Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (16 μέλη και 138 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Η Μόνικα από Φυλής 200 είναι πολύ καλή αλλά το ρδελομπού πολύ μακριά για να τραβηχτεί κάποιος. Αν ήταν προς πλατεία Βικτωρίας θα ήταν από δωμάτιο σε δωμάτιο...

Πρέπει να έχεις δίκιο γιατί την έχουν εκθειάσει κι άλλοι, αλλά να σου πω την αλήθεια μου εγώ που πέρασα και την είδα με χάλασε από εμφάνιση και μου έφυγε κάθε όρεξη να τη δοκιμάσω...

kOsTAς_ns

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς αν η σκινυ μαριαννα από διδυμου 22 είναι σε βαρδια?
thnx

glas7411

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
138
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση κι αν μπορεί κάποιος να μου την απαντήσει. Η ερώτηση έχει να κάνει με την σχέση τιμής και χρόνου. Το 20αρικο στη Φυλής είναι για 10 με 15 λεπτά περίπου. Αν κάποιος πληρώσει παραπάνω πόσο αυξάνεται ο χρόνος; Υπάρχει κάποια τέτοια προϋπόθεση στα μαγαζιά σχετικά με το πρόγραμμα τους, πχ με άλλο ένα 20αρικο διπλάσιος χρόνος;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Λογικά πρέπει να είναι εκεί. Σε μονή ή διπλή βάρδια

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Δυστυχώς για όλους μας, η Βίκη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργό υπηρεσία και να αποστρατευτεί μετά την βαριά "παρασημοφόρησή" της από τον γνωστό στην πιάτσα "στρατηγό" των ακάποτων!
φιλε το ξέρεις αυτό ή τρολάρεις ? η κοπέλα δεν έκανε ακάποτα ακόμα και πίπα δύσκολα και γενικά ξεπέτες έκανε.. που το έμαθες?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Άρα τα ήθελε και αυτή... αφού έκανε πολλά...

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Δυστυχώς για όλους μας, η Βίκη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργό υπηρεσία και να αποστρατευτεί μετά την βαριά "παρασημοφόρησή" της από τον γνωστό στην πιάτσα "στρατηγό" των ακάποτων!
Οταν λες βαρια, ποσο δηλαδη;
Χίβι φαση;

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
μαλακιες ακουω κα γιατι να παει με αυτον το συγκεκριμένο ακάποτα δε θελει τη ζωη της? παιδιά μη γράφεται τόσο σοβαρά πράγματα αν δεν ξερετε σιγουρα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Σε μερικά στο Μεταξουργείο:
Κολωνού 48 το νέο η Μαρία που είδα πρώτη φορά,καλό κορμί με τελειωτικό στο σώμα,και η granny Εύα με τελειωτικό στο στόμα. Στο παλιό είναι η γνωστή milf Άντζελα και η Ντάσα,μελαχρινή νεαρή, συμπαθητική παρουσία.
Κολωνού 53 δύο κοπέλες, η γνωστή Πάολα και η Λίζα όπου έγινε κατάθεση,μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο και αρκετά θερμή μέσα, προσφέρει αδιάφορο ελεύθερο στοματικό αλλά δεν δέχεται "69",η βρωμοτσατσά χτύπησε στο πεντάλεπτο,δεν ξαναπατάω εκεί...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την κουρτίνα η παγιωμέμη πλέον Μαρία με τους λαρυγγισμούς,σε δωμάτιο.
Ιάσονος 36 η Αλεξάνδρα.
Μαραθώνος 59 δεξιά με αδύνατη μελαχρινή milf,Λίνα είπε η τσατσά,ρώτησα για πρόγραμμα και με επιθετικό σαλονάρισμα με προσκάλεσε για test drive, καυλιάρα μού φάνηκε, ξέρετε κάτι;Στο μεσαίο μια λεπτή που βγήκε τσίτσιδη μόνη της σαν χαμένη...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Μαραθώνος 59 δεξιά με αδύνατη μελαχρινή milf,Λίνα είπε η τσατσά,ρώτησα για πρόγραμμα και με επιθετικό σαλονάρισμα με προσκάλεσε για test drive, καυλιάρα μού φάνηκε, ξέρετε κάτι;Στο μεσαίο μια λεπτή που βγήκε τσίτσιδη μόνη της σαν χαμένη...
Αν είναι αυτή που νομίζω με κοντοκουρεμένο μαλλί μέτριο ύψος είναι πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο με φουλ όρεξη έχω γράψει κριτική παλιότερα στο Αχιλλέως48,για τις άλλες που έχουν σε αυτά τα μαγαζιά ούτε για αστείο δεν αξίζει καμία ειδικά μια νεαρή νταρντανα Ελένη εντελώς άχρηστη υπάρχει κριτή προσφατη

Επισκέπτης
Πρωινη Φυλης. Το πιο ενδιαφερον τεμαχιο ηταν μια καινουρια μελαχρινη στο Δ22. Μικρη, κανονικο σωμα με πιασιματακια, πολυ ενδιαφερουσα μουρη.

