giwrikasacab
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα ξερεις κανεις αν δουλευει σημερα η Πατρισια απο Αγ.Πετρου γιατι πηγα χθες και δεν ηταν...
Πότε έκλεισε αυτό;Φυλ+Φωκ το παλιο μπιλιαρδαδικο
Μαλλον το 2012Πότε έκλεισε αυτό;
Φιλιππιδου 11α ισογειο, Συλβια που δουλευε στο Φωκαιας 27οροφος και την λεγανε τραβελι καποιοι αν θυμαστε, εμφανιστηκε απο δωματιο τσιτσιδη με μποτες μονο αφου πρωτα πηγε να κανει μπανιο αρα καποιος πρεπει να της ειχε ριξει χυσια πανω της και αυτη πηγε να πλυθει, καλο αυτο.Κανει φουλ προγραμμα εκτος απο κωλο αν ακουσα σωστα, παντως για τραβελι που λεγανε καποιοι καμια σχεση μην το ξαναπειτε
Και Ιασωνος 10 οροφος παλαιοτερα ηταν καθαρο, Λεωνιδου 28 οροφος. Κολωνου 27 ετσι κι ετσι,Δεν έχεις δίκιο φίλε μου υπάρχουν και και καθαρά μαγαζιά στο Μεταξουργείο όπως Κολωνού 11 ισόγειο Κολωνού 15 καθώς και στα Κολωνού 23 πάνω και κατω
Απλά γίνεται κομοδίνο!!!Αν η κοπέλα κουραστει(ξεσκιστει)έρχονται ενισχύσεις ή κλείνει μέχρι την επόμενη βάρδια?
Σε σχέση με τα προηγούμενα, οκ φυσικά γούστα είναι αυτά, και δεν λέω πως το 20αρι στη Φυλής είναι πιο σιγουράκι ή πολύ ανώτερο! Καμία σχέση. Ίσα ίσα και εγώ απείχα από Φυλής (εξού και το Μετάξι...). Απλά εκεί δεν επικρατεί όλη αυτή η πλέμπα που αγγίζει τη θλίψη!! Την καλτίλα την τιμάω και εγώ που και που, αλλά εδω μιλάμε πως ξεφεύγει το πράγμα...!
Τεσπα, οπωσδήποτε γούστα είναι αυτά και επιλογές. Εγώ απλώς παραθέτω τη δική μου οπτική από όλο αυτό το (θλιβερό) θέαμα...
Σε μπουρδέλο πηγές ρε φίλε η σε συνεργείο αυτοκινήτων,?????Mεγ.Αλεξ./28-πρωινή βαρδια-η Μαρινα ενα τρελιαρικο μιλφονι απο Ρουσία. Ανακοινωθηκε στοματικο ανευ φιλτροχοάνης.Περασα για
μια λιπανση πιστονιου στο γκαραζ.Παρολο που στο ξεμπουκωμα ειχε κοφτη με γραναζι, για
ενα γρηγορο τσακαρισμα ηταν καλα.
* κοφτης=λαρυγγι / γραναζι=δοντι
ετσι το εγραψα τυπε για να γελασουμε λιγο..Σε μπουρδέλο πηγές ρε φίλε η σε συνεργείο αυτοκινήτων,??