Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (13 μέλη και 193 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τώρα live

Πιπινου 65 Μαρία μελαχρινή μελαμψη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 136,134β,134α,134 & 109β κλειστά.
Στο Φυλής 134α έχει θυροκολλημενο το παρακάτω μήνυμα
IMG-20191217-000604.jpg

Φυλής 109α Λιλυ ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Κατερίνα ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 105 κλειστό.

Φυλής 81 Νελη καστανοξανθη κοπέλα με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα, 2.5-3 αρι βυζι, νορμαλ σεξ ανακοίνωσε μόνη της.

Φυλής 71α Μαίρη καστανοξανθη πια με κανονικό πολύ ωραίο κορμί 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Σάρα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι πολύ ωραία κωλαρα, μεγάλο τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β Άννα ξανθιά  λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Φυλής 69α Λάουρα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.5αρι συν βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 67 Ελένη  ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι και Αντριανα μελαχρινή κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β Άντζελα η μελαχρινή κοντή Βουλγάρα, με κανονικό ωραίο σώμα 2. 5αρι βυζί , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α, 84β & 84α κλειστά.

Φυλής 65β Μπούτι μαυρουλα νταρντανοχοντρη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α κλειστό.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
τώρα live

Πιπινου 65 Μαρία μελαχρινή μελαμψη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 136,134β,134α,134 & 109β κλειστά.
Στο Φυλής 134α έχει θυροκολλημενο το παρακάτω μήνυμα
IMG-20191217-000604.jpg

Αγορίνα ξέρεις εάν άλλαξε οίκο η ρινα που ήταν τον τελευταίο μηνσ στ Φιλιππίδου 11β

Επισκέπτης
Η αλβανικη μαφια ειναι μουνουχισμενη και ανικανη να φερει κατι καλο. Αν δεν τους εκθρονισει αλλη μαφια δε θα δουμε προκοπη. Ολο κατιμαδες.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
η τσατσα απο ιασωνος 46α μου ειπε οτι σταματησε η ρενατα,ξερει κανεις αν συνεχιζει αλλου?

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Η milf πρωινη στη Καλυμνου (καθως και η πωλινα) ξενερωσαν?
Εμπαργκο σε ολες τισ βαρδιες.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
ΝΕΟ μαγαζι πολυ καθαρο μεσα ΦΩΚΑΙΑΣ 13 εχθες ωρα 1.30 μεσανυχτα ,μελαχρινη σχετκα ωραιο κορμι απλο προγραμμα ονομα δεν ακουσα ,δεν ξερω αν στις αλλες βαρδιες εχει αλλα προγραμματα, οποιος παει ας γραψει .

giorgos07

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιος ποια δουλευει στο Κολοκυνθους 38 κατω ?

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ρε παιδιά δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται υπάρχει μπέρδεμα σε όλη την κατάσταση.
Δεν λέω ότι τα 20€ είναι πολλά, αλλά αν κάποια κοπέλα επιθυμεί να εργαστεί ως ιερόδουλη θα έπρεπε να περνάει κάποιο είδος casting να το πω, να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις να το πω, δεν γίνεται κουτσοί στραβοί όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα!
Ας αφήσουμε τα 20€, πάμε στα 50 και άνω, δεν γίνεται να παρουσιάζεται μία η οποία πρέπει να σε πληρώσει αδρά για να πας μαζί της και πάλι να μην θες, έλεος!
Ας το πάρουμε αντίθετα, αν πας να γίνει ζιγκολό υπάρχουν προϋποθέσεις, δεν πάει όποιος να ναι και λογικό είναι.
Από τα 300 μπουρδέλα που υπάρχουν ας μείνουν τα 10, αλλά να είναι αξιοπρεπείς, όχι να μας βγαίνει η γλώσσα για να βρούμε μία που να βλέπεται, από εμφάνιση λέμε. Από υπηρεσίες δεν συζητάω καν.
Δεν ξέρω για εσάς, προσωπικά το 80% των ιερόδουλων θα έπρεπε να με πληρώνει και πάλι δεν θα πήγαινα.  :grin:    

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
Δεν λέω ότι τα 20€ είναι πολλά, αλλά αν κάποια κοπέλα επιθυμεί να εργαστεί ως ιερόδουλη θα έπρεπε να περνάει κάποιο είδος casting να το πω, να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις να το πω, δεν γίνεται κουτσοί στραβοί όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα!
Ας αφήσουμε τα 20€, πάμε στα 50 και άνω, δεν γίνεται να παρουσιάζεται μία η οποία πρέπει να σε πληρώσει αδρά για να πας μαζί της και πάλι να μην θες, έλεος!
Ας το πάρουμε αντίθετα, αν πας να γίνει ζιγκολό υπάρχουν προϋποθέσεις, δεν πάει όποιος να ναι και λογικό είναι.
Από τα 300 μπουρδέλα που υπάρχουν ας μείνουν τα 10, αλλά να είναι αξιοπρεπείς, όχι να μας βγαίνει η γλώσσα για να βρούμε μία που να βλέπεται, από εμφάνιση λέμε. Από υπηρεσίες δεν συζητάω καν.
Δεν ξέρω για εσάς, προσωπικά το 80% των ιερόδουλων θα έπρεπε να με πληρώνει και πάλι δεν θα πήγαινα.  :grin:   
και τι σε εμποδιζει να  βρεις μια μουναρα  για γκομενα να  τη γαμας και να ευχαριστιεσαι ?

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
και τι σε εμποδιζει να  βρεις μια μουναρα  για γκομενα να  τη γαμας και να ευχαριστιεσαι ?

Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι θέλω να βρω μια μουνάρα να πληρώνω, διότι σάπιες βρίσκω τζάμπα.

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Η Μπάρμπαρα δουλεύει Βεργας 6α&6β και όχι στοΒεργας 3.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Δεν ξέρω για εσάς, προσωπικά το 80% των ιερόδουλων θα έπρεπε να με πληρώνει και πάλι δεν θα πήγαινα.  :grin:   

Τα γούστα διαφέρουν.Αυτή που λες εσύ μουνάρα μπορεί σ'εμένα να φαίνεται μπουρούχα,και αυτή που λες μπάζο εμένα να με καυλώνει.Στις ταινίες που γίνεται casting σου αρέσουν όλες;Δεν έχεις δει κάποια να πεις "πώς έγινε αυτή πορνοηθοποιός";Το θέμα με τις υπηρεσίες είναι άλλο.Αλλά κι εκεί υπάρχουν προτιμήσεις.Παλιότερα ήταν κοπέλες που τις έλεγαν κομοδίνα κι εμένα μου άρεσαν και είχα πάει πολλές φορές.Δε γίνεται να υπάρχει "αξιοκρατία" σε ένα υποκειμενικό θέμα.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291

Αυτό που λες θα ίσχυε αν όλοι πήγαιναν στα μπουρδέλα για το κλασικό τσιμπούκι-πισοκωλητό-καληνύχτα.
Αλλά οι περισσότεροι πάνε για διάφορες άλλες πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες, ιδίως οι μεγαλύτερης ηλικίας, οπότε αυτή που σου φαίνεται εσένα μπάζο (δικαιολογημένα), προσφέρει κάτι που δύσκολα το βρίσκεις σε ένα πιπίνι.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Αυτό που λες θα ίσχυε αν όλοι πήγαιναν στα μπουρδέλα για το κλασικό τσιμπούκι-πισοκωλητό-καληνύχτα.
Αλλά οι περισσότεροι πάνε για διάφορες άλλες πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες, ιδίως οι μεγαλύτερης ηλικίας, οπότε αυτή που σου φαίνεται εσένα μπάζο (δικαιολογημένα), προσφέρει κάτι που δύσκολα το βρίσκεις σε ένα πιπίνι.

Πολύ σωστός  :thumbsup:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Εδώ ταιριάζει αυτό που λέει ο λαός, που ο λαός είναι σοφός,
ότι κάνεις κ καμία δεν πάει χαμένος.
Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική στα μάτια κάθε άνδρα,
εγώ θέλω μια λεπτεπιλεπτη με αναλογίες μοντέλου χωρίς να κοιτάω τα χίλια μου, ενω κάποιος άλλος θέλει κάποια να είναι 150 κιλά, θέλει κα γαμαει όγκο κ αυτό σεβαστό.
Θελω να καταλήξω ότι ολλες ότι μα ότι κ να είναι έχουν ζητηση βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει κ ο χαρακτήρας αν σε παροσεγκιζει σωστά στην πορεία ομορφαίνει στα μάτια σου,
Κ σίγουρα αν προσφέρει extrem υπηρεσίες που να καληπτουν τα γούστα μας κάνουμε υποχωρήσεις κ συμβιβασμούς σχετικά με τα θέλω μας....

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Αν όμως ψάξεις λίγο προσεκτικά τότε το βρίσκεις τσάμπα στην παντρεμένη 35άρα ή 40άρα της γειτονιάς σου που έχει βαρεθεί τον άντρα της και ψάχνει για φρέσκο λουκάνικο στα πέριξ !!!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά στο Έλλης 3 επέστρεψε η πολύ καλή υπηρεσία η ξανθιά πολύ ξηγημενη και είναι πρωινή βάρδια η μαλακισμένη ανθυγιεινή αντιπαθεστατη με το κοντό μαλλί έφυγε οπότε ξαναπέρασα από το μαγαζί καθώς ούτε και το αντίκρυσμα της ηλιθιας δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό.
Εκεί λοιπόν στο μαγαζί δουλεύει μια Μιλφ η Ηλιάνα ωραία γυναίκα Ρωσίδα πάρα πολύ καλή σε υπηρεσίες ευγενική και τίμια με πολύ θετική ενέργεια και διάθεση εγγυομαι ότι αξίζει Πραγματικά η Ηλιάνα.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Το Ρινάκι Θα το βρείς Φωκαίας 24...μετά της 12 το βράδυ.
Φίλε σε ευχαριστώ πέρασα σήμερα δεν ήταν τόσο καλή όπως την πρώτη φορά γιατί είχε νεύρα από την αρχή πριν ν μπω εγώ είχε ένα πελάτη μπήκε σε αυτόν 1 παρά πέντε κ ήρθε σε μένα 1 κ 30 κ όταν την ρώτησα εάν μπήκε αλλού πριν από μένα μου πε όχι μπήκε σε αυτόν μια φορά βγήκε αυτός ξαναπληρώσε  κ μπήκε πάλι κανονικά έπρεπε ν έρθει σε εμένα
Κ όταν ζήτησα τα ρέστα από την τσατσά μου πε το κορυφαίο όταν μπήκε πάλι σε αυτόν μας γάμησε το 20 ο τύπος κ την ψυχολογία της κοπέλας εάν θες φίλε παρτην μισή ώρα ν τελειώνουμε να μην μπαίνει βγαίνει η κοπέλα γεμάτη νεύρα..

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Γεια χαρά στο Έλλης 3 επέστρεψε η πολύ καλή υπηρεσία η ξανθιά πολύ ξηγημενη και είναι πρωινή βάρδια η μαλακισμένη ανθυγιεινή αντιπαθεστατη με το κοντό μαλλί έφυγε οπότε ξαναπέρασα από το μαγαζί καθώς ούτε και το αντίκρυσμα της ηλιθιας δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό.
Εκεί λοιπόν στο μαγαζί δουλεύει μια Μιλφ η Ηλιάνα ωραία γυναίκα Ρωσίδα πάρα πολύ καλή σε υπηρεσίες ευγενική και τίμια με πολύ θετική ενέργεια και διάθεση εγγυομαι ότι αξίζει Πραγματικά η Ηλιάνα.
αξιοπρεπες ηχομονωτικο χωρισμα φα βαλουν εκει? Μου θυμιζει δεκαετια '80,χωριαμα με γαλακτοειδες τζαμι στο θησειο καπου..

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Προ τριμηνου,πρωινη ρωσιδα milf ΑΓΥΡΑΣ 12Β,απαραδεκτη,εφυγα με αμετρητα νευρα,ουτε ξερω σε τι κυκλοφοριας φωτα περνουσα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom