Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (18 μέλη και 207 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.605
Πόντοι
1.056
Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ Κ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ :badair:

Σημερα στις 7+μμ σκαω Φυλης κ μπαινω σε μερικα μαγαζακια πιο πολυ απο περιεργεια :think:
Ευτυχως που εκανε ενημερωση ο Ν.ΣΜ. :kneel: :kneel:κατα συνεπεια δεν υπαρχει λογος να γραψω που μπηκα+τι ειδα :new_shocked: :boff:
To μονο που θελω να προσθεσω ειναι οτι η Ροξυ απο Φ71Κατω εσκασε με καλοκαιρινο τζιν σορτς στο σαλονι...εκει που λες οτι τα χεις δει ολα...
Βγαινοντας λοιπον λεω δεν παω κ στο απανω μαγαζι :tn04:στο οποιο ηταν η Σαρα στο δωματιο,βγαινει την βλεπω κ  :erection:Εχει ομορφυνει απο περυσι κατα συνεπεια δινω το 20αρικο κ περιμενω να ξεπεταξει εναν ακομα φουκαρα με την βοηθεια της τσατσας κ φυσικα του στερεοφωνικου...
Ερχεται το πουτανι :headbaning2: :wanker:καυλωμενο κ μες την καλη χαρα...λεω εχει φτιαξει κ θα ριξω υπεργαμησι για να σωσω μια μιζερη μερα...
Ξεκινα επιθετικα με καυλωτικες δαγκωματιες κ φιλακια στο σωμα μου,συνεχιζει με καλη σκουφατη πιπα που με εξεπληξε,μιας κ θυμαμαι την περυσινη πιπα παροδια :-(κ οταν την φερνω απο πανω μου χουφτωνοντας την τελεια πατουρα :kissass:ολα αλλαζουν
Το πουτανι θελει να τον βαλει μεσα της με χειροκοφτη,δηλ να κρατα τον πλαστη με το χερι με σκοπο να διεισδυει μεσα του μονο το πουτσοκεφαλο :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Με τα πολλα της παιρνω το χερι κ ενω ειναι απο πανω,τεντωνομαι σαν γκρινιαρικο νηπιο που δεν θελει να δεθει στο καροτσι ή το παιδικο καθισμα του 2του κ μπαινω μεσα στο στενο καυτο μουνακι...
Το ουρλιαχτο της ακουστηκε μεχρι το μετακσι :embarrased: :embarrased:
Καναμε κ ντογκι κλεφτικο :headbang: :tickedoff:
Ηταν κατι σαν συνουσια  :idiot:
Ειπαμε υπαρχει μια λεπτη γραμμη μεταξυ πελατη κ κακοποιου :-(
Την εβαλα να μου  :jerking:η οποια μετα την στερεοφωνικη παρεμβαση της τσατσας εγινε εκδικητικη :knuppel:
Μετα πολλα εχυσα χουφτωνοντας την πατουρα.
Πηρα την Πατησιων εφαγα για 1η κ τελευταια φορα 2 πιτα γνησιο καλαμακι Λειβαδιας,οποιος καταλαβε καταλαβε,με 4εβρα κ συνεχισα να περπατω στην Πανεπιστημιου μεχρι το Συνταγμα.
Πηρα μετρο κ λεωφ κ γυρισα σπιτι μου.

Αυτα απο μενα,καλα να περνατε κ μην καμετε τα σημερινα καταναλωτικα  μου λαθη :s&m_2:

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.569
Πόντοι
27.261
επίσης η αλυσίδα είναι κάποιες μέρες ήδη κλειστή μετά την καταγγελία που έγινε

αν γνωριζεις, κανε μια ενημερωση για αυτο το θεμα να μαθουμε και εμεις τι εγινε τελικα και ειναι τοσες μερες κλειστα.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Κανα ανήλικο;
Δε ξέρω, αλλά λέω γω τώρα...
Συνήθως γιαυτό δε κλείνουν;

Damian Lillard

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2019
Like
69
Πόντοι
0
Βραδινή τσάρκα μετα από ένα χρόνο σημερα και κάτι...και μόνος
Ας ξεκινήσω με το βασικό...δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κι από άλλους αλλά ενώ κατέβαινα τη φωκαιας ένας τύπος με πλησίασε λίγο μαυριδερος με μπουφάν παραλαγη δήθεν και καλά να με ρωτήσει αν έχει καμία καλή. Επειδή τον είδα κάπως ότι επέμενε μπήκα σε ένα σπίτι αλλά με ακολούθησε κ αυτός!!Τότε και ενώ περιμέναμε τη τσατσά(η κοπέλα μισάωρο πρόγραμμα όμως) αρχισε και μου έλεγε βλακιες τύπου ότι έχει τώρα βγήκε απ' τη μπουζου κ δεν το χει σε τιποτα να μου κάνει μαλάκια. Εννοείται δεν ψαρωσα γιατι ήμουν σε σπιτάκι και του έλεγα φύγε δεν έχω φραγκο. Επέμενε να τ δώσω αν έχω ψιλά κ εκεί πέρασα εγώ στην αντεπίθεση λέγοντάς του να εξαφανιστεί. Με εκείνα κ με εκείνα έφυγε και εγώ έκατσα λίγο ακόμα στ ντελο κ μετά έφυγα αλλά ρε μάγκες αν είναι να χαλάσει κ η φυλής από παράσιτα τι να πω! Μη μασάτε πάντως με το βλάκα...δεν τον έκοψα γ επαγγελματία εγκληματία (μαλλον γ αυτό μπήκε μπουζου χαχα). Σημειωτέον ήμουν ντυμένος στη πένα..με το παλτό μου τη πουκαμισαρα μου κλπ
Τώρα στα σπίτια πήγα στοχευμένα...Ήθελα μαυρουλα και μπήκα στην Μπιουτι στο 66δ..Αν και φοβήθηκα φόλα δεν μετάνιωσα καθόλου που μπήκα...ένιωσα GFE φάση και η κοπέλα πεντακάθαρη.Το ευχαριστήθηκα κ ούτε βαρεσαν πορτα. Έκατσα 13 λεπτά με το ρολόι. Οπότε συστήνω το σοκολατένιο μωρό και γουστάρει σφυροκόπημα ασυστολο και χάδια.
Καλές τσάρκες και προσοχή μύστες μου!

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Βραδινή τσάρκα μετα από ένα χρόνο σημερα και κάτι...και μόνος
Ας ξεκινήσω με το βασικό...δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κι από άλλους αλλά ενώ κατέβαινα τη φωκαιας ένας τύπος με πλησίασε λίγο μαυριδερος με μπουφάν παραλαγη δήθεν και καλά να με ρωτήσει αν έχει καμία καλή. Επειδή τον είδα κάπως ότι επέμενε μπήκα σε ένα σπίτι αλλά με ακολούθησε κ αυτός!!Τότε και ενώ περιμέναμε τη τσατσά(η κοπέλα μισάωρο πρόγραμμα όμως) αρχισε και μου έλεγε βλακιες τύπου ότι έχει τώρα βγήκε απ' τη μπουζου κ δεν το χει σε τιποτα να μου κάνει μαλάκια. Εννοείται δεν ψαρωσα γιατι ήμουν σε σπιτάκι και του έλεγα φύγε δεν έχω φραγκο. Επέμενε να τ δώσω αν έχω ψιλά κ εκεί πέρασα εγώ στην αντεπίθεση λέγοντάς του να εξαφανιστεί. Με εκείνα κ με εκείνα έφυγε και εγώ έκατσα λίγο ακόμα στ ντελο κ μετά έφυγα αλλά ρε μάγκες αν είναι να χαλάσει κ η φυλής από παράσιτα τι να πω! Μη μασάτε πάντως με το βλάκα...δεν τον έκοψα γ επαγγελματία εγκληματία (μαλλον γ αυτό μπήκε μπουζου χαχα). Σημειωτέον ήμουν ντυμένος στη πένα..με το παλτό μου τη πουκαμισαρα μου κλπ
Τώρα στα σπίτια πήγα στοχευμένα...Ήθελα μαυρουλα και μπήκα στην Μπιουτι στο 66δ..Αν και φοβήθηκα φόλα δεν μετάνιωσα καθόλου που μπήκα...ένιωσα GFE φάση και η κοπέλα πεντακάθαρη.Το ευχαριστήθηκα κ ούτε βαρεσαν πορτα. Έκατσα 13 λεπτά με το ρολόι. Οπότε συστήνω το σοκολατένιο μωρό και γουστάρει σφυροκόπημα ασυστολο και χάδια.
Καλές τσάρκες και προσοχή μύστες μου!
πολυ πιθανο να ειναι ο ιδιος που ειχε αναφερει στο παρελθον ενας αλλος συνμπουρδελιαρης .ενα καλο ξυλοφορτωμα απο 5-6 γκαυλωμενους μπουρδελιαρηδες θα του εκανε καλο πιστευω

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Προσοχή εκεί στην Λιοσίων στην οδό Σάμου. Γίνετε χαμός από σπασίματα κρυστάλλων αυτοκινήτων. Σπάνε κάθε μέρα και όλες τις ώρες. Έχει καταντήσει χειρότερα και από Μεταξουργείο το κομμάτι αυτό.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
τι καταγγελια εγινε?
Κάποιος σοβαρός λόγος θα υπάρχει που έκλεισαν επι αορίστου χρόνου,τόσες ημέρες από όλα χάνεται αρκετό παραδάκι συνολικα, δεν θυμάμαι να ξανάγινε κάτι παρόμοιο στο παρελθόν για όλα μαζί, αντε να ήταν ανήμερα το Πάσχα κ πάλι δύσκολο.
Οι τσατσάδες από τα γειτονικά μπουρδελα θα ξέρουν σίγουρα, όλη μέρα αυτά θα συζητάνε, αλλά που να τις ψαρωσουμε.
Τωρα κ μια καταγγελία να γίνει δύσκολο για να κλείσουν, έχουν άκρες αυτοί..
Συνήθως μια επιχείρηση κατεβάζει ρολά όταν δεν έχει διεύθυνση κ δεν έχει οριστεί αντικαταστατης.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.392
Πόντοι
3.936
Μια φορά ενημέρωσες Φώκαιας 2η βάρδια και τα έκλεισες τα μαγαζιά..
Κακές γλώσσες κάτι ψέλλισαν για κρούσμα πάλι όπως το '12 (επί εποχή λοβέρδου). Ας ελπίσουμε να είναι μύθος..  :S

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Γνωρίζει να μου κάποιος οι βάρδιες

Πρωινή - Μεσημέριανη κ Βραδινή
Περίπου σε τι ώρες αντιστοιχούν?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Πρωΐνή και ως 1η είναι 08 00 - 17 00
    Απογευματινή και ως 2η είναι 17 00 - 00 00
    Βραδινή και ως 3η είναι 00 00 - 08 00

Υ. Γ. Υπάρχουν μερικοί οίκοι που τηρούν άλλες βάρδιες αλλά είναι κοντά σε αυτο το πρόγραμμα. Και στην βραδινή αρκετά κλείνουν στις 04 00.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά χτες απόγευμα πέρασα από ένα μαγαζί μετά από αρκετό καιρό Ρεμούνδου20 εκεί δούλευε μια νεαρή κοπέλα νταρντανα εύσωμη σχετικά με μακριά καστανά μαλλιά Μισέλ την έλεγαν πολύ συμπαθητική και γλυκιά κοπέλα στο σαλόνι μου έδωσε θετική εντύπωση είχε πολύ καλή διάθεση το σκέφτομαι σοβαρά να δοκιμάσω αλλά δεν έχω πληροφορίες γνωρίζει κανείς τίποτα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α κλειστό.

Χωματιανου 11β Αντριανα καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 76β  κλειστό.

Λιοσιων 73β   Οριανα μελαχρινή κοπέλα λατινα, με ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5αρι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α  Νικόλ ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 κλειστό.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη μιλφ, χοντρουλα, με 3αρι  βυζι, τα πάντα εκτός κωλαράκι.

Εξηκιου 18γ Όλγα ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Βεργας 3 αριστερά κλειστό.

Βεργας 3 δεξιά Αλισα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα ωραίο στρογγυλό κωλαράκι 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 όροφος Ναντια ξανθιά (ραστα) με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι,τατουάζ στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Βεργας 6β  Όλγα ξανθιά μιλφ  πάρα πολύ χοντρή με 3. 5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 Τινα ξανθοκαστανη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα η βραζιλιανα τραγουδιστρια, ξανθιά χοντρή μιλφογκιλφ με κατσαρο μαλλί 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος  Βίκυ καστανοξανθη  παχουλη με ίσιο μαλλί 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα  ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β κλειστό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Ιάσωνος 1β αριστερά κλειστό.

Ιάσωνος 1β δεξιά Μαρίνα καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 1γ κλειστό.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Νικόλ μελαχρινή λεπτή με  μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 19α Αντρεα ξανθιά  σώμα με πιασιματακια, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19β κλειστό.

Ιάσωνος 20α Τζωρτζιαννα ξανθιά νταρντανοχοντρη με 2αρι βυζι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20α Μαριάννα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος  20γ κλειστό.

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Μαρία μελαχρινή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ppc7

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Επειδη ειμαι καινουριος σχετικα, τι εννοειτε κρουσματα οπως το 12?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
παίδες είδα την Ελένη το κοντοπούτανο στο Αλκιβιάδου αλλά κόλλησα και δεν πέρασα μετά από αυτά που ακογόντουσαν για ακάποτα κλπ... τα κάνει ακόμα?? γιατί με κόλλασε το πορνίδιο και είναι ακριβώς στο πετίτ που ψάχνω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom