mariocfu
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2019
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
ποια νελυ? Απο το 109?Και η Νελυ εβαλε βυζια. Θα ειναι ακομα πιο μη μου απτου τωρα.
ποια νελυ? Απο το 109?Και η Νελυ εβαλε βυζια. Θα ειναι ακομα πιο μη μου απτου τωρα.
πηγαινε β βαρδια Ιασωνος 37 για ισπανικοΚαλησπέρα και από εμένα
Μετά από διάβασμα εδώ ξεχώρισα και κατέθεσα σε 2 κοπέλες:
1) Άννα Φιλιπίδου 11πάνω: πρόκειται για νεαρό Αλβανάκι με απίστευτο κορμάκι που αδικείται στο σαλόνι με τα "ρούχα". Αδύνατη με γεμάτο βυζάκι για τα κιλά της και απίστευτο κωλαράκι (που δίνει κιόλας). Στα του αγώνα, κάνει καλή ακάποτη πίπα (χύσιμο στο στόμα δεν αφήνει, τουλάχιστον όχι εύκολα) γαμιέται με όρεξη αλλά σαν κλασική πιτσιρίκα Αλβανίδα θέλει τον χειρισμό της για να δώσει το κάτι παραπάνω, το οποίο όμως δίνει αν είσαι έμπειρος πόρνος και ξέρεις να χτίσεις ψεύτικη οικειότητα με νεαρές βαλκάνιες πόρνες. Τέλος να αναφέρω ότι δεν ενδιαφερόμουν για κώλο αλλά την έκοψα να μην το ψήνει (οπότε όσοι πάτε για κώλο καλύτερα δοκιμάστε κάπου αλλού) και επιπλέον έχει ξαναδουλέψει Φυλής πριν 1-2 χρόνια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που (μάλλον Φυλής 61).
Με λίγα λόγια αξίζει και είναι από τις πουτάνες που αν γίνεις πελάτης θα σε ανταμείψει σίγουρα.
2) Ρίτα Φωκαίας 24 (σήμερα ήταν Φωκαίας 27): Πολύ όμορφα μάτια αλλά από κει και πέρα τίποτα το ιδιαίτερο. Πίπα μέτρια γαμήσι μέτριο και χύσιμο στο στόμα που το μετάνιωσα καθώς μου το έκοψε με το χέρι της με αποτέλεσμα να το χαλάσει. Δεν είναι κακή με τίποτα αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.
Με λίγα λόγια για μια φορά οκ.
Γνωρίζετε κάποιον οίκο που να κάνει παρτουζα (δυο κοπέλες)Τρίτη βάρδια και αν θα ναι ανοιχτό με την έλευση του Καινούργιου χρόνου;
Listrerine για γαργαρεσ και ξεπλυμα πριν το ακαπωτο..Γεια σου πόρνε jon...
1) Ναι πιπώνει ακάποτα, αργά βαθειά, χωρίς δόντι και έχει μια ζεστασιά το στοματάκι της.
2) Όχι δεν την έχυσα στο στόμα, αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα γιατί είναι συγκαταβατική γυναίκα.
3) Δυστυχώς δεν έχει στενό μουνάκι.
Kαλημέρα. η Αλέξια από Φωκαιας 27 (ναι αυτή η ψιλοφόλα)που είναι μεταμεσονύχτια βάρδια ξέρει κανεις αν σταματησε η δουλευει αλλου?thnx
Λίγα από Μεταξουργείο πρώτης βάρδιας...
Περδίκκα 3 - Ρίτα η ξανθιά (ευκίνητη) χονδρή με ελ.στοματικο-τελειωτικό.
Κολωνού 32 υπόγειο - Ιζαμπέλα η καλοσχηματισμένη (από Βενεζουέλα μεριά) μελαχρινή με τον πεταχτό κώλο.
Απλό πρόγραμμα. Ίσως η μόνη από αυτή την ομάδα, όπου τηρεί προδιαγραφές για να περάσει κάποιος καλά.
Ιάσωνος 2 όροφος - Γιασμίν ξανθιά κλασσικά, παπουτσωμένος γάτος. Τατιάνα απούσα.
Ιάσωνος 46 διάδρομος μεσαίο - Κατερίνα η ξανθιά...μακράν ομορφότερη & θηλυκή όλων των μπουρδέλων ως τζιλφ
με ελ.στοματικό. Από τις ελάχιστες πια με υγρό βλέμμα.
Αποφεύγεται η πιο συχνή υπηρεσία (το 69) στην ανακοίνωση. Εργατική-καλή.
Ιάσωνος 44 μεσαίο καινούργιο - Κορίνα η γνωστή ξανθιά ζουμερή με ράστα σε απλό πρόγραμμα. Καλή.
Ιάσωνος 46 αριστερά - Ροξάννα η ξανθιά χονδρή από τα κλειστά της Μεγαλέξανδρου.
Ελ.στοματικό-τελειωτικό. Αδιάφορη.
Καλλέργη 33 - Νάταλι η κλασσική ήσυχη ζουμερή ξανθιά με ελ.στοματικό σε Έλληνες.
Λεωνίδου 28 όροφος - Αννίτα η γνωστή τσουπωτή ξανθιά χαδιάρα που επέστρεψε ξανά στο δεκάρικο.
Ελ.στοματικό μόνο σε Έλληνες ως γνωστόν.
Μεγαλέξανδρου 28 παλιό - Ειρήνη μελαχρινή καλοσχηματισμένη δυναμική με ελ.στοματικό. Πολύ καλή.
Παλιά φωτογραφία Μεγαλέξανδρου 28 και γωνία Περδίκκα από αρχείο αλλουνού.
Για Σάσα από Φυλής 72 ξέρουμε τίποτα;
Ευχαριστώ φίλε, με κάλυψες. Δε θα πάρω.Την δοκιμασα την προηγουμενη εβδομαδα.Οσο καλο σωμα εχει τοσο ξινη και ντεκαβλε φατσα εχει.Η τσατσα ανακοινωνει και ποδολαγνεια.Φιλια δεν δινει και κανει και ελευθερο.Φτωχα και τυποποιημενα προκαταρκτικα.Πιπα πολυ καλη και βαθεια.Στηθος μαλακο,μετριο και φυσικο.Δεν εκλεψε καπου στις στασεις.Επειδη αργουσα να τελειωσω αρχισε να με αγχωνει αρκετα οτι εχουμε ξεφυγει απο τον χρονο με αποτελεσμα καπου η στυση να ψιλοχαλασει.Τελικα εφυγα αχυστος.Μου ειπε να εδινα πιο πολλα λεφτα για περισσοτερο χρονο.Δεν εκλαψα τα λεφτα μου αλλα δεν νομιζω οτι θα πηγαινα 2η φορα.Η τσατσα χτυπησε στα 15 λεπτα (με το ρολοι του κινητου).Το δωματιο(το τερμα βαθος) ιδιο οπως το ξερουμε χωρις καποια αλλαγη.