openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Θενκς για τις infos guys γκαντεμιά.. δεν πειράζει στον γυρισμό με .... tan lines όλο καυλα χεχε
Εγώ όσες φορές έχω περάσει μαζί της (και είναι πολλές) έχω ευχαριστηθεί γαμήσι. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν μου έχει κάνει τα τρελά που κάνει σε άλλους, ίσως επειδή είμαι μεσόκοπος και με σέβεται χαχαχαΘενκς για τις infos guys γκαντεμιά.. δεν πειράζει στον γυρισμό με .... tan lines όλο καυλα χεχε
Προχθες το απογευμα δεν δουλευε η αθηνα δουλευε η Χριστινα ! Πηγα για αθηνα αλλα βρηκα Χριστινα! Εκτος εαν δουλευαν δυο στην βαρδια ας μας πει καποιος αλλος που βολταρισεΝαι δούλευε το απόγευμα
Ευχαριστώ !Εδώ και λίγες μέρες είναι πρωί. Η Έλενη είναι μιλφ με κανονικό σώμα, μικρό στήθος και μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, δούλευε στο 53 απόγευμα με την Πάολα
Καλησπέρα ξέρετε κάτι πιστεύω ότι πολύ ντόρος γίνεται και θα αποδειχθεί άνθρακες ο θησαυρός ότι νομίζετε πάντως σε προηγούμενη παράθεση ανέφερα τον τρόπο λειτουργίας των περισσότερων μαγαζιων για το 10λεπτομεγιστο χρόνο και την ισοπέδωση του20€ου.Προχθες το απογευμα δεν δουλευε η αθηνα δουλευε η Χριστινα ! Πηγα για αθηνα αλλα βρηκα Χριστινα! Εκτος εαν δουλευαν δυο στην βαρδια ας μας πει καποιος αλλος που βολταρισε
ok αλλά με δανεικό εικοσάρικο σε αυτόν που το δανείστηκες τυ είπες δώσε τίποτα για να γαμήσω?Επίσκεψη, ξημερώματα Τετάρτης, στο Φωκαίας 25Α. Δούλευε ένα ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ, ονόματι Γιασμίν. Όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα και απίστευτη κωλάρα. Δυστυχώς, προσφέρει υπέρ-απλό πρόγραμμα και μέσα στο δωμάτιο είναι μεγάλη φόλα. Δεν γλύφει αρχίδια, δεν δέχεται γλείψιμο, δεν δέχεται φιλιά, κατά την διάρκεια της πίπας δεν βγάζει τα εσώρουχα και κατά την διάρκεια του σεξ, δεν βγάζει ούτε το σουτιέν, εάν δεν της το πεις. Στο γαμήσι, δεν αντέχει ούτε μέτριας έντασης σπρώξιμο και κλέβει όπου μπορεί, σε όλες τις στάσεις. Για μια φορά καλή ήταν, απλά για να λέω ότι γάμησα ένα ωραίο μουνί, αν και το δανεικό 20ρικο, ακόμα το κλαίω.
Δεν, Δεν, Δεν.. Ας δουλεψει η κοπελα στα Ικεα καλυτερα, θα κανει λαμπρη καριερα! Φαινεται οτι Το'Χει.. Τουλαχιστον εκει δεν θα χρειαστει να βγαλει το σουτιεν και δεν θα φοβαται μην της ζαρωσουν το στηθος απο τα πολλα πιασιματα.ξημερώματα Τετάρτης, στο Φωκαίας 25Α. Δούλευε ένα, ονόματι Γιασμίν. Όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα απίστευτη κωλάρα. προσφέρει υπέρ-απλό πρόγραμμα στο δωμάτιο είναι μεγάλη φόλα. Δεν γλύφει αρχίδια, δεν δέχεται γλείψιμο, δεν δέχεται φιλιά, κατά την διάρκεια της πίπας δεν βγάζει τα εσώρουχα και κατά την διάρκεια του σεξ, δεν βγάζει ούτε το σουτιέν, εάν δεν της το πεις. Στο γαμήσι, δεν αντέχει ούτε μέτριας έντασης σπρώξιμο και κλέβει όπου μπορεί, σε όλες τις στάσεις. Για μια φορά καλή ήταν, αν και το δανεικό 20ρικο, ακόμα το κλαίω.
Η Τζούλια απο πιπινου 65 είναι μια ξανθιά ομορφούλα γύρω στα 26 ? Και είναι αρκετά χρόνια εκεί μπορεί κάποιος να μού απαντήσει?
Παιδιά μιας και αναφέρθηκε από κάποιον ότι η τσατσά στο Φωκαίας 19 που δουλεύει με την Αθηνά τη νυμφομανή χτυπάει πόρτες: Πέρασα απόψε το απόγευμα (για τσάρκα) μιας και δεν την είχα δει ποτέ από κοντά αυτήν την Αθηνά
Λιοσιων 98 η κατι τετοιο.Δυο μαγαζια διπλα διπλα προδιαγραφων στουντιο με 20ευρω.Βραδυα συνηθως
υΗ Αρίνα από φ72 έφυγε? Δεν δουλεύει πρωί πλέον