Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Γιατί;;; για να προλάβεις να κολήσεις όσους περισσότερους μπορείς;;;Τύπε αμα σου κάτσει κινεζα και αρχίζει να βήχει άρχισε να τρέχεις!!!
Γιατί;;; για να προλάβεις να κολήσεις όσους περισσότερους μπορείς;;;Τύπε αμα σου κάτσει κινεζα και αρχίζει να βήχει άρχισε να τρέχεις!!!
έχει πάει Τροφωνίου 11 απογευματινή θα περάσω και κριτική αν προλάβωΡε παιδιά ξέρει κανείς που δουλεύει η Άννα από Φιλιππίδου 11Β??
Μισελ απο Βενεζουελα ειναι τελειως αμπαλη.Πέρασα σήμερα το απόγευμα από Ρεμούνδου 20 και ο τσάτσος μου παρουσίασε τη Μισέλ, λατίνα με απλό πρόγραμμα.
Όταν η κοπέλα βγήκε απ το δωμάτιο και χαιρέτησε μου φάνηκε πως ήταν η Πατρίτσια από Αγίου Πέτρου 7.
Βγήκε κάπως βιαστικά και τα μαλλιά της ήταν λυτά, όμως αυτήν την εντύπωση μου έδωσε.
Μπορεί να το επαληθεύσει κάποιος άλλος συναγωνιστής που έχει περάσει μαζί της;
Καλημέρα φίλε για να γίνει ακόμα πιο χρήσιμη η αναφορά σου αν μπορείς κάνε ένα κόπο και γράψε κριτικήΟι ίδιες και οι ίδιες κατά βάση.. και ενώ μπήκα σε όλα τα ανοιχτά δέλα εκείνη την ώρα, η ώρα κόντευε 5:30 & παρά το ότι μου πέρασε από το μυαλό να την κάνω δίχως κατάθεση η καύλα χτύπαγε κόκκινο και μου είχε καρφωθεί στο νου το φατσάκι της Ρούμπι του Φυλής 86β, λέω δε γαμιέται κι ας είναι ακόμα ένα πεταμένο μπλέ στο βούρκο της ηδονής και της παρακμής του αγοραίου έρωτα εν έτει 2020!
Ξανά μπαίνω στο εν λόγω ίδρυμα λοιπόν με το που με βλέπει η τσατσά {με θυμήθηκε} με ρωτάει θα περάσεις;;
Την λέω πριν σου δώσω τα χρήματα θα μου διασφαλίσεις πως ΔΕΝ θα μου χτυπήσεις πόρτα στο 6' διότι θα γίνει χαμός και θα μου δώσει πίσω τα λεφτά μου θέλει ΔΕ θέλει!
Μου λέει εγώ ποτέ ΔΕΝ χτυπάω πόρτες μονάχα φωνάζω το κορίτσι ευγενικά εάν καθυστερεί πολύ!
Τέσπα λέω και περνάω δωμάτιο.. σε λίγα λεπτά καταφθάνει η χαμογελαστή μούνα {Ρούμπι} μου έκανε παιχνίδι ενδεχομένως επειδή είμαι νέος ΔΕΝ ξέρω εάν είναι έτσι με όλους..
Ουγγαρέζα λευκό δέρμα κοντά 1.80, μελαχρινή με ωραία μάτια, αρκετά καλό στήθος και οπίσθια.
Άκρως συνεργάσιμη και δεκτική σε ότι της ζήτησα.
Έδειχνε να το γουστάρει παρά τους ψεύτικους ήχους (ώστε να με ικανοποιήσει) αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα με χρήση τζελ.
ΔΕΝ κράτησα χρόνο παραμονής στο δωμάτιο αλλά η τσατσά καθ'όλη την παραμονή εντός δωματίου ούτε πόρτα χτύπησε, ούτε με την μουσική έπαιξε, ούτε βήχα κτλ.
Σε γενικές γραμμές έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και εν τέλει ΔΕΝ πέταξα ακόμα ένα 20€
Να ζείτε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία διότι η ζωή είναι πολύ μικρή και ΜΗΝ ξεχνάτε να δείχνετε την αγάπη σας στα άτομα που υπάρχουν στην ζωή σας σήμερα διότι ίσως αύριο να είναι αργά..
Ναι παίζει να είναι πρεζάκιας και κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μπορεί να έχει ρημάξει τόσα αυτοκίνητα και να συνεχίζει ανενόχλητος. Πρέπει να πληρώσει. Περιμένω από εξωτερικό το κρύσταλλο και 10 μέρες θα κυκλοφορώ χωρίς παράθυρο μόνο δουλειά σπίτι.Ομοιοπαθής.
Μάλλον κάποιος πρεζόπουστας δρα συστηματικά στο συγκεκριμένο δρόμο.
Σωστα.Πεταμενα λεφτα-δυστροπηΜισελ απο Βενεζουελα ειναι τελειως αμπαλη.
Μοιαζει με Πατριτσια.
Μην πεταξεις 20ευρω στη Μισελ
Σωστα.Πεταμενα λεφτα-δυστροπη
Την καλησπέρα μου σε όλους τους συναγωνιστάς!
Ξημέρωμα Κυριακής 26/1/20 γύρω τις 4:30 ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση με φιλαράκι και ενώ διασχίζουμε την Αχαρνών στον δρόμο της επιστροφής από το κέντρο όπου και βρισκόμασταν, μας καυλώνει το μυαλό να κάνουμε μια μεταμεσονύχτια τσάρκα Φυλής μπας και συναντήσουμε κάτι αξιόλογο..
Δίχως πολλά πολλά παρκάρουμε (εύκολα λόγω του περασμένου της ώρας) και ξεκινάμε να ανηφορίζουμε την Φώκαιας.. τα πρώτα στην αρχή όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι κλειστά με λουκέτο!
*Ανοίγω παρένθεση μπας και σωθεί κάποιος άλλος συναγωνιστής που ενδεχομένως έχει σταμπάρει την συγκεκριμένη τύπισσα κάπου στα μέσα της Φωκαίας ονόματι Κατερίνα ντεμεκ Βουλγάρα.. από την Αλβανία είναι μιλούσε μ'έναν Αλβανό ενώ περίμενα τον φίλο μου να βγει από το δωμάτιο.. φόλα μεγατόνων, πιο ξεπετα πεθαίνεις!
Μπήκε ο φίλος μου και ακόμα κλαίει το 20€
Η δε τσατσά πρηξαρχίδο ώστε να μπεις δωμάτιο ΔΕΝ σε αφήνει να φύγεις...
Στους γύρω δρόμους παρά το προχωρημένο της ώρας αρκετοί πιτσιρικάδες κατά κύριο λόγο έκαναν τσάρκα - χαβαλέ.
Οι ίδιες και οι ίδιες κατά βάση.. και ενώ μπήκα σε όλα τα ανοιχτά δέλα εκείνη την ώρα, η ώρα κόντευε 5:30 & παρά το ότι μου πέρασε από το μυαλό να την κάνω δίχως κατάθεση η καύλα χτύπαγε κόκκινο και μου είχε καρφωθεί στο νου το φατσάκι της Ρούμπι του Φυλής 86β, λέω δε γαμιέται κι ας είναι ακόμα ένα πεταμένο μπλέ στο βούρκο της ηδονής και της παρακμής του αγοραίου έρωτα εν έτει 2020!
Ξανά μπαίνω στο εν λόγω ίδρυμα λοιπόν με το που με βλέπει η τσατσά {με θυμήθηκε} με ρωτάει θα περάσεις;;
Την λέω πριν σου δώσω τα χρήματα θα μου διασφαλίσεις πως ΔΕΝ θα μου χτυπήσεις πόρτα στο 6' διότι θα γίνει χαμός και θα μου δώσει πίσω τα λεφτά μου θέλει ΔΕ θέλει!
Μου λέει εγώ ποτέ ΔΕΝ χτυπάω πόρτες μονάχα φωνάζω το κορίτσι ευγενικά εάν καθυστερεί πολύ!
Τέσπα λέω και περνάω δωμάτιο.. σε λίγα λεπτά καταφθάνει η χαμογελαστή μούνα {Ρούμπι} μου έκανε παιχνίδι ενδεχομένως επειδή είμαι νέος ΔΕΝ ξέρω εάν είναι έτσι με όλους..
Ουγγαρέζα λευκό δέρμα κοντά 1.80, μελαχρινή με ωραία μάτια, αρκετά καλό στήθος και οπίσθια.
Άκρως συνεργάσιμη και δεκτική σε ότι της ζήτησα.
Έδειχνε να το γουστάρει παρά τους ψεύτικους ήχους (ώστε να με ικανοποιήσει) αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα με χρήση τζελ.
ΔΕΝ κράτησα χρόνο παραμονής στο δωμάτιο αλλά η τσατσά καθ'όλη την παραμονή εντός δωματίου ούτε πόρτα χτύπησε, ούτε με την μουσική έπαιξε, ούτε βήχα κτλ.
Σε γενικές γραμμές έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και εν τέλει ΔΕΝ πέταξα ακόμα ένα 20€
Να ζείτε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία διότι η ζωή είναι πολύ μικρή και ΜΗΝ ξεχνάτε να δείχνετε την αγάπη σας στα άτομα που υπάρχουν στην ζωή σας σήμερα διότι ίσως αύριο να είναι αργά..
Αν κατάλαβα καλά, λες οτι η Ψώρα είναι μεταδοτική ?γινεται φρικτος επιπολασμος ψωρας με παρασιτωσεις. Κατ εμε φταει οτι δε μπαινει ποτε ηλιος στα μπούρδελα και οτι δεν αλλαζονται τα σεντονια.
Καλημέρα φίλε για να γίνει ακόμα πιο χρήσιμη η αναφορά σου αν μπορείς κάνε ένα κόπο και γράψε κριτική