Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (32 μέλη και 228 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Βραδινή βάρδια στις 18/03/2009

από 17.00' έως 24.00΄

www.smilies.4-user.de] [/url]

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71[/size]
:boobies:
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Νέλλη[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] με δύο (λ) και δύο στο πρόγραμμα της, ξανθιά με μακριά μαλλιά extensions, πολύ ωραίο σώμα και προκλητικό πρόσωπο, ζωγραφισμένο tattoo στην μέση και την Εύα να ζωγραφίζει προλόγους καθοδηγώντας την Νέλλη σε πολύ καλές υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο

[size=9pt]ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ[/size]
:dancing:
Ελένη μου την περιέγραψε ο Αναστάσης (υπηρεσία στο Μονής Προδρόμου) ως εξής : μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, 19 ετών, κανονικά στητά βυζιά, ωραίο κώ(ο)λαράκι, αστέρι γάμπα

Την Νελλη ην εχω "γνωρισει" παλιοτερα. Οσο ομορφη ειναι στην εμφανιση, τοσο απατη ειναι στο δωματιο (μαζι μου τουλαχιστον)

1000 φορες καλυτερα με την τσατσα Ευα.....

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Τετάρτη πρωί:
Αγ.Πέτρου,Αναστασία καλό μελαχροινό πιπινοειδές
Φώκαιας 22 ισόγειο,Μαρία ωραία ξανθιά λεπτή υποσχόμενη ότι"θα περάσουμε καλά"
Δυνατές παρουσίες και οι δύο.Τις ξέρει κανείς;
Αναστασία απλά μακριά κι αλάργα! Πολύ κακή.

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Ιασωνος 33  πουρνο πουρνο 9.30 μιας και με εφερε η δουλεια κατακι ονομα δεν θυμαμαι χωρος μαντρι για προβατα αλλα αυτο το μουρακι με το βυζι να βλεπει νταβανι και το μικρο τουρλοτο κωλαρακι με εκαναν να περασω...τιποτα σπουδαιο αλλα σε σχεση με αλλα μαυρακια ειναι οκ αν σου αρεσουν τα τουρλοτα κωλαρακια μια χαρα ειναι...Παντος για πρωι πρωι χαμος γινοταν στον πεζοδρομο και στα γυρο σπιτια  :think:

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
μολις γυρισα απο καταθεση στο φυλης 86Α.Σουπερ η αννουλα απο την ρωσσια!!!

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
μολις γυρισα απο καταθεση στο φυλης 86Α.Σουπερ η αννουλα απο την ρωσσια!!!

Τα Εχω Χασει !  :headbang:
Αυτη Η Αννα Ειναι Η Ιδια Με Την Αννα Που Αποκαλουνε & << Βασιλισσα >> Της Φυλης  :boobies:  ! (Απο Φυλής 67 & 80)  :think:
Για Να Δω Πιοιος Συναγωνιστης Θα Λυσει Τον Γριφο ?  :dancing:

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
Τα Εχω Χασει !  :headbang:
Αυτη Η Αννα Ειναι Η Ιδια Με Την Αννα Που Αποκαλουνε & << Βασιλισσα >> Της Φυλης  :boobies:  ! (Απο Φυλής 67 & 80)  :think:
Για Να Δω Πιοιος Συναγωνιστης Θα Λυσει Τον Γριφο ?  :dancing:
δεν ξερω εγω πρωτη φορα την γνωρισα.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
δεν ξερω εγω πρωτη φορα την γνωρισα.

Σε Παρακαλω Αν Θελεις Κανε Μια Περιγραφη Της Αννας !  :bounce:
(Ειναι Ξανθια Με Μαλλια Μεχρι Τους Ομους Γλυκο Προσωπο, Στητο Βυζακι & Ωραιο Κολο ?) :think:
Αν Ειναι Ετσι Οπως Την Περιγραφω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ Σχεση
Με Την Αννα Που Μιλανε Οι Συναγωνιστες Με Τα Καλυτερα Λογια !!!  :rockon:
Οχι Τπτ Αλλο Αλλα Θελω Να Κανω Μια Κριτικη Μιας & Επισκεφθηκα & Εγω Την Εν Λογω Δεσποινιδα
& Δεν Εμεινα Καθολου Ικανοποιημενος !!!  :headbang:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
H Aννα που αναφερομαστε screamer ειναι πολυ αδυνατη με ξανθο καρε,πεσμενο μικρο βυζακι..γι αυτο και δεν βγαζει ποτε το σουτιεν...κι ωραιο κωλαρακι σχετικα!Εχει δουλεψει στον εναν μηνα περιπου που γυρισε σε Φυλης71ισογειο,Φυλής 67,Φυλης59πανω και Φυλης80!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Την Νελλη ην εχω "γνωρισει" παλιοτερα. Οσο ομορφη ειναι στην εμφανιση, τοσο απατη ειναι στο δωματιο (μαζι μου τουλαχιστον)

1000 φορες καλυτερα με την τσατσα Ευα.....
:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Πράγματι σύμφωνα με κριτικές και εκτιμήσεις πολλών συναδέλφων, παλαιότερα η Νέλλη δεν παρείχε ικανοποιητικές υπηρεσίες.

Προσωπικά δεν την έχω επισκεφθεί γιατί δεν μου αρέσουν οι ξανθιές, παρότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι αντικειμενικά ωραία  :sunglasses:

Η βελτίωση που έχει παρουσιασθεί τελευταία οφείλεται στην Εύα που όπως είπες σωστά : "1000 φορές καλύτερα με την τσατσά Εύα", ...πιστεύω (και ελπίζω) ότι θα καταφέρει να την φτιάξει αρκετά  ;)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
H Aννα που αναφερομαστε screamer ειναι πολυ αδυνατη με ξανθο καρε,πεσμενο μικρο βυζακι..γι αυτο και δεν βγαζει ποτε το σουτιεν...κι ωραιο κωλαρακι σχετικα!Εχει δουλεψει στον εναν μηνα περιπου που γυρισε σε Φυλης71ισογειο,Φυλής 67,Φυλης59πανω και Φυλης80!

Piatsas Σε Ευχαριστω ΠΟΛΥ !!!  :thumbsup: Εισαι Ωραιος !!!  :thumbsup:
Αντε Γιατι...Αντε...Που Ελεγε & Ο Ζηκος Απο Την Ταινια Της Κακομοιρας !  :cool2:
& Το Λεω Αυτο Διοτι Μερικες Νομιζουν Οτι Μας Δουλευουν & Οτι Εμεις Σαν Χαπατα Που Ειμαστε
Τρωμε Το Δουλεμα ( Ακολουθει Κριτικη Για Φυλης 84Β)  :birdman:
Σ'Ευχαριστω & Παλι !!!  :thumbsup:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Χθεσινή πρωινή βόλτα από τα μπουρδέλα στην Κω . Αλλά κλειστά. Έτσι πήγα στη Διδύμου 8 πάνω στη Μαρία , που είναι αξία σταθερή και αναλλοίωτη! Ξαναέχει κοτσίδες πάντως.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ένα πρωινό ρεπορτ.Όσοι θέλουν,προλαβαίνουν μέχρι τις 17:00 να επισκεφτούν κάποιο σπίτι

Αγίου Πέτρου 7:Αναστασία
Περγάμου 1:Μόνικα
Φυλής 200:Λουίζα-Αδιάφορη
Φυλής 134 υπόγειο:Στεφανία.Πολύ όμορφη.Έχει κάποιος εμπειρία με αυτήν;
Φυλής 134 ισόγειο:Μιχαέλα.Βαρύ πυροβολικό.Για όσους γουστάρουν νταρντάνες.Σαν να Γερμανοφέρνει!
Φυλής 134 όροφος:Έλενα εκ Μολδαβίας.Σταθερή αξία για την Φυλής.Όποιος δεν τη δοκιμάσει χάνει!
Φυλής 71 ισόγειο:Νέλλη
Φυλής 71 όροφος:Μπάρμπαρα
Μονής προδρόμου:Εξαιρετική κοπέλα,μπαίνει στα υπόψην.Όνομα δεν ξέρω,είχε φοβερό κώλο
Φυλής 69 ισόγειο:Τζέσικα
Φυλής 59 όροφος:Τζόρτζια.Όμορφη κοπέλα,αλλά την ακολουθούν κακές κριτικές.
Φυλής 59 ισόγειο:΄Μια πολύ όμορφη κοπέλα,που λέει ότι κάνει "γυμνό τσιμπούκι".
Φωκαίας-αντελόσπιτο Ισόγειο:Μια συμπαθητική ψηλή ξανθιά
Φωκαίας-αντελόσπιτο Όροφος:Ένα εξαιρετικό κορίτσι.Όνομα δε ρώτησα γμτ,αλλά αξίζει δοκιμή
Φωκαίας στα καινούρια (δεν ξέρω νούμερα!):Ισόγειο και όροφος,πολύ όμορφα κορίτσια.Στο ισόγειο σαν να κινεζοφέρνει.Ίσως από Ασιατική δημοκρατία της πρώην ΕΣΣΔ!
Απέναντι από το αντελόσπιτο,αδιάφορη.

Η λολίτα δε δούλευε πουθενά το πρωί.Ίσως είναι απόγευμα,αλλά δεν μπορώ να πάω.

Επισκέπτης
Ένα πρωινό ρεπορτ.Όσοι θέλουν,προλαβαίνουν μέχρι τις 17:00 να επισκεφτούν κάποιο σπίτι

Φυλής 134 ισόγειο:Μιχαέλα.Βαρύ πυροβολικό.Για όσους γουστάρουν νταρντάνες.Σαν να Γερμανοφέρνει!

Εἶναι λίαν θετικὴ παρουσία. Δὲν φθάνει εἰς τὸ ἐπίπεδον τῆς γείτονὸς της, Ἕλενας, ἀλλὰ ὁ κᾶθε συνειδητοποιημένος συνάδελφος δέον ὁπως τὴν ἐντάξῃ εἰς τὸ πρόγραμμὰ του (ἐὰν, ἐννοεῖται, εἶναι ἡ Ρουμανὶς διὰ τὴν ὁποίαν ἔγραψα κριτικήν).

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Φυλής 134 υπόγειο:Στεφανία.Πολύ όμορφη.Έχει κάποιος εμπειρία με αυτήν;
Μονής προδρόμου:Εξαιρετική κοπέλα,μπαίνει στα υπόψην.Όνομα δεν ξέρω,είχε φοβερό κώλο
Φυλης134 υπογειο...Στεφανια εχει δοκιμαστει αν θες δες κριτικη μου!
Μονης Προδρομου...Κορμι λαμπαδα η πιτσιρικα...εχει δουλεψει και σε Φυλής 67 και 59πανω!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλης134 υπογειο...Στεφανια εχει δοκιμαστει αν θες δες κριτικη μου!
Μονης Προδρομου...Κορμι λαμπαδα η πιτσιρικα...εχει δουλεψει και σε Φυλής 67 και 59πανω!

Πράγματι ωραίο κορμί...

...μήπως δουλεύει με το όνομα Νταϊάνα ???  :cool2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Πάντως χθες 19/3/2009 στην πρωϊνή βάρδια στην Μονής Προδρόμου είχε ένα ωραίο κορμί αλλά ..."μουνόπανο" που το λέγανε και Νταϊάνα

:headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Ξέρεις ότι δεν είχε λόγο να μου πει αρνητικά σχόλια ... ;)

Σε όλη την βάρδια έπαιρνε μαύρο από όλους (σχεδόν) τους συναδέλφους που "πέρασαν"

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ζήτησε, την επομένη (δηλαδή σήμερα 20/3/2009 στην πρωϊνή βάρδια) να την αλλάξουν.

Οπότε, πιθανόν αύριο στην πρωϊνή βάρδια να δουλεύει άλλη κοπέλα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom