Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (23 μέλη και 198 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ξερει καποιος που αλου μπορω να βρω την αννα απο φ67?

Η Αννούλα 'γυρίζει' στα σπίτια:
Φυλής 59 Όροφος Απόγευμα, Φυλής 80 πρωί ή απόγευμα

Προφανώς επειδή είναι 'Jocker' και 'φέρνει λεφτά' την γυρνάνε στα μαγαζιά για να φάνε
οι 'καημένες' οι τσα2 ...χεχεχε

Επισκέπτης
Κυριακή πρωί στο Αγ.Πέτρου μια καινούργια κατά την τσατσά ονόματι Κατερίνα:"Εχει δύο μέρες που δουλεύει,είναι πολύ καλή" διατυμπάνιζε.Αδύνατο πιπινοειδές,κοντό ξανθό μαλλί,μέτριο κωλαράκι που σε πλήρη επίκυψη και άνοιγμα επανεκτιμάται.Οταν μπήκα στο σαλόνι,η τσατσά έβαζε έναν Πακιστανό στο δωμάτιο και του έταζε οτι είναι πολύ καλή ενώ ένας άλλος κατάμαυρος περίμενε στην πολυθρόνα για τη δει. :headbang:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Κυριακή πρωί στο Αγ.Πέτρου μια καινούργια κατά την τσατσά ονόματι Κατερίνα:"Εχει δύο μέρες που δουλεύει,είναι πολύ καλή" διατυμπάνιζε.Αδύνατο πιπινοειδές,κοντό ξανθό μαλλί,μέτριο κωλαράκι που σε πλήρη επίκυψη και άνοιγμα επανεκτιμάται.Οταν μπήκα στο σαλόνι,η τσατσά έβαζε έναν Πακιστανό στο δωμάτιο και του έταζε οτι είναι πολύ καλή ενώ ένας άλλος κατάμαυρος περίμενε στην πολυθρόνα για τη δει. :headbang:

ωραια πραγματα, ξαπλωνεις στο κρεβατι και κολλας δερματικα ....

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Οταν μπήκα στο σαλόνι,η τσατσά έβαζε έναν Πακιστανό στο δωμάτιο και του έταζε οτι είναι πολύ καλή ενώ ένας άλλος κατάμαυρος περίμενε στην πολυθρόνα για τη δει. :headbang:

Πρώτη φορά το βλέπεις αυτό;Εμείς φταίμε,που δεν λέμε στα ίσια στην τσατσά "αφού η κοπέλα παίρνει αλλοδαπούς,εγώ δεν μπαίνω.Ας μείνει με αυτούς".Αν το κάνουμε ΟΛΟΙ μερικές φορές κι εκεί που έγραφαν 50 πελάτες τη μέρα,γράφουν με το ζόρι 10-15,θα δούμε ξανά στις εισόδους το "only Greek" όπως γράφει η παλιά είσοδος στη Μονής Προδρόμου.Στο χέρι μας είναι να αλλάξει αυτή η ιστορία.Και δεν είναι θέμα ρατσισμού,αλλά οι περισσότεροι επειδή δεν έχουν ασφάλεια,δεν πάνε στο γιατρό οπότε μεταδοτικά νοσήματα μπορεί να κουβαλάνε και να μην το ξέρουν.Χώρια ότι παραδοσιακά δεν πλένονται τακτικά.Εγώ όσες φορές έχω δει αλλοδαπό να μπαίνει ή να βγαίνει από το δωμάτιο,φεύγω.Μάλιστα μια φορά στο Φ200 πριν την ανακαίνιση είχα πληρώσει και όπως πήγα να μπω στο δωμάτιο,από το διπλανό έβγαινε ένα Πακιστανός,οπότε είπα στην τσατσά,"άλλαξα γνώμη δεν μπαίνω,δώσε τα λεφτά".Με παρακάλαγε αλλά δεν υπήρχε περίπτωση.Αν δεν έχουν οι κοπέλες πελατεία,μπορούν να την αυξήσουν με κάποιους τρόπους:
1)μείωση τιμής στα 15€ ή αύξηση του χρόνου παραμονής στα 20€ 2)Φιλική συμπεριφορά και όχι μαγκιές στον κόσμο 3)Καθαριότητα και όχι δικαιολογίες ότι δουλεύουν 4 ώρες.Τα μαγαζιά έχουν και μπάνιο... 4)Απαίτηση από τους ιδιοκτήτες για καθαρά σπίτια και σεντόνια.Άλλωστε και αυτές εκεί ξαπλώνουν.
Με κάτι τέτοιες ενέργειες ο κόσμος θα αυξηθεί.

Επισκέπτης
Μου θύμισες την τρελο-Ελενα-Φυλής 134 όροφος που έπαιρνε και βέβαια το ίδιο θα κάνει και τώρα τον κάθε Πακιστανό,ασιάτη και μαύρο αδιακρίτως όταν δούλευε Αγ.Πέτρου πρωί και Φυλής 200 βράδυ και μάλιστα παρακαλώντας τους.Η κατάσταση των σεντονιών τραγική και δεν ενδιαφέρονται ούτε οι ίδιες οι κοπέλες.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εγώ την Έλενα την έχω δει 2 φορές να λέει στην τσατσά "δεν θα μπει αυτός".Τώρα αν το κάνει,είναι σοβαρό θέμα!Απλώς δε θα με ξαναδεί.Κρίμα διότι είναι κορυφαία σε υπηρεσίες.Βέβαια πολλά λέγονται,όπως έγραψε ένας άλλος ότι κάνει ελεύθερο στοματικό,κάτι που δεν ισχύει βεβαίως.

Επισκέπτης
Είναι δεδομένο οτι η Ελενα παίρνει αλλοδαπούς.Τώρα αν η κατάσταση υγειινής κάποιων ήταν τόσο ανυπόφορη που της μυρίσανε και είπε στην τσατσά το αυτό,δεν αλλάζει η πραγματικότητα.
Επίσης η τρελλο-Ελενα αν πάει με κάποιον και δεν την αφήσει να κάνει ντε και καλά τα δικά της μπορεί να πει στην τσατσά να μην τον βάλει.
Εσύ έχεις την αίσθηση οτι το "δεν θα μπει αυτός" αναφερόταν στην κατάσταση υγειινής του;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Είναι δεδομένο οτι η Ελενα παίρνει αλλοδαπούς.Τώρα αν η κατάσταση υγειινής κάποιων ήταν τόσο ανυπόφορη που της μυρίσανε και είπε στην τσατσά το αυτό,δεν αλλάζει η πραγματικότητα.
Επίσης η τρελλο-Ελενα αν πάει με κάποιον και δεν την αφήσει να κάνει ντε και καλά τα δικά της μπορεί να πει στην τσατσά να μην τον βάλει.
Εσύ έχεις την αίσθηση οτι το "δεν θα μπει αυτός" αναφερόταν στην κατάσταση υγειινής του;

Το αν είναι δεδομένο ή όχι,ας το αφήσουμε διότι πολλοί θεωρούν ως δεδομένα πράγματα που δεν ισχύουν.Ήδη για τη συγκεκριμένη ο άλλος που έλεγε "ελεύθερο στοματικό" διαψεύδεται.Όσον αφορά το άλλο "αν δεν την αφήσει να κάνει τα δικά της" δεν κάνει κάτι που δε θέλεις να σου κάνει.Το αντίθετο.Δεν ξέρω πόσες φορές την έχεις πάρει,αλλά εγώ πάνω από 10 φορές.Και όλως τυχαίως ποτέ δεν έχω δει αλλοδαπό να βγαίνει από το δωμάτιο.Και πρόσεχε,μιλάω για Ασιάτη,διότι οι Αλβανοί π.χ,τις περισσότερες φορές είναι πιο καθαροί και περιποιημένοι από κάποιους Έλληνες.

Πάντως αν δω με τα ίδια μου τα μάτια βρωμιάρη να βγαίνει από το δωμάτιο ή να μπαίνει σε αυτό στη συγκεκριμένη κοπέλα,θα είμαι ο πρώτος που θα το αναφέρει και φυσικά από εμένα θα πάρει κόκκινη κάρτα.

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Ρε μάγκες η Αντριάννα που πλέον δουλεύει Διδυμου 18 δουλεύει πρωινή ή απογευματινή βάρδια?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Την προηγούμενη εβδομάδα είδα ότι δούλευε βραδινή βάρδια (ενημέρωση 21/3/2009).

Ενδέχεται τώρα να άλλαξε βάρδια.

Επισκέπτης
  Κατά διαβολική τύχη δεν έχεις δει να μπαίνουν η να βγαίνουν ασιάτες για την Ελένα.
Το "δεδομένο" δεν είναι ερμηνεία για κάτι που επιδέχεται ποικίλες αναγνώσεις όπως το ελεύθερο στοματικό (βλέπε παρακάτω).Είδα εγώ την Ελενα να καλοπιάνει ασιάτη για να μπει στο Αγ.Πέτρου και ασιάτη να βγαίνει απο το δωμάτιο στο Φυλής 200.Επίσης ποτέ οι τσατσάδες της-τόσες φορές που πήγα εγώ-δεν είπαν στους κίτρινους-μαύρους-σχιστομάτιδες το γνωστό:"Μόνο Ελληνες".Απεναντίας τους άφηναν να κάθονται για να δουν την Ελενα.Και μη σκεφθείς οτι τους άφηναν να κάθονται για να τους πουν μετά να φύγουνε.
  Ο συναγωνιστής που μίλησε για ελεύθερο στοματικό προφανώς ονόμασε έτσι το γυμνό γλύψιμο του κορμού του πέους.Το κεφάλι δεν το αγγίζει γυμνό.Βάζει καπότα για να ρουφήξει.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πάντως κορυφαίο σκηνικό είχε γίνει με το Χριστηνάκι στο Φ69Α. Μόλις εβγαίνα απο το δωμάτιο όπου είχα δεχτεί τις σπέσιαλ υπηρεσίες της Χριστήνας (φιλάκια, χαδάκια, γλυψηματάκια κ.α.) και βλέπω την τσατσά να παρουσιάζει την Χριστήνα σε κάτι αλλοδαπούς λέγοντας τους οτι στο δωμάτιο ΔΕΝ εχει χαιδέματα και φιλάκια και όποιος θέλει ας περάσει!!!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ο χιστις μολις γυρισε απο την οδο της αμαρτιας !

Ξεκινησα να βρω την αννουλα στο φ.80 αλλα μαλλον ειχε σχολασει και τη θεση της ειχε η αταχτη αμαζονα και σουπερ τουμπανο Ελλη , δυστηχως τα δωματια ηταν γεματα και πολλοι συναγωνιστες περιμεναν να αδειασει δωματιο...

Συνεχισα με φ.59 πανω που ηταν καποια μονικα μελαχροινη , κοντοπουτανο με ωραιο κωλαρακι , η τσατσα την διαφημιζε με ακαποτο τσιμπουκακι και 69 στο προγραμμα της.

Φ.71 κατω ενα εντελος αδιαφορο ξανθο

Μονης προδρομου μια μαλλον γυφτισα 20ευρω που ηταν παλια και στο 71κατω και ο τσατσος την διαφημιζε με +10 εχει και κωλαρακι (Στο απλο προγραμμα περιλαμβανει και 69)

Στο 67 μια μονικα με κατι τατοο αστερακια στα πλευρα (Την ειχα παρει πολυ παλια χωρις να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο στο δωματιο, τυπικο σεξακι)

απεναντι σε αυτο που καποτε ηταν η τζουλια με τη κωλαρα ηταν ενα μελαχροινο που μου φανηκε πολυ ανωμαλο αλλα μου την εσπασε η τσατσα και εφυγα
και καλα εκανα οπως αποδειχτηκε...

Πηγα Φ.86 ... ανεβηκα τα σκαλια και ειναι αδειο το σπιτακι....

Βγαινει η τσατσα και μου παρουσιαζει αυτη με το ξανθο ασυμετρο καρε ... η κοπελα μες το χαμογελο, μ'αρεσε το στυλακι της και λεω ας τη δοκιμασουμε να δουμε τι λεει... δινω τα 20 και περιμενω στο δωματιο μετα απο 2-3 λεπτα μπαινει η κοπελα και μου ορμαει !! μου βγαζει τη μπλουζα και αρχιζει να γλυφει ολο το κορμι μου... το πεος μου αναμεσα στα βυζακια της αρχιζει να ανεβαινει σαν κεραια αυτοκινητου οταν πατας το κουμπι !!

Η κοπελα τιμησε τις φρεσκοξυρισμενες μπαλες μου !

Στην αρχη ανεβηκε απο πανω με πολυ κουνημα και ταυτοχρονα να με φιλαει παντου να με γλυφει στο αυτι και γενικα να συμμετεχει παρα πολυ !

Στη συνεχεια την γυρισα μπροστα γιατι ηθελα να βλεπω το προσωπο της που ηταν πραγματικα χαρουμενο και μ'αρεσε πολυ , εκει τελειωσα ....

Δυστηχως δεν συγκρατησα το ονομα της κοπελας αλλα απο το μαλλι που σας λεω οτι εχει θα καταλαβεται αμεσως μολις την δειτε, αξιζει πολυ και παραξενευτηκα που ηταν αδειο το σπιτι

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ο χιστις μολις γυρισε απο την οδο της αμαρτιας !

Στο 67 μια μονικα με κατι τατοο αστερακια στα πλευρα (Την ειχα παρει πολυ παλια χωρις να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο στο δωματιο, τυπικο σεξακι)

εγω ομως γουσταρω τρελα.

εφυγα

Επισκέπτης
pssssssssssssss!!!!!!ξεροχινο καυλεα μου!!!!!!ποπο!!!!το μορο περιποιοιτε πολι καλα τι πουτσουλα μου!σκετι καυλα λεμε!
ρεσπεκτ για τιν πλιροφορισι!!!!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δυστηχως δεν συγκρατησα το ονομα της κοπελας αλλα απο το μαλλι που σας λεω οτι εχει θα καταλαβεται αμεσως μολις την δειτε, αξιζει πολυ και παραξενευτηκα που ηταν αδειο το σπιτι
Aμαντα την λενε κι οντως ειναι αρκετα καλη μεσα!!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Τι εγινε ρε χιστες τοσο πολυ αλλαξε η μονικα με τα αστερακια ;;; παλια που την ειχα παρει δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο !

Αντε πηγαιντε τωρα που ειναι φρεσκια.... 5.30-5.45 επιασε δουλεια σημερα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Τι εγινε ρε χιστες τοσο πολυ αλλαξε η μονικα με τα αστερακια ;;; παλια που την ειχα παρει δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο !

Αντε πηγαιντε τωρα που ειναι φρεσκια.... 5.30-5.45 επιασε δουλεια σημερα

ειναι θεμα χημειας και γουστου φιλε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
πω ρε χίστη! :o
έβαλες φωτιά στα μπατζάκια όλων των καλόπαιδων 0:) του σάιτ και τρέχουνε...
θα πάω και εγώ μου φαίνεται... :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom