πολύ γριά 70 plus μου φάνηκε
η Ντιάνα ; 70πλας όχι, αλλά σίγουρα άνω των 65
πολύ γριά 70 plus μου φάνηκε
Πρωινη επισκεψη στην φυλης. Φωκαιας 17 οροφος Παολα. Διστακτικο σαλοναρισμα. Καλο κορμι με καμπυλες. Κανει και πρωκτικο . Εχει δοκιμασει καποιος?
Φωκαιας 19 Τζουλια. Ξανθια με κοτσιδακια με βυζαρες και καμπυλες να ξεχειλιζουν. Μετριο προσωπο με πρωκτικο. Στο δωματιο ειναι φιλικη σε αφηνει να παιξεις μαζι της χωρις να ειναι ξινη. Σε προτρεπει να την γαμισεις. Δινει κολαρακι με ευχαριστηση και σε προκαλει να την γαμησεις. Με το καλημερα ολα τα δωματια γεματα για την νεαρα!
Εδω και καποιο διαστημα σκεφτομαι να περπατησω στους βρωμικους δρομους του Μεταξουργειου, για να ζησω καλτ στιγμες πορνοηδονης. Θα ηθελα να ρωτησω, 1)ποιο ειναι το μπουρδελο με το αιρ-κοντισιον χωρισμενο στα δυο? αν υπαρχει ακομα. και 2) ποιο ηταν με την κουρτινα? αλλα απαντησε ο Χατσουμι.Πήγα στο Μ.Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα και γάμησα την μιλφάρα Ρωσίδα Αναστασία.
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία,έχει κάποιος περάσει με Ραμόνα απο διδύμου 22?Είναι καλή στο δωμάτιο?Μπορέιτε να μου προτείνετε κάποια ανέξαρτη εως 100 ευρώ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λοιπον μυστες, εντοπισα πιπινι καταξανθο ψηλο μοντελε με καυλιαρικο προσωπο να κυκλοφορει αδεσποτο στην Ιασωνος...
Την πλησιασα και την ρωτησα τι γυρευει μια ομορφη κοπελα σαν αυτη να γυριζει μεσα στο βουρκο
Μου ειπε οτι ψαχνει τον οικο που θα παει να δουλεψει το βραδι...
Δεν πιστευα στα αυτια μου. Πες μου που και πότε της λεω... Μου ειπε που και αναμενω να πιασει βαρδια να παω για δοκιμη.
Κατι σαν τη Ροδικα /Αρινα ειναι φανταστειτε.
Σήμερα νωρίς το πρωί γύρω στις 7:30 ξεκίνησα το πρώτο μου γαμήσι στα πηδηχτήρια και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα...
Πήγα στο Μ.Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα και γάμησα την μιλφάρα Ρωσίδα Αναστασία. Είναι από τις γυναίκες που δεν βαριέμαι ποτέ και όποτε την δω της ρίχνω ένα πήδημα. Καρέ μαλλί, μπαμπάτσικος κώλος, μπουταρες και όμορφο πρόσωπο είναι η αδυναμία μου.
Μετά πήγα σπίτι κοιμήθηκα λίγο και επισκέφθηκα τον παγκόσμιο πρωταθλητή σωματικής διάπλασης που με παρακολουθεί.
Ύστερα κατέβηκα και έριξα ακόμα ένα πήδημα στην Άννα από το Βέργας 3 που προανέφερα...
Τρίτος στόχος ήταν η Αναστασία με τις σιλικονάτες βυζάρες στο πηδηχτήριο της Διδύμου 16Α. Η Αναστασία ήταν διεκπεραιωτική στο δωμάτιο. Πίπα με προφυλακτικό, ελεύθερο αρνήθηκε. Ήταν καλή η πίπα της, αλλά έχω δοκιμάσει πολύ καλύτερες. Λίγο ισπανικό στα βυζια της. Φιλιά στο στόμα όχι. Δύο στάσεις και γεια σας.
Τέταρτο πήδημα έπεσε στο Φώκαιας 27Β στο κάτω μπουρδέλο. Εκεί δούλευε ένας ωραίος μούναρος από Ρωσία που φόλιαζε τον έναν μετά τον άλλον συναγωνιστή λόγο καλής προωθήσεις από την τσατσά σε συνδυασμό με τούμπανης εμφάνισης της νεαρής Λόρας. Η Λόρα βγαίνει στο σαλόνι χαρούμενη και κουνάει την κωλάρα της πέρα δώθε, είναι ξανθιά με ωραίο πρόσωπο, φοράει ψηλοτάκουνα και δείχνει ψηλότερη. Τα υποψήφια θύματα όπως και γω ακούγοντας και από την τσατσά ότι δεν βιάζεται και τρίβεται στον πελάτη και τον αφήνει να παίξει χωρίς άγχος χρόνου, βγάζουν το 20ρικο αμέσως. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο της μίλησα κατευθείαν στην γλώσσα της αλλά δεν φάνηκε χρήσιμο χαρτί, καθώς την έφαγα την φόλα μου. Κατευθείαν μου πέρασε προφυλακτικό και ξεκίνησε μια πίπα αγγαρείας χωρίς κανένα προκαταρκτικό. Πίεσα τον εαυτό μου να καυλωσω. Ανέβηκε από πάνω μου και κουνιόταν χωρίς θέληση βγάζοντας μονοτονες κραυγούλες όλη την ώρα. Λαιμό, πρόσωπο και σώμα δεν με άφηνε να φιλήσω. Μετά πήγα από πάνω της και το σκηνικό το ίδιο μονότονο και ανεραστο. Τελικά την έστησα στα τέσσερα και την σφυροκόπησα μέχρι να τελειώσω και έφυγε από το δωμάτιο να φολιάσει και άλλους.
Πέμπτο και τελευταίο γαμήσι το έριξα στο Βέργας 6 στον ημιόροφο. Εκεί πήρα παρτούζα με 30 ευρώ δυο ξανθιές μιλφάρες την Κρίστη και την Άννα. Ήταν μια μέτρια παρτούζα που θα ξεχαστεί σύντομα. Το μόνο ωραίο σκηνικό ήταν στο τέλος που είχα στα τέσσερα την Κρίστη και η Άννα τουρλωσε τον κώλο της που τον έβλεπα στο καθρέφτη και μου έδινε κάτι ψευτοφιλάκια αγκαλιάζοντας με. Αυτά τα λίγα...
σε ευχαριστώ για την ενημέρωσηΚαλή Χρονιά και σε σένα.
3 θετικές κριτικές έχει η κοπέλα. Κι η δική μου εμπειρία γενικά πολύ θετική, από τις καλύτερες του 2019. Είχα περάσει μαζί της μόλις είχε πρωτοέρθει. Δίνει γλωσσόφιλα, μέτρια άφιλτρη πίπα και στο ψητο δίνει ρέστα άμα την πας σε ψηλές στροφές, θυμάμαι χαρακτηριτικά ότι καταδεφίσαμε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμιση όταν ανάψαν τα αίματα. Κανονικό σώμα σε κιλά, σκίννυ δεν είναι όπως αναφέρεται σε μια κριτική, και λίγο πλαδαρή στο σώμα. Τώρα αν έχει παραμείνει στο ίδιο επίπεδο μετά από περίπου ένα μήνα που είναι εδώ και μάλιστα με συνεχείς διπλοβάρδιες, δεν ξέρω...
με τις ψωλες που εχει φαει τυπε απο ολα τα εθνη του κοσμου θα βγει το παιδι σαν κατι γατια που ειναι μαυρα στηνΤι να πω, δεν την ειχα δει πριν δυο μηνες πως ηταν, παντως τωρα εχει κοιλια που δειχνει οτι ειναι εγκυος.
Αντε να γεννησει να βγαλει γαλα να παω να πιω ο μυστης... μου αρεσει πολυ το μητρικο γαλα τσουρκας.
Η Τζούλια πλην ελαχίστων περιπτώσεων δουλεύει πρωινή βάρδια. Να την πετύχεις στην απογευματινή βάρδια σερί μετά την πρωινή σχεδόν απίθανο. Πρόσωπο αδιάφορο κλασικής αλβανιδας. Γενικά τίμια στις υπηρεσίες της αν και υπάρχουν σημάδια κόπωσης..Ενδείκνυται κατ εμέ αν θες να χορτάσεις κωλογαμησι.Ξέρεις αν αυτή η Τζούλια θα είναι και δεύτερη βάρδια; Άξιζε το πρόσωπο;