Δύο περιστατικά σήμερα.
Επίσκεψη στο 71Α. Μαίρη. Πολύ δυνατό για τα γούστα μου. Όμορφη κοπέλα, θυμίζει στουντιοκόριτσο. Δυστυχώς ενισχυμένο στήθος. Για κάποιον έμπειρο φαίνεται και με κορμάκι. Ρωτάω τσα2 αν είναι αληθινό, έτσι να δω τι θα πει. Ναι μου λέει. Δεν φαίνεται της λέω. Μου λέει είναι στο λέω εγώ. Μπα της λέω. Μπορώ να το δω δηλαδή ή πρέπει να μπω. Ε όχι μου λέει δεν μπορεί να ξαναβγεί η κοπέλα, κουράζεται με τα τακούνια. Κόντεψα να κλάψω στο γέλιο χαχαχαχαχαχα ρε είστε σοβαροί. Κρίμα κρίμα. Έχει κωλάρα.
Μετά 86 ισόγειο απέναντι. Τσάτσος μεσανατολίτης. Έχει τη φάση του, ευγενικός, χαβαλές. Παρουσίασε δύο. Μία που δεν θυμάμαι και την Άντζελα, η οποία είναι με το ζόρι 1.50 με βυζάρες φυσικές. Μοιάζουν εξωπραγματικές για το σώμα της. Βουλγάρα. Λέω δεν γαμιέται, θα μπω. Ανάμεικτα συναισθήματα. Φαίνεται να βαριέται απίστευτα. Έκανε το κορυφαίο που θα μου μείνει. Πίπα με καπότα και την σκουπίζει με υγρομάντηλο, να φύγει το λιπαντικό. Τη βάζει στο στόμα, κεφαλάκι μόνο και μένει εκεί. Τύποι τρόμαξα. Λέω κάτι έπαθε, θα με δαγκώσει. Άρχισε ταχυπαλμία. Τί κάνει η τρελή λέω. Ευτυχώς ξεμπλόκαρε. Καμία πρωτοβουλία. Δεν κάνεο η κοπέλα. Άμα γουστάρει κάποιος στήθος μεγάλο μπορεί να περάσει σχετικά ικανοποιητικά. Δεν το μετάνοιωσα ακριβώς για το λόγο αυτό και μόνο. Δεν θα ξαναπήγαινα όμως. Περίεργη φάση. Οι βυζολάτρες καταλαβαίνουν.
ωραιος ο φιλος για τα σχολια για την αντζελα ειχα ακριβως την ιδια εμπειρια
να πω πως εκανα μια τσαρκα τριτη βαρδυα χθες στη πιατσα και εκτος απο το γεγονος οτι ολες ηταν ψιλοσαπιες και οι ιδιες μπηκα με την Αντζελα μιας και ηταν μια αξιοπροσεκτη παρουσια με τεραστιες φυσικες βυζαρες κοντοπουτανο λεπτουλα μελαχροινη
εμενα μου ειπε πως ειναι απο ουγγαρια κλαιν μαιν δηλαδη καμια αλβανιδουλα την κοβω
ο τσατσος πουσταρα του κερατα αραβας ευνουχος απο καμια ταγγερη μαροκο ηθελε να δει τη ψωλη μου και καλα εχει στενο μουνακι η κοπελα αν την εχω μεγαλη να του δειξω και τετοια πουστρηλικια δηλαδη
οξω πουστη και ασχημε που λεγανε και παλια
στα ενδωτερα τωρα η κοπελα πηρε πιπα ενω πρωτα καθαρισε την καποτα με μωρομαντιλο και εμενα δεν μου εχει ξανατυχει τοσα χρονια
την γαμησα πισωκολλητα οχι σκληρα, ευγενικα και ηρεμα γιατι δεν ειναι για πολλα πολλα ουτε ξυλιες ουτε τιποτα , σε ενα σημειο πηγα να βαλω δαχτυλο στο μουνακι της και εσκουξε με αποτελεσμα να φωναξει η τσατσου αν ειναι καλα μεσα
οπωτε μαγκες και αλανια οσο και να την δειτε για πουτσομεζε την μικρη μακρυα και αλαργα εκτος αν θελετε να ριξετε εναν μετα απο νυχτερινη επιστροφη και δεν εχετε πολλες απαιτησεις και δεν θελετε να πατε σπιτι αχυστοι
στα υπολοιπα τα γνωστα
πχ στο Φυλλης 54β ισογειο η Ορορα ηταν σε δωματιο και ειχε και πελατη στο αλλο
Φυλλης 54α οροφος κλειστο και Φυλλης 56 κλειστο
να πω και μια μεταγραφη η Σαρα απο Φιλιππιδου ηταν στο
Φωκαίας 27Β οροφος
στο
Φωκαίας 27Β ισογειο ηταν μια ξανθια με φατσα σαν τραβελι αλλα ενα αλανακι που βγηκε ειπε πως ηταν καλη μεσα
αποσπασματικα μερικα σπιτακια που τα εχω προχειρα χωρις να υπαρχουν αλλαγες ξαναλεω
Φυλλης 65α οροφος Εμμανουελλα παλια καραβανα ποντικακι φατσα αδυνατη
Φυλλης 65β ισογειο η Μπιουτη η μαυρουλα ντανρντανα
Φυλλης 84α η Ολιβια δεν την ειχα ξαναδει
Φυλλης 86β ισογειο η Αντζελα που πηρα και εχω γραψει δυο λογακια παραπανω
Φυλλης 67 η γνωστη ξανθια μιλφ με τα περιεργα outfit και τις καρδουλες μαλακιτσες στις ρωγες και η αλλη η ναταλια αλβανιδα μελαχροινη αδυνατη καλο κωλι το επιασα και καυλωσα με μετριο προσωπο που σε κατι παλιες ενημερωσεις ελεγα αξιζει να της βαλεις σακουλα και να την γαμας ετσι για τη φαση- οσοι εχετε τετοια φετιχ ενδεικνυται
Φυλλης 71α ισογειο η Μαιρη ηταν σε δωματιο
Φυλλης 66α η πολυ ψηλη κοπελα, παλια σαλοναριζε σαν Ιωαννα χθες δεν ακουσα ονομα
Φιλιππιδου 11α ισογειο η Συλβια ηταν σε δωματιο
στα υπολοιπα σπιτακια δεν ειδα κατι που μου εμεινε
να πω πως ειχε αρκετο κοσμο πιτσιρικαδες παρεες κλασσικα πραματακια για Σαββατο βραδυ ξεμερωματα
να μου συγχωρησετε τα λαθακια και τις παραλειψεις αλλα ειχα κοπανισει και τις μπυριτσες μου