Η επισκεψη εγινε χτες το βραδυ στον σπερματοβαμενο δρομο μεταξι των ποταμων αχαρνων και αριστοτελους
Φωκαίας 27Β ΡΩΞΑΝΗ ομορφη με καλη διαθεση ο τσατσοςμε κοτσιδα και στυλ του βοτανικου ο μαγκας
ΦΩΚΑΙΑΣ27Α η κλαρα μπελ σε μαυρη εκδοση
25Α Βουλγαρα αθιγγανη με μαυρο μαλι ψηλη μαυριδερη με κολο μπουταρες και πεσμενο στηθος νουμερο ενα
:-*
24ΣΤΕΛΛΑ που ξερεις το ονομα μου με ρωτησε,πως να ξεχασω τετοιο φανταστικο σεξ μαζι σου αποκριθηκα ,κραταει παντως το ποστο της
22κατω η βιολετα απο ρουμανια μαυρο μαλι μικρο βυζι και καλη μεσα το δωματιο
22πανω ΜΑΡΙΑ η ΛΕΤΟΝΗ ξανθια με ωραιο σωμα και μαυρες καλτσες φοβαμαι οτι προκειται για τυπικη περιπτωση
17β ΔΩΡΑ απο το αρμενισταν με playboy rabit style kai μαστιγιο στο χερι ετιμηθει
ΦΥΛΗΣ99 ΑΑΑλεξανδρα καντουλα με λαπμερα και εκφυλα ματια μικρο βυζι και διχτυοτες καλτσες ετιμηθει απο το συνοδοιπορο
69α ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ απο το 2006 που τη πετυχα καλοκαιρι για πρωτη φορα παντα με την ιδια καβλιαρικη διαθεση παει για ρεκορ συμετοχων
67ΛΑΡΙΣΑ
65ΑΚΟΡΙΝΑ με μαυρο μακρυ μαλι κολαρα και βυζαρες μπηκε στο στοχαστρο
65κατωΑΜΑΛΙΑ την αιφνιδιασα πιανοντας εγω το δικο της πρωτος πριν προλαβει αυτη να μου τον πιασει
59κατωΣΑΚΙΡΑ και πανω ΑΛΜΥΡΑ >
40ΑΛΙΝΑ ΡΟΥΜΑΝΑ με κυματιστο μαλι αμυγδαλωτα ματια βυζι στο δυο και καλη βελουδινη επιδερμιδα ειναι υπομονετικη γλυκια αλλα ακομα μαθαινει το κεφαλαιο ΠΙΠΑ χωριςΔΟΝΤΙΑ παντως αξιζει
ΔΙΔΥΜΟΥ8Α ΛΑΟΥΡΑ ο πιο τελειος και γυμνασμενος κολος οπως και ολο το σωμα με μικρο βυζι γυρω στα25 απο ρωσια καλη στο προσωπο και στα ενδωτερα επισης
8β λιλιαν η γνωστη μιλφ τσεχιδα
ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΝ το ειδα πρωτη φορα αυτο το σπιτι και δεν υπαρχει στο καταλογο ηταν μια αθιγγανη χοντρουλα και ντροπαλη με εντονο δερματικο στο μπρατσο μακρυααα
109 τιποτα το ιδιαιτερο οπως και στα 134εσσαρια.