Επισκέπτης
Ολο και λιγοτεροι παρασυρονται απο ενθουσιωδεις κριτικες για πιτσιρικες. 20 ευρω ειναι πολλα λεφτα για μια στιγμη.δε το αποκλείω οι δρόμοι ήταν άδειοι πάντως πολύ λίγος κόσμος έμπαινε στα σπίτια όσοι μπαινανε ψαχνανε να πηδήξουν
Ολο και λιγοτεροι παρασυρονται απο ενθουσιωδεις κριτικες για πιτσιρικες. 20 ευρω ειναι πολλα λεφτα για μια στιγμη.δε το αποκλείω οι δρόμοι ήταν άδειοι πάντως πολύ λίγος κόσμος έμπαινε στα σπίτια όσοι μπαινανε ψαχνανε να πηδήξουν
Τυπε επιχείρηση αρετή,εχει να γίνει από εποχή Αρκουδέα.. :S :S :Sχαχαχα πεφτει συρμα ραδιο αρβυλα για σκουπα.
το ιδιο ειχε γινει σε καποια αλλα πριν μερικες μερες !
τι ακριβώς επειχηρηση γίνεται;;; Όποιος ξέρει ας μου πει αν θέλει σε πμ για να μπω λίγο στο κλίμα κι εγώ ευχαριστώ εκ των προτέρωνΤυπε επιχείρηση αρετή,εχει να γίνει από εποχή Αρκουδέα.. :S :S :S
χθες πάντως τσατσαδες που οι κοπέλες ήταν στο δωμάτιο χτυπούσαν πόρτες... συγκεκριμένα στο Φυλής 66Α στο Φυλής 65 όροφος και το Φωκαίας 25 όροφος χτύπησαν πόρτες στο 10'Φιλε δεν εχεις δικιο για το 2, μονες τους οι τσατσαδες προσπαθουν να δικαιολογηθουν στους λιγοστους πελατες, ασε που καποιες πλεον υποσχονται εικοσαλεπτο προγραμμα. Αν ολοι οσοι διαβαζουν ηταν αποφασισμενοι, θα ειχαμε νικησει ηδη.
Συμφωνώ φιλαρα!!!Διαβάζω κριτικές συναγωνιστών μέχρι και σήμερα για πεταμένα εικοσάευρα στην Φυλής και απορώ πραγματικά.. γιατί ρεεέεεεε παιδιά συνεχίζετε να κάνετε πλούσιους τους νταβάδες και τις εκδιδόμενες που την έχουν δει ντίβες...
ΔΕΝ διαβάζετε κριτικές, σχόλια, για την απόχη, γενικά για την όλη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ;;
*Είναι δικαίωμα του καθενός βέβαια να δίνει όπου αυτός θέλει τα λεφτά του δίχως δεύτερη συζήτηση αλλά είναι κρίμα ρεεέεεεε γαμώτο.. συνεχίζουν να μας τα παίρνουν τόσο εύκολα...
Φωκαίας 7 υπόγα δεξιά: Ειρήνη κοντή αδύνατη κοπέλα με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, ίσως ένα γλυκό μουτράκι, τίποτα το ιδιαίτερο σε εμφάνιση.
Τυπε επιχείρηση αρετή,εχει να γίνει από εποχή Αρκουδέα.. :S :S :S
Σε εχω παρει απο φοβο με αυτα που λες!Οι Γερμανοί ιδιοκτήτες των μπουρδέλων από τις αρχές του 2019 έχουν δώσει "γραμμή" στις πουτάνες και στις τσατσάδες να μας την "σπάνε" με κάθε τρόπο και αντιθέτως να φέρονται ανεκτικά απέναντι στους αλλοδαπούς!
Τα έχω ακούσει από γνωστές μου πόρνες αλλά και από άλλες πηγές!
Εχει καμια σχεση με την γνωστη η Κορινα του πικερισμου? Η απλα η μια ειναι πρωι και η αλλη βραδυ?Eπανεμφανιση στο Κολωνου 27 κοκκινομαλλας Καρινας στην πρωϊνη βαρδια.
Τι κλωναρι εισαι εσυ???εγω ειμαι απο τους τυπους που εχω τα στανταρακια μου και παω. δυστυχως ομως εχουν λιγοστεψει ... μεχρι και το "only greek" που τους ειχε γινει καραμελα, παει!σε λιγο θα μας λενε "only foreigners"
Πω πού μας ταξίδεψες τώρα; Το βίντεο είναι παλιότερο από το '14 τουλάχιστον! Τότε που το μπουρδέλο με την μπλε πόρτα στα ζυγά νούμερα λειτουργούσε, που στη γωνία Φυλής και Φωκαίας υπήρχε ένα άδειο κτήριο με τζαμαρία και στη γωνία με Φιλιππίδου δεν είχαν πάει ακόμα οι λαθρό.
Πω πού μας ταξίδεψες τώρα; Το βίντεο είναι παλιότερο από το '14 τουλάχιστον! Τότε που το μπουρδέλο με την μπλε πόρτα στα ζυγά νούμερα λειτουργούσε, που στη γωνία Φυλής και Φωκαίας υπήρχε ένα άδειο κτήριο με τζαμαρία και στη γωνία με Φιλιππίδου δεν είχαν πάει ακόμα οι λαθρό.
Φυλ+Φωκ το παλιο μπιλιαρδαδικοΠω πού μας ταξίδεψες τώρα; Το βίντεο είναι παλιότερο από το '14 τουλάχιστον! Τότε που το μπουρδέλο με την μπλε πόρτα στα ζυγά νούμερα λειτουργούσε, που στη γωνία Φυλής και Φωκαίας υπήρχε ένα άδειο κτήριο με τζαμαρία και στη γωνία με Φιλιππίδου δεν είχαν πάει ακόμα οι λαθρό.
Ωραίος, ρε παλιοσειρά! Το είχα ξεχάσει τελείως.Φυλ+Φωκ το παλιο μπιλιαρδαδικο
Η Κορινα του Πικερ εχει καιρο να δουλεψει.Μια απορια πορνομυστες.
Στο μεταξι, ποια λετε να ειναι η αναλογια ελληνες με ξενους σαν πελατες???
Σε εχω παρει απο φοβο με αυτα που λες!
Α)Εχουμε τα ιδια ιδιοκτησιακα καθεστωτα και σε μεταξι και αττικη???
Τουλαχιστον ας προσπαθουσαν εαν μπορουν να κανουν πιο ασφαλη την περιοχη.Εχει καμια σχεση με την γνωστη η Κορινα του πικερισμου? Η απλα η μια ειναι πρωι και η αλλη βραδυ?Τι κλωναρι εισαι εσυ???
Τα εχω πει, τα στανταρακια μειωνονται επικινδυνα και ο μεσος ορος ηλικιας ανεβαινει! ...σε συναρτηση ελλειψη νεου (πχ μιλφ) ποιοτικου προσωπικου, το μελλον ειναι δραματικο!
(αυτο με το foreigners θυμισε μου καποια στιγμη να σου πω τι παιζει)
Β) Λετε πορνομυστες να αξιζε μια ολνι γκρικ κατασταση, η δεν θα εβγαζε οσα θα ηθελε?
Δηλαδη, να ειχαΝΕ μια στοχευση σε συγκεκριμενο κομματι της αγορας?