Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (20 μέλη και 246 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.346
Πόντοι
27.261
Σιγά μη γαμάς κιόλας...
Έλα πες την αλήθεια... μόνο για μάτι κάνεις τσάρκα
Σ´εχω καταλάβει πως είσαι ψιλομουνόφοβος....
Α και μη μου συγχύζεσαι και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, σου ξεφύγει καμιά σκατούλα και λερωθεί το βρακάκι και γίνει ασορτί με το βρωμόστομα σου αστέρι μου....
Στόκος Παπαφοβίτσος είπαμε;

χαχαχαχα νταξει λεμε... εκτος απο μικροπουλακης, εισαι και μαλακας στον εγκεφαλο με τετοια παιδικα που γραφεις. αντε πανε ρε πανιβλακα να πλασεις κανα κουλουρακι που θα ασχοληθω μαζι σου κιολας.
αντε γεια βλακα, δε σου ξανα-απανταω γιατι τζαμπα μελανι χαλασα με σενα τελικα.
μα τι μαλακες μπετοβλακες υπαρχουν εδω μεσα και ξεπετιουντε καθε λιγο και λιγακι λεμε...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Καθρέφτη κυττάς;

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
25th σ αρέσουν τα Πιπινια???????

Μόνο φίλε!
Έχω περάσει τη φάση των μιλφ, των γκίλφ κτλ, τώρα θέλω τέτοια μόνο...
Από ό,τι καταλαβαίνω είσαι ομοιοπαθής; Πού πας και ξεδίνεις εσύ;

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Ωραίος Φίλε, εγώ ότι κάτσει όπου κάτσει όπου λάχει άμα λάχει εμείς οι Βλαχοι και Τέτοια!!!!!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: 25th

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
χαχαχαχα νταξει λεμε... εκτος απο μικροπουλακης, εισαι και μαλακας στον εγκεφαλο με τετοια παιδικα που γραφεις. αντε πανε ρε πανιβλακα να πλασεις κανα κουλουρακι που θα ασχοληθω μαζι σου κιολας.
αντε γεια βλακα, δε σου ξανα-απανταω γιατι τζαμπα μελανι χαλασα με σενα τελικα.
μα τι μαλακες μπετοβλακες υπαρχουν εδω μεσα και ξεπετιουντε καθε λιγο και λιγακι λεμε...
Εντύπωση μου κάνει πάντως συνήθως οι κρυφόπουστες έχουν πιό πλούσιο λεξιλόγιο....
Εκτός αν είσαι και αμόρφωτος φτωχόπουστας...
Αλλά μάλλον ρομαντικός γκαίης θα είσαι άμα κρίνω και από το αβατάρ με την κιθαρούλα!
Ο ρομαντικός τροβαδούρος της ψωλής μου...
Και να σου πώ και κάτι ! Τώρα που το ξανασκέφτηκα μάλλον δίκιο έχεις για την Τζένη... μάλλον εσύ θα παίρνεις καλύτερες πίπες...

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Μεγάλο ρισπέκτ στην τσα2 του Φωκαίας 17Β που είναι επαγγελματίας και κυρίως Άνθρωπος. Παράλληλα μ' εμένα επισκέφθηκε τον οίκο παλικαράκι νέο με εμφανή κινητικά, μπορεί και ελαφρώς νοητικά προβλήματα, και τον πρόσεξε πάρα πολύ. Να του κουβαλήσει τα πράγματα, ζήτησε τουαλέτα, τον πήγε στη δική τους. Άψογη. Είναι κι αυτά που βλέπεις στις τσάρκες τα ωραία.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τη μαπα σου να στοκαρεις εννοω μαλακιδη μπαζογαμηκο τενεκε.
τραβα να σου παρει πιπουλα ο τοφαλος να στανιαρεις και να μη σε νοιαζει τι γαμαω εγω.
ετσι κι αλλιως τα γραφω αναλυτικα σε καθε ενημερωση που κανω βλακακο.
ελα cius λεμε, που θα ασχοληθουμε με τα κτηνη που πας και γαμας και μας τα θεοποιεις κιολας απο πανω λες και ειμαστε πρωταρηδες, λεβιε.
Το άσχημο δεν είναι πως του αρέσουν οι τοφαλοι ..( ο καθένας με τις διαταραχές του..) Ούτε πως τις τελευταίες ...τις παρουσιάζει ως τοπ !!! Μυαλό έχουμε και ξέρουμε που θα πάμε ...!! Το άσχημο είναι πως δεν προλαβαίνεις να πεις μια άποψη πετάγεται σαν το μουνι της λασπησ και βρίζει ασύστολα ...!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.346
Πόντοι
27.261
Το άσχημο δεν είναι πως του αρέσουν οι τοφαλοι ..( ο καθένας με τις διαταραχές του..) Ούτε πως τις τελευταίες ...τις παρουσιάζει ως τοπ !!! Μυαλό έχουμε και ξέρουμε που θα πάμε ...!! Το άσχημο είναι πως δεν προλαβαίνεις να πεις μια άποψη πετάγεται σαν το μουνι της λασπησ και βρίζει ασύστολα ...!!!

τετοια κανουν οι κρυφοτραβελοπουστες, επομενως δε χρειαζεται να ασχολεισαι.
αστον-αστην να γραφει μαλακιες.
εδω ψαχνει να με βρει σε καθε διαφορετικο post που εχω σχολιασει και γραφει τη μαλακια του απο κατω ο τενεκες χαχαχαχα.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Α και που είστε. Ναταλία Φωκαίας 17Β ΑΡΧΙΦΟΛΑΡΑ. Μακριά. Είναι μια ψηλή νταρντάνα νέα κοπέλα με κωλάρα, από Ρωσία, λίγο γιγαντόσωμη. Μακριά. Σκούφο με το καλησπέρα, χωρίς προκαταρκτικά και μην πιάνεις ρώγες, όχι εδώ, όχι εκεί. Ελληνικά μιλάει ελάχιστα. Καταλαβαίνει όμως. Της είπα ένα "it does not work that way". Την έστειλα μέσα στο λεπτό, ζήτησα λεφτά πίσω, είπε ψέματα στην τσα2 ότι μου έκανε ακάποτο για να μην μου δώσει φράγκο πίσω, της δείχνω τη σκισμένη συσκευασία, τα πήρα τελικά και συνέχισα τη βραδιά μου. Άμα υπάρχουν μαλάκες που τα δέχονται, εγώ δεν είμαι από αυτούς.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
εδω ψαχνει να με βρει σε καθε διαφορετικο post που εχω σχολιασει και γραφει τη μαλακια του απο κατω ο τενεκες χαχαχαχα.
κατάλαβα χαχαχαχα , παίζει να είναι και Στάκι ...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946

Καλά!!! Συμφώνησε ο γκαίης με τον βρωμιάρη Αλβανό
Με την ευχή μου παιδιά! Να το γλεντήσετε!!!!

• Like
Αντιδράσεις: 6Y44

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Μπαρμπορα μόνο πρωί. Σε 2-3μερες και στο πάνω φίλε.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
:think:γεια σας μαγκες πρωτη φορα γραφω αν και παρακολουθω χρονια το σαιτ.θα ηθελα να μου πει καποιος απο σας αν ξερει που ειναι η ηλεκτρα απο φωκαιας 17α η 17β .θενκς

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom