Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (16 μέλη και 268 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Απορώ αν ξέρει κ η ίδια η Μάγκι τίνος είναι το μωρό.
Αυτού γαμαει εκτός πελατών οίκου, ο οποιοσδήποτε, ο σαμαλης, ο δαμαλης, κ ο γιος του μαλαστουπα..
Κοινός γίνεται του μουνιου το πανηγύρι..

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.690
Πόντοι
736
Αληθευει και μαλιστα δεν το κρυβει, οταν την ειδα στο σαλονι με την κοιλιτσα της ειπα, εβαλες κιλακια ε ?

Εφαγες πολλα μελομακαρονα τα χριστουγεννα μαλλον, οχι δεν παχυνα, γκαστρωθηκα μου ειπε.  :heavymetalbig:

Τι βάρδια είναι ; Λέει τίποτα από σώμα;

Panos098

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς Μαγνησίας 1 τις βάρδιες? Επίσης οι κοπέλες έχουν υπερβολική μεγάλη ηλικία? Δηλαδή πόσο?

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
kalhspera
υπαρχει καποιος συναγωνιστης εως 30 χρονων στρειτ λεπτος που να γουσταρει να παιρνουμε πουτανακια παρτουζα για να διπλασιαζουμε τον χρονο απολαυσης απο 10 λεπτα σε 20 με 25;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Καλησπερα στην παρεα εχει δοκιμασει κανεις την Δονατα απο Αχαρνων 85;;; να πει καμια γνωμη

Η Donata είναι εξαιρετική. Γλυκιά μιλάει μόνο γαλλικά γουστάρει γούτσου γούτσου και αγκαλίτσες.  Αφήνει δάχτυλο στο μουνί γουστάρει γλύψιμο κάνει ελεύθερο στοματικό με αργό deepthroat χύνει αβέρτα και δεν βιάζεται.

Τύπε την έχω πάρει και πρόκειται για Τσιγγανοπατσαβουροκατάσταση!!!

#Βέβαια το πρόγραμμα της είναι πολύ τίμιο:

#Γλωσσόφιλα*

#Με έγλυψε στο σώμα*

#Με τσιμπούκωσε ακάποτα*

#Μου έγλυψε τα αρχίδια*

#Την πήδηξα σε όλες της στάσεις*(είναι σφιχτομούνα)*

#Και για το φινάλε την ψωλόχυσα κάργα στο στόμα*

Παιδιά για περιγράψτε σωματότυπο... Από βυζιά - κώλο τί λέει;

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Γειας σας Γκουσκουνηδες
Οι καλαθοι απορριματων αμεσα να αδειαζουν
Το απαιτουμε.!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Ξέρει κανείς Μαγνησίας 1 τις βάρδιες? Επίσης οι κοπέλες έχουν υπερβολική μεγάλη ηλικία? Δηλαδή πόσο?
Τελευταία φορά είχα πάρει Λουτσία από εκεί.... Χάθηκε...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλο μεσημερι στους Φιλους.....
Φιλε Pano098 απογευματινες ωρες ειναι η Νταιανα....Granny.....για την ηλικιας της καλο σωμα,χαμηλων τονων,απλη πιπα,στο μενου και "πισω πορτα",για το "Παλμαρε"χωσου......δεν τα κλαις τα λεφτα σου.....διαβασε και καμμια κριτικη και απο αλλους Φιλους....
Καλα να περνατε......

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Φιλε Pano098 απογευματινες ωρες ειναι η Νταιανα....Granny.....για την ηλικιας της καλο σωμα,χαμηλων τονων,απλη πιπα,στο μενου και "πισω πορτα",για το "Παλμαρε"χωσου......δεν τα κλαις τα λεφτα σου.....διαβασε και καμμια κριτικη και απο αλλους Φιλους....
Καλα να περνατε......
πολύ γριά 70 plus μου φάνηκε

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Καλα να περνατε......

Η Ντιανα δεν κάνει ακαποτη πίπα πια;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους....
Φιλε Bihti σιγουρα ειναι 60αρα.....τωρα δεν ζητησα και ταυτοτητα....αλλα 60 σιγουρα....για το Βιογραφικο καλη ειναι....για σκληρους παιχτες....χαχαχχααχαχα.....
Για τον Φιλο που ρωτησε για "αφιλτρο" θα τον γελασω,δεν θυμαμαι.....εχω και κανενα χρονο και, να περασω απο εκει,αλλα θυμαμαι τα μωρομαντηλα,αν και ημουνα μπανιαρισμενος,....
Καλα να περνατε....

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.043
Πόντοι
3.091
...
Ιασωνος 43 Μαγκυ, γλυκυτατη εγκυμονουσα δυο μηνων για τους φετιχιστες.
...
                                                                                                            :hi:

Και πριν δυο μήνες, την ίδια κοιλιά είχε η Μάγκυ. Οπότε, τώρα, θα είναι τεσσάρων μηνών, τύπε. Αναρωτιέμαι μήπως οι δηλώσεις της αποσκοπούν στην προσέλκυση πελατείας. Ίδωμεν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.566
Πόντοι
41.129
Και πριν δυο μήνες, την ίδια κοιλιά είχε η Μάγκυ. Οπότε, τώρα, θα είναι τεσσάρων μηνών, τύπε. Αναρωτιέμαι μήπως οι δηλώσεις της αποσκοπούν στην προσέλκυση πελατείας. Ίδωμεν.

Τι να πω, δεν την ειχα δει πριν δυο μηνες πως ηταν, παντως τωρα εχει κοιλια που δειχνει οτι ειναι εγκυος.  :orchestra:

Αντε να γεννησει να βγαλει γαλα να παω να πιω ο μυστης... μου αρεσει πολυ το μητρικο γαλα τσουρκας.  :heavymetalbig:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.043
Πόντοι
3.091
Τι να πω, δεν την ειχα δει πριν δυο μηνες πως ηταν, παντως τωρα εχει κοιλια που δειχνει οτι ειναι εγκυος.  :orchestra:

Αντε να γεννησει να βγαλει γαλα να παω να πιω ο μυστης... μου αρεσει πολυ το μητρικο γαλα τσουρκας.   :heavymetalbig:

Χαχαχα! Στην υγειά μας!

Εγώ θυμάμαι την κοιλιά της πριν δυο μήνες, διότι την ώρα που την έπαιρνα πισωκολλητά, την είχα χουφτώσει από την κοιλιά! Μου λέει τότε "τι τραβάς την κοιλιά μου, για να αδυνατίσει;"

Παρεμπιπτόντως, η Ελένη που δούλευε στο ίδιο μαγαζί νυχτερινή βάρδια μέχρι το ξημέρωμα, συνεχίζει στο ίδιο μαγαζί;

dourosladers

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Κριτικές
147
Like
2.305
Πόντοι
2.631
Τι να πω, δεν την ειχα δει πριν δυο μηνες πως ηταν, παντως τωρα εχει κοιλια που δειχνει οτι ειναι εγκυος.  :orchestra:

Αντε να γεννησει να βγαλει γαλα να παω να πιω ο μυστης... μου αρεσει πολυ το μητρικο γαλα τσουρκας.  :heavymetalbig:

[/quote

Ναι ναι και εγώ θέλω γάλα.. Δεν θήλασα αρκετά μάλλον όταν ήμουν μικρός και τώρα το ζητάω σαν τρελός.....

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Σήμερα το απόγευμα παρότι είχα φουλ καύλες δεν σκόραρα καθώς κάποιες τις είχα πάρει αρκετές φορές και τις βαρέθηκα, ενώ άλλες δεν άξιζαν...
Κολωνού 48 δούλευε η χοντρή Βουλγάρα μιλφ Ειρήνη με το κοντό κόκκινο μαλλί.
Κολωνού 48 νέο δούλευε η γνωστή Νατάσα με το καρέ ξανθό μαλλί και τις πολύ καλές υπηρεσίες.
Κολωνού 53 δούλευε η Ρουμάνα bbw Πάολα μόνη της.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα δούλευαν δύο μιλφάρες, η ξανθιά Ντάσα και η επίσης ξανθιά Λάνα. Η Λάνα ήταν πιο καλή παρουσία και είχε συνεχόμενα δωμάτια.
Πέρδικα 3 δεξί δούλευε η κυρία Λίνα με την ωραία πίπα μεταγραφή και αυτή από Μ.Αλεξάνδρου 22. Μαζί της και η Ναταλία χοντρούλα με μαύρο μίνι φόρεμα.
Μαραθώνος 59Α είδα την Κατερίνα, πρόκειται για μιλφ με κοντό μαλλί, καλές βυζάρες, χαμηλοκώλα, δίνει γλωσσόφιλα και γουστάρει αυτό που κάνει.
Μαραθώνος 59 στα σκαλάκια δούλευε μια αδιάφορη παρουσία που δεν θυμάμαι όνομα.
Αχιλλέως με Μαραθώνος το υπόγειο ήταν κλειστό.
Βέργας 7 συνάντησα την μιλφάρα της διπλανής πόρτας Αναστασία που την έχω πάρει τέσσερις φορές με γλωσσόφιλα, χυσίματα στο στόμα κτλ.
Βέργας 6 ήταν η γνωστή Μπαρμπόρα. Δεν υπάρχει μπουρδελιάρης που να μην την έχει πάρει.
Βέργας 6 υπόγειο είδα την bbw Μίλκα. Είναι μια γυναίκα με βυζάρες, κοιλάρες κτλ...Πριν χρόνια δούλευε και στο Βεργας 2.
Βέργας 3 δεξιά ήταν η Ειρήνη, αδύνατη νεαρή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Βέργας 3 αριστερά δούλευε μια καινούρια κοπέλα η Άννα. Πολύ αδύνατη, αβυζι και άκωλι με κατσαρο μαύρο μαλλί. Στην αναμονή άκουγα έξω από το δωμάτιο να βογγαει και να σκουζει έντονα από το γαμήσι που έτρωγε από τον συναγωνιστή.
Βέργας 3 όροφο συνάντησα πάλι καινούρια κοπέλα  με κόκκινα εσώρουχα επίσης πολύ αδύνατη, άβυζι και άκωλι. Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά είχε καρέ μαύρο μαλλί και γλυκό πρόσωπο.
Εξηκίου 18Β κλασικά η ξανθιά Έλλη που είναι αιώνες σε αυτόν τον οίκο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Παιδιά αυτηνής της Μάγκυς της εγκυμονούσας στο Ιάσωνος 43 που λέτε οι θηλές έχουν αρχίσει να αλλάζουν λόγω της εγκυμοσύνης; Ρωτάω γιατί ξυπνήσατε πολύ απόκρυφα φετίχ με την κουβέντα σας εδώ :P

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
Πρωινη επισκεψη στην φυλης. Φωκαιας 17 οροφος Παολα. Διστακτικο σαλοναρισμα. Καλο κορμι με καμπυλες. Κανει και πρωκτικο . Εχει δοκιμασει καποιος?

Φωκαιας 19 Τζουλια. Ξανθια με κοτσιδακια με βυζαρες και καμπυλες να ξεχειλιζουν. Μετριο προσωπο με πρωκτικο. Στο δωματιο ειναι φιλικη σε αφηνει να παιξεις μαζι της χωρις να ειναι ξινη. Σε προτρεπει να την γαμισεις. Δινει κολαρακι με ευχαριστηση και σε προκαλει να την γαμησεις. Με το καλημερα ολα τα δωματια γεματα για την νεαρα!

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πριν λίγο εγαμήθει η Άννα από Βέργας 3 όροφο. Την είχα δει και χθες το απόγευμα αλλά δεν θυμόμουν όνομα. Η κοπέλα είναι νεαρή με κοντό μαλλί, γλυκό προσωπάκι, αδύνατη, μικρό βυζακι στητό, σώμα σφιχτό και ήρεμος χαρακτήρας. Μου έκανε αρκετά προκαταρκτικά, ωραία ακάποτη πίπα διαρκείας και δεν έδειξε βιασύνη. Στο σεξ είχε ζέστη συμμετοχή και στο τέλος όπως την είχα στα τέσσερα,  έβγαλα το προφυλακτικό και την έχυσα στην πλάτη και τα κωλομέρια. Στο κάτω δεξιά δούλευε η Ρωσίδα μιλφ Όλγα μεταγραφή από Μεταξουργείο που δούλευε Ιάσωνος 46, Μ.Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα και σε άλλα στην βραδινή βάρδια. Το αριστερό μπουρδελάκι ήταν κλειστό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom