Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (22 μέλη και 217 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.100
Κριτικές
123
Like
51.024
Πόντοι
27.261
γεια χαρα μπουρδελομαγκες του πληκτρολογιου και μπαζογαμηκουλες του ελεους :cheesy:
ετσι οπως ειχα κλεισει τη χρονια πριν καμια βδομαδα με αναλογη μπουρδελοτσαρκα, ετσι ειπα να καλωσορισω και την καινουρια που μπηκε προσφατα.

κατεβασμα λοιπον στη γνωστη οδο και στα περιξ της με το κλασσικο ελλεινο ΗΣΑΠ απο βικτωρια, μιας και ειμαστε εργαζομενα παιδια.... ακομη.

ξεκιναω λοιπον ευθυς αμεσως....

στη διδυμου,
στο 7β η ΤΖΩΡΤΖΙΑ,
στο 16 ΑΛΙΝΑ,
στο 18 κατω ΣΟΝΙΑ,
στο 18 πανω ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος),  
στο 22 κατω ΡΑΜΟΝΑ (πολυ πλαδαρη σε ολο το κορμι),
στο 27 2 κοπελες, ΤΑΝΙΑ κοντη βαρελομπαζαρα ολκης και ΑΛΙΟΝΑ (με το πολυ καλο AllWeatherSercvice).

στη φυλης λιγο,
στο 54 κατω ΑΟΥΡΟΡΑ,
στο 56 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
στο 66δ  ΙΩΑΝΝΑ,
στο 71 κατω ΣΑΡΑ (με μιση ωρα booking οταν μπηκα την 1η φορα χαχαχαχα), που σκαει με κατι δικτυωτα περιεργα, τα οποια εχω τρελο αχτι και φετιχ να πω εδω (στα @@ σας ξερω, αλλα ηταν ευκαιρια να το πω αφου την ειδα να σκαει ετσι).
περασα 2η φορα λοιπον για να τη δοκιμασω οπως ειχα ξαναγραψει. μπαινω λοιπον και μετα απο λιγο σκαει η μικρη που μου λεει οτι ειναι απο ιταλια και ειναι 18 χρονωνε (?????). :O say what ???? λεω...
αυτη να μιλαει ιταλικα και μισοκουτσα αγγλικα, εγω αγγλικα και γενικως να μη βγαινει ακρη στο sprechen. τη γραφω στα @@ μου και ξεκιναμε το sex.
πιπα Π Α Ν Α Κ Υ Ρ Η !!! ψιλοσηκωθηκε ελαφρως και αμεσως κουτσοβαζει την καποτα και αυτη μιση λογω μη στυσης εννοειται. τη φτιαχνω καπως και εγω με το γαμοκρυο που ειχε και λεω θα σε φτιαξω εγω no worries :) τη βαζω στα 4 μπας και μου σηκωθει καπως και γαμησω τουλαχιστον. μπαινω με μιση πουτσα και με δυσκολια (απορρησα πως μπηκα ετσι και εγω ο ιδιος να φανταστειτε) και ξεκιναω. ε με το που αρχιζει και σκληραινει λιγο, ξεκιναει η λεγαμενη τα αχ-βαχ και τα ιταλικα της που καταλαβαινα οτι ποναει και γενικως δεν το'χει το αθλημα. εκανα υπομονη ομως λογω ηλικιας, γιατι ειπα οτι αφου λεει οτι ειναι 18, ας το πιστεψω και ας γαμησω ενα 18αχρονο τοτε... εστω και ετσι... γιατι ποτε θα μου ξανατυχει ??? οσο κουτσογαμαω λοιπον, αυτη να σηκωνει μεση, να στριβει μεση, μια δεξια μια αριστερα, γενικως δυσκολευοταν με το παπαρι μου. λεω οκ θα την παω πιο easy.
οντως την παω στο ρελαντι με μετρια στυση πλεον, αλλα αυτη ακομα να μη μπορει. ε ρε φιλε λεω, εχω γινει peter north τωρα τελευταια και δεν το'χω παρει χαμπαρι λεμε. μου λεει να αλλαξουμε σε missionary. οκ λεω, τη γυριζω, στηνεται λες και ειναι βασιλισσα και με περιμενει να ξεκινησω δουλεια. χαχαχα πηγα να βαλω τα γελια εκει. σε αυτη τη σταση ειδα πολυ μαυριλα αναμεσα στα σκελια και λιγο μου ηρθε μια μυρωδια ελαφρως. ευτυχως δεν ηταν ενοχλητικη γιατι θα την ειχα στειλει στα καπακια, κανω υπομονη να δω που θα καταληξω με δαυτηνε και μπαινω με μισο πουλι μεσα ετσι οπως ειχε κατσει. λεω τωρα δεσαμε, δε χυνω ουτε αυριο ετσι. ξεκιναω το μεσα εξω και στα καπακια ακουω το service να δυναμωνει τη μουσικη και να την ψιλοφωναζει. κατι μου λεει για χρονο στα ιταλικα που το πιανω (σαινι λεμε ο δικος σου... ΚΑΙ ιταλικα απο σημερα) και της λεω να παμε παλι στα 4 και να με αφησει να τη γαμησω λιγο οπως θελω εγω για να καυλωσω και να χυσω, γιατι ετσι δε θα γινοταν με την καμια. By the way, στο mission να κανουμε και social ala linguaphone και γενικα η φαση να ειναι decadence και για γελια γενικως.
οντως αλλαζουμε σταση τελικα, τη βαζω στα 4, της πιανω τα καπουλια που ειναι λιγο σαγρε μπορω να πω και τη ξεκιναω σε ενα δυνατο καπως σφυροκοπημα (οχι τεζα γιατι θα με σταματαγε σιγουρα) και μετα απο κανα 5λεπτο καταφερνω και χυνω.  
συνοψιζοντας, η τυπισσα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ισως λογω ηλικιας λεω εγω, λογω απειριας λογω ηλικιας ???? γενικως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για αυτην τη δουλεια ακομα. απορω τι στο μπουτσο εκανε ο αλλος μεσα μιση ωρα χαχαχαχα.
λεω ciao, πλενομαι, σκουπιζομαι, ντυνομαι ταχυτατα και λουης...
στο 71 πανω ΣΤΕΛΛΑ,
στο 81 ΝΕΛΛΥ, που εχει αδυνατισει σε σχεση με πιο παλια που την ειχα ξαναδει καποιους μηνες πισω δηλαδη, αλλα παραμενει αδιαφορη ακομα,
στο 105 ΡΟΜΙΝΑ, πανακυρη, με ατσουμπαλο σωμα, σαπια εντελως και με χαλασμενα δοντια επισης.

στη μαγνησιας,
στο 11 μια θειτσα γνωστη που ειναι εκει σχεδον παντα, οσες φορες εχει τυχει και εχω περασει δηλαδη, νομιζω ΣΟΦΙΑ, αλλα για να μην το ζαλιζουμε και πολυ, ενα ακομα μπαζο με λιγα λογια.
στο 1 ΝΤΙΑΝΑ, μια γιαγια μπαζολα τεραστιων διαστασεων που μου θυμησε την αλλη τελειωμενη μπαζολα απο αλκιβιαδου που ειχα γραψει σε προηγουμενη εξορμηση και ειχα freakαρει (δε θυμαμαι ονομα sorry).

στη φυλης παλι,
στο 109 πανω 2 κοπελες, ΑΝΝΑ και ΒΙΚΤΩΡΙΑ που ηταν και οι 2 στο δωματιο (Τ'ΕΙΠΕΣΤΩΡΑΡΕΕΕ ????) και εννοειται δεν εκατσα να περιμενω... οι γνωστες αδιαφορες κτλπ κτλπ.
στο 134 υπογειο ΜΟΝΙΚΑ. μου παρουσιαστηκε αρκετα χαριτωμενη θα ελεγα, αλλα επειδη ξερω οτι ειναι φαλαινα στη ξηρα εκανα μεταβολη. φευγοντας μου ειπε το θεικο... "ε περνα μια φορα να περασεις πολυ ωραια ομως...", πραγμα που καταλαβα απο το υφος της, οτι με εχει ξαναδει πολλες φορες που περναω και δε μπαινω. αλλα και εγω με τη σειρα μου τι να της πω??? χασε 50 κιλα και θα το σκεφτω??? δεν ελεγε γιατι θα ακουγοταν μαλακια, επομενως γελωντας λακησα.
στο 99 (το τραβελοσπιτο ανοιχτο για τα μερακλιδικα και δροσερα παλικαρια) που εννοειται δε μπηκα:cheesy:
στο 86 κατω 2 κοπελες, ΑΝΤΖΕΛΑ (η γνωστη μελαχρινη στρουμφιτα με τα σιλικονατα βυζια καλης κοπης που οι περισσοτεροι ΑΣΧΕΤΟΙ νομιζουν οτι ειναι φυσικα) και ΡΟΥΜΠΗ, που ειναι γαμευσιμη αρκετα.
σφιχτο κορμι, σχετικα ψηλη, μελαχρινη μεχρι ωμους ισιο μαλλι, normal νεανικα βυζια-λιγο πεσμενα που δε με χαλανε και αξιολογο κωλι.
δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις, ενω φαινεται να το εχει απο το σαλονι. τελικα μεσα ειναι λες και δουλευει στη μεσαια σκαλα. πιπα ανευ μονο στο πουτσοκεφαλο. sex με 2 στασεις αυστηρα αφου δεν τραβαγε. 1η cow που δε λεει και τιποτα και 2η doggy που σαφως ειναι πιο καλα και μπορεις να κανεις βαθια καρφωματα. εφτασα πατο σε καποια φαση με καποια βογγητα, αλλα και παλι δε σε τρελαινει η ολη φαση.
το κουφο ειναι οτι μου ειπε οτι ειναι απο ουγγαρεια-βουδαπεστη, 20 χρονωνε και ειναι ελλαδα 10 μερες μονο. αν ακουσεις πως τα μιλαει τα ελληνικα ομως, αυτα που μιλαει, καταλαβαινεις οτι παιζει να ειναι περισσοτερο καιρο η' να δουλευε και πουθενα αλλου. ισως να την εχω πετυχει σαν ΟΛΓΑ στο 84 οροφο σε προηγουμενη τσαρκα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. μου εμοιαζε παντως τωρα που το καλοσκεφτομαι.
anyway, για να κλεινω κιολας γιατι αρκετα το πεταλωσαμε, για μια φορα πιστευω καλη ειναι... αντε 2,  για παραπανω με τιποτα.
στο 84 κατω ΣΟΝΙΑ,
στο 65 σκαλακια ΚΑΡΙΝΑ (στα standards μου ηδη), με κορμι μοντελου, αδυνατη, μελαχρινη μετριου αναστηματος με μικρο βυζι και μετρια φατσα για καποιους ισως (εμενα μου κανει μια χαρα). αντεχει δυνατο γαμησι και κανει ωραια πιπα δυστυχως με καποτα. της εριξα γλυφομουνι μεχρι που εχυσε και την καρφωσα μεχρι πατο στα 4. στο τελος με ευχαριστησε (μαλλον καραγουσταρε) και καναμε refresh για το επομενο sexomeeting. γενικως περναω πολυ super με τη λεγαμενη.
στο 65 οροφο ΜΑΡΙΑ, μελαχρινη, μετριου αναστηματος, προς το gipsy λιγο (αλλα who cares και στην τελικη αμα σου κανει σαν εικονα), με αξιολογα φυσικα βυζια, λιγο ακωλη, αλλα με βαριεστημενο σαλοναρισμα το οποιο δε με επεισε για ενδοτερα. ισως τη δοκιμασω στο κοντινο μελλον αν τη ξαναπετυχω.
στο 59 ΑΝΝΑ, (ισως λογικα ???) ...δε μπηκα καν.
στο 74 υπογειο δεξια, μια αδιαφορη μπαμπατσικη μελαχρινη που ειναι καθε φορα. την ειδα απο εξω ενω ανοιγε η πορτα και δεν εκανα καν τον κοπο να κατεβω.
στο 84 οροφο ΑΡΙΝΑ. η γνωστη σε ολους τους μορφονιους, που δοκιμαστηκε για 2η φορα και τελικα πειστηκα οτι δεν ειναι για υψηλες στροφες δυστυχως, παρα μονο για lovestorακηδες.
πιπα free και μεχρι ενα σημειο deepthroat, αλλα με 17 cm παπαρι, λιγο δυσκολο να το καταπιει ολο. στον σηκωνει ανετα ομως και γουσταρεις με 1000 για να λεμε και την αληθεια.
τη βαζω σε cow οπου δυστυχως δεν το'χει καθολου. να την εχω αγκαλια, να ψιλοτονπαιρνει και να βγαζει κατι καυλοφωνες (μπορει και fake) που δε σε χαλανε καθολου, αλλα να μην εχω κουμπωσει ολος, με αποτελεσμα να μη γινεται σωστα η δουλειτσα. μετα απο λιγο και αφου καταλαβαινει οτι δεν τραβαει πολυ το συστημα αυτο, μου προτεινει να αλλαξουμε οπου και δεχομαι ανετα.
τη στηνω στα 4, μπαινω ελαφρως και ξεκιναω το ανεβασμα στροφων σιγα σιγα.  με το που παω να τερματισω ξεκιναει τα στρηψιματα και τα σπασιματα μεσης, πραγμα που καταλαβαινω οτι εχει ξεκινησει να ζοριζεται γιατι εχω τεζαρει απο στυση. να ψιλοβγαζω και το παπαρι μου εξω 2-3 φορες να βλεπω τεζα ανοιχτη τρυπα και με το που το ξαναβαζω να ακουγεται ο γνωστος ηχος, που προσωπικα με υπερκαυλωνει. να εχει βγαλει και κατι υγρακια και να ψιλοδινω πονο και εγω οσο με αφηνει με τα τερτιπια που κανει με τη μεση. σε καποια φαση τη χαλαρωνω γιατι βλεπω οτι δυσανασχετει (ισως απο συνεχωμενα δωματια ισως και οχι, αλλα εμενα δε με κοφτει κιολας to be honest).
σε καποια φαση μου κοτσαρει και τα δαχτυλα αφου βλεπει οτι δεν τα βγαζει περα, το καταλαβαινω και για να μη ξενερωσω ξεκιναω να γαμαω δυνατα για να τελειωσω τουλαχιστον, επειδη η υπηρεσια ηδη φωναζε απο εξω. ε μετα απο λιγο καταθετω με ανακουφιση.
συνοψιζοντας και με αυτην... ναι ειναι ωραια, ναι κανει καλη πιπα, αλλα στο ζουμι το χανει καπως εως αρκετα μετα απο λιγο με αποτελεσμα να μην εισαι εντελως ικανοποιημενος στο τελος.
ισως ξαναπαω, αλλα ισως και οχι, θα δειξει...

στη φιλιππιδου,
στο 11 πανω ΑΝΝΑ,  
στο 11 κατω ΛΩΡΑ.

στη φωκαιας,
στο 7 υπογειο ευθεια ΑΝΝΑ, που δεν την ειδα γιατι ηταν σε 2πλο.
στο δεξια μια που ειναι κλασσικη εκει σχεδον, αλλα δε θυμαμαι ονομα. την εχω δει αρκετες φορες παντως. ισως ΕΜΙΛΥ χωρις να ειμαι 100% σιγουρος. εκει παιχτηκε mini διαξιφισμος με τσατσα, της την ειπα και εφυγα χωρις πολλα πολλα... ουστ μωρη λατερνα, αλλου οι παπαριτσες σου.
στο 9 ΜΑΡΚΕΛΑ,
στο 17 κατω ΜΙΚΑΕΛΑ,
στο 19 ΑΘΗΝΑ,
στο 25 κατω 2 κοπελες, ΤΖΑΝΙΝΑ και ΣΟΦΗ,
στο 24 ΡΙΤΑ,
στο 27 ημιυπογειο ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
στο 27 μεσαιο-σκαλακια ΡΙΝΑ (ηδη στα standards μου). την ξαναπετυχα μετα απο καποιο καιρο και καναμε super γαμησι.
με το που μπαινει, αγκαλιτσες, χαδακια και φιλακια, λιγο εορταστικο social και παμε...
ξαπλαρω και ανεβαινει πανω μου γυμνη και να τριβει το μουνακι της στο καυλι μου κανοντας με turbo αμεσα. μετα απο λιγο κατεβαινει και παει προς το καυλι, μου το φυλαει και ρουφαει ελαφρως τα @@ μου.
της λεω θα μου κανεις χωρις, αλλα οπως ηξερα ηδη (δεν κανει) μου ειπε οχι.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ η κοπελα το ξαναγραφω για να το δουν ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ οσοι πανε.

βαζει καποτα και ξεκιναει πιπα αρκετα καλη που σε συνδιασμο με το προηγουμενο μουνοτριψιμο, εχω γινει πυραλαυκατος και ανετα σηκωνεις σημαια στην πουτσα μου.
με καβαλαει, μου πιανει τα χερια και τα βαζει στο κρεβατι και ξεκιναει την ιππασια σιγα σιγα στην αρχη. μετα απο λιγα λεπτα βαζει και τα ποδια σαν αντισταση και να τον τρωει ολο μεσα μεχρι ριζα, να βγαζει φοβερες καυλωτικες φωνες και το χλαπα-χλουπα να ακουγεται παντου.
της αφηνω τον ελεγχο γιατι βλεπω οτι καραγουσταρει με 1000 και μετα απο λιγο μου λεει να αναλαβω εγω δραση.
τη βαζω στα 4 και γινεται μακελειο. τελειο στησιμο και δυνατο καρφωμα μεχρι ριζα, με αυτη να βγαζει τρελους μορφασμους καυλας τους οποιους βλεπω στον καθρεφτη. να της πιανω το μαλλι και να το ψιλοτραβαω ταυτοχρονα, οπως επισης και τους 2 ωμους της (ταυτοχρονα με το καρφωμα εννοειται).
τη σταματαω και τη γυριζω σε mission, οπου μπαινω παλι ολος μεσα και να της αλλαζω τα ποδια. ποτε και τα 2 στους ωμους μου, ποτε το 1, ποτε το αλλο και παλι και τα 2... οπου επισης αλλαζω και εγω την κλιση μου καθε λιγο και λιγακι ωστε να μπορω να μπαινω ολο και πιο βαθεια.
μαγκες... μιλαμε τρελο γαμησι και τρελη καυλα!!!
μετα απο λιγο και αφου εχω ακουσει εννοειται το service να τη φωναζει, αλλα απο την ενταση να μη δινουμε σημασια, καταθετω και ισως και αυτη ταυτοχρονα, γιατι μου ειπε thank you πριν βγω απο μεσα της, ενω στραγγιζα δηλαδη. φιληθηκαμε παλι και ανανεωσαμε για το επομενο rdv και παλι.
η τυπισσα ΚΑΡΑΛΕΕΙ με λιγα λογια, αλλα ισως πρεπει να σε γουσταρει λιγο-πολυ απ'οτι εχω καταλαβει.
εγω  δεν εχω κανενα παραπονο επομενως δε με νοιαζει κιολας. περναω και περναει super μαζι μου, γιατι καθε φορα μου λεει thank you τελειωνοντας, αρα ολα κομπλε.

αυτα...

p.s. 1 : sorry για το σεντονι κλασσικα.
p.s. 2 : δεν ειδα κανεναν πουστογερο και κανεναν αλλο που να ενοχλει γενικως περαστικους, οπως ειχε αναφερθει πριν καμποσα posts, αρα μη μασατε.
p.s. 3 : η τσαρκα εγινε απο 18.00-22.30 στο περιπου.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Μηπως λεω μηπως κατι τυπισσες με τετοιο προφιλ 50+ και νεες στη πιατσα που προσφερουν καλες υπηρεσιες, προκειται για υγειονομικες βομβες στη πραγματικοτητα?

   Είναι μια σωστή παρατήρηση και μια άποψη σωστή επίσης. Απλώς εγώ προσωπικά στα εκατοντάδες σπίτια που υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας δεν θα ήθελα να αφήνω στίγματα... Γιατί ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά οτι κανείς δεν τηρεί κανόνες υγιεινής είτε είναι οίκος είτε είναι πελάτης!!
   Και καταλήγω τι 50, τι 40, τι 30... τι στα €10 τι στα €20... τι και αν περνει άσπρο, μαύρο, αλβανό (το τελευταίο θα μπορούσε να ακουστεί λίγο ρατσιστικό, αλλά είναι εύηχο)...
   Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας κάνεις τις επιλογές του!!

   Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΠΕΡΙ ΠΟΣΟΥ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ;; ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΌΛΩΝ ΜΑΣ!!
   
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.968
Πόντοι
5.015
Την Κυριακή το βράδυ πέρασα με την Αθηνά απ' το Φωκαίας 19 για την οποία τόσα και τόσα διθυραμβικά έχουν γραφτεί, την είχα τσεκάρει και δεν ήταν του γούστου μου εμφανισιακά (πέρα απ' την κωλάρα της βέβαια που κανέναν δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο) αλλά με τόσα που διάβαζα δεν μπορούσα να παραλείψω... Εντυπώσεις; Η κοπέλα το 'χει πολύ με το γαμήσι, δεν το συζητώ, το κατέχει το άθλημα και με το παραπάνω... Απλά εμένα μου φάνηκε κάπως αποστασιοποιημένη παρότι και βαθιά γλωσσόφιλα ανταλλάξαμε και τα πάντα, δε δίνεται 100% δηλαδή και επιπλέον θα την ήθελα και λίγο πιο ενεργητική, να παίρνει και κάποιες πρωτοβουλίες κ.τ.λπ. Ίσως βέβαια φταίει το γεγονός ότι πήγα στη λήξη της βάρδιάς της ακριβώς και ξεσκιζόταν όλο το απόγευμα καθώς πάει απ' το ένα δωμάτιο στο άλλο απ' ό,τι μαθαίνω οπότε να μη σας επηρεάσω, θα ξαναδοκιμάσω σίγουρα για πιο ασφαλές συμπέρασμα
 

glas7411

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Μηνύματα
39
Like
138
Πόντοι
0
Την Κυριακή το βράδυ πέρασα με την Αθηνά απ' το Φωκαίας 19 για την οποία τόσα και τόσα διθυραμβικά έχουν γραφτεί, την είχα τσεκάρει και δεν ήταν του γούστου μου εμφανισιακά (πέρα απ' την κωλάρα της βέβαια που κανέναν δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο) αλλά με τόσα που διάβαζα δεν μπορούσα να παραλείψω... Εντυπώσεις; Η κοπέλα το 'χει πολύ με το γαμήσι, δεν το συζητώ, το κατέχει το άθλημα και με το παραπάνω... Απλά εμένα μου φάνηκε κάπως αποστασιοποιημένη παρότι και βαθιά γλωσσόφιλα ανταλλάξαμε και τα πάντα, δε δίνεται 100% δηλαδή και επιπλέον θα την ήθελα και λίγο πιο ενεργητική, να παίρνει και κάποιες πρωτοβουλίες κ.τ.λπ. Ίσως βέβαια φταίει το γεγονός ότι πήγα στη λήξη της βάρδιάς της ακριβώς και ξεσκιζόταν όλο το απόγευμα καθώς πάει απ' το ένα δωμάτιο στο άλλο απ' ό,τι μαθαίνω οπότε να μη σας επηρεάσω, θα ξαναδοκιμάσω σίγουρα για πιο ασφαλές συμπέρασμα
Να ρωτήσω το εξής. Η συγκεκριμένη Αθηνά έχει καμία σχέση με την Αθηνά την ξανθιά που δουλεύει Φώκαιας 27 κατω τα πρωινά;; Όντως ακούγονται πολύ καλά σχόλια και γι αυτή
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.100
Κριτικές
123
Like
51.024
Πόντοι
27.261
Απόψε τύπος πήγε να μπει στο Φυλής 81 και η τσατσά του απαγόρευσε την είσοδο.
Επέμενε για ώρα με εκείνη να ωρύεται και να τον απωθεί. Στο τέλος έφυγε.
Ποιό μέλος του σάη είναι;  :S

ναι περιμενε να βγει καποιος και να γραψει εγω ημουν χαχαχα.
επειδη μου εχει τυχει σε τσαρκα παρομοιο σκηνικο αλλα αντι για την τσατσα, να διωχνει τυπο η πουτανα επειδη της ειχε ζαλισει το μουνι (οπως μου ειπε μετα σε ερωτηση μου), καλα κανουν με μερικους και τους στελνουν η' δεν τους βαζουν μεσα, επειδη κανουν μεγαλες μαλακιες.
η κατασταση πλεον ετσι οπως ειναι απο οποια πλευρα και αν το δεις, δε σηκωνει μαλακια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.818
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Καλησπέρα πριν κάνα δυο ώρες Μεταξουργείο πέρασμα από Κολωνού μπήκα στα εξής:

53 Νατάσα σταθερά στην θέση σε φουλ ρυθμούς απορώ με την αντοχή πραγματικά για την ώρα την παλεύει
27 ισόγειο καινούργια κοπέλα μελαχρινή με κοντό καρέ μαλλί νεαρή μοντελε σωματακι πολύ καλό στα 10€πουλα βέβαια η εξυπηρέτηση στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι δεδομένη όπως ξέρετε πολύ βιασύνη και ξεπετα
15 δεξιά Λάουρα η γνωστή φολιτσα,ευθεία δεξιά Άννα η ξανθιά αδύνατη κοπέλα γνωστή από Ιάσωνος 37 ισόγειο, αριστερά μια χοντρή μελαχρινή μπάζο
11 ισόγειο Νάντια ξανθιά κοπέλα συμπαθητική αλλά δεν εμπνέει για κάτι καλό.

Επίσης πέρασα και μια από Μαραθώνος μπας και έχει γυρίσει η Λάρισα αλλά τίποτα Τζιφός στο γωνιακό μάλλον γίνεται ανακαίνιση υπάρχει κάδος με μπάζα απ'έξω στον όροφο μια ξανθιά ψηλή με άχαρο σώμα εντελώς αδιάφορη και στο δίπλα ισόγειο μια Κατερίνα επίσης στο ίδιο στυλ ούτε για αστείο 20€πουλα για τέτοια πράγματα.

Αυτά τα ολίγα καλό βράδυ
η ξανθια αυτη που λες με το τατουαζ ειναι αλλοπροσαλλη φουλ...τη πρωτη φορα που μπηκα πριν κανα μηνα ηταν φωτια μες στη καβλα αμα δεν της εκανα νοημα θα τον ειχε βαλει ξεσκουφωτο στη μουνα της...την επομενη φορα που πηγα και δεν ηταν στο γωνιακο αλλα στο τελευταιο,ηταν ψιλοπαγωμενη και δεν ηταν δεκτικη σε πραγματα που επιδιωκε μονη της την προηγουμενη φορα...
 

Hotfeett

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Μηνύματα
48
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Έχει να μου προτείνει κάποιος καμία ιερόδουλη για ποδολαγνεια? Ευχαριστώ
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.515
Κριτικές
1.275
Like
228.541
Πόντοι
46.232
τώρα live


Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα  ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Τατιάνα ξανθιά μιλφ  λεπτή με γαμψη μύτη, μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Ιάσωνος 1β αριστερά κλειστό.

Ιάσωνος 1β δεξιά Μαρίνα καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 1γ Τατιάνα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι και Στέλλα ξανθό παχουλο μιλφογκιλφ με 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Νικόλ μελαχρινή λεπτή με  μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 10 όροφος, 19α & 19β κλειστά.

Ιάσωνος 20α Μαρία μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20α Ζιζελ ξανθιά παχουλη πιτσιρικά με 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος  20γ & 27α κλειστά.

Ιάσωνος 30α  Μαρίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι στητο βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Άντζελα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Παολα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31 ευθεία δεξιά  Άντζελα ξανθιά ψηλή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο Ελένη ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31β Ζηνα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 σκάλες αριστερά Αλινα (παλιότερα Φυλής 134β και 72)καστανη κοντή με γυαλάκια κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 32 σκάλες δεξιά Χριστίνα μελαχρινή πολύ χοντρή με 4-4.5αρια βυζια, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Πατρίτσια μελαχρινή χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Μπιανκα καστανοξανθη κοπέλα λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 33 κλειστό.

Ιάσωνος 36 Αλεξάνδρα καστανή μιλφ πολύ χοντρή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 Ναταλιτσα μεκαχρινη κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37α κλειστό.

Ιάσονος 39 δεξιά πάνω στις σκάλες Άννα ξανθοκαστανη Ρουμάνα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρία μελαχρινή Ελληνίδα πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι διαφορά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 δεξιά υπόγειο Νταρια κάστανο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ στέμμα πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 αριστερά ισόγειο Ρωξανη καστανοξανθη νταρντανα με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 βάθος δεξιά ισόγειο Χριστίνα καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 δεξιά βάθος σκαλιά  πάνω κλειστό.

Ιάσονος 39 αριστερά βάθος πάνω στα σκαλιά κλειστό.

Ιάσωνος 44 Καιτη με πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 44 νέο Κρυσταλια μελαχρινή χοντρή με πράσινα μάτια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Ιάσωνος 44 νέο ισόγειο δεξιά Λάουρα ξανθοκαστανη κοπέλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο μεσαίο σκάλες κλειστό.

Ιάσωνος 44 νέο αριστερά σκάλες Μαρία η φυλακοβια καστανή λεπτή με 1.5αρι βυζι μικρά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 46 Γκαλινα ξανθοκαστανη χοντρή κοπέλα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46β κλειστό.

Ιάσωνος 46α Ρωξανη ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 43 Μάγκι καστανή κατσαρομαλλα με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.100
Κριτικές
123
Like
51.024
Πόντοι
27.261
γεια χαρα μπουρδελομαγκες του πληκτρολογιου και μπαζογαμηκουλες του ελεους :cheesy:
ετσι οπως ειχα κλεισει τη χρονια πριν καμια βδομαδα με αναλογη μπουρδελοτσαρκα, ετσι ειπα να καλωσορισω και την καινουρια που μπηκε προσφατα.

κατεβασμα λοιπον στη γνωστη οδο και στα περιξ της με το κλασσικο ελλεινο ΗΣΑΠ απο βικτωρια, μιας και ειμαστε εργαζομενα παιδια.... ακομη.

ξεκιναω λοιπον ευθυς αμεσως....

στη διδυμου,
στο 7β η ΤΖΩΡΤΖΙΑ,
στο 16 ΑΛΙΝΑ,
στο 18 κατω ΣΟΝΙΑ,
στο 18 πανω ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος), 
στο 22 κατω ΡΑΜΟΝΑ (πολυ πλαδαρη σε ολο το κορμι),
στο 27 2 κοπελες, ΤΑΝΙΑ κοντη βαρελομπαζαρα ολκης και ΑΛΙΟΝΑ (με το πολυ καλο AllWeatherSercvice).

στη φυλης λιγο,
στο 54 κατω ΑΟΥΡΟΡΑ,
στο 56 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
στο 66δ  ΙΩΑΝΝΑ,
στο 71 κατω ΣΑΡΑ (με μιση ωρα booking οταν μπηκα την 1η φορα χαχαχαχα), που σκαει με κατι δικτυωτα περιεργα, τα οποια εχω τρελο αχτι και φετιχ να πω εδω (στα @@ σας ξερω, αλλα ηταν ευκαιρια να το πω αφου την ειδα να σκαει ετσι).
περασα 2η φορα λοιπον για να τη δοκιμασω οπως ειχα ξαναγραψει. μπαινω λοιπον και μετα απο λιγο σκαει η μικρη που μου λεει οτι ειναι απο ιταλια και ειναι 18 χρονωνε (?????). :O say what ???? λεω...
αυτη να μιλαει ιταλικα και μισοκουτσα αγγλικα, εγω αγγλικα και γενικως να μη βγαινει ακρη στο sprechen. τη γραφω στα @@ μου και ξεκιναμε το sex.
πιπα Π Α Ν Α Κ Υ Ρ Η !!! ψιλοσηκωθηκε ελαφρως και αμεσως κουτσοβαζει την καποτα και αυτη μιση λογω μη στυσης εννοειται. τη φτιαχνω καπως και εγω με το γαμοκρυο που ειχε και λεω θα σε φτιαξω εγω no worries :) τη βαζω στα 4 μπας και μου σηκωθει καπως και γαμησω τουλαχιστον. μπαινω με μιση πουτσα και με δυσκολια (απορρησα πως μπηκα ετσι και εγω ο ιδιος να φανταστειτε) και ξεκιναω. ε με το που αρχιζει και σκληραινει λιγο, ξεκιναει η λεγαμενη τα αχ-βαχ και τα ιταλικα της που καταλαβαινα οτι ποναει και γενικως δεν το'χει το αθλημα. εκανα υπομονη ομως λογω ηλικιας, γιατι ειπα οτι αφου λεει οτι ειναι 18, ας το πιστεψω και ας γαμησω ενα 18αχρονο τοτε... εστω και ετσι... γιατι ποτε θα μου ξανατυχει ??? οσο κουτσογαμαω λοιπον, αυτη να σηκωνει μεση, να στριβει μεση, μια δεξια μια αριστερα, γενικως δυσκολευοταν με το παπαρι μου. λεω οκ θα την παω πιο easy.
οντως την παω στο ρελαντι με μετρια στυση πλεον, αλλα αυτη ακομα να μη μπορει. ε ρε φιλε λεω, εχω γινει peter north τωρα τελευταια και δεν το'χω παρει χαμπαρι λεμε. μου λεει να αλλαξουμε σε missionary. οκ λεω, τη γυριζω, στηνεται λες και ειναι βασιλισσα και με περιμενει να ξεκινησω δουλεια. χαχαχα πηγα να βαλω τα γελια εκει. σε αυτη τη σταση ειδα πολυ μαυριλα αναμεσα στα σκελια και λιγο μου ηρθε μια μυρωδια ελαφρως. ευτυχως δεν ηταν ενοχλητικη γιατι θα την ειχα στειλει στα καπακια, κανω υπομονη να δω που θα καταληξω με δαυτηνε και μπαινω με μισο πουλι μεσα ετσι οπως ειχε κατσει. λεω τωρα δεσαμε, δε χυνω ουτε αυριο ετσι. ξεκιναω το μεσα εξω και στα καπακια ακουω το service να δυναμωνει τη μουσικη και να την ψιλοφωναζει. κατι μου λεει για χρονο στα ιταλικα που το πιανω (σαινι λεμε ο δικος σου... ΚΑΙ ιταλικα απο σημερα) και της λεω να παμε παλι στα 4 και να με αφησει να τη γαμησω λιγο οπως θελω εγω για να καυλωσω και να χυσω, γιατι ετσι δε θα γινοταν με την καμια. By the way, στο mission να κανουμε και social ala linguaphone και γενικα η φαση να ειναι decadence και για γελια γενικως.
οντως αλλαζουμε σταση τελικα, τη βαζω στα 4, της πιανω τα καπουλια που ειναι λιγο σαγρε μπορω να πω και τη ξεκιναω σε ενα δυνατο καπως σφυροκοπημα (οχι τεζα γιατι θα με σταματαγε σιγουρα) και μετα απο κανα 5λεπτο καταφερνω και χυνω. 
συνοψιζοντας, η τυπισσα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ισως λογω ηλικιας λεω εγω, λογω απειριας λογω ηλικιας ???? γενικως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για αυτην τη δουλεια ακομα. απορω τι στο μπουτσο εκανε ο αλλος μεσα μιση ωρα χαχαχαχα.
λεω ciao, πλενομαι, σκουπιζομαι, ντυνομαι ταχυτατα και λουης...
στο 71 πανω ΣΤΕΛΛΑ,
στο 81 ΝΕΛΛΥ, που εχει αδυνατισει σε σχεση με πιο παλια που την ειχα ξαναδει καποιους μηνες πισω δηλαδη, αλλα παραμενει αδιαφορη ακομα,
στο 105 ΡΟΜΙΝΑ, πανακυρη, με ατσουμπαλο σωμα, σαπια εντελως και με χαλασμενα δοντια επισης.

στη μαγνησιας,
στο 11 μια θειτσα γνωστη που ειναι εκει σχεδον παντα, οσες φορες εχει τυχει και εχω περασει δηλαδη, νομιζω ΣΟΦΙΑ, αλλα για να μην το ζαλιζουμε και πολυ, ενα ακομα μπαζο με λιγα λογια.
στο 1 ΝΤΙΑΝΑ, μια γιαγια μπαζολα τεραστιων διαστασεων που μου θυμησε την αλλη τελειωμενη μπαζολα απο αλκιβιαδου που ειχα γραψει σε προηγουμενη εξορμηση και ειχα freakαρει (δε θυμαμαι ονομα sorry).

στη φυλης παλι,
στο 109 πανω 2 κοπελες, ΑΝΝΑ και ΒΙΚΤΩΡΙΑ που ηταν και οι 2 στο δωματιο (Τ'ΕΙΠΕΣΤΩΡΑΡΕΕΕ ????) και εννοειται δεν εκατσα να περιμενω... οι γνωστες αδιαφορες κτλπ κτλπ.
στο 134 υπογειο ΜΟΝΙΚΑ. μου παρουσιαστηκε αρκετα χαριτωμενη θα ελεγα, αλλα επειδη ξερω οτι ειναι φαλαινα στη ξηρα εκανα μεταβολη. φευγοντας μου ειπε το θεικο... "ε περνα μια φορα να περασεις πολυ ωραια ομως...", πραγμα που καταλαβα απο το υφος της, οτι με εχει ξαναδει πολλες φορες που περναω και δε μπαινω. αλλα και εγω με τη σειρα μου τι να της πω??? χασε 50 κιλα και θα το σκεφτω??? δεν ελεγε γιατι θα ακουγοταν μαλακια, επομενως γελωντας λακησα.
στο 99 (το τραβελοσπιτο ανοιχτο για τα μερακλιδικα και δροσερα παλικαρια) που εννοειται δε μπηκα:cheesy:
στο 86 κατω 2 κοπελες, ΑΝΤΖΕΛΑ (η γνωστη μελαχρινη στρουμφιτα με τα σιλικονατα βυζια καλης κοπης που οι περισσοτεροι ΑΣΧΕΤΟΙ νομιζουν οτι ειναι φυσικα) και ΡΟΥΜΠΗ, που ειναι γαμευσιμη αρκετα.
σφιχτο κορμι, σχετικα ψηλη, μελαχρινη μεχρι ωμους ισιο μαλλι, normal νεανικα βυζια-λιγο πεσμενα που δε με χαλανε και αξιολογο κωλι.
δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις, ενω φαινεται να το εχει απο το σαλονι. τελικα μεσα ειναι λες και δουλευει στη μεσαια σκαλα. πιπα ανευ μονο στο πουτσοκεφαλο. sex με 2 στασεις αυστηρα αφου δεν τραβαγε. 1η cow που δε λεει και τιποτα και 2η doggy που σαφως ειναι πιο καλα και μπορεις να κανεις βαθια καρφωματα. εφτασα πατο σε καποια φαση με καποια βογγητα, αλλα και παλι δε σε τρελαινει η ολη φαση.
το κουφο ειναι οτι μου ειπε οτι ειναι απο ουγγαρεια-βουδαπεστη, 20 χρονωνε και ειναι ελλαδα 10 μερες μονο. αν ακουσεις πως τα μιλαει τα ελληνικα ομως, αυτα που μιλαει, καταλαβαινεις οτι παιζει να ειναι περισσοτερο καιρο η' να δουλευε και πουθενα αλλου. ισως να την εχω πετυχει σαν ΟΛΓΑ στο 84 οροφο σε προηγουμενη τσαρκα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. μου εμοιαζε παντως τωρα που το καλοσκεφτομαι.
anyway, για να κλεινω κιολας γιατι αρκετα το πεταλωσαμε, για μια φορα πιστευω καλη ειναι... αντε 2,  για παραπανω με τιποτα.
στο 84 κατω ΣΟΝΙΑ,
στο 65 σκαλακια ΚΑΡΙΝΑ (στα standards μου ηδη), με κορμι μοντελου, αδυνατη, μελαχρινη μετριου αναστηματος με μικρο βυζι και μετρια φατσα για καποιους ισως (εμενα μου κανει μια χαρα). αντεχει δυνατο γαμησι και κανει ωραια πιπα δυστυχως με καποτα. της εριξα γλυφομουνι μεχρι που εχυσε και την καρφωσα μεχρι πατο στα 4. στο τελος με ευχαριστησε (μαλλον καραγουσταρε) και καναμε refresh για το επομενο sexomeeting. γενικως περναω πολυ super με τη λεγαμενη.
στο 65 οροφο ΜΑΡΙΑ, μελαχρινη, μετριου αναστηματος, προς το gipsy λιγο (αλλα who cares και στην τελικη αμα σου κανει σαν εικονα), με αξιολογα φυσικα βυζια, λιγο ακωλη, αλλα με βαριεστημενο σαλοναρισμα το οποιο δε με επεισε για ενδοτερα. ισως τη δοκιμασω στο κοντινο μελλον αν τη ξαναπετυχω.
στο 59 ΑΝΝΑ, (ισως λογικα ???) ...δε μπηκα καν.
στο 74 υπογειο δεξια, μια αδιαφορη μπαμπατσικη μελαχρινη που ειναι καθε φορα. την ειδα απο εξω ενω ανοιγε η πορτα και δεν εκανα καν τον κοπο να κατεβω.
στο 84 οροφο ΑΡΙΝΑ. η γνωστη σε ολους τους μορφονιους, που δοκιμαστηκε για 2η φορα και τελικα πειστηκα οτι δεν ειναι για υψηλες στροφες δυστυχως, παρα μονο για lovestorακηδες.
πιπα free και μεχρι ενα σημειο deepthroat, αλλα με 17 cm παπαρι, λιγο δυσκολο να το καταπιει ολο. στον σηκωνει ανετα ομως και γουσταρεις με 1000 για να λεμε και την αληθεια.
τη βαζω σε cow οπου δυστυχως δεν το'χει καθολου. να την εχω αγκαλια, να ψιλοτονπαιρνει και να βγαζει κατι καυλοφωνες (μπορει και fake) που δε σε χαλανε καθολου, αλλα να μην εχω κουμπωσει ολος, με αποτελεσμα να μη γινεται σωστα η δουλειτσα. μετα απο λιγο και αφου καταλαβαινει οτι δεν τραβαει πολυ το συστημα αυτο, μου προτεινει να αλλαξουμε οπου και δεχομαι ανετα.
τη στηνω στα 4, μπαινω ελαφρως και ξεκιναω το ανεβασμα στροφων σιγα σιγα.  με το που παω να τερματισω ξεκιναει τα στρηψιματα και τα σπασιματα μεσης, πραγμα που καταλαβαινω οτι εχει ξεκινησει να ζοριζεται γιατι εχω τεζαρει απο στυση. να ψιλοβγαζω και το παπαρι μου εξω 2-3 φορες να βλεπω τεζα ανοιχτη τρυπα και με το που το ξαναβαζω να ακουγεται ο γνωστος ηχος, που προσωπικα με υπερκαυλωνει. να εχει βγαλει και κατι υγρακια και να ψιλοδινω πονο και εγω οσο με αφηνει με τα τερτιπια που κανει με τη μεση. σε καποια φαση τη χαλαρωνω γιατι βλεπω οτι δυσανασχετει (ισως απο συνεχωμενα δωματια ισως και οχι, αλλα εμενα δε με κοφτει κιολας to be honest).
σε καποια φαση μου κοτσαρει και τα δαχτυλα αφου βλεπει οτι δεν τα βγαζει περα, το καταλαβαινω και για να μη ξενερωσω ξεκιναω να γαμαω δυνατα για να τελειωσω τουλαχιστον, επειδη η υπηρεσια ηδη φωναζε απο εξω. ε μετα απο λιγο καταθετω με ανακουφιση.
συνοψιζοντας και με αυτην... ναι ειναι ωραια, ναι κανει καλη πιπα, αλλα στο ζουμι το χανει καπως εως αρκετα μετα απο λιγο με αποτελεσμα να μην εισαι εντελως ικανοποιημενος στο τελος.
ισως ξαναπαω, αλλα ισως και οχι, θα δειξει...

στη φιλιππιδου,
στο 11 πανω ΑΝΝΑ, 
στο 11 κατω ΛΩΡΑ.

στη φωκαιας,
στο 7 υπογειο ευθεια ΑΝΝΑ, που δεν την ειδα γιατι ηταν σε 2πλο.
στο δεξια μια που ειναι κλασσικη εκει σχεδον, αλλα δε θυμαμαι ονομα. την εχω δει αρκετες φορες παντως. ισως ΕΜΙΛΥ χωρις να ειμαι 100% σιγουρος. εκει παιχτηκε mini διαξιφισμος με τσατσα, της την ειπα και εφυγα χωρις πολλα πολλα... ουστ μωρη λατερνα, αλλου οι παπαριτσες σου.
στο 9 ΜΑΡΚΕΛΑ,
στο 17 κατω ΜΙΚΑΕΛΑ,
στο 19 ΑΘΗΝΑ,
στο 25 κατω 2 κοπελες, ΤΖΑΝΙΝΑ και ΣΟΦΗ,
στο 24 ΡΙΤΑ,
στο 27 ημιυπογειο ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
στο 27 μεσαιο-σκαλακια ΡΙΝΑ (ηδη στα standards μου). την ξαναπετυχα μετα απο καποιο καιρο και καναμε super γαμησι.
με το που μπαινει, αγκαλιτσες, χαδακια και φιλακια, λιγο εορταστικο social και παμε...
ξαπλαρω και ανεβαινει πανω μου γυμνη και να τριβει το μουνακι της στο καυλι μου κανοντας με turbo αμεσα. μετα απο λιγο κατεβαινει και παει προς το καυλι, μου το φυλαει και ρουφαει ελαφρως τα @@ μου.
της λεω θα μου κανεις χωρις, αλλα οπως ηξερα ηδη (δεν κανει) μου ειπε οχι.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ η κοπελα το ξαναγραφω για να το δουν ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ οσοι πανε.

βαζει καποτα και ξεκιναει πιπα αρκετα καλη που σε συνδιασμο με το προηγουμενο μουνοτριψιμο, εχω γινει πυραλαυκατος και ανετα σηκωνεις σημαια στην πουτσα μου.
με καβαλαει, μου πιανει τα χερια και τα βαζει στο κρεβατι και ξεκιναει την ιππασια σιγα σιγα στην αρχη. μετα απο λιγα λεπτα βαζει και τα ποδια σαν αντισταση και να τον τρωει ολο μεσα μεχρι ριζα, να βγαζει φοβερες καυλωτικες φωνες και το χλαπα-χλουπα να ακουγεται παντου.
της αφηνω τον ελεγχο γιατι βλεπω οτι καραγουσταρει με 1000 και μετα απο λιγο μου λεει να αναλαβω εγω δραση.
τη βαζω στα 4 και γινεται μακελειο. τελειο στησιμο και δυνατο καρφωμα μεχρι ριζα, με αυτη να βγαζει τρελους μορφασμους καυλας τους οποιους βλεπω στον καθρεφτη. να της πιανω το μαλλι και να το ψιλοτραβαω ταυτοχρονα, οπως επισης και τους 2 ωμους της (ταυτοχρονα με το καρφωμα εννοειται).
τη σταματαω και τη γυριζω σε mission, οπου μπαινω παλι ολος μεσα και να της αλλαζω τα ποδια. ποτε και τα 2 στους ωμους μου, ποτε το 1, ποτε το αλλο και παλι και τα 2... οπου επισης αλλαζω και εγω την κλιση μου καθε λιγο και λιγακι ωστε να μπορω να μπαινω ολο και πιο βαθεια.
μαγκες... μιλαμε τρελο γαμησι και τρελη καυλα!!!
μετα απο λιγο και αφου εχω ακουσει εννοειται το service να τη φωναζει, αλλα απο την ενταση να μη δινουμε σημασια, καταθετω και ισως και αυτη ταυτοχρονα, γιατι μου ειπε thank you πριν βγω απο μεσα της, ενω στραγγιζα δηλαδη. φιληθηκαμε παλι και ανανεωσαμε για το επομενο rdv και παλι.
η τυπισσα ΚΑΡΑΛΕΕΙ με λιγα λογια, αλλα ισως πρεπει να σε γουσταρει λιγο-πολυ απ'οτι εχω καταλαβει.
εγω  δεν εχω κανενα παραπονο επομενως δε με νοιαζει κιολας. περναω και περναει super μαζι μου, γιατι καθε φορα μου λεει thank you τελειωνοντας, αρα ολα κομπλε.

αυτα...

p.s. 1 : sorry για το σεντονι κλασσικα.
p.s. 2 : δεν ειδα κανεναν πουστογερο και κανεναν αλλο που να ενοχλει γενικως περαστικους, οπως ειχε αναφερθει πριν καμποσα posts, αρα μη μασατε.
p.s. 3 : η τσαρκα εγινε απο 18.00-22.30 στο περιπου.

ξεχασα επισης χθες, να ανεβασω και αυτην την καταπληκτικη photo που εβγαλα απο το διδυμου 22 με τη θεαρα cindy, για να ομορφυνει λιγο το κλιμα και το forum.
 

Συνημμένα

  • IMG_20191231_203528.jpg
    IMG_20191231_203528.jpg
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 58

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Μηνύματα
1.368
Κριτικές
3
Like
520
Πόντοι
36
τώρα live


Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα  ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Τατιάνα ξανθιά μιλφ  λεπτή με γαμψη μύτη, μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Ιάσωνος 1β αριστερά κλειστό.

Ιάσωνος 1β δεξιά Μαρίνα καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 1γ Τατιάνα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι και Στέλλα ξανθό παχουλο μιλφογκιλφ με 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Νικόλ μελαχρινή λεπτή με  μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 10 όροφος, 19α & 19β κλειστά.

Ιάσωνος 20α Μαρία μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20α Ζιζελ ξανθιά παχουλη πιτσιρικά με 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος  20γ & 27α κλειστά.

Ιάσωνος 30α  Μαρίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι στητο βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Άντζελα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Παολα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31 ευθεία δεξιά  Άντζελα ξανθιά ψηλή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο Ελένη ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31β Ζηνα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 σκάλες αριστερά Αλινα (παλιότερα Φυλής 134β και 72)καστανη κοντή με γυαλάκια κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 32 σκάλες δεξιά Χριστίνα μελαχρινή πολύ χοντρή με 4-4.5αρια βυζια, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Πατρίτσια μελαχρινή χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Μπιανκα καστανοξανθη κοπέλα λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 33 κλειστό.

Ιάσωνος 36 Αλεξάνδρα καστανή μιλφ πολύ χοντρή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 Ναταλιτσα μεκαχρινη κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37α κλειστό.

Ιάσονος 39 δεξιά πάνω στις σκάλες Άννα ξανθοκαστανη Ρουμάνα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρία μελαχρινή Ελληνίδα πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι διαφορά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 δεξιά υπόγειο Νταρια κάστανο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ στέμμα πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 αριστερά ισόγειο Ρωξανη καστανοξανθη νταρντανα με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 βάθος δεξιά ισόγειο Χριστίνα καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 δεξιά βάθος σκαλιά  πάνω κλειστό.

Ιάσονος 39 αριστερά βάθος πάνω στα σκαλιά κλειστό.

Ιάσωνος 44 Καιτη με πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 44 νέο Κρυσταλια μελαχρινή χοντρή με πράσινα μάτια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Ιάσωνος 44 νέο ισόγειο δεξιά Λάουρα ξανθοκαστανη κοπέλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο μεσαίο σκάλες κλειστό.

Ιάσωνος 44 νέο αριστερά σκάλες Μαρία η φυλακοβια καστανή λεπτή με 1.5αρι βυζι μικρά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 46 Γκαλινα ξανθοκαστανη χοντρή κοπέλα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46β κλειστό.

Ιάσωνος 46α Ρωξανη ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 43 Μάγκι καστανή κατσαρομαλλα με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
αψογος
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.515
Κριτικές
1.275
Like
228.541
Πόντοι
46.232
συνέχεια live


Φυλής 71α Μαίρη καστανή κοπελα με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71  Στέλλα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69β κλειστό.

Φυλής 69α Ιωάννα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 67 & 86β κλειστά.

Φυλής 86α Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84β  Όλγα καστανή κοπέλα με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα ,  2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α κλειστό.

Φυλής 65β Σονια καστανή κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Έλλη μελαχρινή κοντουλα σώμα με πιασίματα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Σονια ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππιδου 11β Γκαμπριέλα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κάτω Εβελινα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 74 αριστερά    Ελένη ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζί και Κατερίνα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα μέχρι την μέση, από την περιφέρεια και κάτω πιασίματα, μεγάλο κωλο  2αρι βυζι, μικρά τατουάζ στα χέρια, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά κλειστό.

Φυλής 72 Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι τατουάζ πεταλούδα χαμηλά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 66δ & 66α κλειστά.

Φυλής 56 Αλεξάνδρα μελαχρινή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλης 54β Γιαννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α κλειστό.

Διδύμου 7α κλειστό.

Διδύμου 7β  Τζωρτζιαννα καστανοξανθη κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα, με πάρα πολλά τατουάζ 1.5αρι βυζι ωραία σφιχτή κωλαρα, απλό πρόγραμμα

Διδύμου 8α Τατιάνα καστανοξανθη νταρντανα με 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 8β  Βερόνικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 24 Ρίτα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω Αθηνα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α   Εμμανουέλα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 25β Σοφία μελαχρινη  μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 19  Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Τζούλια ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 17β  Κατερίνα μελαχρινή με κανονικό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α  Παολα καστανοξανθη νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 δεξιά Κατερίνα καστανοξανθη ψηλή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φωκαιας 9 αριστερά Άντζελα ξανθοκαστανη πιτσιρικά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 7 κλειστά.
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.968
Πόντοι
5.015
Τσέκαρα τώρα το πρωί την Κατερίνα με την κωλάρα στο Φυλής 74 αριστερά, η κοπέλα έχει όντως απίστευτη κωλάρα και μου φάνηκε μια χαρά κι από εμφάνιση, τα 2άρια βυζιά της όμως είναι σιλικονάτα ή μου φάνηκαν εμένα τέτοια;
 

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Μηνύματα
603
Like
1.864
Πόντοι
206
Καλή χρονιά παίδες με υγεία κ πολλά γαμησια
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η και καλά ταιλανδεζα απο φυλής 66 που δούλευε πριν κανα μήνα;;
 
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Μηνύματα
420
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Τσέκαρα τώρα το πρωί την Κατερίνα με την κωλάρα στο Φυλής 74 αριστερά, η κοπέλα έχει όντως απίστευτη κωλάρα και μου φάνηκε μια χαρά κι από εμφάνιση, τα 2άρια βυζιά της όμως είναι σιλικονάτα ή μου φάνηκαν εμένα τέτοια;

Και οτι την είχα βάλει στο στόχαστρο λόγω καλών κριτικών αλλα αν οντως εχει σιλικονατα δεν.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
511
Like
69.154
Πόντοι
41.129
Μικρη ενημερωση απο μεταξι σε 2-3 οικους που περασα κατα τις 7 το απογεμα.

Ιασωνος 43 Μαγκυ, γλυκυτατη εγκυμονουσα δυο μηνων για τους φετιχιστες.
Μεγαλου Αλεξανδρου 21 οροφος Χριστινα, με πολυ καλο κορμι και ομορφο προσωπο με μεγαλα ματια.
Ιασωνος 37 οροφος Ναταλιτσα, εκτακτως σημερα μεχρι της 8 το βραδι, απο αυριο θα ειναι απο 10 το πρωι εως 5 απογεμα.
Κολωνου 27 υπογα Λαουρα, μοντελε πιπινα με ξινισμενη μουρη και κορμι που πρεπει να γαμηθει  :wanker: 
                                                                                                            :hi:
 

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Μηνύματα
335
Κριτικές
1
Like
814
Πόντοι
81
Τσέκαρα τώρα το πρωί την Κατερίνα με την κωλάρα στο Φυλής 74 αριστερά, η κοπέλα έχει όντως απίστευτη κωλάρα και μου φάνηκε μια χαρά κι από εμφάνιση, τα 2άρια βυζιά της όμως είναι σιλικονάτα ή μου φάνηκαν εμένα τέτοια;

Φυσικά είναι
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Μηνύματα
87
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Συνοδηποροι μου καλησπερα σας. Θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας.

Στα μεσα Αυγουστου στο Φυλης 84 πανω ειχα παρει ενα ωραιο πιπινακι στην 3η βαρδια. Εμφανιση ηταν καστανοξανθη, λεπτη σχετικα με στηθος 2-2,5 και υψος να ηταν max 1,7(μαλλον ουτε τοσο).

Ηταν Μολδαβικης προελευσης.

Δε μιλουσε καθολου ελληνικα

Εκανε απλο προγραμμα

Δουλευε μαζι με μια αλλη κοπελα πιο νταρντανοσκυλου σε συγκριση με εκεινη αλλα και για τα γουστα μου

Τσατσος ηταν ενας δροσερος αλλα καλος τυπακος

Σε ερωτηση μου πως τη λενε, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μου ειπε "Αγαπη"

Σε ενημερωσεις που ειχα δει για το εν λογω μπουρδελο στην 3η βαρδια, ειχα δει για μια που την ελεγανξ Αγαπη αλλα σιγουρα η περιγραφη δεν ταιριαζε καθως την ανεφεραν σαν μελαχροινη.

Σε αλλες ενημερωσεις διαβαζα για μια Ελπιδα, αλλα ελεγαν οτι ειναι 30αρα, κατι που δεν εχει καμια σχεση με αυτη που ψαχνω.

Παρ'ολα αυτα οσες φορες εχω παει στην 3η βαρδια, το μπουρδελο ειναι κλειστο

Και το ερωτημα ειναι.... Ποια ειναι αυτη ρε γαμωτο και που τη βρισκω;;;;;;



 

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Μηνύματα
695
Κριτικές
4
Like
369
Πόντοι
26
τώρα live


Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα  ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Τατιάνα ξανθιά μιλφ  λεπτή με γαμψη μύτη, μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Ιάσωνος 1β αριστερά κλειστό.

Ιάσωνος 1β δεξιά Μαρίνα καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 1γ Τατιάνα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι και Στέλλα ξανθό παχουλο μιλφογκιλφ με 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Νικόλ μελαχρινή λεπτή με  μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 10 όροφος, 19α & 19β κλειστά.

Ιάσωνος 20α Μαρία μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20α Ζιζελ ξανθιά παχουλη πιτσιρικά με 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος  20γ & 27α κλειστά.

Ιάσωνος 30α  Μαρίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι στητο βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Άντζελα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Παολα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31 ευθεία δεξιά  Άντζελα ξανθιά ψηλή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο Ελένη ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31β Ζηνα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 σκάλες αριστερά Αλινα (παλιότερα Φυλής 134β και 72)καστανη κοντή με γυαλάκια κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 32 σκάλες δεξιά Χριστίνα μελαχρινή πολύ χοντρή με 4-4.5αρια βυζια, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Πατρίτσια μελαχρινή χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Μπιανκα καστανοξανθη κοπέλα λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 33 κλειστό.

Ιάσωνος 36 Αλεξάνδρα καστανή μιλφ πολύ χοντρή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 Ναταλιτσα μεκαχρινη κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37α κλειστό.

Ιάσονος 39 δεξιά πάνω στις σκάλες Άννα ξανθοκαστανη Ρουμάνα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρία μελαχρινή Ελληνίδα πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι διαφορά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 δεξιά υπόγειο Νταρια κάστανο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ στέμμα πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 αριστερά ισόγειο Ρωξανη καστανοξανθη νταρντανα με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 βάθος δεξιά ισόγειο Χριστίνα καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 δεξιά βάθος σκαλιά  πάνω κλειστό.

Ιάσονος 39 αριστερά βάθος πάνω στα σκαλιά κλειστό.

Ιάσωνος 44 Καιτη με πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 44 νέο Κρυσταλια μελαχρινή χοντρή με πράσινα μάτια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Ιάσωνος 44 νέο ισόγειο δεξιά Λάουρα ξανθοκαστανη κοπέλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο μεσαίο σκάλες κλειστό.

Ιάσωνος 44 νέο αριστερά σκάλες Μαρία η φυλακοβια καστανή λεπτή με 1.5αρι βυζι μικρά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 46 Γκαλινα ξανθοκαστανη χοντρή κοπέλα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46β κλειστό.

Ιάσωνος 46α Ρωξανη ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 43 Μάγκι καστανή κατσαρομαλλα με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μέτρησα 39 συνολικά οίκους, όλοι μόνο στην Ιάσωνος. Εύγε Σμύρνη !!!
BTW, η Ιάσωνος παίζει να είναι ο δρόμος με τα περισσότερα  σπίτια...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom