Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.379
- Πόντοι
- 3.936
τοις τολμώσιν η τύχη ξύμφοροςΧμμμμ... δεν ξέρω... δεν νομίζω να έμπαινα αυτή την περίοδο!!!
τοις τολμώσιν η τύχη ξύμφοροςΧμμμμ... δεν ξέρω... δεν νομίζω να έμπαινα αυτή την περίοδο!!!
Δεν παίζουν μ'αυτά! φαντάζεσε να πάει κάποιος πιστεύοντας σε....να τα δει κλειστά και να πάθει καρδιακή προσβολή και να μείνει στον τόπο! Να τα τεζάρει στα σκαλάκια έξω από κάνα πηδηχτήριο στη ΦυλήςΑστειευόμουν..
αυτό θα γίνει αν το τραβήξουν και τον Ιούλιο .... εγώ περιμενω να δω τι θα γίνει ... το περίεργο είναι ότι η γρίπη τύπου α και β έχει σκοτώσει πολλούς περισσότερους από τον κορονοιο !!! Αυτό με παραξενεύει πολύ !!!Λες να γινόταν τίποτα όπως τότε με το Γρηγορόπουλο? να έκαιγαν την Αθήνα? Κάποια στιγμή πάντος από αυτό όλο που όχι μόνο τους κλεινουν τα πηδηχτήρια αλλά τους έχουν κλεισμένους στα σπίτια μπορεί να υπάρξει κοινονική έκρηξη. να τσαντιστούν σε μιά φάση και να βγούνε στο δρόμο να τα σπάσουν όλα
αυτό θα γίνει αν το τραβήξουν και τον Ιούλιο .... εγώ περιμενω να δω τι θα γίνει ... το περίεργο είναι ότι η γρίπη τύπου α και β έχει σκοτώσει πολλούς περισσότερους από τον κορονοιο !!! Αυτό με παραξενεύει πολύ !!!
Σ´ έχει χτυπήσει για καλά στον εγκέφαλο η χλωροκίνη...Ειρήνη η μην !!
Ρε μάγκες.... εδώ είναι το τοπικ για αλλά πράγματα... Καλό είναι να φτιάξουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και... τσακωμούς σε....άλλο τοπικ....ξεκολλάτε