ειναι θεμα χημειας και γουστου φιλε.
ναι εχεις δικιο σ'αυτο αλλωστε απο θεμα εμφανισης και εμενα μ'αρεσει πολυ απλα ισως να μη ταιριαξε η χημεια
ειναι θεμα χημειας και γουστου φιλε.
Μίνι πρωινή ενημέρωση 25/06/2008 από Φυλής και Περίχωρα.
Ξανθίππης 2 και Λιοσίων ΔΕΝ ήταν η Ρενάτα αλλά κάποια Λίζα (δεν κάθησα να την δώ μου το είπε η Τσα2,
επίσης η Τσα2 μου είπε οτι η Ρενάτα πήγε στην πατρίδα της
για κάνα μήνα, επειδή συνήθως λένε μπαρούφες οι Τσα2δες
όποιος πετύχει το Ρενατάκι ας ενημερώσει)
Φυλής 134 υπόγειο η Στεφανία με πολύ καλό αδύνατο κορμί αλλά εμένα δεν μου αρέσει το πρόσωπό της.
Φυλής 92 ημιυπόγειο μια 'Κάτια' αδύνατη με καλό κορμί αλλά αλβανόφατσα, βέβαια έδινε και κουλούρι με +10 ευράκια
οπότε αμάρτησα...χεχεχε, Πολύ Καλό και Καθαρό Κουλούρι και ωραίος κόλος και κορμί,
καλό τσιμπούκι επίσης, θα την έβαζα στις επιλογές μου εάν δεν με χάλαγε η αλβανόφατσά της.
Υ.Γ. Σήμερα δεν λέμε Χρόνια Πολλά αλλά λέμε Ζήτω το Ελληνικό Έθνος, Ζήτω η Ελλάς
Την εχω παρει και εγω στην ιασωνος 19 πανω ...στο φ200 παιζει ακομα?γεια σας τεραστιοι πορνο ρεπόρτερς!!!
που λέτε την κυριακή που πέρασε πήγα από την Σοφία στην ιασωνος 19 και θυμήθηκα πριν πολλά χρόνια (5 νομίζω)
που την είχα πάρει στο ίδιο μαγαζάκι .... είναι ζουμερή μιλφάρα και ασπρουλιάρα όπως λαχταρο στο πουλάκι μου να δώ
δεν το ήξερα ότι έκανε καριέρα στο Φ 200
εκεί δεν πατάω αφού έχω κατι γνωστούς και δεν θέλω να με κάνουν τσακοτο!!!
προφανως η κοπελα σου ειπε για καποιον αλλον συναγωνιστη και οχι για μενα.Στο κατω κατω σιγα μη με θυμοταν με μια φορα που εχω παει.Και ουτε της ζητησα ακαποτο στο σαλονι.Ασε που στο σαλονι δεν ηταν κανενας αλλος.Και τελος δεν στραβωσε καθολου αλλα απεναντιας ηταν πολυ ευδιαθετη και περασαμε καλα.Μαλλον για αλλον σου ειπε.χθεσινη βραδυνη επισκεψη στη χριστινα κων 206,εχει δικιο ο ζουνινιο δεν του εκανε ακαποτο γιατι το ζητησε απο το σαλονι μπροστα σε ολους και η κοπελα στραβωσε οπως μου ειπε ,δε της αρεσει να το ζηταει καποιος απο το σαλονι και δεν το κανει σε ολους,Αν πατε ζητηστε το μεσα και δε θα αρνηθει.
Γενικά όσοι ψάχνουν την Λολίτα,εθεάθει χτες στο Αγ.Πέτρου το βράδυ,εκεί ήταν και ένας τελειωμένος που τον έκραζε η τσατσά γιατί κατούρησε μέσα στο δωμάτιο μάλλον.Ήταν και ένας κινέζος πατσαβούρης ο οποίος μόλις την είδε έκανε μια περίεργη κίνηση με το χέρι του σαν σήμα νίκης και πέρασε να την πηδήξει.Η κοπέλα φαινόταν σέξι,αδύνατη και τελείως άβυζη.
Γενικά όσοι ψάχνουν την Λολίτα,εθεάθει χτες στο Αγ.Πέτρου το βράδυ,εκεί ήταν και ένας τελειωμένος που τον έκραζε η τσατσά γιατί κατούρησε μέσα στο δωμάτιο μάλλον.Ήταν και ένας κινέζος πατσαβούρης ο οποίος μόλις την είδε έκανε μια περίεργη κίνηση με το χέρι του σαν σήμα νίκης και πέρασε να την πηδήξει.Η κοπέλα φαινόταν σέξι,αδύνατη και τελείως άβυζη.Η Αντέλλα απο Φωκαιάς 25β σταμάτησε να δουλεύει και έφυγε για Ιταλία.Κρίμα γιατί είχα φαεί κόλημα μαζί της,αν και ψυχρή γκόμενα την είχα γαμήσει 29 φορές μετρημένες.
Δεν θα έχω δεύτερη συνάντηση μαζί της...Την έβαλαν βράδυ να μαζεύει τα απολειφάδια που ξενυχτούν;Κρίμα...
σωστος,ηταν χτες στο σπιτι αυτο η ουκρανεζα λολιταΓενικά όσοι ψάχνουν την Λολίτα,εθεάθει χτες στο Αγ.Πέτρου το βράδυ,εκεί ήταν και ένας τελειωμένος που τον έκραζε η τσατσά γιατί κατούρησε μέσα στο δωμάτιο μάλλον.Ήταν και ένας κινέζος πατσαβούρης ο οποίος μόλις την είδε έκανε μια περίεργη κίνηση με το χέρι του σαν σήμα νίκης και πέρασε να την πηδήξει.Η κοπέλα φαινόταν σέξι,αδύνατη και τελείως άβυζη.Η Αντέλλα απο Φωκαιάς 25β σταμάτησε να δουλεύει και έφυγε για Ιταλία.Κρίμα γιατί είχα φαεί κόλημα μαζί της,αν και ψυχρή γκόμενα την είχα γαμήσει 29 φορές μετρημένες.
σωστος,ηταν χτες στο σπιτι αυτο η ουκρανεζα λολιτα
την εντοπισα κατα τις 3 το βραδυ οπου υπηρχε ησυχια
μετα πηγα για σαντουιτς πιο πανω
Πού κολλάει αυτή η μαλακία που έβαλες;Αν εσύ γουστάρεις να ακολουθείς εν γνώση σου τους κινεζοπακιστανούς κλπ βρωμιάριδες,εγώ δε γουστάρω.Μήπως πρέπει να απολογηθώ για αυτή την άποψη-θέση μου;