magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Σαφώς κ η Φυλής παραμένει ασφαλής, το περιστατικό είναι μεμονωμένο απλώς να προσέχουμε λίγο.τι να κανουνε οι νταβαδες τους σεκιουριταδες??
φιλε, ημεδαπε, τραβα να γαμησεις κανενα γεωργιανο η αλβανο που σκοτωνουν γριες και βαζουνε 16χρονα να εκδιδονται και τα πρεζακια στη φυλης μια ροχαλα και φευγουνε...
αλλα η φυλης ειναι γεματη γερους, αμα ηταν επικινδυνη η φυλης δεν θα ηταν εκει!
Όχι δεν κάνουμε το ραμπο εκτιμούμε τις συνθήκες να μην θέσουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας ή κάποιον αθώο πολίτη, αν έχει όπλο αντιδράς αλλιώς, αλλά κάποιες φορές μπωρει να έχει όπλο αλλά να προφτασουμε να μην το βγάλει καθόλου, πηδειξτε απάνω κ σακάτεψτε τον, δεν πάει με το ύψος που αναφερθείκε από τον φίλο αλλά θέλει ψυχή.. κ προσπαθήστε για το απόλυτο όχι μια μπάτσα μια μπουνιά αλλά σπάστε του το καφαλι με πέτρα πλακάκι σίδερο ότι βρείτε..νομιζω κανεις λαθος γιατι ετσι, με το σκεπτικο σου δηλαδη, καθε φορα θα τρως φαπες και θα γινεις καρπαζοεισπρακτωρ. απο την αλλη δε λεω να κανεις τον rambo, αλλα μια αντισταση πρεπει να δωσεις για το καλο σου. οποια και να ειναι αυτη. εξαιρεση μονο αν σου βγαλει οπλο. γνωμη μου.
νομιζω κανεις λαθος γιατι ετσι, με το σκεπτικο σου δηλαδη, καθε φορα θα τρως φαπες και θα γινεις καρπαζοεισπρακτωρ. απο την αλλη δε λεω να κανεις τον rambo, αλλα μια αντισταση πρεπει να δωσεις για το καλο σου. οποια και να ειναι αυτη. εξαιρεση μονο αν σου βγαλει οπλο. γνωμη μου.
Επανέρχομαι για μια τελευταία φορά, και σόρι για το σπαμ, απαντώντας και στον φίλο Ημεδαπό, επειδή διαβάζουν αρκετοί. Τι θα έλεγα στα ανίψια μου που είναι 20 χρονών; Ότι είμαστε όλοι μας πάμπλουτοι και δεν το έχουμε καταλάβει. Η ζωή αξίζει πολλά περισσότερα από ένα 20άρικο ή από ένα δισεκατομμύριο. Δε λέω να είναι κανείς καρπαζοεισπράκτορας στη δουλειά του, στο περιβάλλον του, στις σχέσεις του, φυσικά και διεκδικούμε το δίκαιό μας, αλλά ο δρόμος με έναν τύπο λούμπεν απέναντι είναι άλλο πράγμα.
Όπλο δεν είναι μόνο το πιστόλι και το μαχαίρι, είναι κι αν ο άλλος έχει πλακωθεί 40 φορές στο δρόμο, αν δεν τον νοιάζει να πάει στο νοσοκομείο γιατί έχει πάει άλλες τόσες φορές, ο φίλος του που δεν τον έχουμε δει γιατί είναι καβατζωμένος και είναι ένας δεύτερος αντίπαλος. Έχουμε τα μάτια μας λίγο ανοιχτά κι αν συμβεί κάτι φωνάζουμε δυνατά "βοήθεια" ή "αστυνομία" ή και τα δύο για να τρομάξουν και να φύγουν, ή προλαβαίνουμε και δίνουμε ό,τι έχουμε πάνω μας ή, ακόμα καλύτερα, έχουμε υποψιαστεί τη φάση και εξαφανιζόμαστε εγκαίρως. Εξαίρεση, αν υπάρχει σαφέστατη απειλή για το μεγαλύτερης αξίας αγαθό μας, τη ζωή μας, αν δεν μπορούμε να διαφύγουμε, ή αν υπάρχει μαζί πρόσωπο που αγαπάμε όσο τον εαυτό μας.
ΥΓ. Για το άλλο που ρώτησα, κανείς; Εκτός από Σόνια, Νάνσι και Αρίνα, κάτι άλλο που να συνδυάζει εμφάνιση και υπηρεσίες;
[/quoteΌχι δεν κάνουμε το ραμπο εκτιμούμε τις συνθήκες να μην θέσουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας ή κάποιον αθώο πολίτη, αν έχει όπλο αντιδράς αλλιώς, αλλά κάποιες φορές μπωρει να έχει όπλο αλλά να προφτασουμε να μην το βγάλει καθόλου, πηδειξτε απάνω κ σακάτεψτε τον, δεν πάει με το ύψος που αναφερθείκε από τον φίλο αλλά θέλει ψυχή.. κ προσπαθήστε για το απόλυτο όχι μια μπάτσα μια μπουνιά αλλά σπάστε του το καφαλι με πέτρα πλακάκι σίδερο ότι βρείτε..
Μια μπουρδελοτσαρκα μου έμεινε για διασκέδαση δεν θα επιτρέψω να μας την στερήσει κάνεις.
...τον ειδα τον νταη μας.Φυλης και φωκαιας γωνια καραδοκει.Βρωμυλος,κοντοκουρεμενος γυρω στο 1,80 αδυνατος.Μπηκα σε εκεινο το ημιυπογειο μπουρδελακι,που εχει πορτα απο φυλης.Περιμενε να μπω και οταν βγηκα ηταν ακομα εκει.Βγηκα και σταθηκε μπροστα μου,τον κοιταξα λιγο αγρια δεν επεμενε.Κοιταει να βρει απομονωμενους στοχους.Κατεβηκα την Φωκαιας μονος μου επιτηδες να δω αν θα ερθει, γυρισα να δω,οντως με φερμαριζε.Κοντοσταθηκα αλλα δεν ηρθε.Ακινδυνος ειναι μην ψαρωνετε.
....τον ειδα το
...τον ειδα τον νταη μας.Φυλης και φωκαιας γωνια καραδοκει.Βρωμυλος,κοντοκουρεμενος γυρω στο 1,80 αδυνατος.Μπηκα σε εκεινο το ημιυπογειο μπουρδελακι,που εχει πορτα απο φυλης.Περιμενε να μπω και οταν βγηκα ηταν ακομα εκει.Βγηκα και σταθηκε μπροστα μου,τον κοιταξα λιγο αγρια δεν επεμενε.Κοιταει να βρει απομονωμενους στοχους.Κατεβηκα την Φωκαιας μονος μου επιτηδες να δω αν θα ερθει, γυρισα να δω,οντως με φερμαριζε.Κοντοσταθηκα αλλα δεν ηρθε.Ακινδυνος ειναι μην ψαρωνετε.
σήμερα το πρωί η Σόνια ήτανΠαιδια Σονια και Αρινα τι ωρες παιζουν?
καλή χρονιά''Φυλής 86β Άννα η Πολωνεζα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι πολλά τατουάζ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.''
..από ενημέρωση του έγκριτου κ.Νεοσμυρνιώτη ..
Σταθερή αξία η κοπέλα,μακροχρόνια..και χωρίς ΄΄τυμπανοκρουσίες΄΄..
Καλησπερα, μπουρδελιαρηδες. Κυριακη υπαρχουν μηπως 2 petite στον ιδιο οικο για να τις παρω μαζι (Για Αθηνα μιλαω και οποια ωρα και αν ειναι). ΕυχαριστωΠαιδια Σονια και Αρινα τι ωρες παιζουν?