλά από υπηρεσίες εντελώς ακατάλληλη δεν γουστάρε με την καμία τη δουλειά αυτή εγώ δοκίμασα μαζί της μόνο για την εμπειρία αλλά δεν άξιζε έχω ανεβάσει κριτική.Καλυτερα που έφυγε από τις χειρότερες περιπτώσεις
το ιστορικο παρων νημα ονομαζεται "ημερησια ενημερωση για μπουρδελα" και αφορα αποκλειστικα και μονο την ενημερωση των οικων απο τα μελη
οποιαδηποτε αλλη συζητηση ειναι εκτος θεματος και θα διαγραφεται
@kolonoskopos τελευταια φορα που ποσταρεις εδω ασχετα πραγματα
Δευτερη ευκαιρια δεν θα εχεις
μαγκες, χαβαλεδες, λελεδες με κορδελες, κουτσαβακια και λοιποι στη πιατσα παιζουνε πολλοι
τριτη βαρδυα (01.00 περιπου)
στο ψητο
Φυλλης 71α ισογειο, Μαιρη η γνωστη ηταν σε δωματιο βγηκε σαλοναρισε την ειδα και εφυγα, σε απλο προγραμμα, συναγωνιστης που περιμενε φιλο του στο σαλονι και μολις την ειχε παρει ειπε πως ηταν καλη μεσα
Φυλλης 71β οροφος, μια μελαχροινη ηταν και τη προηγουμενη βδομαδα που ειχα περασει και ειχα γραψει ενημερωση, με τζιν κοντο σορτσακι αλβανιδουλα κοψια οχι κατι ιδιαιτερο
Φυλλης 69β ισογειο, μελαχροινη ωραιο σωμα φατσα οχι μαρτυραει την ηλικια της με μαυρα εσωρουχα κορμακι
Φυλλης 69α οροφος, Μαρια νομιζω, μελαχροινη με μια καλτσοδετα μαυρη στο ενα ποδι
Φυλλης 67, Αντινα η γνωστη ξανθια μιλφ ειναι χρονια εκει παρεα με την γνωστη αλβανιδα η οποια χορευε παραδοσιακους με εναν ταλαιπωρο πιτσιρικα
Φυλλης 65β ισογειο, κλειστο
Φυλλης 65α οροφος, κλειστο
απεναντι
Φυλλης 84α ισογειο, Σιμονα η γνωστη μελαχροινη ρουμανα εχω χρονια να την παρω παλια την επερνα τριο με την Γκαμπυ την ακεντραριστη
Φυλλης 84β οροφος, κλειστο
Φυλλης 86α οροφος, Αντζελα η μελαχροινη κοντουλα πουτσομεζες με τα τεραστια βυζια την εχω παρει δεν λεει πολλα μεσα για μια φορα μονο και πολυ ειναι, δουλευει και στο 86β ισογειο
Φυλλης 86β ισογειο, Λαουρα η καπως ετσι μια ξανθια μπουταρου γεματο σωμα με πιασιματακια
Φυλλης 74, στο αριστερο η ξανθια μιλφ ελληνιδα με γυαλια που δουλευε και στο Φωκαιας 24 καποτε, στο δεξιο εκανα να μπω αλλα ειχε πολυ κοσμο και την εκανα
Φυλλης 66δ, Μπιουτυ η μαυρουλα αδυνατη
Φυλλης 66α, κλειστο
τα σπιτακια μετα το μπραζιλ χοτελ και τα τρια κλειστα(54α,54β,56)
στη Φωκαιας
Φωκαιας 17α ισογειο, Κατερινα ηταν στο δωματιο λιγα πραματα μεσα
Φωκαιας 17β οροφος, κλειστο
Φωκαιας 19, δεν μπηκα
Φωκαιας 25α οροφος, Βερονικα η γνωστη με τα τατου και γυαλια εχει και νημα εδω σαν κολγκερλι
Φωκαιας 25β ισογειο, Σαρα η γνωστη απο Φιλιππιδου
Φωκαιας 27α υπογειο, Ναταλια η μιλφ ξανθια με κοντο μαλλι αλα σονικ ο σκαντζοχοιρος με κοιλια σαν να εχει πιει τρεις βοτκες στην καθησια της με απωθει καθε φορα που την βλεπω
τα υπολοιπα σπιτακια της αλυσιδας ειναι κλειστα δηλαδη τα Φωκαίας 27Β ισογειο και οροφος και το Φωκαιας 24 και το ενα της Φιλιππιδου 11β οροφος, αντιθετα το αλλο στη Φιλιππιδου 11α ισογειο ηταν ανοικτο και δουλευε η Συλβια οπου εσκασε μυτη γυμνη στο σαλονι
Σε λιγες μερες θα ανοιξουν και τα αλλα σπιτακια της αλυσιδας προς στενοχωρια των ανταγωνιστων που απο οτι καταλαβα απο τα συφραζομενα και τα παρελκομενα παιχτηκανε πουστριλικια μαχαιρωματα και μπουγατσοματα αλλα τελικα τα σχεδια δεν ευδοκιμασαν , τουτεστιν θα ανοιξουν ολα σε λιγες μερες
πουστρηλικια και στα καλυτερα σπιτια δηλαδη μα που φτασαμε σαν κοινωνια πεφτω απο τα συννεφα
Κλεινωντας η πιατσα στην τριτη βαρδυα δεν αξιζει ουτε για κατουρημα στον καδο της Φιλιππιδου γωνια, ανανεωση μηδεν σπιτια κλειστα κοπελες δεν υπαρχουν γιοκ
Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε άλλωστε όπως είχα γράψει και στην κριτική δεν ήμουν ιδιαίτερα αισιόδοξος για την Ντιανα απλά επειδή είχε αρκετά καλό σωμα πήγα για την εμπειρία.Φίλε θυμάμαι σου είχα στείλει πμ και στην είχα συστήσει όταν είχες ζητήσει γνώμες αν αξίζει να πας. Συγνωμη, αλήθεια δεν ήθελα να σε πάρω στο λαιμό μου. Όμως εγώ πέρναγα καλά.
Εγώ τελευταία φορά είχα περάσει απο Φώκαιας 9, στην μελαχρινή... Μαρκέλα, πολύ όμορφο κορμάκι για Φυλής, πολύ ζεστή... αλλά στην πράξη λίγα πράματα!! Αλλά με είχε καλύψει πολύ σε εκείνη την περίοδο... ( Βάρδια 08 00 - 03 00 )
Ακριβώς την θυμάμαι την ενημερωση σου και με τον τρόπο που σου είχε αφήσει υποσχέσεις στο σαλόνι με φιλιά, ( τι φιλάει και τον μαλάκα;; είχα πει... > δεν τα κάνει μόνο σε εμένα αυτά;; ), αλλά στο δωμάτιο σου έσπασε τα αρχίδια!!
Αλλά είναι ωραίο πιπινάκι, στα σπάει τόσο γλυκά, για αυτό θα ξαναπήγαινα αφού σπάσω την Χριστίνα καμία δεκαριά φορές...
Φυλής 66 Ρενάτα.
Όμορφο milf, με δυνατό κορμί και ωραία μάτια. Την έχω πάρει 3 φορές με καλές εντυπώσεις. Ωραία στησίματα, καλή συμμετοχή, διάθεση. Απλά μετά την τρίτη φορά μου έφυγε η καύλα να την πηδήξω και δεν την προτιμούσα.
Μου έκανε όμως εντύπωση το γεγονός ότι είχε φανατικό κοινό - πελατολόγιο. Θυμάμαι μια φορά που είχε επανεμφανιστεί από απουσία και ήταν δωμάτια γεμάτα, στο σαλόνι αναμονή και έμπαιναν οι συναγωνιστές και ρωτούσαν " είναι η Ρενάτα?". Λίγα κορίτσια έχουν τέτοιο κοινό.
Ρενάτα λείπεις.
Καλά μην νομίζεις οτι η Μαρκέλα ήταν καλύτερη στο δωμάτιο μαζί μου!! Εγώ είχα ανάγκη την χαζοχαριτωμενιά της...την χριστινα απο φωκαιας υπογειο εννοεις???
Καλά μην νομίζεις οτι η Μαρκέλα ήταν καλύτερη στο δωμάτιο μαζί μου!! Εγώ είχα ανάγκη την χαζοχαριτωμενιά της...
Χριστίνα απο υπόγειο φυσικά, για τρελά ξεφτυλίσματα!!
Και απο Ρωσίδα με απλό, έχω πάρει ακάποτο με κώλο, αλλά όπως φάνηκε στις επόμενες συνεδρίες ήθελα να πουλήσει έρωτα και να αποσπάσει χρήματα!!