Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Εγω είμαι καχύποπτος, ίσως ο τύπος ο πουστης ο 55χρονος που την επεσε στον πιτσιρικα, που αμβιβαλω αν είναι πουστης, η κίνηση του αποσκοπεί αλλού, ευελπιστεί να πέσει σε κάνα αμφισεξουαλικό, να τον απομονοση κ καλά για να του το πεξει κ τελικά να τον ληστεψει..Χτεσινό περιστατικό κοντά στο 66Α, βασικά απέναντι, ξεκινώντας την περιπλάνηση.
Βλέπω τύπο κάπου στα 55, ψηλό, γεροδεμένο, με ανώμαλο βλέμμα, με σκούφο, να έχει πιάσει κουβέντα σε πιτσιρικά. Κοντοστάθηκα από περιέργεια. Του κάνει από που είσαι κλπ., και του πρότεινε να του παίξει την πούτσα. Έτσι το είπε χαρακτηριστικά. Ο πιτσιρικάς τα 'χασε. Του λέει θα σε πληρώσω, θα σου δώσω λεφτά. Έφαγε το χ του και συνέχισε την αναζήτηση για πλ. Βικτωρίας.
Μόνο σε τέτοιες περιοχές αντικρίζεις τέτοιες cult στιγμές.
Εν τω μεταξύ, πιτσιρικάς που τσαρκάρει Φυλής, τι πιθανότητες έχει να είναι πουστράκος. Σε λάθος μέρος ήταν ο τύπος.
Τέλος, τον τύπο που λένε ότι αράζει Φωκαίας και Φυλής και ψαρώνει κόσμο νομίζω τον είδα. Αν είναι αυτός, πρέπει να είναι άκακος. Ένα άγριο βλέμμα να του ρίξεις, κοιτάζει αλλού.
Οσο τον άλλο τον τύπο Φώκαιας κ Φυλής που ψαρωνει κόσμο δεν τον βλέπω καλά για πολύ θα τον μασουν τα αφεντικά των οίκων, θα τον κάνουν άφησα, επειδή διμιουργει πρόβλημα στο εμπόρευμα τους. Είμαι σίγουρος από τότε που κοινοποιηθηκε το τι συμβαίνει Φυλής κ Φώκαιας 4 στους 10 μπουρδελιαριδες δεν ππερνανε από εκείνο το σημείο..πάνε αλλού τόσα μπουρδελα είναι..