Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (11 μέλη και 151 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Γεια χαρά χτες απόγευμα πέρασα από ένα μαγαζί μετά από αρκετό καιρό Ρεμούνδου20 εκεί δούλευε μια νεαρή κοπέλα νταρντανα εύσωμη σχετικά με μακριά καστανά μαλλιά Μισέλ την έλεγαν πολύ συμπαθητική και γλυκιά κοπέλα στο σαλόνι μου έδωσε θετική εντύπωση είχε πολύ καλή διάθεση το σκέφτομαι σοβαρά να δοκιμάσω αλλά δεν έχω πληροφορίες γνωρίζει κανείς τίποτα?
Αν εννοεις Μισελ Βενεζουέλανα.
Το χειρότερο γαμησι της ζωής μου.
Πιπα απο πικπα
Εχω γράψει κριτική

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Έχει να προτείνει κάποιος καμία κοπέλα για σήμερα απόγευμα στα μπορντελα της φυλής??

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Αν εννοεις Μισελ Βενεζουέλανα.
Το χειρότερο γαμησι της ζωής μου.
Πιπα απο πικπα
Εχω γράψει κριτική
Ευχαριστώ για την απάντηση Κατάλαβα μάλλον άσχετη η κοπέλιτσα κρίμα φαινόταν συμπαθητική περίπτωση.
Επίσης στο Φώκαιας 17 όροφο με την Στέλα δουλεύει μια πολύ πιο ωραία κοπέλα η Μαγιά αυτή είχε δουλέψει πρόσφατα και Φιλιππίδου 11 όροφο άραγε να αξίζει το ρίσκο αρχίζω να ψάχνομαι καθώς βαρέθηκα μετά από πολλές επαναλήψεις τα οποία μιλφογκιλφ υπάρχουν

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Παίδες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει με τα αφροδίσια που λέτε. Αν ισχύει είναι αρκετά σοβαρό. Και χτες βράδυ ήταν κλειστοί οι οίκοι.

Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει είναι Πακιστανούς, Αφγανούς και λοιπούς μαυριδερούς να τσαρκάρουν Φυλής και να τους δέχονται κανονικά οι οίκοι. Όπως και να το κάνουμε είναι κινούμενες μολύνσεις οι τύποι αυτοί, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες που ζουν.

Όποιος γνωρίζει κάτι, όχι φήμες κλπ., ας ρίξει ενημέρωση.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Πολύ πρόσφατο περιστατικό σε οίκο.

Περιμένω στο σαλόνι, ακούω από το δωμάτιο κάτι φωνές. Λέω δίνει πόνο ο τύπος. Βγαίνει έξω η κοπέλα (μεγαλοκοπέλα βασικά) και λέει στην τσα2 δώστου τα λεφτά πίσω. Ο τύπος μέσα από το δωμάτιο να λέει στην κοπέλα, κρίμα γιατί είναι ξεπέτα αυτό που κάνεις, δεν υπάρχει συναίσθημα εδώ μέσα. Χαχαχαχαχαχαχα

Τί ακούμε.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Παίδες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει με τα αφροδίσια που λέτε. Αν ισχύει είναι αρκετά σοβαρό. Και χτες βράδυ ήταν κλειστοί οι οίκοι.

Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει είναι Πακιστανούς, Αφγανούς και λοιπούς μαυριδερούς να τσαρκάρουν Φυλής και να τους δέχονται κανονικά οι οίκοι. Όπως και να το κάνουμε είναι κινούμενες μολύνσεις οι τύποι αυτοί, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες που ζουν.

Όποιος γνωρίζει κάτι, όχι φήμες κλπ., ας ρίξει ενημέρωση.

Με προφυλακτικό δεν κολλάς εύκολα πάντως..Απόφευγε ίσως τα ακάποτα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Με προφυλακτικό δεν κολλάς εύκολα πάντως..Απόφευγε ίσως τα ακάποτα.

Εύκολα, όπως το είπες. Δεν εξαλείφει τον κίνδυνο όμως. Υπάρχουν διάφορα ΣΜΝ, δεν μιλάμε για HIV αποκλειστικά. Επίσης δεν πιστεύω κανένας νοήμων να ήξερε ότι κάποια είναι φορέας νοσημάτων και να πήγαινε μαζί της, έστω με προφυλακτικό. Επειδή όμως πολλά ακούγονται, οι συγκεκριμένοι οίκοι τρώνε μαύρο από εδώ και στο εξής.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Επειδη ειμαι καινουριος σχετικα, τι εννοειτε κρουσματα οπως το 12?
Πληκτρολογησε στο net στον ιστό, 2012, aids, Λοβέρδος κ θα ενημερωθείς επακριβώς.
Τώρα όμως για να συμβαίνει κάτι παρόμοιο κ να έκλειναν κάτι δεν μου κολα δεν μου  ταιριάζει, θα μου πείτε υπάρχουν φήμες δεν μπωρει να λένε ασάφειες, αλλά ακόμα κ έτσι να είναι όχι μην έκλειναν.
Ήθελα να παω κ στην Χριστίνα την Ελληνοουκρανη έφαγα άκυρο.. Αν είναι για φαΐ κ για γαμησι όλοι με κυνηγάνε.
Κάτι άλλο συνεβει, είναι θεμα χρόνου να βγει στην επιφάνεια, τόσα μέλοι είμαστε εδώ  κ μόνο με τα στατιστικά κατι κάποιος θα ακούσει.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εύκολα, όπως το είπες. Δεν εξαλείφει τον κίνδυνο όμως. Υπάρχουν διάφορα ΣΜΝ, δεν μιλάμε για HIV αποκλειστικά. Επίσης δεν πιστεύω κανένας νοήμων να ήξερε ότι κάποια είναι φορέας νοσημάτων και να πήγαινε μαζί της, έστω με προφυλακτικό. Επειδή όμως πολλά ακούγονται, οι συγκεκριμένοι οίκοι τρώνε μαύρο από εδώ και στο εξής.

Ποιοι οίκοι είναι αυτοί ;
Επίσης,είναι αυτοί που έκλεισαν ;
Δεν κάνουν εξετάσεις οι κοπέλες ;;;;;;; ::headbang:: ::angry::

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα με την λογική αυτή φίλε δεν πρέπει να πηγαίνουμε σε κανέναν οικο.
Δεν ήθελα να συμμετέχω στο θέμα και στις φήμες αλλά πρέπει κάποια στιγμή να αντιλαμβανόμαστε πως είναι το μπουρδέλο καί κάτω από ποιο καθεστώς λειτουργούν, και είτε αποδεχόμαστε την πραγματικότητα είτε όχι.

Δεν υπάρχει καμία διαδικασία καμία άδεια λειτουργίας κανένας έλεγχος στις κοπέλες τουλάχιστον από επίσημο φορέα (Βιβλιάριο υγείας που να ελέγχεται ανα15θημερο σε δημόσιο νοσοκομείο ΙΚΑ κλπ) τώρα εξετάσεις απλές από κάποιο διαγνωστικό κέντρο ίσως που και αυτό χλωμό,δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να πιστοποιήσει ότι οι κοπέλες είναι υγιείς και δεν πάσχουν από κάποιο ΣΜΝ καθώς για την πολιτεία οι εργαζόμενες είναι φαντάσματα...

Αυτή είναι η αλήθεια όλα τα άλλα θεωρίες υποθέσεις έτσι λαμβάνουμε πάντα την απαραίτητη προφύλαξη προσέχουμε και προχωράμε έχοντας γνώση που παμε

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Δεν ήθελα να συμμετέχω στο θέμα και στις φήμες αλλά πρέπει κάποια στιγμή να αντιλαμβανόμαστε πως είναι το μπουρδέλο καί κάτω από ποιο καθεστώς λειτουργούν, και είτε αποδεχόμαστε την πραγματικότητα είτε όχι.

Δεν υπάρχει καμία διαδικασία καμία άδεια λειτουργίας κανένας έλεγχος στις κοπέλες τουλάχιστον από επίσημο φορέα (Βιβλιάριο υγείας που να ελέγχεται ανα15θημερο σε δημόσιο νοσοκομείο ΙΚΑ κλπ) τώρα εξετάσεις απλές από κάποιο διαγνωστικό κέντρο ίσως που και αυτό χλωμό,δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να πιστοποιήσει ότι οι κοπέλες είναι υγιείς και δεν πάσχουν από κάποιο ΣΜΝ καθώς για την πολιτεία οι εργαζόμενες είναι φαντάσματα...

Αυτή είναι η αλήθεια όλα τα άλλα θεωρίες υποθέσεις έτσι λαμβάνουμε πάντα την απαραίτητη προφύλαξη προσέχουμε και προχωράμε έχοντας γνώση που παμε
Δηλαδή για να κάνει εξετάσεις κάποια πρέπει το μπουρδέλο που δουλεύει να είναι νόμιμο;; κάποιες κοπέλες στη Φυλής αποκλείεται να μην κάνουν..

Είχα πάρει τηλέφωνο σε μια γνωστή αλυσίδα για να ρωτήσω εάν τα κορίτσια κάνουν εξετάσεις και μου είπαν ότι κάνουν και ότι μπορώ να τις δω..

Επίσης, εάν ένα μπουρδέλο διαφημίζεται στο ίντερνετ, πόσο μάλλον διαφημίζει και τις εργαζόμενες, δεν τις συμφέρει να είναι παράνομες.. Με λίγα λόγια, εάν κάποια τη βλέπει όλη η Ελλάδα και είναι παράνομη, ίσως εκτεθεί..το λέω αυτό γιατί η έκθεση τους έχει και συνέπειες, συν το ότι οι συγκεκριμένες πρέπει να κάνουν εξετάσεις κάθε 15 ημέρες και αν κάποια τώρα δεν έχει άδεια του επαγγέλματος ενώ διαφημίζεται στο ίντερνετ και ειδικά αυτές που δείχνουν και πρόσωπο, μπορεί να πάνε και φυλακή.. Είναι αυστηρός ο νόμος 2734/1999 περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Εκτός αυτού, αρκετές κοπέλες έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν εξετάσεις..

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Μάλλον έχεις άγνοια της κατάστασης που επικρατεί και της πραγματικότητας άστο καλύτερα φίλε δεν έχει νόημα έτσι και αλλιώς αυτά δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Κατά τα άλλα περασα πριν λίγο από Διδύμου22
Μήπως και βρω την Ραμόνα που είχα μπει πρόσφατα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος δυστυχώς όμως δεν ήταν εκεί έτσι ανέβηκα και μια επάνω μπας και έχει γυρίσει καμία κοπέλα έχει επιστρέψει μια που δούλεψε και πριν κάνα χρόνο μια Γιολάντα ξανθιά κοντοκουρεμένο μαλλί ψηλή χάλια σώμα φουλ χαλάρωση και κυτταρίτιδα φάτσα άσχημη αδιάφορη την είχα δοκιμάσει πέρυσι με καθόλου καλά αποτελέσματα έχω γράψει κριτική επίσης μαζί της δούλευε και η άλλη χλαπατσα η μπουγάτσα με πόδια Αγγέλα βαριοταν να βγει στο σαλόνι ούτε που εμφανίστηκε πάρα το ότι στο σαλόνι ήταν δύο άτομα ακόμη και αυτή καθόταν στο κουζινακι μαλακίες απελπιστική η εικόνα του μαγαζιού

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Καλησπέρα αλάνια  :hi:
Βλέπω μια Μπιάνκα σε στούντιο Λ. Αθηνών queen girls, ρε μπας και είναι η Ντιάνα Μπιάνκα, αν βγάζει κανέναν ο δρόμος ας ρίξει μια ματιά.
Ευχαριστώ  :grin:

Georgefeet1994

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0

άρα με την δική σου λογική όλες αυτές θέλουνε να είναι άρρωστες?μην λες βλακείες φίλε

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206

Τα έχω γράψει  και εγώ κατά καιρούς αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Η κάθε πόρνη ατομικα και μόνο, βάσει της λογικής της και του χαρακτήρα της φροντίζει τα θέματα της υγιεινής και της ασφάλειας της όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς ευσεβείς πόθοι διαφόρων που στρουθοκαμηλίζουν και εθελοτυφλούν

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Δηλαδή για να κάνει εξετάσεις κάποια πρέπει το μπουρδέλο που δουλεύει να είναι νόμιμο;; κάποιες κοπέλες στη Φυλής αποκλείεται να μην κάνουν..

Είχα πάρει τηλέφωνο σε μια γνωστή αλυσίδα για να ρωτήσω εάν τα κορίτσια κάνουν εξετάσεις και μου είπαν ότι κάνουν και ότι μπορώ να τις δω..

Επίσης, εάν ένα μπουρδέλο διαφημίζεται στο ίντερνετ, πόσο μάλλον διαφημίζει και τις εργαζόμενες, δεν τις συμφέρει να είναι παράνομες.. Με λίγα λόγια, εάν κάποια τη βλέπει όλη η Ελλάδα και είναι παράνομη, ίσως εκτεθεί..το λέω αυτό γιατί η έκθεση τους έχει και συνέπειες, συν το ότι οι συγκεκριμένες πρέπει να κάνουν εξετάσεις κάθε 15 ημέρες και αν κάποια τώρα δεν έχει άδεια του επαγγέλματος ενώ διαφημίζεται στο ίντερνετ και ειδικά αυτές που δείχνουν και πρόσωπο, μπορεί να πάνε και φυλακή.. Είναι αυστηρός ο νόμος 2734/1999 περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Εκτός αυτού, αρκετές κοπέλες έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν εξετάσεις..
Αναφέρεις θεωριτικα τι λέει το άρθρο της νομοθεσίας, όντως έτσι είναι.
Ελα όμως που η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη.
Είναι λίγο δύσκολο όμως να γίνει κ πρακτικά, αυτός που έγραφε τον νόμο ήθελε να κάνει τον καλό κ αντί να πάει στην εκκλησία να ανάψει κεριά έγραψε την συγκεκριμένη νομοθεσία.
Είναι δυνατόν κάποια να κάνει εξετάσεις κάθε 15 ημέρες, τα χέρια της θα ήταν σαν τα χέρια που έχουν τα πρεζόνια, σουροτηρια.
Μου έλεγε ένας τσάτσος τα νόμιμα μπουρδελα αντε να είναι 2 με 3 κ όσο για ελέγχους αν δεν γίνει καταγγελία δεν γίνεται τίποτα, ακόμα κ αυτές που δείχνουν φωτογραφία δεν τις κάνουν τίποτα αλοστε σήμερα είναι εδώ αυριο είναι στην άλλη άκρη του πλανήτη.
Έχουν δίκιο οι φίλοι που είπαν ότι εξαρτάται από τον χαρακτήρα την υπευθυνότητα κ την αντίληψη της κάθε κοπελιας για το αν θα ελεγχθεί για ΣΜΝ κ ότι ακόμα αυτή είναι η κατάσταση κ πρέπει να έχουμε γνώση για το που πάμε.
Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτες είναι οι συνθήκες κ πάντα παίρνουμε ένα ρίσκο όταν πάμε σε ένα μπούρδελο αλλά όχι μόνο σε μπούρδελο αλλά όταν κάνουμε σχέση κ με μια κοπελιά..

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.

Θέλω να ενημερώσω ότι η Στέλλα από Φωκαίας 17β είναι το next big thing του στοματικού έρωτα στη Φυλής.
Πήγα σήμερα πραγματικά καλή πίπα με βαθιές διείσδυσεις, πάθος και το σημαντικότερο αρκετή χρήση της γλώσσας όταν το καβλί είναι στο στόμα. Και αφήνει και χύσιμο στο στόμα (δυστυχώς δεν έχυσα γιατί είχα μόλις χύσει σε άλλη κοπέλα)
Πραγματικά υπέροχη.Όποιος είναι φαν της πίπας να δοκιμάσει άμεσα.

Εμφανισιακά είναι πολύ νορμάλ αλλά όχι κάτι τρομερό.

Τέλος επ' ευκαιρίας αυτού του πόστ έχει κανείς άποψη από τους men of style (PUA);
Σκέφτομαι να πάω αλλά φοβάμαι μην είναι κοροϊδία.
Έχει παρακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα ή έχει κάποιον γνωστό που έχει παρακολουθήσει.
(για να μην σπαμάρουμε την ημερήσια ενημέρωση ας μου στείλει πμ, αλλά να έχει άποψη.)

Ευχαριστώ τα λέμε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Τώρα όμως για να συμβαίνει κάτι παρόμοιο κ να έκλειναν κάτι δεν μου κολα δεν μου  ταιριάζει, θα μου πείτε υπάρχουν φήμες δεν μπωρει να λένε ασάφειες, αλλά ακόμα κ έτσι να είναι όχι μην έκλειναν.
Κάτι άλλο συνεβει, είναι θεμα χρόνου να βγει στην επιφάνεια, τόσα μέλοι είμαστε εδώ  κ μόνο με τα στατιστικά κατι κάποιος θα ακούσει.
Εxει ακουστει ηδη, αλλα ας ελπισουμε να ειναι ραδιο αρβυλα. Και να μην ξαναγινει το λοβερδος σοου

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Αναφέρεις θεωριτικα τι λέει το άρθρο της νομοθεσίας, όντως έτσι είναι.
Ελα όμως που η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη.
Είναι λίγο δύσκολο όμως να γίνει κ πρακτικά, αυτός που έγραφε τον νόμο ήθελε να κάνει τον καλό κ αντί να πάει στην εκκλησία να ανάψει κεριά έγραψε την συγκεκριμένη νομοθεσία.
Είναι δυνατόν κάποια να κάνει εξετάσεις κάθε 15 ημέρες, τα χέρια της θα ήταν σαν τα χέρια που έχουν τα πρεζόνια, σουροτηρια.
Μου έλεγε ένας τσάτσος τα νόμιμα μπουρδελα αντε να είναι 2 με 3 κ όσο για ελέγχους αν δεν γίνει καταγγελία δεν γίνεται τίποτα, ακόμα κ αυτές που δείχνουν φωτογραφία δεν τις κάνουν τίποτα αλοστε σήμερα είναι εδώ αυριο είναι στην άλλη άκρη του πλανήτη.
Έχουν δίκιο οι φίλοι που είπαν ότι εξαρτάται από τον χαρακτήρα την υπευθυνότητα κ την αντίληψη της κάθε κοπελιας για το αν θα ελεγχθεί για ΣΜΝ κ ότι ακόμα αυτή είναι η κατάσταση κ πρέπει να έχουμε γνώση για το που πάμε.
Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτες είναι οι συνθήκες κ πάντα παίρνουμε ένα ρίσκο όταν πάμε σε ένα μπούρδελο αλλά όχι μόνο σε μπούρδελο αλλά όταν κάνουμε σχέση κ με μια κοπελιά..
Εννοείς και ότι κοπέλες των στούντιο των 50 ευρώ δεν κάνουν εξετάσεις;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom