Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (29 μέλη και 235 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Φιλε η σαρα οντως πολυ ομορφη κοπελα απλως δουλευει με την εμφανιση της και μονο νταξει δεν ειναι κομοδινο μεσα απλως πολυ απλο προγραμμα εαν το επαιζε κ λιγο θα ειχε μαζεψει ολη την χαρτουρα απο φυλης..
η συγκεκριμενη κοπελα ειναι απο αυτες που αμα της αρεσεις θα περασεις καλα πιστευω. ετσι εχω καταλαβει τουλαχιστον. προσωπικα εχω κανει απιστευτα γαμησια μαζι της οταν ηταν στον οροφο της φιλιππιδου. ολες οι τσατσαδες βαραγανε πορτα 2-3 φορες καθε φορα που πηγαινα και στο τελος οταν εβγαινα μου λεγανε αργεις παρα πολυ, αλλα η σαρα στο μουνι της κανονικοτατα καθε φορα και παντα μεσα στη γλυκα μαζι μου. μια φορα μαλιστα πηγαμε να πεσουμε απο το κρεβατι απο την ενταση που ειχαμε. γενικως ειναι απο τις κοπελες που εχω ταιριαξει παρα πολυ στην ολη φαση και την τιμουσα παντα οταν κατεβαινα για τσαρκα. στον οροφο της φωκαιας ομως, στη μεταγραφη που εκανε, δεν εχω παει ακομα επειδη δεν εχω αμαξι δικο μου πλεον. θα παω standard ομως αφου εχω καιρο, για να δω αν εχει αλλαξει συμπεριφορα.
    Και αυτός είναι ο λόγος που έχει πελατεία, έχω ακούσει καλά λόγια από πολλούς, καταλαβαίνεις στην υποδοχή πολλά πράματα για την κοπέλα, καμιά φορά αντιλαμβάνεσαι ότι έχει στάνταρ πελατεία. Με την Σάρα εγώ δεν έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια, αλλά δεν φταίει αυτή, δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία. Αλλά μπορείς να καταλάβεις, αν μια κοπέλα κάνει ή δεν κάνει, και ας μην περάσεις καλά. Η Σάρα είναι ευγενική, και πάντα θέλει να φύγει ικανοποιημένος ο πελάτης και αυτό είναι που μετράει και έχει την δική της πελατεία.


 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.478
Κριτικές
1.272
Like
227.245
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 43  Άννα μελαχρινή χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μια κοπέλα μόλις έπιανε δουλειά.

Ιάσωνος 46α Κρυσταλια μελαχρινή κοντή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46β Βαλερία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46 Ντασα ξανθιά μιλφ σώμα μέ πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 καινούριο αριστερά Σοφία καστανή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 καινούργιο στη μέση Αλινα μελαχρινή πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 καινούργιο δεξιά κλειστό.

Ιάσωνος 44 νέο Μαρία ξανθοκαστανη λεπτή με 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Ιάσωνος 44 κλειστό.

Ιάσωνος 37α Ντασα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Ρωξαννα ξανθιά μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί παχουλη με 2.5αρι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 37 Ναταλιτσα ξανθοκαστανη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 36, 33 & 31β κλειστά.

Ιάσωνος 31 ισόγειο Κατερίνα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο Ελένη ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Λωρη μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και Χριστίνα με χοντρουλα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ελένη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι και Μπιανκα ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 όροφος Μαρία καστανή μιλφ με κοντό μαλλί χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 30β  Χριστίνα ξανθιά πολύ κοντή λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30α Μαρία καστανή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα αρκετά μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27α κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Χριστίνα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 19α & 19β κλειστά.

Ιάσωνος 20γ Αλεξάνδρα που για πάρα πολύ καιρό δούλευε στο Ιάσωνος 44, ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη και στον αφαλό, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 20β κλειστό.

Ιάσωνος 20α Ρωξανη μελαχρινή χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Νικόλ μελαχρινή λεπτή με  μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 10 όροφος.

Ιάσωνος 1γ Νατάσα ξανθιά νταρντανα 2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά δεξιά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 1β αριστερά Βικτόρια καστανοξανθη πολύ χοντρή πιτσιρικά με 2αρι βυζι και Έλλη ξανθιά μιλφ με πιασίματα 3.5-4αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1β δεξιά Καμελια καστανοξανθη παχουλη πιτσιρικά με 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο. Σε ερώτηση μου η υπηρεσία είπε ότι η Άννα για 3 μήνες θα είναι στην πατρίδα της.

Ιάσωνος 2β Μαρίνα   ξανθιά μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζάκια.

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

στη πόρτα του Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 υπάρχει το παρακάτω σημείωμα
IMG-20191001-122548.jpg


καλό μήνα
 
Εγγρ.
30 Νοε 2018
Μηνύματα
265
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Πέρασμα με Χριστίνα Άγκυρας 12 πρωινή βάρδια. Η κοπέλα είναι πολύ τίμια επιλογή και κοιτάει να περάσεις καλά. Χωρις κασκαντεριλικια, τίμιο σεξακι με αισθησιασμό. Όμορφο πρόσωπο και χαμόγελο. Σωμα καλό με ωραίο μικρομεσαίο στήθος αλλά πολύ κομψό στητο και καλή αφη. Κωλαρακι κάπως τσουπωτο, σε καμία περίπτωση άσχημο όμως. Σαν overall εικόνα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και σίγουρα από τις ομορφότερες περί της Φυλής. Πλέον έχει βάλει στο πρόγραμμα της και ακαπελα τσιμπούκι. Όταν είχε ξεκινήσει θυμάμαι πως δεν έκανε. Μια επιτυχημένη συνεύρεση και το 20αρι έπιασε τόπο! Έχω γράψει και κριτική...
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.079
Κριτικές
123
Like
50.951
Πόντοι
27.261
   Και αυτός είναι ο λόγος που έχει πελατεία, έχω ακούσει καλά λόγια από πολλούς, καταλαβαίνεις στην υποδοχή πολλά πράματα για την κοπέλα, καμιά φορά αντιλαμβάνεσαι ότι έχει στάνταρ πελατεία. Με την Σάρα εγώ δεν έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια, αλλά δεν φταίει αυτή, δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία. Αλλά μπορείς να καταλάβεις, αν μια κοπέλα κάνει ή δεν κάνει, και ας μην περάσεις καλά. Η Σάρα είναι ευγενική, και πάντα θέλει να φύγει ικανοποιημένος ο πελάτης και αυτό είναι που μετράει και έχει την δική της πελατεία.

η χημεια ειναι αυτο που μετραει πανω απ'ολα. αυτα που εχω κανει με την ΣΑΡΑ δεν τα εχω κανει με αλλες και καποια που εχω κανει με αλλες, δεν τα εχω κανει με την ΣΑΡΑ. ειναι καθαρα τι σου βγαζει η καθε κοπελα, αλλα και ο τροπος που στο βγαζει. δε μπορεις να κανεις τα παντα με ολες, οπως επισης τα ιδια με ολες. αυτο πιστευω ειναι και το λογικο. τελος εχω δει εδω, οτι καποιοι δεν ειναι ευχαριστημενοι μαζι της επισης.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.478
Κριτικές
1.272
Like
227.245
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φυλής 71α Κάρλα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5α-2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο και αυταρχικό.

Φυλής 69β Εύα ξανθιά νταρντανα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 69α Τζούλια/Τζουλιανα ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φυλής 67 Αλισια ξανθοκαστανη κοπέλα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 86β Άννα η Πολωνεζα ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 86α Έλλη μελαχρινή κοντή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 84α Σάρα καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Σονια μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Χριστίνα ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μαρία μελαχρινή πιτσιρικά με κανονικό σώμα και υπέροχο 3αρι βυζι,απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κάτω Εβελινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια, με πρωκτικο.

Φυλής 74 αριστερά Κατερίνα καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι και Εύα μελαχρινή με γυαλάκια σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Φυλής 74 δεξιά κλειστό.

Φυλής 72 Αρινα επιστροφή, ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, θα δουλεύει μέχρι τις 1630.

Φυλής 66δ κλειστά.

Φυλής 66α Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Γιάννα καστανοξανθη μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Νανσυ ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι υπέροχο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α κλειστό.

κάποια σπιτάκια της μοντελοαλυσιδας άνοιξαν
IMG-20191001-131532.jpg

IMG-20191001-131707.jpg
 
Εγγρ.
30 Νοε 2018
Μηνύματα
265
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Επίσης... Πέρασμα με το αποθημενο, την Ίρις από Ιωαννίνων 5. Μια καλή επίσης συνάντηση. Σύνολο στο δωμάτιο περιπου 15λεπτα χωρίς χτυπήματα στην πόρτα κτλ. Άνετη η Ίρις και σε χαλαρωνει. Στην πίπα, η κοπέλα παραδίδει σεμινάρια! Ασχολήθηκε με όλη την γύρω περιοχή, γλυψομο και σε μπάλες να τις γυαλίσει! Την πίπα την νιώθει και φαίνεται σαν να μην κάνει αγγαρεία! Για να καταλάβετε, το 95% ήταν πίπα και το υπόλοιπο το γαμησι. Επίσης οι φήμες περί στενού μ@@νιου ισχύουν στο έπακρο!! Πιο στενή και από τις γκόμενες που είχα!! Σε εμφάνιση, για τα δικά μου πάντα γούστα, υστερεί καθώς ούτε πρόσωπο ούτε σώμα είναι κάτι που θα με τραβούσε εκτός μπουρδέλου. Η αλήθεια είναι πως πέρασα στο δωμάτιο, καθαρα και μόνο από τις κριτικές και λίγο το ότι δεν είχα άλλο χρόνο για τσάρκα! Από πρόσωπο, έχει κάπως αγρια χαρακτηριστικά, αλλά η αλήθεια είναι πως έχει κάτι το καβλωτικο... Μου έβγαλε την τύπισσα που τη συναντάς με φιλη της να πίνει φραπέ στο μπαρ, να καπνίζει και να μιλάνε για κάποιον "μαλάκα" γκόμενο... Και τις κάνεις ή της παλιάς κοψιας κομμώτριες ή κωλομπαρουδες...
Σε όποιον αρέσει αυτό το στυλακι, τότε η Ίρις είναι ταμάμ. Από σώμα, έχει τα πιασηματακια της χωρίς όμως να είναι χοντρή. Βυζί συλικονατο τεράστιο. Πάλι, για τους βυζολάγνους, ταμάμ!

Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα και αυτό καθαρά λόγω εμφάνισης. Αν πάντως πήγαινα, θα πήγαινα καθαρά για να χύσω στην πίπα της! Συνολικά η επίσκεψη ήταν επιτυχής και το 20αρι έπιασε τόπο!!!

Μόλις βρω λίγο χρόνο θα αφήσω και κριτική
 

kOsTAς_ns

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Μηνύματα
62
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
τώρα live

Ιάσωνος 43  Άννα μελαχρινή χοντρή με μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μια κοπέλα μόλις έπιανε δουλειά.

Ιάσωνος 46α Κρυσταλια μελαχρινή κοντή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46β Βαλερία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46 Ντασα ξανθιά μιλφ σώμα μέ πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 καινούριο αριστερά Σοφία καστανή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 καινούργιο στη μέση Αλινα μελαχρινή πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 καινούργιο δεξιά κλειστό.

Ιάσωνος 44 νέο Μαρία ξανθοκαστανη λεπτή με 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

Ιάσωνος 44 κλειστό.

Ιάσωνος 37α Ντασα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Ρωξαννα ξανθιά μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί παχουλη με 2.5αρι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 37 Ναταλιτσα ξανθοκαστανη πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 36, 33 & 31β κλειστά.

Ιάσωνος 31 ισόγειο Κατερίνα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο Ελένη ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Λωρη μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και Χριστίνα με χοντρουλα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ελένη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι και Μπιανκα ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 όροφος Μαρία καστανή μιλφ με κοντό μαλλί χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 30β  Χριστίνα ξανθιά πολύ κοντή λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30α Μαρία καστανή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα αρκετά μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27α κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Χριστίνα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 19α & 19β κλειστά.

Ιάσωνος 20γ Αλεξάνδρα που για πάρα πολύ καιρό δούλευε στο Ιάσωνος 44, ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη και στον αφαλό, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 20β κλειστό.

Ιάσωνος 20α Ρωξανη μελαχρινή χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Νικόλ μελαχρινή λεπτή με  μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 10 όροφος.

Ιάσωνος 1γ Νατάσα ξανθιά νταρντανα 2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά δεξιά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 1β αριστερά Βικτόρια καστανοξανθη πολύ χοντρή πιτσιρικά με 2αρι βυζι και Έλλη ξανθιά μιλφ με πιασίματα 3.5-4αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1β δεξιά Καμελια καστανοξανθη παχουλη πιτσιρικά με 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο. Σε ερώτηση μου η υπηρεσία είπε ότι η Άννα για 3 μήνες θα είναι στην πατρίδα της.

Ιάσωνος 2β Μαρίνα  ξανθιά μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζάκια.

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

στη πόρτα του Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 υπάρχει το παρακάτω σημείωμα
IMG-20191001-122548.jpg


καλό μήνα

Κάποια παραπάνω πληροφορία-δοκιμη κανείς για την παρακάτω?
Ιάσωνος 30β  Χριστίνα ξανθιά πολύ κοντή λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα χτες αργα μεσανυχτα στην νυχτερινή βάρδια πέρασα μια από Βεργας7 εκεί δούλευε μια νεαρή σχετικα κοπέλα η Νικα δεν την είχα προσέξει δει πρόσφατα και διαπίστωσα ότι πρόκειται για πολύ νόστιμη ομορφούλα με ωραίο σώματακι ξεχωριστή κοπέλα σαφώς ανώτερη από τις άλλες που υπάρχουν στην γύρω περιοχή.
Το μεγάλο μειονέκτημα της όμως το ύφος που είχε ιδιαίτερα βαριεστημενη χωρίς διάθεση εντελώς αποτρεπτικό για δοκιμή.

Επίσης στο Βέργας3 Σάντρα μελαχρινή πρώην Κατερίνα ψηλή παλιότερα πιο ωραία τώρα έχει κοιλιά ποτέ όμως δεν ήταν καλή κάτι που της θυμιζω όταν μου λέει να περάσω για αυτό και  εκνευρίζεται όταν με βλέπει δεν πειράζει τι να κάνουμε η αλήθεια καμία φορά είναι πικρή
 

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Μηνύματα
437
Like
875
Πόντοι
81
η συγκεκριμενη κοπελα ειναι απο αυτες που αμα της αρεσεις θα περασεις καλα πιστευω. ετσι εχω καταλαβει τουλαχιστον. προσωπικα εχω κανει απιστευτα γαμησια μαζι της οταν ηταν στον οροφο της φιλιππιδου. ολες οι τσατσαδες βαραγανε πορτα 2-3 φορες καθε φορα που πηγαινα και στο τελος οταν εβγαινα μου λεγανε αργεις παρα πολυ, αλλα η σαρα στο μουνι της κανονικοτατα καθε φορα και παντα μεσα στη γλυκα μαζι μου. μια φορα μαλιστα πηγαμε να πεσουμε απο το κρεβατι απο την ενταση που ειχαμε. γενικως ειναι απο τις κοπελες που εχω ταιριαξει παρα πολυ στην ολη φαση και την τιμουσα παντα οταν κατεβαινα για τσαρκα. στον οροφο της φωκαιας ομως, στη μεταγραφη που εκανε, δεν εχω παει ακομα επειδη δεν εχω αμαξι δικο μου πλεον. θα παω standard ομως αφου εχω καιρο, για να δω αν εχει αλλαξει συμπεριφορα.
Κοιτα φιλε για την σαρα στον προηγουμενο οικο που δουλευε ειχα ακουσει πολυ καλα πραγματα οχι εγω οτι περασα χαλια απλως πρωτη φορα την πηρα εσυ ειχατε αλλη χημεια μεταξυ σας μετα απο καμποσες φορες απλως η κοπελα απ οτι βλεπω κριτικες δουλευει απ τ 2016 3 χρονια δλδ δεν θα εχει τα στανταρ της κ την ορεξη που ειχε στην αρχη κ κατι αλλο δεν την κανω για γεωργια μερια μαλλον απ καπου απ βαλκανια πρεπει να ειναι..
 
  • Like
Αντιδράσεις: Chosen

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Μηνύματα
437
Like
875
Πόντοι
81
    Και αυτός είναι ο λόγος που έχει πελατεία, έχω ακούσει καλά λόγια από πολλούς, καταλαβαίνεις στην υποδοχή πολλά πράματα για την κοπέλα, καμιά φορά αντιλαμβάνεσαι ότι έχει στάνταρ πελατεία. Με την Σάρα εγώ δεν έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια, αλλά δεν φταίει αυτή, δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία. Αλλά μπορείς να καταλάβεις, αν μια κοπέλα κάνει ή δεν κάνει, και ας μην περάσεις καλά. Η Σάρα είναι ευγενική, και πάντα θέλει να φύγει ικανοποιημένος ο πελάτης και αυτό είναι που μετράει και έχει την δική της πελατεία.
Η σαρα δεν εκανε κανενα τρελο σαλοναρισμα απλως μιλησε σχεδον σε ολους  στ σαλονι κ οταν εφυγα γιατι στην αρχη δν μπηκα μου λεει σε 20 σχολαω μην το μετανιωσεις μετα γυρισα κ μπηκα μετα απ μια βολτα στ αλλους οικους με ευχαριστησε κ στην αρχη και στ τελος μπορει επειδη ημουν στην ληξη της βαρδιας της να μην ειχε τοσο ενεργο ρολο παντως το 20ρικο δεν το κλαις μαζι της..
 

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.113
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Μολις περασα απο λιοσιων 73α περιπου στη 1 το βραδυ και πηρα την βικτωρια ωραιο σωμα με ωραιο χαμογελο 26 χρονων μου ειπε οτι ειναι μελαχρινη αδυνατη ...η τσατσα λεει οτι ειναι απο βενεζουελα εμενα μου φερνει κατι σε γυφτισα . τελος παντων, μετριο προγραμμα, πιπα αθλια, στο σεξ δεν εκλεψε ....θα ακολουθησει κριτικη, αν και δεν θελω να σταθω τοσο στην κοπελα, οσο στο επιπεδο καθαριοτητας, που εχει πεσει το συγκεκριμενο ιδρυμα . βρωμα ζεστη, ιδρωτιλα ακομα και στο σαλονι..το δωματιο βρωμικο με εντονη μυροδια και υγρασια ...καμια σχεση με το παλιο λιοσιων 73 οπως το θυμαμαι πριν 2 χρονια που ελεγες οτι οντως παω σε κατι ανωτερο ...πλεον εχε γινει ενα κοινο μπουρδελο τησ σειρας ...σας παραθετω και μια φωτογραφια απο τα σεντονια του κρεβατιου..... :vomit:

Φρικτό και τρισάθλιο είναι το Λ73α,όχι μόνο στην καθαριότητα (καλά έκανες και έδειξες φώτο) αλλά και σε χώρο, σαν να είσαι κλεισμένος μες στη φυλακή!!!

Μόνο ένα παράθυρο σε ενα μόνο δωμάτιο, κλεισούρα και χώρος που μόνο το σαλόνι άμα δεις θα φρικιάσεις!!!!! Μακριά απο αυτό, λες και είσαι σε φυλακή κυριολεκτικά!!!!!!
 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.731
Κριτικές
34
Like
4.648
Πόντοι
7.195

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Μηνύματα
331
Κριτικές
11
Like
2.885
Πόντοι
731
φίλε λύσε μου μια απορία, τη φωτό την τράβηξες πριν ή μετά ??


Πριν φιλαρακι ...μετα πηρα χαρτι και καθαρισα επιφανειακα και ξαπλωσα απο την αλλη μερια του κρεβατιου ...τωρα θα μου πεις γιατι δεν φωναζες την τσατσα ....ειχα ηδη γδυθει και δεν ηθελα να χαλασω την καλη μου διαθεση εδωσα τοπο στην οργη και απλα ειπα δεν ξαναπαταω ...δεν ηταν μονο τα σεντονια ..χαλασμενο  a/c, ζεστη υγρασια, ασχημη μυρωδια ....μαυρο πλεον απο μενα και σκεψου πριν 1μιση χρονο ημουν φανατικος πελατης του ιδρυματος ..δυστυχως ολα αλλαξαν ...παλια ηταν πενατκαθαρο ...παντοφλες σφραγισμενες και πετσετα ..καλο αρωματικο χωρου, θερμοκρασια σωστη ...θυμαμαι ειχα παει ενα βραδυ και μεχρι και ενα ουισκι με κερασε η ευγενεστατη υπηρεσια οσο θα περιμενω την κοπελα να ερθει, καθως ειχε αναμονη 2 δωματια
 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.731
Κριτικές
34
Like
4.648
Πόντοι
7.195
αυτό. Μου κάνει εντύπωση που δεν έφυγες και κατάφερες να συνεχίσεις.
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά κύριοι ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς και έχει εμπειρία για μια δυο κοπέλες

Α) Ντιάνα Μελαχρινή μέτρια εμφανισιακά καί σέ σώμα από Διδυμου22
Β) Μια ξανθιά που είδα σήμερα στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο αυτή μου κίνησε την περιέργεια είχε κάτι ωραίο επάνω της αν έχει κάποιος δοκιμάσει ας δώσει κάποια πληροφορία αν θέλει

Επίσης να αναφέρω ότι το απόγευμα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α πού ήταν κλειστό δούλευε η Μαρίνα Μιλφ από το 22 μόνη της
 

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.640
Like
7.590
Πόντοι
1.056
ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ :thumbsup:

Στην μεταμεσονυχτια ενημερωση του dod0s πληροφορηθηκα την υπαρξη νεας αφρινας :afro: :happy: :bounce: :bounce-glasses: :happy:
7παρα σκαω πλ.Βικτωριας :headbaning2:
Φυλ66 αριστερα η ευγενεστατη κυρια 2τσα παρουσιαζε την Ιωαννα,Μπιουτυ μετα τις 12 :tickedoff:
Φυλ66 δεξια ανοιχτο
Φυλ61 κλειστο
Φυλ65Β κατω η 2τσα παρουσιασε την Μαρια νεαρη με μεγαλα λαχταριστα 2με :tits:,Σιντι :afro:μαυρουλα μετα τις 12 :headbang:
Φυλ86Α πανω με φρεσκοβαμμενο κλιμακοστασιο η 2τσα γκρεμλιν μου ειπε να περιμενω... :smoking:
Μετα απο 10 λεπτα εμφανιζεται το Χριστινακι :babycry: :wanker:
Με αφησε να περιεργαστω το πατουρακι του στο σαλονι,ημασταν οι 3 μας,χωρις πολυ σκεψη δινω το 20αρικο.
Μου ειπε οτι ειναι 21,εχει πανεμορφο σωμα μοντελου κ πολυ ωραιο προσωπο,δεν βιαζεται κ γουσταρει αυτο που κανει...στο cowgirl :headbaning2: ειναι απιστευτη τοσο απιστευτη που με εκανε να τελειωσω :coolcondom:
Το μουνακι της ειναι πανεμορφο+στενο ενω οταν το ετριβα ελαφρα στο 69,δεν εγλειφα,δεν γλειφω γενικα :birdman:,αρχισε να μουσκευει :kneel: επισης εχει εναν πανεμορφο παρθενο πρωκτουλη  :worship:
Το προγραμμα ειναι απλο με 69 :thumbsup: :thumbsup:
Περασα καταπληκτικα με το μωρο :headbaning2:κ με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω :tn04: :walkingpenis:
Το κατω πορδελο ηταν κλειστο,ενω το δοματιο στο οποιο γαμησα εχει ενα μπαλκονι/αιθριο, που βλεπει στη Φυλης προς Δεριγνυ.

Αυτα απο μενα+Καλο Μηνα :fuck2:

                                :hi: :hi: :hi:
 

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Μηνύματα
352
Κριτικές
2
Like
276
Πόντοι
21
Ποια Χριστίνα είναι αυτή;έχω χάσει την μπάλα...
 

Keratsini7

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Μηνύματα
25
Like
14
Πόντοι
0
ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ :thumbsup:

Στην μεταμεσονυχτια ενημερωση του dod0s πληροφορηθηκα την υπαρξη νεας αφρινας :afro: :happy: :bounce: :bounce-glasses: :happy:
7παρα σκαω πλ.Βικτωριας :headbaning2:
Φυλ66 αριστερα η ευγενεστατη κυρια 2τσα παρουσιαζε την Ιωαννα,Μπιουτυ μετα τις 12 :tickedoff:
Φυλ66 δεξια ανοιχτο
Φυλ61 κλειστο
Φυλ65Β κατω η 2τσα παρουσιασε την Μαρια νεαρη με μεγαλα λαχταριστα 2με :tits:,Σιντι :afro:μαυρουλα μετα τις 12 :headbang:
Φυλ86Α πανω με φρεσκοβαμμενο κλιμακοστασιο η 2τσα γκρεμλιν μου ειπε να περιμενω... :smoking:
Μετα απο 10 λεπτα εμφανιζεται το Χριστινακι :babycry: :wanker:
Με αφησε να περιεργαστω το πατουρακι του στο σαλονι,ημασταν οι 3 μας,χωρις πολυ σκεψη δινω το 20αρικο.
Μου ειπε οτι ειναι 21,εχει πανεμορφο σωμα μοντελου κ πολυ ωραιο προσωπο,δεν βιαζεται κ γουσταρει αυτο που κανει...στο cowgirl :headbaning2: ειναι απιστευτη τοσο απιστευτη που με εκανε να τελειωσω :coolcondom:
Το μουνακι της ειναι πανεμορφο+στενο ενω οταν το ετριβα ελαφρα στο 69,δεν εγλειφα,δεν γλειφω γενικα :birdman:,αρχισε να μουσκευει :kneel: επισης εχει εναν πανεμορφο παρθενο πρωκτουλη  :worship:
Το προγραμμα ειναι απλο με 69 :thumbsup: :thumbsup:
Περασα καταπληκτικα με το μωρο :headbaning2:κ με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω :tn04: :walkingpenis:
Το κατω πορδελο ηταν κλειστο,ενω το δοματιο στο οποιο γαμησα εχει ενα μπαλκονι/αιθριο, που βλεπει στη Φυλης προς Δεριγνυ.

Αυτα απο μενα+Καλο Μηνα :fuck2:

                                :hi: :hi: :hi:
φίλε για τη βάρδια μιλάς 2η ή 3η;
 

Keratsini7

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Μηνύματα
25
Like
14
Πόντοι
0
Γεια χαρά κύριοι ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς και έχει εμπειρία για μια δυο κοπέλες

Α) Ντιάνα Μελαχρινή μέτρια εμφανισιακά καί σέ σώμα από Διδυμου22
Β) Μια ξανθιά που είδα σήμερα στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο αυτή μου κίνησε την περιέργεια είχε κάτι ωραίο επάνω της αν έχει κάποιος δοκιμάσει ας δώσει κάποια πληροφορία αν θέλει

Επίσης να αναφέρω ότι το απόγευμα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α πού ήταν κλειστό δούλευε η Μαρίνα Μιλφ από το 22 μόνη της
καλημέρα φίλε. Η Ντιανα που λες είναι μια νταρντανοκατασταση;
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom