Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (18 μέλη και 274 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φιλιππιδου 11β Ρινα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση ωραίο πρόσωπο, απλό πρόγραμμα αλλά και με τελειωτικό στο σωμα.

Φιλιππιδου 11β Γκαμπριέλα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Εμμυ στο δωμάτιο, μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 κλειστό.

Φωκαιας 17α  Παολα καστανοξανθη νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β κλειστό.

Φωκαιας 19  Τζούλια ξανθιά  μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο και αυταρχικό.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β  κλειστό το φως ανοιχτή η πόρτα, σε κάνα μισάωρο θα δουλέψει η Τζανινα καθόταν στον καναπέ με τα ρούχα της

Φωκαιας 27α  Ναταλι ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί φράντζα, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαίας 27Β κάτω Λορα ξανθιά κοπέλα  με ψιλοκανονικο σώμα, 1.5αρι βυζι τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη και στο πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 Ρίτα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.574
Πόντοι
41.129
2η βαρδια στην Ιασωνος...

Κολωνου 27 υπογειο, Λαουρα.. μελαχρινη πιπινα με μοντελοκορμι.

Ιασωνος 32 οροφος δεξα, Μελίσσα ειπε η τσατσα Ντία ειπε η κορασις μεσα στο δωματιο.
Ξανθουλα Ρωσσιδουλα με καλο κορμακι θερμη μεσα..

Ιασωνος 32 οροφος το αριστερο, Αλινα πολυ κοντη κορασιδα με μαξ υψος 1,45 ωστοσο το κορμι της
ειναι κανονικο, φορά γυαλια μυωπιας σαλοναριζει γυμνη και τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα.

Ετιμηθη η Ρωσσιδουλα Ντία/Μελίσσα, τα υπολοιπα στην κριτικη.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πριν από λίγο δοκίμασα την Κατερίνα από Φυλής 109 όροφο. Η Κατερίνα είναι μια κοπέλα προ μιλφ, γύρω στα 30 την έκανα. Έχει σώμα κοτόπουλου, δηλαδή λεπτά πόδια, χαμηλοκώλα και από την μέση και πάνω πιο γεμάτη με δυάρια πεσμένα βυζιά. Φορούσε ένα baby doll που την κολάκευε και σε συνδυασμό ότι μου ήρθε μια τεράστια ανάγκη για κατούρημα εκείνη την ώρα πλήρωσα να μπω κατευθείαν. Μόλις μπήκε της άρχισα τα κοπλιμέντα και χώθηκα για γλωσσόφιλα για να ζεστάνω την ατμόσφαιρα, αλλά έφαγα άκυρο και ήταν μαζεμένη. Έκανε κάτι προκαταρκτικά της κακιάς ώρας, αλλά όταν το κάνεις χωρίς πάθος αυτό βγαίνει προς τα έξω και ο πούτσος μου ήταν παγερά αδιάφορος. Πέρασε απευθείας καπότα με το στόμα χωρίς να το καταλάβω και της λέω ότι θέλω ακάποτο και μου λέει ότι δεν έκανα μπάνιο. Να πω εδώ ότι είχα κάνει μπάνιο πριν πάω και ήμουν πεντακάθαρος, απλα ήθελε κάπως να δικαιολογηθεί. Την φέρνω 69 και αρχίζω ένα δυνατό γλύψιμο που συνήθως φέρνει αποτέλεσμα μπας και πάρει μπρος, αλλά δεν άκουσα άχνα. Ευτυχώς είχε καθαρό μουνάκι και δεν είχε βάλει κρέμα. Ο πούτσος μου ήταν μελάτος και δεν είχα καυλώσει με την τύπισσα, αφού και η πίπα της σχεδόν αερόπιπα.  Της είπα να ανέβει πάνω μου και σπάστηκε, βαριόταν αφόρητα και αυτό το έβλεπα ολοκάθαρα. Τελικά ανέβηκε πάνω μου κρατώντας απόσταση ασφαλείας, αλλά γρήγορα μου είπε να αλλάξουμε και στήθηκε στα τέσσερα από μόνη της. Δεν την άφησα να κάνει τα δικά της και της είπα να ξαπλώσει. Εκεί της έδωσα με πίεση και επιμονή μερικά γλωσσόφιλα μπας και καυλώσω λίγο και έρθει το τέλος. Τελικά εκ θαύματος έχυσα και την έκανα. Εννοείται ότι δεν προτείνεται ούτε για δοκιμή  :walkingpenis:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.788
Πόντοι
4.926
Έτη πολλά, συναγωνιστές. Εύχομαι σε όλους τους μπουρδελιάρηδες καλά γαμήσια, πολλά ελεύθερα στοματικά, ακόμη περισσότερα πρωκτικά και όσο το δυνατόν λιγότερες φόλες!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Η Τζούλια πλην ελαχίστων περιπτώσεων δουλεύει πρωινή βάρδια. Να την πετύχεις στην απογευματινή βάρδια σερί μετά την πρωινή σχεδόν απίθανο. Πρόσωπο αδιάφορο κλασσικής αλβανιδας. Γενικά τίμια στις υπηρεσίες της αν και υπάρχουν σημάδια κόπωσης..Ενδείκνυται κατ εμέ αν θες να χορτάσεις κωλογαμησι.

Για βυζόφιλους δηλαδή δεν ενδείκνυται; Γιατί ο άλλος έγραψε ότι είναι προικισμένο το κορίτσι

dourosladers

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Κριτικές
147
Like
2.305
Πόντοι
2.631
2η βαρδια στην Ιασωνος...

Κολωνου 27 υπογειο, Λαουρα.. μελαχρινη πιπινα με μοντελοκορμι.

Ιασωνος 32 οροφος δεξα, Μελίσσα ειπε η τσατσα Ντία ειπε η κορασις μεσα στο δωματιο.
Ξανθουλα Ρωσσιδουλα με καλο κορμακι θερμη μεσα..

Ιασωνος 32 οροφος το αριστερο, Αλινα πολυ κοντη κορασιδα με μαξ υψος 1,45 ωστοσο το κορμι της
ειναι κανονικο, φορά γυαλια μυωπιας σαλοναριζει γυμνη και τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα.

Ετιμηθη η Ρωσσιδουλα Ντία/Μελίσσα, τα υπολοιπα στην κριτικη.
Η Αλινα όταν τη πήρα πριν από ένα χρόνο κοντά είναι γύρωλόγος της περιοχής με αλο όνομα τότε το έπαιζε ότι εχυσε μέσα στο δωματιο καυλομενη δε λέω αλα :s&m_1: εκ Αλβανίας το κορίτσι.
Τώρα όσον αφορά τη Ντια ευχαριστώ για την ενημέρωση έχω τεράστια ανάγκη να τη γαμησω είναι πολύ ωραίο μωρό.
Μία μέρα ειμουν κάθοδον για μετάξι και τη τσέκαρα πίσω από ένα xt600 με ένα τύπο πριν καταλάβω ότι είναι αυτή έπεσε το μάτι μου στη κωλαρα της που έκανε μπαμ με το κολλητό τζιν που φορούσε  :s&m_3:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.574
Πόντοι
41.129
Η Αλινα όταν τη πήρα πριν από ένα χρόνο κοντά είναι γύρωλόγος της περιοχής με αλο όνομα τότε το έπαιζε ότι εχυσε μέσα στο δωματιο καυλομενη δε λέω αλα :s&m_1: εκ Αλβανίας το κορίτσι.

Νομίζω οτι λες την αλλη Αλινα, μια κοντη και μπαμπατσικη σα κεφτές
που δουλεύει στα Ιασ 30 οροφος και υπόγειο.
Αυτη που λέω εγω ειναι καινούρια.
Ρίξε μια ματιά οταν ξαναπάς για Ντία.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πριν από λίγο δοκίμασα την Κατερίνα από Φυλής 109 όροφο.  Εννοείται ότι δεν προτείνεται ούτε για δοκιμή  :walkingpenis:
Καλημέρα όπως φαίνεται και την νέα χρονιά η πιάτσα συνεχίζει στο ίδιο χαλί αλήθεια κάτω υπό αυτές τις συνθήκες υπάρχει λόγος να μένουν ανοικτά πολλά μαγαζιά δυστυχώς κύριοι η όλη φάση οδήγησε κόσμο ειδικά ντόπιους να μην πηγαίνουν Φυλής καθόλου βλέπετε άλλωστε αν βρεθείτε περαστικοί τι επικρατεί ελάχιστος κόσμος και οι περισσότεροι Άραβες Ασιάτες.
Μια χαρά δουλεύουν τα μαγαζιά Φυλής έχουν απογειώσει κυριολεκτικά τις ανεξάρτητες και τα μασατζιδικα σίγουρα θα τους ευγνωμονούν για την πελατεία που τους στέλνουν συγχαρητήρια

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Για βυζόφιλους δηλαδή δεν ενδείκνυται; Γιατί ο άλλος έγραψε ότι είναι προικισμένο το κορίτσι
Εντάξει γούστα είναι αυτά, δεν αντιλέγω ωραίο βυζι έχει, απλά ανέφερα τον κωλο γιατί αντέχει άγριο κοπανημα για ώρα και χωρίς να κλέβει..

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Καλημέρα όπως φαίνεται και την νέα χρονιά η πιάτσα συνεχίζει στο ίδιο χαλί αλήθεια κάτω υπό αυτές τις συνθήκες υπάρχει λόγος να μένουν ανοικτά πολλά μαγαζιά δυστυχώς κύριοι η όλη φάση οδήγησε κόσμο ειδικά ντόπιους να μην πηγαίνουν Φυλής καθόλου βλέπετε άλλωστε αν βρεθείτε περαστικοί τι επικρατεί ελάχιστος κόσμος και οι περισσότεροι Άραβες Ασιάτες.
Μια χαρά δουλεύουν τα μαγαζιά Φυλής έχουν απογειώσει κυριολεκτικά τις ανεξάρτητες και τα μασατζιδικα σίγουρα θα τους ευγνωμονούν για την πελατεία που τους στέλνουν συγχαρητήρια
Πριν από λίγο δοκίμασα την Κατερίνα από Φυλής 109 όροφο. Η Κατερίνα είναι μια κοπέλα προ μιλφ, γύρω στα 30 την έκανα. Έχει σώμα κοτόπουλου, δηλαδή λεπτά πόδια, χαμηλοκώλα και από την μέση και πάνω πιο γεμάτη με δυάρια πεσμένα βυζιά. Φορούσε ένα baby doll που την κολάκευε και σε συνδυασμό ότι μου ήρθε μια τεράστια ανάγκη για κατούρημα εκείνη την ώρα πλήρωσα να μπω κατευθείαν. Μόλις μπήκε της άρχισα τα κοπλιμέντα και χώθηκα για γλωσσόφιλα για να ζεστάνω την ατμόσφαιρα, αλλά έφαγα άκυρο και ήταν μαζεμένη. Έκανε κάτι προκαταρκτικά της κακιάς ώρας, αλλά όταν το κάνεις χωρίς πάθος αυτό βγαίνει προς τα έξω και ο πούτσος μου ήταν παγερά αδιάφορος. Πέρασε απευθείας καπότα με το στόμα χωρίς να το καταλάβω και της λέω ότι θέλω ακάποτο και μου λέει ότι δεν έκανα μπάνιο. Να πω εδώ ότι είχα κάνει μπάνιο πριν πάω και ήμουν πεντακάθαρος, απλα ήθελε κάπως να δικαιολογηθεί. Την φέρνω 69 και αρχίζω ένα δυνατό γλύψιμο που συνήθως φέρνει αποτέλεσμα μπας και πάρει μπρος, αλλά δεν άκουσα άχνα. Ευτυχώς είχε καθαρό μουνάκι και δεν είχε βάλει κρέμα. Ο πούτσος μου ήταν μελάτος και δεν είχα καυλώσει με την τύπισσα, αφού και η πίπα της σχεδόν αερόπιπα.  Της είπα να ανέβει πάνω μου και σπάστηκε, βαριόταν αφόρητα και αυτό το έβλεπα ολοκάθαρα. Τελικά ανέβηκε πάνω μου κρατώντας απόσταση ασφαλείας, αλλά γρήγορα μου είπε να αλλάξουμε και στήθηκε στα τέσσερα από μόνη της. Δεν την άφησα να κάνει τα δικά της και της είπα να ξαπλώσει. Εκεί της έδωσα με πίεση και επιμονή μερικά γλωσσόφιλα μπας και καυλώσω λίγο και έρθει το τέλος. Τελικά εκ θαύματος έχυσα και την έκανα. Εννοείται ότι δεν προτείνεται ούτε για δοκιμή  :walkingpenis:
είχα πάρει πριν λίγες μέρες την Αννα.. το πιο πεταμενα εικοσαρικο που εχω δώσει μακραν ...μακρια απο αυτον τον οίκο

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
36
Πόντοι
0
H πωλινα της Καλυμνου(πανω) κανει πρωκτικο?
Δεν μου ειχε προτεινει κατι..

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Στο Περδίκκα 3 βρήκα τη granny Μαργαρίτα από Ιάσονος 2 και μπήκα, παραμένει καλή με άριστες υπηρεσίες αλλά έχει ξεχειλώσει... Δουλεύει επίσης η Ειρήνη από το Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 με καλύτερο κορμί και ίδιες υπηρεσίες (τελειωτικό στο στόμα).
Στο Περδίκκα 1 με τη σκάλα είδα μια λεπτή με άγριο πρόσωπο και μαλλί ράστα,ανακοινώθηκε κωλαράκι,έχει δοκιμάσει κανείς ή είναι κράχτης για ξεγυρισμένη φόλα;  :think:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.574
Πόντοι
41.129
Στο Περδίκκα 1 με τη σκάλα είδα μια λεπτή με άγριο πρόσωπο και μαλλί ράστα,ανακοινώθηκε κωλαράκι,έχει δοκιμάσει κανείς ή είναι κράχτης για ξεγυρισμένη φόλα;  :think:

Σονια τη λενε και την εχω πετυχει και απογεμα στο Ιασωνος 44 διαδομος, ειναι στα υποψην, καλη εμφανιση παντως για φουλ προγραμμα και 10ρικο  :hi:

dourosladers

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Κριτικές
147
Like
2.305
Πόντοι
2.631
Στο Περδίκκα 3 βρήκα τη granny Μαργαρίτα από Ιάσονος 2 και μπήκα, παραμένει καλή με άριστες υπηρεσίες αλλά έχει ξεχειλώσει... Δουλεύει επίσης η Ειρήνη από το Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 με καλύτερο κορμί και ίδιες υπηρεσίες (τελειωτικό στο στόμα).
Στο Περδίκκα 1 με τη σκάλα είδα μια λεπτή με άγριο πρόσωπο και μαλλί ράστα,ανακοινώθηκε κωλαράκι,έχει δοκιμάσει κανείς ή είναι κράχτης για ξεγυρισμένη φόλα;  :think:
Αυτή με το ραστα παίζει να δουλεύει και στο Μεταξουργείο μέσα στο πολύχωρο στην Ιάσωνος όπως μπαίνουμε δεξιά στις σκάλες πάνω με υπηρεσίες ακαποτο κολο τελειωτικό στο στήθος.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom