ekkrhktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
καλησπερα συναδελφοι ξερει κανεις ποθ δουλευει η λινα ηταν απογευματινη βαρδια ιουλιανου71 και δεν μπορω να την βρω ευχαριστω εκ των προτερων
Πες μου οτι ειναι αυτη του Φυλης92 μονο αυτο πες μου!!Αλκαμενους 113 η μιλφ Ευα....γνωστη σε ολους!!!
Την οποια η Ευα παρουσιαζε σαν Στελλα 19χρονων απο Βουλγαριααναφορα απο απογευματινη εφοδο.
71 κατω η μονικα απο το 67.ξανθια πετιτ βουλγαρα με ωραιο κορμι και προσωπο.
Πες μου οτι ειναι αυτη του Φυλης92 μονο αυτο πες μου!!
Κι εμενα το ιδιο μου ειπε...αλλα δεν πιστευω ποτε τις υπηρεσιες ;)Στην τελευταια επισκεψη στο Φ92 η τσατσα μου δηλωσε σε σχετικο ερωτημα μου, οτι η Ευα, το Λιθουανικο τανκ απεχωρησε......
Την οποια η Ευα παρουσιαζε σαν Στελλα 19χρονων απο Βουλγαρια
Ἐπίσης νὰ ἐπισημάνωμεν ὅτι καὶ τὸ Μεταξουργεῖον εἶναι βασίλειον καὶ βασίλισσα του εἶναι ἡ χαριτόβρυτος, παιγνιώδης, γλυκυτάτη καί ἐργατικωτάτη Σοφία (Ἰάσωνος 19 ἄνω)
ειστε σιγουροι οτι ειναι το βραδυ
γιατι εγω ειχα πετυχει τον Οκτωβρη μια ξανθια Σοφια , Ρωσο-Νορβηγεζα στο απο κατω.
εδώ και πολύ καιρό έχει επιστρέψει και θα την βρεις Ρεμούνδου 21 κάτω από το πρωί μέχρι το βράδυΡεπόρτερ μια πληροφορία η Ντενίζα η γνωστή επέστρεψε??? Γιατί κάποιος συναγωνιστής που πήγε εχθές βρήκε άλλη στο πόστο της
Η Ντενιζα δεν θα ειναι στο ποστο της αυτη την εβδ εως και το Σαββατο.εδώ και πολύ καιρό έχει επιστρέψει και θα την βρεις Ρεμούνδου 21 κάτω από το πρωί μέχρι το βράδυ
Εχθές το μεσημέρι που πέρασα ήταν μια Στεφανία. Όμορφη αρκετά και με πολύ ωραίο στήθος, αλλά από υπηρεσίες δεν γνωρίζω..Η Ντενιζα δεν θα ειναι στο ποστο της αυτη την εβδ εως και το Σαββατο.
εχει παει στη Τσεχια για μια εβδ.
δεν γνωριζω ποια ειναι τωρα στο ποστο της.