Η μοντελοαλυσιδα ειχε βαλει μια τσατσα να λεει οτι θα ανοιξουν σε μια-δυο μερες.

Αγιου Πετρου, Ρεμουνδου 20, Φ134 ισογειο, υπογειο, Φ109Β και Πιπινου γωνια, κλειστα.

Φωκαιος 17 οροφο δουλευε ενα καλουτσικο που δεν ειχα ξαναδει, μελαχρινο, κοντομετριου αναστηματος, γλυκια φατσα.

Φωκαιας 7 ισογει μια νεαρη Αλβανιδα με απλο. Εδω η τσατσα τονιζει κτι τα κανει ολα με προφ.

Βεργας 7 η Κωνσταντινα και μια μικρη αχλαδοκωλα λεπτη και εμφανισιμη.

Διδυμου 18 στης Αλιονας δουλευε μια κοντουλα Σισσυ, σκουροχρωνη.

Φ74 αριστερο η Κατερινα με το διχτυωτο φανηκε να εχει ωραια βυζια, κατα τα αλλα μετρια

Φ65 οροφος δυο κοπελες κοντες με μετρια σωματα. Η μια συμπαθητικη φατσα. Ρανια ή κατι παρομοιο.

Φ84 καινουρια κοπελα Σαρα την ειπε νομιζω. Μετρια μετροκοντη με πιαδιματακια ωραιος κωλος.

Φ109Α μια παχουλη κοντη και μια λεπτη κοντη φολιτσα, η Αννα.

Φ134 οροφος η Σασα. Ψηλη λεπτοποδαρη, μικροστηθη, ωραια φατσα. Μοντελε μομματι. Εχουμε κριτικες;

Επισκέπτης
Κατι αξιοπεριεργο: ειδα μια κοντη σκινυ μιλφ με σγουρο μαλλι ως του ωμους να περπαταει πουτανιστικα και να χαμογελαει. Κοιταζε τα νουμερα των οικων. Αναρωτηθηκα αν ειναι καμια καινουρια....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση κι αν μπορεί κάποιος να μου την απαντήσει. Η ερώτηση έχει να κάνει με την σχέση τιμής και χρόνου. Το 20αρικο στη Φυλής είναι για 10 με 15 λεπτά περίπου. Αν κάποιος πληρώσει παραπάνω πόσο αυξάνεται ο χρόνος; Υπάρχει κάποια τέτοια προϋπόθεση στα μαγαζιά σχετικά με το πρόγραμμα τους, πχ με άλλο ένα 20αρικο διπλάσιος χρόνος;

Είναι €20 το 10λεπτο, τώρα, αν γίνει 12' δεν μιλάνε... τα 15λεπτα, που λες, και ακούγονται... εγώ δεν τα πολύ πιστεύω ( ίσως αν βάλεις ένα χρονόμετρο, την ώρα που μπει η κοπέλα στο δωμάτιο, θα καταλάβεις γιατί στο λέω ).
    Στο θέμα μας... €60 το μισάωρο, και γενικά να ξέρεις, με €20 αγοράζεις 10' χρόνο, κάνε πολλαπλασιασμούς διαιρέσεις ότι θες, ανάλογα με το ποσό που θες να διαθέσει ή τον χρόνο που θες να αγοράσεις…

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Όχι, για τα ανοιχτά είμαι καλυμμένος.

Τι έχει γίνει με την μοντελοαλυσίδα; Δεν είμαι τακτικός πελάτης ούτε μπαίνω στο forum καθημερινά οπότε δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι έχει γίνει, γιαυτό και μου έκανε εντύπωση που ήταν όλα κλειστά.

Επίσης, είναι και το Πιπινου 65 στην αλυσίδα?

Θα σου απαντήσω με μια πληρωμένη απάντηση που την έχω βρει εδώ μέσα... στο forum... Δεν μπαίνεις συχνά, το καταλαβαίνω και δικαίωμα σου, το να καθίσεις τουλάχιστον 5' να ασχοληθείς μήπως κάποιος έχει γράψει για αυτό που ρωτάς σου πέρασε από το μυαλό;;
    Και για να τελειώνουμε αυτό που ξεκίνησα, έχεις 16 μηνύματα, 16 ερωτήσεις... Εσύ έχεις να μοιραστείς κάτι μαζί μας;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Πρωινη Φυλης...

Φ134 οροφος η Σασα. Ψηλη λεπτοποδαρη, μικροστηθη, ωραια φατσα. Μοντελε μομματι. Εχουμε κριτικες;

εχω την ιδια απορια!!!

Να ενημερώσω, ότι την πετυχαίνω και το απόγευμα, θα πρέπει λογικά να δουλεύει διπλή βάρδια... Την έχω σχολιάσει και εγώ ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να τιμηθεί. Είναι στον ίδιο οίκο που είχε παλαιότερα την Κατερίνα. Ψηλή, αδύνατη, όμορφη... ήταν όμως πολύ παθητική στο δωμάτιο!!

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
....@.Dod0s.......οπότε την αξίζει την δοκιμη;;;τι λες;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom