κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Προς βραδυνούς περιπατητές...αν δείτε τη Μπιούτυ στα φ65....ρίξτε σύρμα
πάντως χτες Τετάρτη το απόγευμα το Πιο+Φυλ ήταν ανοιχτό αλλά δεν ταίριαξε να μπω να δω ποια ήταν μέσαΓραφοντας για την Βενεζουελαλυσιδα γνωριζει κανεις αν γυρισε το Φακελ :helpsos:
Τελευταια φορα ηταν στο Πιπ+Φυλ
καλησπερα σε ολους!
η ντενισα με τα μεγαλα μουνοχειλα ... ξερει κανεις που βρισκεται ; ; ; ;
Αυτός ο σπίρτουλης τι φάση; διπολική προσωπικότητα; μια χώνει για 8λεπτο που του χτυπάνε πόρτες στο Λιοσίων και ότι είναι απαραδεκτο μια τα εκθασιαζει..
Η τρολλαρει η κάτι δε πάει καλά με δαυτον..
Σε ποια βαρδια είδες αυτή την κοπέλα φίλε? Δυστυχώς η Αλινα που ήταν καλοκαίρι. Στο μαγαζί αυτό δεν γύρισε τεράστια απώλεια θαυμάσια γυναίκαΣτο Ιάσωνος 44 το μεσαίο από τα 3 καινούργια η μελαχρινή εκφυλη Μαρια
με προστυχα χαρακτηριστικά τηρεί την μίνι παράδοση του μπουρδέλου να φέρνει κοπέλες που δεν κάνουν ποτέ απλό πρόγραμμα.
Αλίνα ψηλή, Ντιάνα, Οξάνα, Αρίνα, Νίνα κτλ.
Ουρά ο κόσμος να μπει.
Αρίνα στο Φυλής 72, όμορφες GFE καταστάσεις από μια γλυκιά και ευγενική κοπέλα που τιμάει το 20ρικο. Θα ξαναπάω
Στο Ιάσωνος 44 το μεσαίο από τα 3 καινούργια η μελαχρινή εκφυλη Μαρια
με προστυχα χαρακτηριστικά τηρεί την μίνι παράδοση του μπουρδέλου να φέρνει κοπέλες που δεν κάνουν ποτέ απλό πρόγραμμα.
τον χαβά σου εσύ..Το ντους είναι ότι πρέπει, και πριν και μετά το γαμήσι.
Αναμικτες εντυπωσεις απο την καινουρια μαυρουλα φωκαιας 25 πανω πριν λιγο. Η γκομενα ξεφευγει απο τις κλασικες μαυρουλες ξεπετες και αξιζει για μοα καταθεση. Αλλα η υπηρεσια χτυπησε πορτα στο 8λεπτο και μεχρι τα 11 λεπτα η τσατσα ειχε χτυπησει και 3η φορα την πορτα χαλωντας μου την ηρεμια με το ομορφο κοριτσι. Μου ειπε η τσατσα οτι ειναι οδηγια των αφεντικών.
τον Α...Παντρεύτηκε.
Περασμα απο φυλης πριν λιγο δυο δυνατα κοριτσια τσεκαρα αλεξια απο φωκαιας 27 ομορφη μελαχρινη λιγο μελαμψο δερμα με κωλαρα σε απλο προγραμμα θα περναγα εκει αλλα εγινε ενα σκηνικο με τον προηγουμενο πελατη κ ξενερωσα κ στ τελος μπηκα φιλιππιδου 11β στην τζοανα οχι πολυ ψηλη 2.5 βυζι ομορφο κωλαρακι κ ωραιο σχηματισμενο σωμα ουτε αδυνατη ουτε μπαμπατσικη η κοπελα μεσα ειναι vfm προσπαθει με τον τροπο της να σε κανει ν περασεις κλ δεχεται εντονο σφυροκοπημα χωρις κλαμα ειναι ναζαρια και γενικα το ζει δεν ειναι κομοδινο κανει ελευθερο στοματικο κ τελειωτικο στο στηθος αυτα γενικα η 3 βαρδια εαν εξαιρεσεις σουκου δεν εχει πολλα σπιτια ανοιχτα και οι επιλογες λιγοστευουν..
Προς βραδυνούς περιπατητές...αν δείτε τη Μπιούτυ στα φ65....ρίξτε σύρμα
Η μπιουτ εχει κλειτοριδα;
Ρε φιλαρακι με το κλαμα εννοω οτι δεν γκρινιαζει δεν σου λεει κοψε λιγο ταχυτητα αυτο δεν εννοω τρεχει ποταμι δακρυ...Post στις 6:15 τα ξημερώματα καθημερινής στο οποίο γράφεις ότι πήγες στη Φυλής πριν λίγο; Φίλε εσύ είσαι όντως νυχτόβιος Εν τω μεταξύ αυτό που κάνεις λόγο για "έντονο σφυροκόπημα χωρίς κλάμα" τί φάση; Σου έχει τύχει να βάζει τα... κλάματα η άλλη από το έντονο σφυροκόπημα; Να διακρίνω δυσαρέσκεια μου έχει τύχει, να σφίγγει η άλλη τα δόντια ή να μου δείχνει φανερά ότι πονάει ή σκίζεται επίσης μου 'χει τύχει, αλλά κλάματα ρε τύπε;
Φιλαρακι δεν την ειχα παρει ποτε τη Βερονικα. Ακουγα πορνοσταρικο γαμησι και μαλακιες προπερσι που ηταν στα κεντρικα φυλης, αλλα ποτε δεν ετυχε να την παρω και ετσι αφου δεν διαβασα καπου αρνητικες κριτικες(δεν πολυεψαξα κιολας), ειχα σκοπο να την δοκιμασω. Ρωτησα την τσατσα για κωλο γιατι και καλα κανει απλό τωρα, ρωτησε τη Βερονικα και ειπε οτι θα δωσει. Εφερε τζελ κτλ... Τωρα πως θα μου δωσει κωλο, αφου μολις της τον βαζω στο μουνι μου λεει σε 2 λεπτα εχω φυγει τελειωσεις, δεν τελειωσεις, δεν γνωριζω...Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δινετε ακομη λεφτα κ σημασια στην βερονικα η κοπελα δουλευει μονο κ μονο με το ονομα που εχτισε πριν ενα χρονο τωρα απλως βαριεται που ζει γκρινιαζει στις στασεις περιμενει ν τελιωσεις στ 7 λεπτο εαν οχι σου πεταει οτι θα φυγει σε 2 λεπτα και καλα οτι τις φωναζουν..νταξει δεν λεω μερικοι φτιαχνονται με την πλαστικη κ σαν ν πηγαινεις με πορνοσταρ βερονικα αλλα στ κρεβατι ειναι σκετο κομοδινο..υπαρχουν πολλα λιγοτερα εμφανισιμα κοριτσια δεν λεω μπαζολες αλλα θα περασεις πολυ κλ μαζι τους εκτος εαν εχετε για πετανε ενα 20ρικο τι να πω δικα σας τα λεφτα τα κανετε οτι θελετε..