quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ξέρει κανείς αν είναι η αλιονα από διδύμου 18 α εκεί.
Έχω ανάγκη ένα καλό μασάζ
Έχω ανάγκη ένα καλό μασάζ
Τσεκαρε Έλενα από Αλκαμένους 117.Καλησπέρα κύριοι καθώς η πιάτσα γενικότερα βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο μερικές μεγαλοκοπελες θα προτείνω που τιμάνε τα φράγκα και προσφέρουν ευχαρίστηση στον πελάτη
1) Θεία Ελένη Καλύμνου 36 πρωινή βάρδια
2Ανφισα Έλλης 3 συνήθως διπλοβαρδια
3) Φωτεινή Αγκυρας12Α, Πιπίνου118
4) Νατάσα Κολωνού 48 καινούργιο.
Είναι κάποιες δοκιμασμένες κοπέλες που δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο από εμφάνιση αλλά σίγουρα προσπαθούν για το καλύτερο και δεν κοροϊδεύουν
Η ποντικο-πολωνεζα ε? χαχαχακαλή χρονιά
παλιά, πίσω στο 2011 & 2012 όταν και δουλευε Φωκαίας 25β και 27α είχε αποτελέσει από τα στανταρακια μου εκείνης της εποχής
Αυτή η κοπελιά που περιγράφεις στο Ιάσωνος 32 πάνω ήταν παλιά στο Ιάσωνος 2 την θυμάμαι κοντουλα καλή κ έλεγε ότι πονούσε συνέχεια..Τελικά, δεν μπορώ να ξεφύγω από το μετάξι, το έχει η μοίρα μου.. Είχα τσεκάρει κάτι αναφορές φίλων από εδώ και είχα στο μυαλό μου δυο τρία κορίτσια από Φυλής, αλλά μου είχε κινήσει την περιέργεια και μια Νέλλυ πιτσιρίκα, που έχει γραφτεί ότι είναι φόλα, στο 109, πήγα να δω, ήταν μια Χριστίνα, όμορφη κοπέλα αλλά λάκισα.. Πέρασα και λίγο από πιάτσες, είδα μια που μου φάνηκε νεαρή και ομορφούλα, δεν σταμάτησα και μιας και το ριζικό μου γράφει με μεγάλα γράμματα ΜΕΤΑΞΙ κατέληξα Ιάσωνος 32 στο πάνω αριστερά.. Έχω αναφερθεί ξανά σε αυτήν, και άλλοι φίλοι έχουνε πει, μια κοπέλα το πολύ 1,55μ. , βγήκε τσίτσιδη με αθλητικά παπούτσια, φοράει και γυαλάκια, αδυνατούλα σχετικά με πολύ μακριά μαλλιά, γύρω στα 25 το πολύ.. Δεν κάνει τίποτα εξτρίμ αν και δεν επιδίωξα, δεύτερη φορά μαζί της, δεν ήτανε άσχημα αλλά μάλλον φτάνει.. Άντε να δω πότε θα πάω Φυλής να σαν άνθρωπος..
Η Βάσια μου είχε πει ότι δεν θέλει να ξαναγυρίσει στο μπουρδέλο και το έκανε σαν χάρη σε κάποια. Τώρα είναι call girl ή όπως στο πουτσο το λένε.Ξέρουμε τι παίζει βέργας 7 τώρα; Γύρισε η Βάσια το μιλφ που ήταν Μάτζικ;
Καλή κοπέλα και τίμια αλλά κάθε φορά οπότε και οποία ώρα και αν περάσεις το μαγαζί είναι κατειλημμένο από όλη την Ασία Αραβία Αφρική κλπ θέλει υπομονή η φάση εκειΣάββατο προς Κυριακή 05-01-2020
στο Ιάσωνος 2 , σκάλες πάνω
η ΆΝΝΑ ρωσόφωνη νέα ψηλή ξανθιά λεπτή όμορφη
καλή συνεργασία !
θα είναι μέχρι 5 το πρωί , απ' ότι
είπε η τσα2 .
Φρέσκια , συνιστάται σε Νάσο Αθανασιάδη
dmtrsxxx, και τους άλλους συναγωνιστές !
Σάββατο προς Κυριακή 05-01-2020
στο Ιάσωνος 2 , σκάλες πάνω
η ΆΝΝΑ ρωσόφωνη νέα ψηλή ξανθιά λεπτή όμορφη
καλή συνεργασία !
θα είναι μέχρι 5 το πρωί , απ' ότι
είπε η τσα2 .
Φρέσκια , συνιστάται σε Νάσο Αθανασιάδη
dmtrsxxx, και τους άλλους συναγωνιστές !
Σε ευχαριστω που με θυμηθηκες τυπε !! Την εχω δει την Αννα, ενδιαφερουσα περιπτωση αλλα ειναι αρκετα μεγαλη για εμενα,
δες κριτικη που θα ανεβει σε λιγο και ριξε και εσυ μια ματια εκει που πηγα.