γεια χαρα μαγκες. καταθεση πριν απο λιγο στο φωκαιας 24 στην ΑΝΝΑ.
υπ'οψιν αν καποιος την εχει ξαναδει οκ, αλλα εγω πρωτη φορα την εβλεπα.
ΔΕΝ ειναι πιπινι, ΔΕΝ ειναι μοντελο, αλλα ΔΕΝ ειναι και χοντρη, οπως εκθειαζουν καποιοι καποιες που πρεπει να εισαι συνδρομητης του national geographic για να πας μαζι τους.
ειναι ρωσιδα, μετριου αναστηματος, μαλλια καστανα μεχρι ωμους και λιγο πιο κατω, φυσικες βυζαρες λιγο πεσμενες (τις ειδα μεσα εννοειται), αλλα για μενα αυτο ειναι ακρως θηλυκοτατο και με λιγα πιασηματακια σωστα κατανεμημενα (ευτυχως).
το σετ εσωρουχων λιγο ακυρο by the way, δηλαδη δε σε καυλωνει και ισως το μονο φαουλ της γκομενας, για οποιον τα προσεχει αυτα.
εγω τα προσεχω, γιατι η εμφανιση ειναι αυτο που μετραει πρωτα απο ολα.
με το που τη βλεπω λοιπον και βγαινει για σαλοναρισμα, λεω οκ δε μου κανει λογω σωματοτυπου και παω να κανω κινηση για πουλο λεγοντας τη γνωστη ατακα, παω να κανω μια βολτα κτλπ κτλπ. ομως οσο πλησιαζε, μου εβγαζε ενα ωραιο στυλακι και η ομιλια της ειχε μια ιδιαιτερη προφορα που μου αρεσε και τελικα με πειθει λεγοντας μου χαμογελαστη, ελα παμε μεσα και θα περασουμε super.
ισως της αρεσα και εγω.
λεω δε γαμιεται, παμε. το πολυ πολυ μια ακομα εμπειρια που ισως βγει μαπα και οποτε τη ξαναδω θα φευγω στα καπακια χωρις πολλα πολλα.
σκαω μεσα, ετοιμαζομαι κτλπ.
σκαει η κοπελα με (ξαναλεω) φοβερο στυλ βγαζοντας μεγαλη καυλα και ξεκιναμε ενα super μπαλαμουτι (χουφτωματα, γλωσσοφιλα και φιλια σε βυζια) στο ορθιο οπου και καταληγουμε στην κρεβαταρα του οικου.
αρχιζω και πιστευω οτι παμε για καλο παιχνιδι τελικα και μου ξεκιναει μια πιπα... Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ανευ καποτας.
μαγκες ειλικρινα ειχα αρκετο καιρο να νιωσω τοσο ωραια πιπα που μου εγινε καταρτι λεμε.
μου το ειπε και η κοπελα by the way.
ξανατονιζω Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η πιπα. μιλαμε για full pansion (αρχιδια, ρουφηγμα, deep throat μεχρι πνιγμο, τιναγματα στη γλωσσα, γλωσσα στην ουρηθρα, λιγο δαγκωμα, super καυλωτικες ματιες κτλπ).
λεω εδω ειμαστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μια κοπελα που ξερει να πιπωνει σωστα ρε πουστη μου και την αφηνω να παιξει παιχνιδι.
τον εχω 17 ποντους (normal για μενα, δηλαδη δεν υπερηφανευομαι και το παιζω ψωλαρας) και λιγο παχυ και απορω πως τον εβαζε ολο μεσα στο στομα της αφου ενιωθα λαρυγγι τεζα.
anyway (εισαι τρελη καυλα της ελεγα), ξεκιναμε γαμησι τρελο με τις κλασσικες στασεις, cow, missionary και doggy οπου η θεα ειναι απιστευτη. επισης εχει φοβερη επιδερμιδα που εγω προσωπικα τρελαινομαι.
συναμα να πεφτουν και γλωσσοφιλα εννοειται και να μου λεει you are psycho machine, επειδη προφανως εδινα πονο.
αυτα τα γραφω γιατι πηγα 2 φορες μαζι της (διαφορετικες μερες) και τη δευτερη για να την τεσταρω πιο πολυ και να δω αν ημουν τυχερος η' αν ετσι παιζει μπαλα γενικως.
εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος και επιτελους βρηκα μια γκομενα που να κανει τρομερη πιπα.
τη βαζω ανετα στα επομενα standard μου και ευελπιστω να μεινει καμποσο καιρο ωστε να τη χορτασω.
αν δεν την εχετε δει η' παει μαζι της, πιστευω αξιζει να τη δοκιμασετε για να εχετε μια αποψη και εσεις.
τελος δεν τη ρωτησα ηλικια και ποσο καιρο ειναι εδω στο ψιλοsocial που ξεκινησαμε στην αρχη πριν πεσει το μπαλαμουτι.