mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 2.420
Τι αλλο επάγγελμα να κάνουν τέτοιες μέρες;Οι πιό πολλές αναγκαστικά θα έχουν αλλάξει επάγγελμα μέχρι την επανεκίνηση
Τι αλλο επάγγελμα να κάνουν τέτοιες μέρες;Οι πιό πολλές αναγκαστικά θα έχουν αλλάξει επάγγελμα μέχρι την επανεκίνηση
Πέστα ρε φίλε... Λες και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και ξαφνικά ξεχάσαμε όλες τις κουτοπονηριές που έχουμε φάει στην μάπα.Γειά χαρά ήθελα να ρωτήσω σας πειράζει πραγματικά το κλείσιμο των μπουρδελων λόγω της συγκυρίας,σας ικανοποιούσαν τα περισσότερα μαγαζιά με αυτές τις χαλιά υπηρεσίες με το χτύπημα της πόρτας στο6-8λεπτο στην πιο καλή εκδοχη μιλάμε η πτώση του επιπέδου είχε πιάσει πάτο το μπουρδέλο των τελευταίων χρόνων της πιθανότητας φολας80% της βρωμιάς.
Ίσως είναι μια ευκαιρία μετά από καιρό να γίνει ένα ξεκαθάρισμα να ανοίξουν όσα μαγαζιά πρέπει να έρθουν καινούργιες κοπέλες πράγμα δύσκολο.
Στην παρούσα φάση αλλά και για αρκετό καιρό θα είναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο από υγειονομικής άποψης η λειτουργία των οίκων
Οι πιο πολλές φιλε δεν μπορούν να κάνουν καμία άλλη δουλειά δυστυχώς γι'αυτες καθώς δεν γνωρίζουν να κάνουν τίποτα ουτε έχουν εργαστεί ποτέ σε κανονική εργασία δεν έχουν καμία ικανότητα και φυσικά όρεξη για δουλειά έχουν μάθει στο εύκολο χρήμα χωρίς κανένα κόποΟι πιό πολλές αναγκαστικά θα έχουν αλλάξει επάγγελμα μέχρι την επανεκίνηση
η πιο σωστή άποψη που διάβασα στις τελευταίες σελίδες αυτό πιθανολογο και εγώ πως θα γίνει !!Το πιο πιθανόν είναι πως μόλις ανοίξουν τα ξενοδοχεία, εκτός απροόπτου μέσα Μαϊου, τα κορίτσια να παίξουν με αγγελίες.
Η γνώμη μου είναι πως τα σπιτάκια δύσκολα θα ξαναλειτουργησουν για τους επόμενους 3-4 μήνες.
Μακάρι να πέφτω έξω.
Συμφωνώ στο θέμα δουλειά (ικανότητα, θέληση) και συμπληρώνω ότι από την στιγμή που μια γυναίκα διαβεί τον Ρουβίκωνα και γίνει πόρνη δεν υπάρχει επιστροφή. Προς επιβεβαίωση δε αυτών σε χθεσινή μου συνομιλία με γνωστή ιερόδουλη που τώρα βρίσκεται στην πατρίδα της μου είπε πως θα περιμένει όσο χρειαστεί μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με το μέλλον των οίκων και αν δεν ξανάνοιξουν θα πάει στην Γερμανία. Σε ερώτηση μου τι δουλειά θα κάνει εκεί ( τρολλάρισμα) γέλασε και μου απάντησε "πάντως όχι καθαρίστρια" και συμπλήρωσε ότι θα δουλέψει ως πόρνη φυσικάΟι πιο πολλές φιλε δεν μπορούν να κάνουν καμία άλλη δουλειά δυστυχώς γι'αυτες καθώς δεν γνωρίζουν να κάνουν τίποτα ουτε έχουν εργαστεί ποτέ σε κανονική εργασία δεν έχουν καμία ικανότητα και φυσικά όρεξη για δουλειά έχουν μάθει στο εύκολο χρήμα χωρίς κανένα κόπο
Αυτο το πραμα με τους ροζ τοιχους παντου στα σπιτακια πρεπει να σταματησει...
Ξενερωνει καταστασεις αυτο το χρωμα και ξερω αρκετους που το αποφευγουν, κι εγω μαζι.
Συμφωνώ στο θέμα δουλειά (ικανότητα, θέληση) και συμπληρώνω ότι από την στιγμή που μια γυναίκα διαβεί τον Ρουβίκωνα και γίνει πόρνη δεν υπάρχει επιστροφή. Προς επιβεβαίωση δε αυτών σε χθεσινή μου συνομιλία με γνωστή ιερόδουλη που τώρα βρίσκεται στην πατρίδα της μου είπε πως θα περιμένει όσο χρειαστεί μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με το μέλλον των οίκων και αν δεν ξανάνοιξουν θα πάει στην Γερμανία. Σε ερώτηση μου τι δουλειά θα κάνει εκεί ( τρολλάρισμα) γέλασε και μου απάντησε "πάντως όχι καθαρίστρια" και συμπλήρωσε ότι θα δουλέψει ως πόρνη φυσικά
φιλε, που το βασιζεις οτι δεν θα ανοιξουν μεχρι τον ιουλιο? δηλαδη δεν θα ανοιξει κανενα αλλο καταστημα μεχρι τοτε ή θα βγαλει αποφαση η κυβερνηση να ειναι ανοιχτα πλην των μπουρδελων?μην λετε βλακειες...το πιθανοτερο ειναι απο τελη μαιου, αρχες ιουνιου να ανοιξουν ολα παλι.η πανδημια παει αρκετα καλα στην ελλαδα, ευτυχως δρασαμε σχετικα γρηγορα.συν οτι ειμασταν υποψιασμενοι απο την ιταλια. τωρα αυτο που γραφει ο ramada περι αθλιων υπηρεσιων, οποτε τι ακριβως μας λειπει, θα συμφωνησω, ωστοσο η καβλα παραμενει παντα, δυστυχως, το μεγαλυτερο κιντρο...Το πιο πιθανόν είναι πως μόλις ανοίξουν τα ξενοδοχεία, εκτός απροόπτου μέσα Μαϊου, τα κορίτσια να παίξουν με αγγελίες.
Η γνώμη μου είναι πως τα σπιτάκια δύσκολα θα ξαναλειτουργησουν για τους επόμενους 3-4 μήνες.
Μακάρι να πέφτω έξω.
Λόγω της φύσης της συγκεκριμένης δουλειάς (φουλ σωματική επαφή, πολλά άτομα, μικροί χώροι χωρίς εξαερισμό, ανύπαρκτα μέτρα υγιεινής και απολύμανσης) αν ανοίξουν θα ανοίξουν τελευταία και σίγουρα όχι με τους ίδιους κανόνες. Δυστυχώς ο κορωνοϊός θα αλλάξει την καθημερινότητα μας ριζικάφιλε, που το βασιζεις οτι δεν θα ανοιξουν μεχρι τον ιουλιο? δηλαδη δεν θα ανοιξει κανενα αλλο καταστημα μεχρι τοτε ή θα βγαλει αποφαση η κυβερνηση να ειναι ανοιχτα πλην των μπουρδελων?μην λετε βλακειες...το πιθανοτερο ειναι απο τελη μαιου, αρχες ιουνιου να ανοιξουν ολα παλι.η πανδημια παει αρκετα καλα στην ελλαδα, ευτυχως δρασαμε σχετικα γρηγορα.συν οτι ειμασταν υποψιασμενοι απο την ιταλια. τωρα αυτο που γραφει ο ramada περι αθλιων υπηρεσιων, οποτε τι ακριβως μας λειπει, θα συμφωνησω, ωστοσο η καβλα παραμενει παντα, δυστυχως, το μεγαλυτερο κιντρο...
φιλε, που το βασιζεις οτι δεν θα ανοιξουν μεχρι τον ιουλιο? δηλαδη δεν θα ανοιξει κανενα αλλο καταστημα μεχρι τοτε ή θα βγαλει αποφαση η κυβερνηση να ειναι ανοιχτα πλην των μπουρδελων?μην λετε βλακειες...το πιθανοτερο ειναι απο τελη μαιου, αρχες ιουνιου να ανοιξουν ολα παλι.η πανδημια παει αρκετα καλα στην ελλαδα, ευτυχως δρασαμε σχετικα γρηγορα.συν οτι ειμασταν υποψιασμενοι απο την ιταλια. τωρα αυτο που γραφει ο ramada περι αθλιων υπηρεσιων, οποτε τι ακριβως μας λειπει, θα συμφωνησω, ωστοσο η καβλα παραμενει παντα, δυστυχως, το μεγαλυτερο κιντρο...
το θεμα μαγκες ειναι πως θα ειναι η κατασταση στα μπουρδελα μετα την καραντινα .ποσα θα λειτουργουν και ποσο καιρο θα αντεξουν αν η οικονομια παρει την κατιουσα .η ποιοτητα (το βασικοτερο για μενα)θα βελτιωθει η θα παραμεινει η ιδια και χειροτερη.η ελλαδα με τα λιγοτερα κρουσματα θα αποτελεσει κριτηριο επιλογης για μια υποψηφια ιεροδουλη σε σχεσση με τη γερμανια και τις αλλες χωρες που εχουν περισσοτερα περιστατικα?? πολυ φοβαμαι πως η κατασταση θα τραβιξει αρκετα το εμβολιο στη καλυτερη θα βγει σε ενα χρονο στη καλυτερη οποτε μπορει ναειμαστε στην εναλλαγη . 2 μηνες καραντινα μολις ξαναεμφανιστει ο ιος 2 μηνες free
μακάρι να ήταν..Τι λε ρε φίλε? Μπήκες σε κανένα? Δούλευε?
μακάρι να ήταν..