Μηπως το αλβανακι που λεει οτι ειναι ρωσιδα απο φυλης 84?Ποια Χριστίνα είναι αυτή;έχω χάσει την μπάλα...
Αυτο το κοντο χριστινακι ειναι ομορφο παντως ειναι η αληθεια, αλλα φαινεται πολυ ξινομούνα.
Μηπως το αλβανακι που λεει οτι ειναι ρωσιδα απο φυλης 84?Ποια Χριστίνα είναι αυτή;έχω χάσει την μπάλα...
Κοιτα φιλε για την σαρα στον προηγουμενο οικο που δουλευε ειχα ακουσει πολυ καλα πραγματα οχι εγω οτι περασα χαλια απλως πρωτη φορα την πηρα εσυ ειχατε αλλη χημεια μεταξυ σας μετα απο καμποσες φορες απλως η κοπελα απ οτι βλεπω κριτικες δουλευει απ τ 2016 3 χρονια δλδ δεν θα εχει τα στανταρ της κ την ορεξη που ειχε στην αρχη κ κατι αλλο δεν την κανω για γεωργια μερια μαλλον απ καπου απ βαλκανια πρεπει να ειναι..
Καλημέρα ναι είναι κάπως έτσι αρκετά μέτρια σε εμφάνιση ίσως στο δωμάτιο να αξίζει τώρα για δοκιμή μετά από σκεψηκαλημέρα φίλε. Η Ντιανα που λες είναι μια νταρντανοκατασταση;
την ίδια λέμε μάλλον. Αυτή που είναι στον όροφο. Έχω πάει μια φορά δεν είχα περάσει άσχημα. Ότι είχε πρωτοέρθει για δουλειά και ήταν κάπως διστακτική στην αρχή μετά από λίγο και φιλιά και γλυψιματα τελειώσαμε και οι 2 καί με ευχαρίστησε στο τέλος χαρούμενη.. Είναι μέσα στις επιλογές αν δε βρω κάτιΚαλημέρα ναι είναι κάπως έτσι αρκετά μέτρια σε εμφάνιση ίσως στο δωμάτιο να αξίζει τώρα για δοκιμή μετά από σκεψη
Οκ έγινε φίλε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως σίγουρα στο Διδυμου22 δεν υπάρχει πλέον καμία επιλογή δοκιμασμένες όλες με πτωτική πορεία τελευταία αποτυχία η αδύνατη Μαριάννα,και αυτή η Ντιάνα πολύ μέτρια σε εμφάνιση ίσως της δώσω μια ευκαιρία αλλά θα το σκεφτώτην ίδια λέμε μάλλον. Αυτή που είναι στον όροφο. Έχω πάει μια φορά δεν είχα περάσει άσχημα. Ότι είχε πρωτοέρθει για δουλειά και ήταν κάπως διστακτική στην αρχή μετά από λίγο και φιλιά και γλυψιματα τελειώσαμε και οι 2 καί με ευχαρίστησε στο τέλος χαρούμενη.. Είναι μέσα στις επιλογές αν δε βρω κάτι
έχεις δίκιο φίλε καμία αξιόλογη περίπτωση από την 1η βάρδια, στο ισόγειο στην 2η βάρδια είχα πετύχει μια σχετικά καλή με φουλ πρόγραμμα αλλά δε θυμάμαι το όνομα της.Οκ έγινε φίλε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως σίγουρα στο Διδυμου22 δεν υπάρχει πλέον καμία επιλογή δοκιμασμένες όλες με πτωτική πορεία τελευταία αποτυχία η αδύνατη Μαριάννα,και αυτή η Ντιάνα πολύ μέτρια σε εμφάνιση ίσως της δώσω μια ευκαιρία αλλά θα το σκεφτώ
Βάρδια;Παιδια καλημερα σε ολους.Ξερουμε καποιο κοριτσακι αντε το πολυ 25 χρονων σε Φυλης ή εκει γυρω?Να ειναι απο υπηρεσιες καλη εστω...Και για τη Ρακελ εχουμε κανενεα νεο?Ευχαριστω...
Γεια χαρά κύριοι ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς και έχει εμπειρία για μια δυο κοπέλες
Α) Ντιάνα Μελαχρινή μέτρια εμφανισιακά καί σέ σώμα από Διδυμου22
Β) Μια ξανθιά που είδα σήμερα στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο αυτή μου κίνησε την περιέργεια είχε κάτι ωραίο επάνω της αν έχει κάποιος δοκιμάσει ας δώσει κάποια πληροφορία αν θέλει
Επίσης να αναφέρω ότι το απόγευμα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α πού ήταν κλειστό δούλευε η Μαρίνα Μιλφ από το 22 μόνη της
Μια χαρά είναι μέσα στο δωμάτιο και για πολλά και με φουλ όρεξη την δοκίμασα νωρίτερα αλλά σίγουρα η εμφάνιση και το σώμα της δεν λέει από την Μαριάννα που βαριέται που ζει η Ντιάνα καλύτερη επιλογήΤη Ντιάνα τη δοκίμασα πριν κάνα δυο βδομάδες... άσχημη στο πρόσωπο... μέσα είναι θερμή... χωρίς πολλά πολλά..δε θα τη ξαναεπαιρνα...
καλησπερα παιδες. Καμια καλη με μεγαλη περιφερεια γνωριζουμε?
Εδοκιμασθη με άριστες εντυπώσεις ! Το κατέχει το "θέμα"συνέχεια live
Φυλής 69α Τζούλια/Τζουλιανα ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πρωκτικο αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Εδοκιμασθη με άριστες εντυπώσεις ! Το κατέχει το "θέμα"
φίλε για τη βάρδια μιλάς 2η ή 3η;
Συμπαθητικό με κοντό σχετικά Μαλάκι ξανθό.Από πρόσωπο τι λέει;
ευχαριστώ!Συμπαθητικό με κοντό σχετικά Μαλάκι ξανθό.