Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
πιάνου να είναι άραγε ;;...;;;
Του βάζου είναι!
πιάνου να είναι άραγε ;;...;;;
Αληθευει και μαλιστα δεν το κρυβει, οταν την ειδα στο σαλονι με την κοιλιτσα της ειπα, εβαλες κιλακια ε ?
Εφαγες πολλα μελομακαρονα τα χριστουγεννα μαλλον, οχι δεν παχυνα, γκαστρωθηκα μου ειπε.
Καλησπερα στην παρεα εχει δοκιμασει κανεις την Δονατα απο Αχαρνων 85;;; να πει καμια γνωμη
Η Donata είναι εξαιρετική. Γλυκιά μιλάει μόνο γαλλικά γουστάρει γούτσου γούτσου και αγκαλίτσες. Αφήνει δάχτυλο στο μουνί γουστάρει γλύψιμο κάνει ελεύθερο στοματικό με αργό deepthroat χύνει αβέρτα και δεν βιάζεται.
Τύπε την έχω πάρει και πρόκειται για Τσιγγανοπατσαβουροκατάσταση!!!
#Βέβαια το πρόγραμμα της είναι πολύ τίμιο:
#Γλωσσόφιλα*
#Με έγλυψε στο σώμα*
#Με τσιμπούκωσε ακάποτα*
#Μου έγλυψε τα αρχίδια*
#Την πήδηξα σε όλες της στάσεις*(είναι σφιχτομούνα)*
#Και για το φινάλε την ψωλόχυσα κάργα στο στόμα*
Τελευταία φορά είχα πάρει Λουτσία από εκεί.... Χάθηκε...Ξέρει κανείς Μαγνησίας 1 τις βάρδιες? Επίσης οι κοπέλες έχουν υπερβολική μεγάλη ηλικία? Δηλαδή πόσο?
πολύ γριά 70 plus μου φάνηκεΚαλο μεσημερι στους Φιλους.....
Φιλε Pano098 απογευματινες ωρες ειναι η Νταιανα....Granny.....για την ηλικιας της καλο σωμα,χαμηλων τονων,απλη πιπα,στο μενου και "πισω πορτα",για το "Παλμαρε"χωσου......δεν τα κλαις τα λεφτα σου.....διαβασε και καμμια κριτικη και απο αλλους Φιλους....
Καλα να περνατε......
Καλο μεσημερι στους Φιλους.....
Φιλε Pano098 απογευματινες ωρες ειναι η Νταιανα....Granny.....για την ηλικιας της καλο σωμα,χαμηλων τονων,απλη πιπα,στο μενου και "πισω πορτα",για το "Παλμαρε"χωσου......δεν τα κλαις τα λεφτα σου.....διαβασε και καμμια κριτικη και απο αλλους Φιλους....
Καλα να περνατε......
...
Ιασωνος 43 Μαγκυ, γλυκυτατη εγκυμονουσα δυο μηνων για τους φετιχιστες.
...
Και πριν δυο μήνες, την ίδια κοιλιά είχε η Μάγκυ. Οπότε, τώρα, θα είναι τεσσάρων μηνών, τύπε. Αναρωτιέμαι μήπως οι δηλώσεις της αποσκοπούν στην προσέλκυση πελατείας. Ίδωμεν.
Τι να πω, δεν την ειχα δει πριν δυο μηνες πως ηταν, παντως τωρα εχει κοιλια που δειχνει οτι ειναι εγκυος.
Αντε να γεννησει να βγαλει γαλα να παω να πιω ο μυστης... μου αρεσει πολυ το μητρικο γαλα τσουρκας.
Τι να πω, δεν την ειχα δει πριν δυο μηνες πως ηταν, παντως τωρα εχει κοιλια που δειχνει οτι ειναι εγκυος.
Αντε να γεννησει να βγαλει γαλα να παω να πιω ο μυστης... μου αρεσει πολυ το μητρικο γαλα τσουρκας.
[/quoteΤι να πω, δεν την ειχα δει πριν δυο μηνες πως ηταν, παντως τωρα εχει κοιλια που δειχνει οτι ειναι εγκυος.
Αντε να γεννησει να βγαλει γαλα να παω να πιω ο μυστης... μου αρεσει πολυ το μητρικο γαλα τσουρκας.Ναι ναι και εγώ θέλω γάλα.. Δεν θήλασα αρκετά μάλλον όταν ήμουν μικρός και τώρα το ζητάω σαν τρελός.....Τι να πω, δεν την ειχα δει πριν δυο μηνες πως ηταν, παντως τωρα εχει κοιλια που δειχνει οτι ειναι εγκυος.