papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.579
- Πόντοι
- 27.261
Σήμερα το μεσημέρι γάμησα για πολλοστή φορά την Άντζελα που επέστρεψε μετά από διακοπές στο Κολωνού 15 στο δεξί μπουρδελο μόλις μπαίνεις στην στοά που στεγάζει τα τέσσερα μπουρδέλα...Πέρασα καλά όπως πάντα και μετά από λίγο επανήλθαν οι σεξουαλικές δυνάμεις και μπήκα στο Κολωνού 45 το αριστερό στο βάθος...Εκεί η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο και είπα να ρισκάρω να δώσω το δεκαρικο χωρίς να δω ποια δουλεύει. Είχα σταμπαρει ότι δουλεύει εκεί μια καλουτσικη πιτσιρίκα από προηγούμενες τσάρκες και ευχήθηκα να είναι αυτή...Τελικά μετά από λίγο άνοιξε η πόρτα και πέτυχα διάνα γιατί ήταν αυτή που φαντάστηκα. Μόλις μπήκε άρχισα να πασπατευω την κωλάρα της και αυτή να λέει στα Ρώσικα να την αφήσω να πάρει ανάσα. Της μίλησα και γω στα Ρώσικα λέγοντας της ότι θα είμαι καλός μαζί της γιατί την είδα λίγο κομπλαρισμένη. Με το που βγάζει το σουτιέν το ξανασκέφτεται και σηκώνεται και φεύγει αφήνοντας με, με τον πούτσο στο χέρι και λέγοντας ότι δεν θέλει να πάει μαζί μου γιατί θα την λιώσω από το βάρος μου και ότι αυτή είναι πολύ αδύνατη να με αντέξει. Της λεω εγώ μετά, δηλαδή γουστάρεις μόνο μαύρους να σε γαμάνε? Δεν απάντησε και βγήκε από το δωμάτιο. Μόλις βγήκα από το δωμάτιο τα εψαλα στην τσατσά και ρώτησα το όνομα της κοπέλας για να το αναφέρω εδώ μπας και γλυτώσει κάποιος που δεν είναι μοντέλο. Το όνομα της είναι Μαρίνα και όποιος δεν είναι φιτ μοντέλο καλύτερα να μην δοκιμάσει...
Για να αναπληρώσω το χαμένο γαμήσι πήγα Ιάσωνος 1Γ και πήρα την Νατάσσα η οποία αν και δούλευε σερί 12ωρο, δεν βιαζόταν καθόλου στο δωμάτιο, ήταν ευχάριστη και κάναμε παθιασμένο σεξ φεύγοντας ικανοποιημένος μετά την ήττα που δέχτηκα πριν...
χαχαχαχαχαχα πρωτη φορα ακουω-βλεπω να ριχνει πορτα ετσι στεγνα μια πουτανα σε πελατη. ηττα φιλε...ΜΕΓΑΛΗ κιολας.