Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ Κ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ
Σημερα στις 7+μμ σκαω Φυλης κ μπαινω σε μερικα μαγαζακια πιο πολυ απο περιεργεια
Ευτυχως που εκανε ενημερωση ο Ν.ΣΜ.
κατα συνεπεια δεν υπαρχει λογος να γραψω που μπηκα+τι ειδα
To μονο που θελω να προσθεσω ειναι οτι η Ροξυ απο Φ71Κατω εσκασε με καλοκαιρινο τζιν σορτς στο σαλονι...εκει που λες οτι τα χεις δει ολα...
Βγαινοντας λοιπον λεω δεν παω κ στο απανω μαγαζι
στο οποιο ηταν η Σαρα στο δωματιο,βγαινει την βλεπω κ
Εχει ομορφυνει απο περυσι κατα συνεπεια δινω το 20αρικο κ περιμενω να ξεπεταξει εναν ακομα φουκαρα με την βοηθεια της τσατσας κ φυσικα του στερεοφωνικου...
Ερχεται το πουτανι
καυλωμενο κ μες την καλη χαρα...λεω εχει φτιαξει κ θα ριξω υπεργαμησι για να σωσω μια μιζερη μερα...
Ξεκινα επιθετικα με καυλωτικες δαγκωματιες κ φιλακια στο σωμα μου,συνεχιζει με καλη σκουφατη πιπα που με εξεπληξε,μιας κ θυμαμαι την περυσινη πιπα παροδια :-(κ οταν την φερνω απο πανω μου χουφτωνοντας την τελεια πατουρα
ολα αλλαζουν
Το πουτανι θελει να τον βαλει μεσα της με χειροκοφτη,δηλ να κρατα τον πλαστη με το χερι με σκοπο να διεισδυει μεσα του μονο το πουτσοκεφαλο
Με τα πολλα της παιρνω το χερι κ ενω ειναι απο πανω,τεντωνομαι σαν γκρινιαρικο νηπιο που δεν θελει να δεθει στο καροτσι ή το παιδικο καθισμα του 2του κ μπαινω μεσα στο στενο καυτο μουνακι...
Το ουρλιαχτο της ακουστηκε μεχρι το μετακσι
Καναμε κ ντογκι κλεφτικο
Ηταν κατι σαν συνουσια
Ειπαμε υπαρχει μια λεπτη γραμμη μεταξυ πελατη κ κακοποιου :-(
Την εβαλα να μου
η οποια μετα την στερεοφωνικη παρεμβαση της τσατσας εγινε εκδικητικη
Μετα πολλα εχυσα χουφτωνοντας την πατουρα.
Πηρα την Πατησιων εφαγα για 1η κ τελευταια φορα 2 πιτα γνησιο καλαμακι Λειβαδιας,οποιος καταλαβε καταλαβε,με 4εβρα κ συνεχισα να περπατω στην Πανεπιστημιου μεχρι το Συνταγμα.
Πηρα μετρο κ λεωφ κ γυρισα σπιτι μου.
Αυτα απο μενα,καλα να περνατε κ μην καμετε τα σημερινα καταναλωτικα μου λαθη