spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
ασε μας ρε τυπε
Όχι, αλήθεια.. Άλλωστε και εγώ έχω ξενερώσει με το Λ73 τον τελευταίο καιρό. Πάω σε άλλα, πχ Ιωαννίνων 5 και Φυλής 81.
ασε μας ρε τυπε
γουστάρεις φίλες και παλτά παιχταρα μου;παιδια γνωριζει κανεις ποτε θα ανοιξει το φυλης 54β και τα διπλανα ??
ρε τυπε εισαι περίπτωση ειδική σπίτι σου δεν έχεις ντουζιερα περιμένεις να πας στα μπουρδελα για να κάνεις μπάνιο ;Παίδες,πέρασα σήμερα από Αγίου Πέτρου 7 για την Πατρίτσια και καθώς πήγα να μπω στο δωμάτιο,δεν είδα πουθενά ντουζιέρα,παρότι είχα δει σε φωτογραφίες..
Είπα στην τσατσά ψέματα ότι θα ξανάρθω μετά από 1 ώρα και έφυγα..
Τι στον πούτσο ;;;; Τις έβγαλαν τις ντουζιέρες ;;;
ρε τυπε εισαι περίπτωση ειδική σπίτι σου δεν έχεις ντουζιερα περιμένεις να πας στα μπουρδελα για να κάνεις μπάνιο ;
Καλησπέρα ποιες ντουζιέρες ρε φίλε εκεί μέσα οι κατσαρίδες σε περιμένουν με το όπλο στο χέρι είναι πολύ παλιό το μαγαζίΠαίδες,πέρασα σήμερα από Αγίου Πέτρου 7 για την Πατρίτσια και καθώς πήγα να μπω στο δωμάτιο,δεν είδα πουθενά ντουζιέρα,παρότι είχα δει σε φωτογραφίες..
Είπα στην τσατσά ψέματα ότι θα ξανάρθω μετά από 1 ώρα και έφυγα..
Τι στον πούτσο ;;;; Τις έβγαλαν τις ντουζιέρες ;;;
Καλησπέρα γενικότερα στα κεντρικά Φυλής δεν υπάρχει καμία μεταβολή όπως τα γνωρίζετε τα ίδια κορεσμένα πράγματα επιλογές ελάχιστες έως απαγορευτικές για την τσέπη μας.
Αξίζει όμως να αναφέρω μια καινούργια παρουσία στο Φυλής 66Δ μια Αδύνατη νεαρή μελαχρινή κοντουλα κοπέλα με ασιατικά χαρακτηριστικά πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση
διαφορετική από όλες τις άλλες που δουλεύουν Φυλής
Δηλαδη Παιρνει και πακιστανους η καινουργια κοπελα απο φυλης 66δ απο τωραΣτο συγκεκριμένο μαγαζί Φυλής 66Δ πολύ δύσκολο να δώσω 20€ για ένα τέτοιο μπερντέ ο χώρος είναι κατώτερος και από Μεταξουργείο,ξέχασα να πω πρίν ότι στο μαγαζί ήταν παρών Πακιστανός τους δέχονται κανονικά
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δινετε ακομη λεφτα κ σημασια στην βερονικα η κοπελα δουλευει μονο κ μονο με το ονομα που εχτισε πριν ενα χρονο τωρα απλως βαριεται που ζει γκρινιαζει στις στασεις περιμενει ν τελιωσεις στ 7 λεπτο εαν οχι σου πεταει οτι θα φυγει σε 2 λεπτα και καλα οτι τις φωναζουν..νταξει δεν λεω μερικοι φτιαχνονται με την πλαστικη κ σαν ν πηγαινεις με πορνοσταρ βερονικα αλλα στ κρεβατι ειναι σκετο κομοδινο..υπαρχουν πολλα λιγοτερα εμφανισιμα κοριτσια δεν λεω μπαζολες αλλα θα περασεις πολυ κλ μαζι τους εκτος εαν εχετε για πετανε ενα 20ρικο τι να πω δικα σας τα λεφτα τα κανετε οτι θελετε..Αναμικτες εντυπωσεις απο την καινουρια μαυρουλα φωκαιας 25 πανω πριν λιγο. Η γκομενα ξεφευγει απο τις κλασικες μαυρουλες ξεπετες και αξιζει για μοα καταθεση. Αλλα η υπηρεσια χτυπησε πορτα στο 8λεπτο και μεχρι τα 11 λεπτα η τσατσα ειχε χτυπησει και 3η φορα την πορτα χαλωντας μου την ηρεμια με το ομορφο κοριτσι. Μου ειπε η τσατσα οτι ειναι οδηγια των αφεντικών. Πηρα και την Βερονικα τις προαλλες. Ξαπλωσα και μου εκανε πιπα διαρκείας με καποτα. 5 λεπτα? Καπου εκει. Τις λεω να ξαπλώσει να κανουμε σεξ και μετα απο 5 διεισδυσεις βαραει η πορτα και μου λεει σε 2 λεπτα εχω φυγει, τελειωσεις δεν τελειωσεις. Η Βερονικα μαλιστα μου ειπε οτο ετσι δουλευει αυτη...
Παμε στη μαυρουκα, κριμα για αυτο το πλάσμα. Μοντελε κορμι με φυσικο στητο και 2,5αρι βυζι, κορμαρα και κωλαρα. Το μαλλι της μονο δεν ηταν λουσμενο, αλλα μοσχομυριζε το σωμα της. Τσιμπουκαρα ακαποτη, οχι βαθεια, αλλα με τετοια τσιμπουκοχειλα χυνεις μονο με το να βλεπεις να τον παιρνει στο στομα. Φιλια σε στηθος και λαιμο πολυ ομορφο οταν της το ζητησα. Το μουνι της πολυ πιο σφιχτο απο τις περισσοτερες της περιοχης. Γενικα ερωτευσιμο. Τι να πω να πατε? Να μην πατε? Στο 8λεπτο εχει πορτα και αν και η κοπελα δεν μασησε ουτε στο 3ο χτυπημα, αν ειναι οδηγια των αφεντικων καποια στιγμη θα συναιτιστει και θα σηκώνεται στο 8λεπτο καρφι να φευγει οπως η Βερονικα η ντιβα...
Η κοπέλα είναι πολύ ωραία αλλά μπροστά στον Πακιστανό η τσατσά την παρουσίασε κανονικά παντού περνάνε καλώς ή κακώς σχεδόν σε κανένα μαγαζί δεν τους λένε όχι.Δηλαδη Παιρνει και πακιστανους η καινουργια κοπελα απο φυλης 66δ απο τωρα
Κριμα γιατι ηθελα να περασω μου αρεσουν οι σχιζοματες..
Οσο για την βερονικα δουλευει ακομα με το ονομα που ειχε χτισει οσοι δεν την προλαβαν τοτε περνανε τωρα μαζι της ασε πολλοι που γουσταρουν αγριες σκυλοφατσες γουστα ειναι αυτα...Η κοπέλα είναι πολύ ωραία αλλά μπροστά στον Πακιστανό η τσατσά την παρουσίασε κανονικά παντού περνάνε καλώς ή κακώς σχεδόν σε κανένα μαγαζί δεν τους λένε όχι.
Επίσης διαβάζω συχνά για αυτή την Βερόνικα που είναι πολύ άσχημη εγώ όταν την είδα πρόσφατα ένα βράδυ που ήταν στο μπαλκόνι του μαγαζιού απόρησα αναρωτηθηκα αν είναι κορίτσι ή πρώην αγόρι
Κοιτα για μενα δεν πρεπει να δεχονται οι κοπελες να περνανε μαζι τους αλλα δεν αποφασιζουν αυτες στην τελικη ξερω κοπελες που δεν πανε με πακι γιατι το δεν το θελουν και οι ιδιες και το απαιτουν κιολας κ μπραβο τους αλλα υπαρχουν κ μερες που δεν εχει κινηση και κατι αλλα κοριτσια τους δεχονται εγω απλως οταν το βλεπω ξεκοβω απ αυτην την κοπελα χθεσινο συμβαν πηγα βολτα με φιλοΗ κοπέλα είναι πολύ ωραία αλλά μπροστά στον Πακιστανό η τσατσά την παρουσίασε κανονικά παντού περνάνε καλώς ή κακώς σχεδόν σε κανένα μαγαζί δεν τους λένε όχι.
Επίσης διαβάζω συχνά για αυτή την Βερόνικα που είναι πολύ άσχημη εγώ όταν την είδα πρόσφατα ένα βράδυ που ήταν στο μπαλκόνι του μαγαζιού απόρησα αναρωτηθηκα αν είναι κορίτσι ή πρώην αγόρι
ρε τυπε εισαι περίπτωση ειδική σπίτι σου δεν έχεις ντουζιερα περιμένεις να πας στα μπουρδελα για να κάνεις μπάνιο ;