Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (15 μέλη και 219 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.473
Πόντοι
27.261
Καλημέρα ντάξ όχι ότι ανακάλυψα την Αμερική αλλά Βέργας 6 κάτω Μπάρμπαρα! Για μια ευχάριστη Κυριακή χωρίς πορνορουλέτα και φώλιασμα! Θ ανέβει και κριτική λογικά την έχω ήδη γράψει!

μια ερωτηση κρισεως φιλε απο θεμα στοματος και μυρωδιας πιο πολυ, γιατι εχω θεμα σοβαρο σε αυτο το πραγμα.
μυριζε τιποτα φαγητο η' ολα οκ ???
2 φορες εχω παει και την πετυχα με κεφτεδακια στο στομα.
την 1η ειχα περασει ηδη μεσα και μου'ρθε η μποχα στο κρεβατι μετα (γαματα) και τη 2η πριν μπω, μου ηρθε πολυ κοντα στο προσωπο και με ρωτησε αν θα περναγα.
μου'ρθε μυρωδια παλι και εννοειται δεν περασα γιατι ξενερωσα.
ρωταω για να καταλαβω αν ημουν ΤΟΣΟ γκαντεμης απλα... και μαλιστα 2 φορες.
πολυ αντιεπαγγελματικο κατα τη γνωμη μου.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους......
Φιλε Smirni εσυ που περασες απο Αλκιβιαδου 16Β, η Ελενη ειναι η Ελενη απο Διδυμου 27????

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα μια ερώτηση η Μπάρμπαρα δουλεύει απογεύματα στο Τροφωνίου όπως δούλευε;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δύο περιστατικά σήμερα.

Επίσκεψη στο 71Α. Μαίρη. Πολύ δυνατό για τα γούστα μου. Όμορφη κοπέλα, θυμίζει στουντιοκόριτσο. Δυστυχώς ενισχυμένο στήθος. Για κάποιον έμπειρο φαίνεται και με κορμάκι. Ρωτάω τσα2 αν είναι αληθινό, έτσι να δω τι θα πει. Ναι μου λέει. Δεν φαίνεται της λέω. Μου λέει είναι στο λέω εγώ. Μπα της λέω. Μπορώ να το δω δηλαδή ή πρέπει να μπω. Ε όχι μου λέει δεν μπορεί να ξαναβγεί η κοπέλα, κουράζεται με τα τακούνια. Κόντεψα να κλάψω στο γέλιο χαχαχαχαχαχα ρε είστε σοβαροί. Κρίμα κρίμα. Έχει κωλάρα.

Μετά 86 ισόγειο απέναντι. Τσάτσος μεσανατολίτης. Έχει τη φάση του, ευγενικός, χαβαλές. Παρουσίασε δύο. Μία που δεν θυμάμαι και την Άντζελα, η οποία είναι με το ζόρι 1.50 με βυζάρες φυσικές. Μοιάζουν εξωπραγματικές για το σώμα της. Βουλγάρα. Λέω δεν γαμιέται, θα μπω. Ανάμεικτα συναισθήματα. Φαίνεται να βαριέται απίστευτα. Έκανε το κορυφαίο που θα μου μείνει. Πίπα με καπότα και την σκουπίζει με υγρομάντηλο, να φύγει το λιπαντικό. Τη βάζει στο στόμα, κεφαλάκι μόνο και μένει εκεί. Τύποι τρόμαξα. Λέω κάτι έπαθε, θα με δαγκώσει. Άρχισε ταχυπαλμία. Τί κάνει η τρελή λέω. Ευτυχώς ξεμπλόκαρε. Καμία πρωτοβουλία. Δεν κάνεο η κοπέλα. Άμα γουστάρει κάποιος στήθος μεγάλο μπορεί να περάσει σχετικά ικανοποιητικά. Δεν το μετάνοιωσα ακριβώς για το λόγο αυτό και μόνο. Δεν θα ξαναπήγαινα όμως. Περίεργη φάση. Οι βυζολάτρες καταλαβαίνουν.

ωραιος ο φιλος για τα σχολια για την αντζελα ειχα ακριβως την ιδια εμπειρια

να πω πως εκανα μια τσαρκα τριτη βαρδυα χθες στη πιατσα και εκτος απο το γεγονος οτι ολες ηταν ψιλοσαπιες και οι ιδιες μπηκα με την Αντζελα μιας και ηταν μια αξιοπροσεκτη παρουσια με τεραστιες φυσικες βυζαρες κοντοπουτανο λεπτουλα μελαχροινη

εμενα μου ειπε πως ειναι απο ουγγαρια κλαιν μαιν δηλαδη καμια αλβανιδουλα την κοβω

ο τσατσος πουσταρα του κερατα αραβας ευνουχος απο καμια ταγγερη μαροκο ηθελε να δει τη ψωλη μου και καλα εχει στενο μουνακι η κοπελα αν την εχω μεγαλη να του δειξω και τετοια πουστρηλικια δηλαδη

οξω πουστη και ασχημε που λεγανε και παλια

στα ενδωτερα τωρα η κοπελα πηρε πιπα ενω πρωτα καθαρισε την καποτα με μωρομαντιλο και εμενα δεν μου εχει ξανατυχει τοσα χρονια

την γαμησα πισωκολλητα οχι σκληρα, ευγενικα και ηρεμα γιατι δεν ειναι για πολλα πολλα ουτε ξυλιες ουτε τιποτα , σε ενα σημειο πηγα να βαλω δαχτυλο στο μουνακι της και εσκουξε με αποτελεσμα να φωναξει η τσατσου αν ειναι καλα μεσα

οπωτε μαγκες και αλανια οσο και να την δειτε για πουτσομεζε την μικρη μακρυα και αλαργα εκτος αν θελετε να ριξετε εναν μετα απο νυχτερινη επιστροφη και δεν εχετε πολλες απαιτησεις και δεν θελετε να πατε σπιτι αχυστοι

στα υπολοιπα τα γνωστα

πχ στο Φυλλης 54β ισογειο η Ορορα ηταν σε δωματιο και ειχε και πελατη στο αλλο
Φυλλης 54α οροφος κλειστο και Φυλλης 56 κλειστο

να πω και μια μεταγραφη η Σαρα απο Φιλιππιδου ηταν στο Φωκαίας 27Β οροφος
στο Φωκαίας 27Β ισογειο ηταν μια ξανθια με φατσα σαν τραβελι αλλα ενα αλανακι που βγηκε ειπε πως ηταν καλη μεσα

αποσπασματικα μερικα σπιτακια που τα εχω προχειρα χωρις να υπαρχουν αλλαγες ξαναλεω

Φυλλης 65α οροφος Εμμανουελλα παλια καραβανα ποντικακι φατσα αδυνατη

Φυλλης 65β ισογειο η Μπιουτη η μαυρουλα ντανρντανα

Φυλλης 84α η Ολιβια δεν την ειχα ξαναδει

Φυλλης 86β ισογειο η Αντζελα που πηρα και εχω γραψει δυο λογακια παραπανω

Φυλλης 67 η γνωστη ξανθια μιλφ με τα περιεργα outfit και τις καρδουλες μαλακιτσες στις ρωγες και η αλλη η ναταλια αλβανιδα μελαχροινη αδυνατη καλο κωλι το επιασα και καυλωσα με μετριο προσωπο που σε κατι παλιες ενημερωσεις ελεγα αξιζει να της βαλεις σακουλα και να την γαμας ετσι για τη φαση- οσοι εχετε τετοια φετιχ ενδεικνυται

Φυλλης 71α ισογειο η Μαιρη ηταν σε δωματιο

Φυλλης 66α η πολυ ψηλη κοπελα, παλια σαλοναριζε σαν Ιωαννα χθες δεν ακουσα ονομα

Φιλιππιδου 11α ισογειο η Συλβια ηταν σε δωματιο

στα υπολοιπα σπιτακια δεν ειδα κατι που μου εμεινε

να πω πως ειχε αρκετο κοσμο πιτσιρικαδες παρεες κλασσικα πραματακια για Σαββατο βραδυ ξεμερωματα

να μου συγχωρησετε τα λαθακια και τις παραλειψεις αλλα ειχα κοπανισει και τις μπυριτσες μου

:hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.473
Πόντοι
27.261
με τεραστιες φυσικες βυζαρες κοντοπουτανο λεπτουλα μελαχροινη

εμενα μου ειπε πως ειναι απο ουγγαρια κλαιν μαιν δηλαδη καμια αλβανιδουλα την κοβω

σιλικονες εχει μεγαλε, απλα εχει γινει πολυ καλη δουλεια. το καταλαβαινεις και απο το σχημα, αλλα και απο την αφη (αν ξερεις).
σε μενα ειχε πει στο ντεμπουτο της οτι ειναι απο βουλγαρια, αλλα στα @@ μας απο που ειναι και στην τελικη.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σιλικονες εχει μεγαλε, απλα εχει γινει πολυ καλη δουλεια. το καταλαβαινεις και απο το σχημα, αλλα και απο την αφη (αν ξερεις).
σε μενα ειχε πει στο ντεμπουτο της οτι ειναι απο βουλγαρια, αλλα στα @@ μας απο που ειναι και στην τελικη.

τα βυζια ειναι λιγο εξωπραγματικα για το μεγεθος της τα παραεκανε αν ειναι ετσι δηλαδη

παντως δεν ειναι σηκωμενα τουμπανα αλλα μασταρια μεγαλα χαιρεσαι να τα γλειφεις

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.621
Πόντοι
1.056
:2funny: :2funny: :2funny:
Εμενα μου χε πει οτι ειναι απο Ρουμανια... :smiley6600:
Γενιικα αυτο το στρουμφ με τα aftermarket 2με :tits2: :tits:ειναι μια απο τις καλυτερες φολες...
Που να μεγαλωσει+να μεινει στην δουλεια :undecided:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.103
Πόντοι
46.232

Επισκέπτης
φιλε μηπως ξερεις-ειδες καμια ανακαινιση στο συγκεκριμενο αθλιοτατο σπιτι, οσον αφορα στο θεμα δωματιου και κρεβατιου ???
συνηθως οπου πηγαινει η ΣΑΣΑ κανει και ανακαινιση σπιτιου (σχεδον καθε φορα).
με κεφαλαια το ΣΑΣΑ για να το βαζουμε στην ευρεση και να φαινεται. ΑΣΑΣ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.473
Πόντοι
27.261
τα βυζια ειναι λιγο εξωπραγματικα για το μεγεθος της τα παραεκανε αν ειναι ετσι δηλαδη

γι'αυτο εγραψα ειναι καλης δουλειας και δε σε χαλανε καθολου... ευτυχως δηλαδη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.473
Πόντοι
27.261
:2funny: :2funny: :2funny:
Εμενα μου χε πει οτι ειναι απο Ρουμανια... :smiley6600:
Γενιικα αυτο το στρουμφ με τα aftermarket 2με :tits2: :tits:ειναι μια απο τις καλυτερες φολες...
Που να μεγαλωσει+να μεινει στην δουλεια :undecided:

χαχαχαχα αυτα ειναι. τουλαχιστον κρατιεται εντος βαλκανιων... μαλλον δε γνωριζει κατι αλλο.
νταξει φολα δεν τη λες, απλα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο.
για τα χοντρα αυστηρα και μονο.

Επισκέπτης
Και η Νελυ εβαλε βυζια. Θα ειναι ακομα πιο μη μου απτου τωρα.

Επισκέπτης
Οι τρεις στρουμφορουμανες Αντζελα, Αννα απο 109 και η αλλη απο Λιοσιων/Σπ. Πατση ειναι επαγγελματιες φωλιαστρες που δε θελουν να γαμηθουν.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960

Εξωπραγματικα Μεγαλα μασταρια και ο Smirnis λεει 2,5αρια..
:think:

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Ένα περιστατικό σήμερα.

Επίσκεψη στο Μετάξι μετά από 9 χρόνια. Είχα πει δεν θα ξαναπάω, αλλά ήθελα να βρω μία με καλό στήθος για ισπανικό. Μπαίνω στο Κολωνού 30, όπως βλέπουμε από το δρόμο στην αριστερή πόρτα. Στα μέσα του κτιρίου έχει ένα ηχείο να λέει συνέχεια "ελάτε και πάνω, πολύ καλό σεξ". Απόλυτα καλτ. Ανέβηκα πάνω. Περίμενα περίμενα. Πόσες φορές είπα από μέσα μου τι δουλειά έχω εδώ με τα πακιστάνια και τη βρωμιά. Τεσπα. Έπεσα πάνω στην αλλαγή. 5 η ώρα το απόγευμα. Βγαίνει η τσα2 και ρωτάω έχοντας δει την κοπέλα που έφευγε πως την έλεγαν. Μου λέει δεν ξέρω, που να ξέρω, φεύγει. Πήγα να της πω καλή μαλάκω είσαι κι εσύ που νομίζεις θα με κοροιδέψεις. Συνεχίζουμε. Βγαίνει μια Ελένη, ώπα καλό στήθος λέω. Της λέω οκ. Της δίνω 10, ξαφνικά θυμάται το όνομα της προηγούμενης κοπέλας, μου λέει Ντίνα, Κωνσταντίνα, κάπως έτσι. Άσε μας μωρή λέω από μέσα μου. Έρχεται μετά από 5 η κοπέλα, της λέω από που είσαι να σπάσω στον πάγο. Απαντάει από την Πακιστανία, δεν με βλέπεις... με ύφος σαν να τη ρωτάω αν έφαγε σκατά. Δεν λέω κάτι. Συνεχίζουμε. Πάει να κάνει πίπα, βάζει τόσο δόντι, που ειλικρινά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Της λέω άστο, ισπανικό κάνε μου να φύγω. Όχι μου λέει, πίπα και σεξ, τελείωνε. Τη βλέπω, της λέω δεν θέλω να σε γαμήσω. Βάζει βρακί, και λέει χαχα σου έκανα και πίπα, δεν θα πάρεις λεφτα πίσω και εξαφανίζεται. Ντύνομαι, βγαίνω έξω και περιμένω τσα2. Της λέω με ανοιχτή παλάμη, φέρε μου τα λεφτά, δεν έκανα τίποτα, να σηκωθώ να φύγω. Α μου λέει δεν ξέρω κάτι. Πάει μέσα, ρωτάει την κοπέλα, βγαίνει έξω με το δεκάρικο, μου το δίνει λέγοντας κάνει απλό πρόγραμμα, να με ακούς άλλη φορά πριν μπεις. Βρε άιντε στο διάολο από μέσα μου εγώ. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Μόνο για πακιστανική πούτσα και βρωμιάρηδες είστε.

Με το δεκάρικο κι άλλα χρήματα πήγα σε στανταράκι και απόλαυσα το απόγευμά μου. Τι τις θέλω τις μαλακίες και τα πειράματα.

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Καλησπέρα και από εμένα

Μετά από διάβασμα εδώ ξεχώρισα και κατέθεσα σε 2 κοπέλες:
1) Άννα Φιλιπίδου 11πάνω: πρόκειται για νεαρό Αλβανάκι με απίστευτο κορμάκι που αδικείται στο σαλόνι με τα "ρούχα". Αδύνατη με γεμάτο βυζάκι για τα κιλά της και απίστευτο κωλαράκι (που δίνει κιόλας). Στα του αγώνα, κάνει καλή ακάποτη πίπα (χύσιμο στο στόμα δεν αφήνει, τουλάχιστον όχι εύκολα) γαμιέται με όρεξη αλλά σαν κλασική πιτσιρίκα Αλβανίδα θέλει τον χειρισμό της για να δώσει το κάτι παραπάνω, το οποίο όμως δίνει αν είσαι έμπειρος πόρνος και ξέρεις να χτίσεις ψεύτικη οικειότητα με νεαρές βαλκάνιες πόρνες. Τέλος να αναφέρω ότι δεν ενδιαφερόμουν για κώλο αλλά την έκοψα να μην το ψήνει (οπότε όσοι πάτε για κώλο καλύτερα δοκιμάστε κάπου αλλού) και επιπλέον έχει ξαναδουλέψει Φυλής πριν 1-2 χρόνια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που (μάλλον Φυλής 61).
Με λίγα λόγια αξίζει και είναι από τις πουτάνες που αν γίνεις πελάτης θα σε ανταμείψει σίγουρα.

2) Ρίτα Φωκαίας 24 (σήμερα ήταν Φωκαίας 27): Πολύ όμορφα μάτια αλλά από κει και πέρα τίποτα το ιδιαίτερο. Πίπα μέτρια γαμήσι μέτριο και χύσιμο στο στόμα που το μετάνιωσα καθώς μου το έκοψε με το χέρι της με αποτέλεσμα να το χαλάσει. Δεν είναι κακή με τίποτα αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.
Με λίγα λόγια για μια φορά οκ.

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Καλησπέρα και από εμένα

Μετά από διάβασμα εδώ ξεχώρισα και κατέθεσα σε 2 κοπέλες:
1) Άννα Φιλιπίδου 11πάνω: πρόκειται για νεαρό Αλβανάκι με απίστευτο κορμάκι που αδικείται στο σαλόνι με τα "ρούχα". Αδύνατη με γεμάτο βυζάκι για τα κιλά της και απίστευτο κωλαράκι (που δίνει κιόλας). Στα του αγώνα, κάνει καλή ακάποτη πίπα (χύσιμο στο στόμα δεν αφήνει, τουλάχιστον όχι εύκολα) γαμιέται με όρεξη αλλά σαν κλασική πιτσιρίκα Αλβανίδα θέλει τον χειρισμό της για να δώσει το κάτι παραπάνω, το οποίο όμως δίνει αν είσαι έμπειρος πόρνος και ξέρεις να χτίσεις ψεύτικη οικειότητα με νεαρές βαλκάνιες πόρνες. Τέλος να αναφέρω ότι δεν ενδιαφερόμουν για κώλο αλλά την έκοψα να μην το ψήνει (οπότε όσοι πάτε για κώλο καλύτερα δοκιμάστε κάπου αλλού) και επιπλέον έχει ξαναδουλέψει Φυλής πριν 1-2 χρόνια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που (μάλλον Φυλής 61).
Με λίγα λόγια αξίζει και είναι από τις πουτάνες που αν γίνεις πελάτης θα σε ανταμείψει σίγουρα.

2) Ρίτα Φωκαίας 24 (σήμερα ήταν Φωκαίας 27): Πολύ όμορφα μάτια αλλά από κει και πέρα τίποτα το ιδιαίτερο. Πίπα μέτρια γαμήσι μέτριο και χύσιμο στο στόμα που το μετάνιωσα καθώς μου το έκοψε με το χέρι της με αποτέλεσμα να το χαλάσει. Δεν είναι κακή με τίποτα αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.
Με λίγα λόγια για μια φορά οκ.

και κάτι τελευταίο που ξέχασα, η Έμιλυ, Αιμιλία ή όπως την λένε τέλος πάντων που ήταν σήμερα στο Φωκαίας 27 κάτω (και Φιλιπίδου 11 μερικές φορές) τι λέει μέσα; Να δοκιμάσω ή θα φάω φολάρα;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
και κάτι τελευταίο που ξέχασα, η Έμιλυ, Αιμιλία ή όπως την λένε τέλος πάντων που ήταν σήμερα στο Φωκαίας 27 κάτω (και Φιλιπίδου 11 μερικές φορές) τι λέει μέσα; Να δοκιμάσω ή θα φάω φολάρα;
Φωλαρα!
Τελειωτικο στο στομα και μολις παε να χυσεις τραβιεται και στη σπαει ασχημα.
Και ειναι και μη μου απτου
Και βιαστικη.

Πιστευω σε κάλυψα.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.292
Πόντοι
3.091
Ένα περιστατικό σήμερα.

Επίσκεψη στο Μετάξι μετά από 9 χρόνια. Είχα πει δεν θα ξαναπάω, αλλά ήθελα να βρω μία με καλό στήθος για ισπανικό. Μπαίνω στο Κολωνού 30, όπως βλέπουμε από το δρόμο στην αριστερή πόρτα. Στα μέσα του κτιρίου έχει ένα ηχείο να λέει συνέχεια "ελάτε και πάνω, πολύ καλό σεξ". Απόλυτα καλτ. Ανέβηκα πάνω. Περίμενα περίμενα. Πόσες φορές είπα από μέσα μου τι δουλειά έχω εδώ με τα πακιστάνια και τη βρωμιά. Τεσπα. Έπεσα πάνω στην αλλαγή. 5 η ώρα το απόγευμα. Βγαίνει η τσα2 και ρωτάω έχοντας δει την κοπέλα που έφευγε πως την έλεγαν. Μου λέει δεν ξέρω, που να ξέρω, φεύγει. Πήγα να της πω καλή μαλάκω είσαι κι εσύ που νομίζεις θα με κοροιδέψεις. Συνεχίζουμε. Βγαίνει μια Ελένη, ώπα καλό στήθος λέω. Της λέω οκ. Της δίνω 10, ξαφνικά θυμάται το όνομα της προηγούμενης κοπέλας, μου λέει Ντίνα, Κωνσταντίνα, κάπως έτσι. Άσε μας μωρή λέω από μέσα μου. Έρχεται μετά από 5 η κοπέλα, της λέω από που είσαι να σπάσω στον πάγο. Απαντάει από την Πακιστανία, δεν με βλέπεις... με ύφος σαν να τη ρωτάω αν έφαγε σκατά. Δεν λέω κάτι. Συνεχίζουμε. Πάει να κάνει πίπα, βάζει τόσο δόντι, που ειλικρινά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Της λέω άστο, ισπανικό κάνε μου να φύγω. Όχι μου λέει, πίπα και σεξ, τελείωνε. Τη βλέπω, της λέω δεν θέλω να σε γαμήσω. Βάζει βρακί, και λέει χαχα σου έκανα και πίπα, δεν θα πάρεις λεφτα πίσω και εξαφανίζεται. Ντύνομαι, βγαίνω έξω και περιμένω τσα2. Της λέω με ανοιχτή παλάμη, φέρε μου τα λεφτά, δεν έκανα τίποτα, να σηκωθώ να φύγω. Α μου λέει δεν ξέρω κάτι. Πάει μέσα, ρωτάει την κοπέλα, βγαίνει έξω με το δεκάρικο, μου το δίνει λέγοντας κάνει απλό πρόγραμμα, να με ακούς άλλη φορά πριν μπεις. Βρε άιντε στο διάολο από μέσα μου εγώ. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Μόνο για πακιστανική πούτσα και βρωμιάρηδες είστε.

Με το δεκάρικο κι άλλα χρήματα πήγα σε στανταράκι και απόλαυσα το απόγευμά μου. Τι τις θέλω τις μαλακίες και τα πειράματα.

Η αλήθεια είναι ότι έχει παραγίνει το κακό. Λες κι εμείς βρίσκουμε τα δεκάρικα στο δρόμο.

Τις προάλλες είχα επιχειρήσει να πάρω τη Βουλγάρα Κάρμεν στο Ιάσωνος 43. Δεν βρήκα την Ελένη, στην οποία στόχευα και είπα να τη δοκιμάσω. Για κάποιο λόγο, λάθος μου, θεώρησα ότι κάνει ελεύρερο στοματικό, όπως και η Ελένη, και η Μάγκυ. Τέλος πάντων, όταν μπήκε στο δωμάτιο την άρπαξα από τον τροφαντό της κώλο και την άρχισα στα κωλόχερα (χρόνος περίπου 1 λεπτό), όσο εκείνη με φιλούσε και μου έλεγε κοπλιμέντα και μαλακίες. Αμέσως μετά, την τοποθέτησα καθιστή στο κρεβάτι να μου πάρει πίπα. Μου λέει, δεν παίρνω πίπα χωρίς προφυλακτικό σε όλους. Εσύ είσαι αξύριστος! Της λέω εντάξει, κανένα πρόβλημα, θα φύγω. Απλά και ήρεμα. Με το που το άκουσε αυτό, άρχισε να φωνάζει και να με κατηγορεί, απειλώντας ότι δεν θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Φώναξε της λέω την κυρία της υπηρεσίας. Εκείνη ήρθε και με αγενέστατο τρόπο, μου είπε ότι δεν θα πάρω τα λεφτά, γιατί μπήκα με την κοπέλα και αν όλοι το κάναν αυτό τότε αλίμονο, ποια θα ήταν η θέση των εργαζομένων που μοχθούν κλπ κλπ. Από το βάθος του διαδρόμου ακουγόταν η Κάρμεν να φωνάζει: "Βρε άντε από εδώ, που μου ήρθε με την τρίχα κάγκελο"! Επέμενα ήρεμα να μου φέρει τα λεφτά μου πίσω διότι ουδεμία πράξη ετελέσθη. Βγήκε από το δωμάτιο και μέχρι να ολοκληρώσω το ντύσιμό μου, επέστρεψε με το δεκάρικο στο χέρι. Η αγενής υπηρεσία αποχώρησε, σιχτιρίζοντας κι εμένα και την Ελένη, που τσιμπουκώνει τους πελάτες και τους κακομαθαίνει. Διέκρινα μια υποκρισία στα λόγια της, σα να τα έλεγε όλα αυτά για να ικανοποιήσει τον πληγωμένο εγωισμό της Κάρμεν.

Η Μεταξούπολη πλέον χρειάζεται προσοχή, από κάθε σκοπιά. Δεν κατηγορώ το Μετάξι. Εκεί θα συνεχίσω να πηγαίνω τις περισσότερες φορές, αλλά πιο προσεκτικός στις επιλογές μου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom