Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (12 μέλη και 217 επισκέπτες)

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Φίλε Nyxtovie καλησπέρα,θέλω να σου κάνω 4  ερωτήσεις για το Ρινάκι:

1) Είναι όμορφη κοπέλα?

2) Δίνει γλωσσόφιλα?

3) Κάνει ελεύθερο στοματικό?

4) Έχει σφιχτό μουνάκι?
Καλησπέρα φίλε μου η κοπέλα λέει ότι είναι 27 την κάνω άνετα κ 30 είναι προμιλφ όμορφη με ωραία μάτια κ ωραίο μικρό σώμα πρέπει ν είναι 1.60..φιλια στο στόμα δεν δίνει τουλάχιστον σε μένα δεν τ επιδίωξα κιόλας κάνει καλά προκαταρκτικά σε φιλάει στ λαιμό στ στήθος παίζει γενικά με σένα κάνει πολύ καλή πίπα χωρίς δόντι την αισθάνεσαι δηλαδή δεν είναι άστατη δεν κάνει ελεύθερο κάνει τελειωτικό στο σωμα γενικά βολεύει στις στάσεις γιατί είναι μικρόσωμη και έχει σφιχτό μουνακι καταλαβαίνεις την τριβή που γίνεται αυτά ελπίζω να σε καλυψα χτες δεν πέρασα όπως σου πα τόσο καλά μαζί της γιατί ήταν εμφανώς κουρασμένη από τον προηγούμενο μισή ώρα στ δωμάτιο δεν είναι κ λίγο..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με  ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 αριστερά Άντζελα ξανθοκαστανη πιτσιρικά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 9 δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 13 μετά από αρκετό καιρό πάλι ανοικτό, με την ίδια κοπέλα που δούλεψε και τότε, Τζούλια ξανθιά με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 17β Παολα καστανοξανθη νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α Κατερίνα καστανή με  κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό κωλομερι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 19 Μαρία καστανή κοπελα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β & 25α κλειστά. Διευκρίνηση στο 25α ανοιχτή κάτω η πόρτα πάνω κλειδωμένη.

Φωκαιας 27α  κάτω Εμμανουέλα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλερία μελαχρινή κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Αθηνα στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 Ρίτα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και όπως λέει και η ίδια.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
εχει παρει κανεις την κωνσταντινα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια θελω γνωμες παιδια

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
401
Πόντοι
6.060
εχει παρει κανεις την κωνσταντινα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια θελω γνωμες παιδια
το μπουκιτσι της Κωνσταντίνας δεν υπάρχει το πως τον εξαφανίζει όλον μέσα στο στόμα της
με εναλλαγές και πλήρη περιποίηση της περιοχής
τα ανοίγματα της φοβερά
χωρίς βιασύνη φαίνεται να γουστάρει
θυμίζει 

• Like
Αντιδράσεις: Zorro

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
το μπουκιτσι της Κωνσταντίνας δεν υπάρχει το πως τον εξαφανίζει όλον μέσα στο στόμα της
τα ανοίγματα της φοβερά
θυμίζει 

Κάνει και ισπανικό/titjob ;;

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλησπέρα σε όλους

Μικρό περασμα απο την Μεταξένια γειτονιά στην απογευματινη βάρδια

Κολωνού11 ισόγειο

Καινούρια κοπελα γυρω στα 28 απο Ρωσία το ονομάτης Ναντια ομορφο κορμι τα χαλαει πολυ λιγο στο προσωπο μικρα στητα βυζακια και απιστευτη ερωτική συντροφια στο δωμάτιο. Με διαφορα τατουαζ στο κορμι. Προγραμμα κανονικο με 69.

Κολωνού 27β υπόγειο

Η Λάουρα επέστρεψε μικρη κοπέλα ομορφη με εκπληκτικο σωμα και απιστευτα σμιλεμενο κωλαρακι σε απλο προγραμμα με 69 και σφηχτο μουνακι. Μια καλή προταση για τους χαλεπους αυτους καιρούς.

Αυτά απο εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
τα ανοίγματα της φοβερά
θυμίζει 
Παρέλειψες να αναφέρεις ότι η Κωνσταντίνα είναι ο μικρός ιπποπόταμος.

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
401
Πόντοι
6.060

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Η γνωστή στη πιάτσα ''Έυα με τα ράστα'' από Φωκαίας 27 άλλαξε 'styling' και από 'extreme γκόμενα' σαν κι αυτές που βλέπεις να κάνουν snowboard στο Παρνασσό, η Kitesurf στη Μύκονο, η Bunjee Jumbing στον ισθμό της κορίνθου...ΤΕΛΕΙΩΣΕ...τώρα η Εύα άλλαξε τελείως το στύλ της...έκανε ισιωτική στο μαλλί...γιαλουρονικό στα χείλη...και πλέον μιάζει με αριστοκρατική μιλφάρα γκόμενα από την Εκάλη. :rose:

Το πρόγραμμα της Έυας:

1) Γλωσσόφιλα Ανακόντα.

2) Αριστοκρατικό Γιαλουρονικό Καυτό Ακάπωτο Τσιμπούκι.

3) Ορχεολειχία.

4) Κama Soutra.

5) Τέλος...Η Έυα στο φινάλε έβαλε όλο το ταλέντο της...πετάω την καπότα στο πάτωμα...κάθομαι με τα γόνατα στο κρεβάτι...η Εύα έχει σκύψει...με το αριστερό της χέρι με πιάνει από την μέση για να κρατάει κόντρα...παίρνει την μπούτσα και την βάζει στο ηφαιστιογόνο στόμα της...αρχίζει να τσιμπουκώνει να σαλιώνει & να γλύφει-ρουφάει αρχίδια και ταυτόχρονα με το δεξί ζεστό χέρι της μου χαίδευε τα αρχίδια και στο καπάκι να παίζουμε και με γλωσσόφιλα...δεν άντεξα πολύ αυτό το καυτό βασανιστήριο...και αρχισα να χύνωωω ποτάμια από ζεστό σπέρμα στο στόμα της...η Έυα δεν ξεκόλαγε από την πούτσα μέχρι να την ρουφήξει-στραγγίξει καλάάά... :pipa1: ....σηκώθηκε ήρεμα με κοίταξε λίγο στα μάτια με το σπέρμα στο στόμα της...έκανε ένα βήμα παραπέρα και τα έφτυσε στον νιπτήρα.
Φιληθήκαμε...χεραιτηθήκαμε...και η Εύα αποχώρησε απο το δωμάτιο.

ΥΓ: Η τσατσά βάρεσε πόρτα στο 9λέπτο...η Έυα όμως την αγνόησε...και κάτσαμε 14' λεπτά στο δωμάτιο! :headbaning2: Μπράβο Εύα. :thumbsup:

Τι βάρδια είναι??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Προ τριμηνου,πρωινη ρωσιδα milf ΑΓΥΡΑΣ 12Β,απαραδεκτη,εφυγα με αμετρητα νευρα,ουτε ξερω σε τι κυκλοφοριας φωτα περνουσα..

Χαίρομαι που το μοιράζεσαι μαζί μας ώστε την άλλη φορά που θα σε φολιάσουν, να μην είσαι παρορμητικός!! Θα είναι καλό για όλους μας...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Καλησπέρα σε όλους

Μικρό περασμα απο την Μεταξένια γειτονιά στην απογευματινη βάρδια

Κολωνού11 ισόγειο

Καινούρια κοπελα γυρω στα 28 απο Ρωσία το ονομάτης Ναντια ομορφο κορμι τα χαλαει πολυ λιγο στο προσωπο μικρα στητα βυζακια και απιστευτη ερωτική συντροφια στο δωμάτιο. Με διαφορα τατουαζ στο κορμι. Προγραμμα κανονικο με 69.

Κολωνού 27β υπόγειο

Η Λάουρα επέστρεψε μικρη κοπέλα ομορφη με εκπληκτικο σωμα και απιστευτα σμιλεμενο κωλαρακι σε απλο προγραμμα με 69 και σφηχτο μουνακι. Μια καλή προταση για τους χαλεπους αυτους καιρούς.

Αυτά απο εμένα

Καλή συνέχεια σε όλους.

Λάουρα όντως είναι τοπ. Θυμάμαι όταν την είχα γαμήσει είχε έρθει στο δωμάτιο με κανονικά παπούτσια αθλητικά που για κάποιο λόγο με κάβλωσε πολύ :wanker:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
γεια χαρα bourdelομαγκες και καλες γιορτες να'χουμε με υγεια πανω απ'ολα.
συντομη τσαρκα σημερα μιας και δεν ειχα και πολυ ορεξη, αλλα επειδη θα ειμαι αδειουχος την αλλη βδομαδα, ειπα να κανω μια γρηγορη και να δω αυτες που ειχα σταμπαρει απο την προηγουμενη φορα (οσες βρω δηλαδη) και να μου φυγουν οι τυχον αποριες μου.
για αυτες που εχουν γινει μονιμες δε χρειαζεται να γραψω λεπτομερειες αφου σιγουρα τις εχουμε γαμησει σχεδον ολοι... αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι μακραν.

ξεκινημα λοιπον αυτην τη φορα απο διδυμου,
στο 7 δεξια ΤΖΩΡΤΖΙΑ.
στο 8 κατω η ΛΙΛΙΑΝ.
στο 8 πανω η ΝΑΝΣΥ.
στο 20 η ΕΛΕΝΗ.
στο 22 ισογειο η ΡΑΜΟΝΑ. πηγαινα για ΣΤΕΛΛΑ στοχευμενα που την ειχα σταμπαρει στην προηγουμενη τσαρκα, αλλα δυστυχως δεν.
ηταν 6-7 νοματαιοι στο σαλονι και περιμεναν και η τυπισσα ηταν δωματιο επισης.
βαριομουν να περιμενω και την εκανα με ελαφρα, γιατι δε μου κανει η συγκεκριμενη.
στα αλλα δε χρειαστηκε να παω καν, μιας και δεν ειμαι fan του αναλογου ειδος γυναικων και λογικα
οι κλασσικες ιδιες θα ηταν και εκει.

μπαινω φυλης,
στο 54 κατω η ΛΙΖΑ time (την κατοχυρωνω ετσι με αυτο nick απο εδω και στο εξης).
στο 56 η ΑΝΝΑ-ΙΛΟΝΑ (που εχει αφρατεψει by the way).
στο 65 οροφος η ΝΤΕΠΥ. η πιο ωραια παρουσια που ειδα σε γενικο συνολο, αλλα επειδη την ειχα δοκιμασει με πολυ μετριες εντυπωσεις δεν εκανα καν τον κοπο να ξαναμπω. ισως σε επομενη τσαρκα... και αν παλι.
στο 65(σκαλακια) η ΚΑΡΙΝΑ.
στο 66 δεξια η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.
στο 66 αριστερα η ΙΩΑΝΝΑ.
στο 67 η ΑΛΙΣΑ.
στο 69 σκαλακια η ΑΝΝΑ.
στο 69 οροφος η ΙΩΑΝΝΑ. ξανθοκαστανη χοντρουλα, φαση miss piggy, κοινως δεν.
στο 71 κατω 2 κοπελες, η ΜΑΙΡΗ και η ΣΑΡΑ. τη 2η πρωτη φορα την εβλεπα. ειναι πολυ καλη παρουσια, μελαχρινη, μετριου αναστηματος με ωραιο σωμα και αφρατη κωλαρα. κανονικο βυζι, αλλα δε με επεισε στο σαλοναρισμα οτι θα ειναι καλη. μυριστηκα φαση αλα ΜΑΙΡΗ και την εκανα. ισως ομως λογο ωραιας παρουσιας ξαναλεω, τη δοκιμασω στο κοντινο μελλον.
στο 74 δεξια μια μαυρομαλα milfοφαση, κοντη και μπαμπατσικη που ειναι σχεδον καθε φορα εκει. εμενα δε μου κανει και δε ρωτησα ονομα. λογικα ξερετε ποια εννοω. αν οχι στα @@ μου :cheesy:.
στο 84 πανω η ΝΤΕΜΥ.
στο 84 κατω η ΣΟΝΙΑ.
στο 86 πανω η ΛΙΛΥ.
στο 86 κατω η ΛΑΟΥΡΑ.

στη φιλιππιδου,
στο 11 πανω 2 κοπελες, η ΣΑΝΤΡΑ και η ΑΝΝΑ. την 1η... πρωτη φορα την εβλεπα. ξανθια βαμμενα με πολλα διχτυωτα εσωρουχα-ρουχα-οτι σκατα φοραγε τελοσπαντων. ενας αχταρμας ηταν, που αντι να με καβλωνει γιατι εχω μια τρελα με τα διχτυωτα γενικως, με ξενερωνε τελικα. κλασσικα λοιπον δε μου εκανε γιατι ηταν και λιγο chubby, δε με επεισε και απο το σαλοναρισμα και λακισα οπως καταλαβατε.
στο 11 στο κατω η ΕΜΜΑ. και αυτην πρωτη φορα την εβλεπα. φαινοταν καλη σαν παρουσια και λεω φαινοταν, γιατι ενω την περιμενα στο σαλονι, σκαει απο το κουζινακι και μπαινει στα καπακια στο δωματιο χωρις να κανει το κλασσικο σαλοναρισμα. ε αντε γεια ειπα και εγω. θα ξαναπαω ομως να τη δω γιατι φανηκε καλο μουνετο σε αυτα τα nanoseconds που την ειδα.

στη φωκαιας,
στο 24 η ΑΛΙΝΑ.
στο 27 πανω η ΡΙΤΑ. ψηλη, με mix μαυρα και ξανθια βαμμενα μαλλια μεχρι ωμους, normal προς μπαμπατσικο σωμα, κανονικο βυζι, καυλοφατσα, χαχαχα χουχουχου στο σαλονι και milfοκατασταση γενικως. το μονο ακυρο στο σωμα της ειναι οτι δεν εχει μεση για να αναδειξει το κορμι της. ηταν καπως ενιαιο δηλαδη. την εβλεπα πρωτη φορα και κατι το σκερτσο της, κατι η καυλοφατσα της με πεισανε και περασα τελικα.
μεσα ηταν μια μετριοτατη προς ακυρη κατασταση δυστυχως.
πιπα καλη σχετικα με λιγακι ελαφρως δοντακι, αλλα δεν ηταν αυτη που σε καυλωνει και στον κανει τεντα, ιδιως οταν βλεπεις αυτην την καυλοφατσα να σε πιπωνει.
στις στασεις δε... ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ... δηλαδη τραγωδια.
ξεκιναει το cow και μετα απο λιγο μου λεει στα ρωσικα (το καταλαβα δηλαδη) να αλλαξουμε γιατι ποναει. υπ'οψιν το communicatio στη νοηματικη παντομιμα, στα αγγλικα του νηπιαγωγειου (δηλαδη επιπεδο i love you, you love i ? - μπηλιας απο ροδα, τσαντα και κοπανα φαση) και εννοειται στα ρωσικα που δεν καταλαβαινα χριστο.
anyway, την εγραψα κανονικα στα @@ μου και συνεχισα τη νοηματικη.
τη γυρναω στα 4 και ξεκιναω το in-out, ενω μου εχει χαλαρωσει το παπαρι με την ολη κατασταση εννοειται. μετα απο λιγο με σταματαει ξανα και μου δειχνει να αλλαξουμε παλι γιατι ποναγε. εχω γινει πουτσαρας και δεν το ξερω τωρα τελευταια μαλλον σκεφτομαι. δε γαμιεται λεω, εχει γαμηθει η φαση ετσι κι αλλιως, επομενως ας το παω οπως θελει μπας και χυσω (που δεν το εβλεπα με την καμια).
ξεκιναω missionary και να μη βολευομαι με την καμια γιατι δεν εχει παρει τη σωστη κλιση σωματος, με αποτελεσμα να μη μπορω να μπω ολος μεσα. να βαζω τα ποδια της στους ωμους μου μπας και μπω ολος και καυλωσω, να με σταματαει αυτη να μου λεει ποναει. εγω με μελατο καπως παπαρι εντωμεταξυ χαχαχα. ρε φιλε λεω τι θα δω ακομα. κανω κατι τριπλες στο κρεβατι, μια βαζω τα ποδια της στους ωμους μου παλι και τα 2, μια βαζω το 1, μια το αλλο, παιζουν εκει και καποια γλωσσοφιλα η οποια τα δινει απλοχερα απο την αρχη να πω εδω. σε καποια φαση να μου λεει και κατι για time. ναι ναι, να λεω εγω και στα @@ μου κανονικοτατα. μετα απο ολο αυτο το γελοιο σκηνικο γιατι γελαγα κιολας με τη φαση, την ξαναβαζω στα 4 και να μου λεει slowly-slowly. ναι λεω εγω παλι και ξεκιναω το μπασιμο. ΚΑΙ ΠΑΛΙ με κοβει και μου λεει οτι ποναει. ε αντε γαμησου της λεω, βγαζω καποτα και της κανω νοημα για πιπα μπας και χυσω.
οντως ξεκιναει, αλλα εγω τιποτα. ο εγκεφαλος να μη δινει σημα στο παπαρι με την καμια απο τη ξενερωσια. αφου βαρεθηκα τη deκαυλε πιπα της, της λεω το εξης τελευταιο μπας και καταφερω να χυσω.
της λεω για 69 επειδη γενικως μου αρεσει να γλυφω μουνακια καθαρα και καυλωνω full εκει. ειναι το τελευταιο μου χαρτι πριν διωξω την κοπελα δηλαδη, βλεποντας οτι δεν το'χει. οντως στηνεται για 69 λεγοντας μου παλι για time (σιγουρα ενα 15-20λεπτο πρεπει να ημουν μεσα και η υπηρεσια εκανε ενα νοημα καταλαβα σε καποια στιγμη) και εκει γινεται το finale επιτελους. μετα απο λιγο τη χυνω στο στομα ανακουφισμενος... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. σηκωθηκε γρηγορα και τα εφτυσε στο νιπτηρα, χαιρετηθηκαμε, μου ειπε κατι στα ρωσικα (με ωραιο υφος) που δεν καταλαβα (δεν εδωσα σημασια βασικα) και βγηκε.
πλυθηκα, σκουπιστηκα, ντυθηκα εν ταχει και λακησα.
τελος στην τσατσα επειδη με ξερει και με ρωτησε, ειπα οτι η κοπελα ειναι μετρια πολυ και γενικα δεν το'χει. ξαφνιαστηκε επειδη της λενε πολυ καλα λογια και της απαντησα οτι εγω δεν ειμαι σαν τους υπολοιπους (ρε φυγε απο'δω ρε bro λεμε...) και εφυγα να συνεχισω την τσαρκα.
στο 27 μεση 2 κοπελες, η ΕΥΑ και η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ. η πρωτη ευτυχως αλλαξε μαλλι και καπως βλεπεται, γιατι ετσι οπως ηταν πριν με τα ραστα τα φωσφοριζε, εκτος απο magica de spell μαγισσα, μου εκανε junkie σε goatrance party απο την εποχη των οινοφυτων. και παλι ομως και με την αλλαγη που εκανε, δε μου βγαζει κατι για να περασω, επομενως δεν.
στο 27 υποισογειο η ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
στα αλλα βαριομουν και δεν πηγα, αλλα λογικα οπως και στη διδυμου, οι ιδιες θα ηταν.

στο αχαρνων 85, 2 κοπελες. η ΕΒΕΛΙΝΑ και η ΝΤΟΝΑΤΑ. και τις 2 τις εβλεπα για πρωτη φορα. η πρωτη με ξανθια βαμμενα μαλλια, με ωραιο σωμα, milfοκατασταση, αλλα μετρια φατσα. ειχε ωραιο σαλοναρισμα αλλα κατι με χαλαγε στο ολο συνολο. η δευτερη ηταν χοντρη, ακυρη παντελως και τεζα αδιαφορη και δεν εδωσα περαιτερω σημασια.

στην κνιδου 16, 2 κοπελες. η ΑΝΝΑ (μπαζο ολκης) και η ΜΑΙΡΗ (καραmilfοκατασταση), την οποια ειχα σταμπαρει απο την προηγουμενη τσαρκα επειδη μου εβγαζε κατι πολυ προστυχο στο σαλοναρισμα. ειχε βγει τοτε, γυμνη εντελως με ολοσωμο διχτυωτο και με ειχε καψει εγκεφαλικα. εχει και κοντο, αγοριστικο μαλλι που ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ στη γυναικα οταν της παει.
εδω εγινε η 2η καταθεση λοιπον αφου ηταν ο αρχικος στοχος μου, αλλα με πολυ μετριες εως αδιαφορες εντυπωσεις και δεν προκειται να ξαναπαω εννοειται.
εγω φανταζομουν τρελο sex (ειδα και τα διχτυωτα και ecstasιαστηκα), αλλα εμεινα με τη φαντασια τελικα.
πιπα μετριοτατη εως ακυρη για την ηλικια της (εκει βασικα ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΜΕΓΙΣΤΑ) και στησιματα μετρια και αυτα (cow & doggy).
η φατσα επισης απο κοντα με χαλασε καπως. με λιγα λογια δε μου βγηκε και τελος για να μη μακρυγορω... αη γαμηδια.

αυτα...

p.s. : sorry για το σεντονι κλασσικα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
    Χαίρομαι που το μοιράζεσαι μαζί μας ώστε την άλλη φορά που θα σε φολιάσουν, να μην είσαι παρορμητικός!! Θα είναι καλό για όλους μας...

την επομενη φορα επισης να μας γραψει για πριν 1 χρονο συνευρεση :cheesy:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
συντομη τσαρκα σημερα μιας και δεν ειχα και πολυ ορεξη, αλλα επειδη θα ειμαι αδειουχος την αλλη βδομαδα, ειπα να κανω μια γρηγορη και να δω αυτες που ειχα σταμπαρει απο την προηγουμενη φορα (οσες βρω δηλαδη) και να μου φυγουν οι τυχον αποριες μου.
για αυτες που εχουν γινει μονιμες δε χρειαζεται να γραψω λεπτομερειες αφου σιγουρα τις εχουμε γαμησει σχεδον ολοι... αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι μακραν.

στο 7 δεξια ΤΖΩΡΤΖΙΑ.
στο 8 κατω η ΛΙΛΙΑΝ.
στο 8 πανω η ΝΑΝΣΥ.
στο 20 η ΕΛΕΝΗ.
στο 22 ισογειο η ΡΑΜΟΝΑ. πηγαινα για ΣΤΕΛΛΑ στοχευμενα που την ειχα σταμπαρει στην προηγουμενη τσαρκα, αλλα δυστυχως δεν.
βαριομουν να περιμενω και την εκανα με ελαφρα, γιατι δε μου κανει η συγκεκριμενη.
στα αλλα δε χρειαστηκε να παω καν, μιας και δεν ειμαι fan του αναλογου ειδος γυναικων και λογικα

μπαινω φυλης,
στο 54 κατω η ΛΙΖΑ time (την κατοχυρωνω ετσι με αυτο nick απο εδω και στο εξης).
στο 65 οροφος η ΝΤΕΠΥ. η πιο ωραια παρουσια που ειδα σε γενικο συνολο, αλλα επειδη την ειχα δοκιμασει με πολυ μετριες εντυπωσεις δεν εκανα καν τον κοπο να ξαναμπω. ισως σε επομενη τσαρκα... και αν παλι.
στο 67 η ΑΛΙΣΑ.
στο 69 σκαλακια η ΑΝΝΑ.
στο 71 κατω 2 κοπελες, η ΜΑΙΡΗ και η ΣΑΡΑ. τη 2η πρωτη φορα την εβλεπα. ειναι πολυ καλη παρουσια, μελαχρινη, μετριου αναστηματος με ωραιο σωμα και αφρατη κωλαρα. κανονικο βυζι, αλλα δε με επεισε στο σαλοναρισμα οτι θα ειναι καλη. μυριστηκα φαση αλα ΜΑΙΡΗ και την εκανα. ισως ομως λογο ωραιας παρουσιας ξαναλεω, τη δοκιμασω στο κοντινο μελλον.
στο 74 δεξια μια μαυρομαλα milfοφαση, κοντη και μπαμπατσικη που ειναι σχεδον καθε φορα εκει. εμενα δε μου κανει και δε ρωτησα ονομα. λογικα ξερετε ποια εννοω. αν οχι στα @@ μου :cheesy:.
στο 84 πανω η ΝΤΕΜΥ.
στο 84 κατω η ΣΟΝΙΑ.
στο 86 πανω η ΛΙΛΥ.
στο 86 κατω η ΛΑΟΥΡΑ.

στη φιλιππιδου,
στο 11 πανω 2 κοπελες, η ΣΑΝΤΡΑ και η ΑΝΝΑ. την 1η... πρωτη φορα την εβλεπα. ξανθια βαμμενα με πολλα διχτυωτα εσωρουχα-ρουχα-οτι σκατα φοραγε τελοσπαντων. ενας αχταρμας ηταν, που αντι να με καβλωνει γιατι εχω μια τρελα με τα διχτυωτα γενικως, με ξενερωνε τελικα. κλασσικα λοιπον δε μου εκανε γιατι ηταν και λιγο chubby, δε με επεισε και απο το σαλοναρισμα και λακισα οπως καταλαβατε.
στο 11 στο κατω η ΕΜΜΑ. και αυτην πρωτη φορα την εβλεπα. φαινοταν καλη σαν παρουσια και λεω φαινοταν, γιατι ενω την περιμενα στο σαλονι, σκαει απο το κουζινακι και μπαινει στα καπακια στο δωματιο χωρις να κανει το κλασσικο σαλοναρισμα. ε αντε γεια ειπα και εγω. θα ξαναπαω ομως να τη δω γιατι φανηκε καλο μουνετο σε αυτα τα nanoseconds που την ειδα.

στη φωκαιας,
στο 24 η ΑΛΙΝΑ.
στο 27 πανω η ΡΙΤΑ. ψηλη, με mix μαυρα και ξανθια βαμμενα μαλλια μεχρι ωμους, normal προς μπαμπατσικο σωμα, κανονικο βυζι, καυλοφατσα, χαχαχα χουχουχου στο σαλονι και milfοκατασταση γενικως. το μονο ακυρο στο σωμα της ειναι οτι δεν εχει μεση για να αναδειξει το κορμι της. ηταν καπως ενιαιο δηλαδη. την εβλεπα πρωτη φορα και κατι το σκερτσο της, κατι η καυλοφατσα της με πεισανε και περασα τελικα.
πιπα καλη σχετικα με λιγακι ελαφρως δοντακι, αλλα δεν ηταν αυτη που σε καυλωνει και στον κανει τεντα, ιδιως οταν βλεπεις αυτην την καυλοφατσα να σε πιπωνει.
ξεκιναει το cow και μετα απο λιγο μου λεει στα ρωσικα (το καταλαβα δηλαδη) να αλλαξουμε γιατι ποναει. υπ'οψιν το communicatio στη νοηματικη παντομιμα, στα αγγλικα του νηπιαγωγειου (δηλαδη επιπεδο i love you, you love i ? - μπηλιας απο ροδα, τσαντα και κοπανα φαση) και εννοειται στα ρωσικα που δεν καταλαβαινα χριστο.
τη γυρναω στα 4 και ξεκιναω το in-out, ενω μου εχει χαλαρωσει το παπαρι με την ολη κατασταση εννοειται. μετα απο λιγο με σταματαει ξανα και μου δειχνει να αλλαξουμε παλι γιατι ποναγε. εχω γινει πουτσαρας και δεν το ξερω τωρα τελευταια μαλλον σκεφτομαι. δε γαμιεται λεω, εχει γαμηθει η φαση ετσι κι αλλιως, επομενως ας το παω οπως θελει μπας και χυσω (που δεν το εβλεπα με την καμια).
ξεκιναω missionary και να μη βολευομαι με την καμια γιατι δεν εχει παρει τη σωστη κλιση σωματος, με αποτελεσμα να μη μπορω να μπω ολος μεσα. να βαζω τα ποδια της στους ωμους μου μπας και μπω ολος και καυλωσω, να με σταματαει αυτη να μου λεει ποναει. εγω με μελατο καπως παπαρι εντωμεταξυ χαχαχα. ρε φιλε λεω τι θα δω ακομα. κανω κατι τριπλες στο κρεβατι, μια βαζω τα ποδια της στους ωμους μου παλι και τα 2, μια βαζω το 1, μια το αλλο, παιζουν εκει και καποια γλωσσοφιλα η οποια τα δινει απλοχερα απο την αρχη να πω εδω. σε καποια φαση να μου λεει και κατι για time. ναι ναι, να λεω εγω και στα @@ μου κανονικοτατα. μετα απο ολο αυτο το γελοιο σκηνικο γιατι γελαγα κιολας με τη φαση, την ξαναβαζω στα 4 και να μου λεει slowly-slowly. ναι λεω εγω παλι και ξεκιναω το μπασιμο. ΚΑΙ ΠΑΛΙ με κοβει και μου λεει οτι ποναει. ε αντε γαμησου της λεω, βγαζω καποτα και της κανω νοημα για πιπα μπας και χυσω.
οντως ξεκιναει, αλλα εγω τιποτα. ο εγκεφαλος να μη δινει σημα στο παπαρι με την καμια απο τη ξενερωσια. αφου βαρεθηκα τη deκαυλε πιπα της, της λεω το εξης τελευταιο μπας και καταφερω να χυσω.
της λεω για 69 επειδη γενικως μου αρεσει να γλυφω μουνακια καθαρα και καυλωνω full εκει. ειναι το τελευταιο μου χαρτι πριν διωξω την κοπελα δηλαδη, βλεποντας οτι δεν το'χει. οντως στηνεται για 69 λεγοντας μου παλι για time (σιγουρα ενα 15-20λεπτο πρεπει να ημουν μεσα και η υπηρεσια εκανε ενα νοημα καταλαβα σε καποια στιγμη) και εκει γινεται το finale επιτελους. μετα απο λιγο τη χυνω στο στομα ανακουφισμενος... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. σηκωθηκε γρηγορα και τα εφτυσε στο νιπτηρα, χαιρετηθηκαμε, μου ειπε κατι στα ρωσικα (με ωραιο υφος) που δεν καταλαβα (δεν εδωσα σημασια βασικα) και βγηκε.
τελος στην τσατσα επειδη με ξερει και με ρωτησε, ειπα οτι η κοπελα ειναι μετρια πολυ και γενικα δεν το'χει. ξαφνιαστηκε επειδη της λενε πολυ καλα λογια και της απαντησα οτι εγω δεν ειμαι σαν τους υπολοιπους (ρε φυγε απο'δω ρε bro λεμε...) και εφυγα να συνεχισω την τσαρκα.
στο 27 μεση 2 κοπελες, η ΕΥΑ και η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ. η πρωτη ευτυχως αλλαξε μαλλι και καπως βλεπεται, γιατι ετσι οπως ηταν πριν με τα ραστα τα φωσφοριζε, εκτος απο magica de spell μαγισσα, μου εκανε junkie σε goatrance party απο την εποχη των οινοφυτων. και παλι ομως και με την αλλαγη που εκανε, δε μου βγαζει κατι για να περασω, επομενως δεν.
στα αλλα βαριομουν και δεν πηγα, αλλα λογικα οπως και στη διδυμου, οι ιδιες θα ηταν.

στο αχαρνων 85, 2 κοπελες. η ΕΒΕΛΙΝΑ και η ΝΤΟΝΑΤΑ. και τις 2 τις εβλεπα για πρωτη φορα. η πρωτη με ξανθια βαμμενα μαλλια, με ωραιο σωμα, milfοκατασταση, αλλα μετρια φατσα. ειχε ωραιο σαλοναρισμα αλλα κατι με χαλαγε στο ολο συνολο. η δευτερη ηταν χοντρη, ακυρη παντελως και τεζα αδιαφορη και δεν εδωσα περαιτερω σημασια.

στην κνιδου 16, 2 κοπελες. η ΑΝΝΑ (μπαζο ολκης) και η ΜΑΙΡΗ (καραmilfοκατασταση), την οποια ειχα σταμπαρει απο την προηγουμενη τσαρκα επειδη μου εβγαζε κατι πολυ προστυχο στο σαλοναρισμα. ειχε βγει τοτε, γυμνη εντελως με ολοσωμο διχτυωτο και με ειχε καψει εγκεφαλικα. εχει και κοντο, αγοριστικο μαλλι που ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ στη γυναικα οταν της παει.
εδω εγινε η 2η καταθεση λοιπον αφου ηταν ο αρχικος στοχος μου, αλλα με πολυ μετριες εως αδιαφορες εντυπωσεις και δεν προκειται να ξαναπαω εννοειται.
εγω φανταζομουν τρελο sex (ειδα και τα διχτυωτα και ecstasιαστηκα), αλλα εμεινα με τη φαντασια τελικα.
πιπα μετριοτατη εως ακυρη για την ηλικια της (εκει βασικα ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΜΕΓΙΣΤΑ) και στησιματα μετρια και αυτα (cow & doggy).
η φατσα επισης απο κοντα με χαλασε καπως. με λιγα λογια δε μου βγηκε και τελος για να μη μακρυγορω... αη γαμηδια.

αυτα...

p.s. : sorry για το σεντονι κλασσικα.
Φίλε γιατί ζητάς συγνώμη;  :think:
Επειδή κανείς ενημέρωση; :think: :think:
Συγνώμη πρέπει να ζητάνε κάποιοι άλλοι που γράφουν μόνο μαλακίες.  :jerking: :tickedoff:
Γράψε και καμία κριτική αν μπορείς.  :hi:
Την Μαίρη από φυλής 71α θέλω να την γαμησω άγρια αλλά όλοι λένε ότι είναι φόλα.  :headbang:
Πάντως αυτήν άνετα θα την ήθελα για κοπέλα μου  :S :S :S

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
παιδια καλημερα γνωριζει κανεις για μια κατερινα φυλης 74 ειχα διαβασει προσφατα σε ενα στατους .. με μεγαλη κωλαρα . αν δουλευει ακομα

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
36
Πόντοι
0

στο 7 δεξια ΤΖΩΡΤΖΙΑ.
στο 8 κατω η ΛΙΛΙΑΝ.
στο 8 πανω η ΝΑΝΣΥ.
στο 20 η ΕΛΕΝΗ.

μπαινω φυλης,
στο 67 η ΑΛΙΣΑ.
στο 69 σκαλακια η ΑΝΝΑ.
στο 84 πανω η ΝΤΕΜΥ.
στο 84 κατω η ΣΟΝΙΑ.
στο 86 πανω η ΛΙΛΥ.
στο 86 κατω η ΛΑΟΥΡΑ.

στη φιλιππιδου,

στη φωκαιας,
στο 24 η ΑΛΙΝΑ.

αυτα...

p.s. : sorry για το σεντονι κλασσικα.  Υπαρχει μεγαλο προβλημα σε Αχαρνων 85

pog1

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Εχω φυγει τρελλαμμενος πολλες φορες απο Αχατνων 85.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Εδώ ταιριάζει αυτό που λέει ο λαός, που ο λαός είναι σοφός,
ότι κάνεις κ καμία δεν πάει χαμένος.
Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική στα μάτια κάθε άνδρα,
εγώ θέλω μια λεπτεπιλεπτη με αναλογίες μοντέλου χωρίς να κοιτάω τα χίλια μου, ενω κάποιος άλλος θέλει κάποια να είναι 150 κιλά, θέλει κα γαμαει όγκο κ αυτό σεβαστό.
Θελω να καταλήξω ότι ολλες ότι μα ότι κ να είναι έχουν ζητηση βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει κ ο χαρακτήρας αν σε παροσεγκιζει σωστά στην πορεία ομορφαίνει στα μάτια σου,
Κ σίγουρα αν προσφέρει extrem υπηρεσίες που να καληπτουν τα γούστα μας κάνουμε υποχωρήσεις κ συμβιβασμούς σχετικά με τα θέλω μας....

:thumbsup:

Σωστός στη τοποθέτησή σου συναγωνιστή !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom