Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (34 μέλη και 249 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δε το αποκλείω οι δρόμοι ήταν άδειοι πάντως πολύ λίγος κόσμος έμπαινε στα σπίτια όσοι μπαινανε ψαχνανε να πηδήξουν
Ολο και λιγοτεροι παρασυρονται απο ενθουσιωδεις κριτικες για πιτσιρικες. 20 ευρω ειναι πολλα λεφτα για μια στιγμη.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Τυπε επιχείρηση αρετή,εχει να γίνει από εποχή Αρκουδέα.. :S :S :S
τι ακριβώς επειχηρηση γίνεται;;; Όποιος ξέρει ας μου πει αν θέλει σε πμ για να μπω λίγο στο κλίμα κι εγώ ευχαριστώ εκ των προτέρων

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Διαβάζω κριτικές συναγωνιστών μέχρι και σήμερα για πεταμένα εικοσάευρα στην Φυλής και απορώ πραγματικά.. γιατί ρεεέεεεε παιδιά συνεχίζετε να κάνετε πλούσιους τους νταβάδες και τις εκδιδόμενες που την έχουν δει ντίβες...
ΔΕΝ διαβάζετε κριτικές, σχόλια, για την απόχη, γενικά για την όλη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ;;  :think:
*Είναι δικαίωμα του καθενός βέβαια να δίνει όπου αυτός θέλει τα λεφτά του δίχως δεύτερη συζήτηση αλλά είναι κρίμα ρεεέεεεε γαμώτο.. συνεχίζουν να μας τα παίρνουν τόσο εύκολα...

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Δουλεύει καμία μαυρη αδύνατη αυτόν τον καιρό?αν υπάρχει κάποιος γνώστης Έχω τις μαύρες μου σημερα

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
360
Πόντοι
20
οσον αφορα την αποχη σαν κινηση ειναι σωστη αλλα μας διαφευγουν μερικες λεπτομεριες

1) εμεις σαν μελη του σαιτ ας πουμε οτι συμφωνουμε ολοι. τι γινεται ομως εκτος?
2) ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειτε γινει αποχη ειτε οχι δεν ιδρωνει τ αυτι τους απο τη στιγμη που εχουν ηδη τους πελατες τους
3) εφ οσον μερικοι βλεπετε οτι καποιες σας φερονται αντιεπαγγελματικα απλως δεν ξαναπατε σ αυτες. αλλα οταν η πλειοψηφια τους ειναι επαγγελματικα σκαρτες εκει ναι κραξτε
4) καλο θα ειναι να τεκμηριωνονται οι αρνητικες κριτικες (που ευτυχως τεκμηριωνονται) ωστε ο αλλος να εχει εναν καλο λογο να μην παει στην καθε απατεωνισσα. καλο θα ειναι ομως να ειμαστε κι εμεις σωστοι γιατι καποιες υπηρεσιες οπως πχ ακαποτο και πρωκτικο δεν το κανουν ολες και δεν ειναι ωραιο να επιμενουμε να γινουν με το ζορι.
5)ενα ακομα θεμα ειναι η συμπεριφορα ορισμενων τσατσαδων και ιεροδουλων να προσεχουν τη γλωσσα τους οταν βλεπουν καποιον που δε θελει να περασει και να σταματησουν αυτη την κακη συνηθεια να μην τον αφηνουν να φυγει

Επισκέπτης
Φιλε δεν εχεις δικιο για το 2, μονες τους οι τσατσαδες προσπαθουν να δικαιολογηθουν στους λιγοστους πελατες, ασε που καποιες πλεον υποσχονται εικοσαλεπτο προγραμμα. Αν ολοι οσοι διαβαζουν ηταν αποφασισμενοι, θα ειχαμε νικησει ηδη.

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Φιλε δεν εχεις δικιο για το 2, μονες τους οι τσατσαδες προσπαθουν να δικαιολογηθουν στους λιγοστους πελατες, ασε που καποιες πλεον υποσχονται εικοσαλεπτο προγραμμα. Αν ολοι οσοι διαβαζουν ηταν αποφασισμενοι, θα ειχαμε νικησει ηδη.
χθες πάντως τσατσαδες που οι κοπέλες ήταν στο δωμάτιο χτυπούσαν πόρτες... συγκεκριμένα στο Φυλής 66Α στο Φυλής 65 όροφος και το Φωκαίας 25 όροφος χτύπησαν πόρτες στο 10'

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Διαβάζω κριτικές συναγωνιστών μέχρι και σήμερα για πεταμένα εικοσάευρα στην Φυλής και απορώ πραγματικά.. γιατί ρεεέεεεε παιδιά συνεχίζετε να κάνετε πλούσιους τους νταβάδες και τις εκδιδόμενες που την έχουν δει ντίβες...
ΔΕΝ διαβάζετε κριτικές, σχόλια, για την απόχη, γενικά για την όλη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή ;;  :think:
*Είναι δικαίωμα του καθενός βέβαια να δίνει όπου αυτός θέλει τα λεφτά του δίχως δεύτερη συζήτηση αλλά είναι κρίμα ρεεέεεεε γαμώτο.. συνεχίζουν να μας τα παίρνουν τόσο εύκολα...
Συμφωνώ φιλαρα!!!
Αλλά ""ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του"" οπότε τι ψάχνεις?  :hi:

protonsta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Κριτικές
6
Like
149
Πόντοι
280
Φωκαίας 7 υπόγα δεξιά: Ειρήνη κοντή αδύνατη κοπέλα με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, ίσως ένα γλυκό μουτράκι, τίποτα το ιδιαίτερο σε εμφάνιση.

Οτι πιο φολα υπαρχει η κοπελα. Με το που μπει μεσα ειναι "μη" και "οχι ετσι" και "περιμενε λιγο" και στ τελειωτικο που ειπε παιρνει χαρτι και στο περναει απο πανω, κανει στο πλαι, στο γυριζει να σημαδευεις αλλου και μετα περιμενει.

Ποτε ξανα.

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
360
Πόντοι
20
εγω ειμαι απο τους τυπους που εχω τα στανταρακια μου και παω.
δυστυχως ομως εχουν λιγοστεψει

θα σας πω κι αλλο ενα περιστατικο που μου συνεβη σ ενα ΠΡΩΗΝ στανταρακι μου οταν αναφεροντας το δεκαλεπτο ανεφερε οτι ετσι ειναι η νομοθεσια! ακυρη και ηλιθια δικαιολογια οταν πολλες δεν εχουν καν χαρτια και πολλα μαγαζια ειμαι σιγουρος οτι λειτουργουν παρανομα ξαφνικα το 10λεπτο εγινε νομιμο?

ειναι αυτο που ειπε και ο φιλος ο Cavalaris επιτηδες το κανουν για να μας εκνευρισουν. ειδικα αυτες που στο σαλονι σου κολλανε και σου υποσχονται πολλα αλλα στο δωματιο κανουν μαλακιες.

μεχρι και το "only greek" που τους ειχε γινει καραμελα, παει!
σε λιγο θα μας λενε "only foreigners" :P

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μια απορια πορνομυστες.
Στο μεταξι, ποια λετε να ειναι η αναλογια ελληνες με ξενους σαν πελατες???

Οι Γερμανοί ιδιοκτήτες των μπουρδέλων από τις αρχές του 2019 έχουν δώσει "γραμμή" στις πουτάνες και στις τσατσάδες να μας την "σπάνε" με κάθε τρόπο και αντιθέτως να φέρονται ανεκτικά απέναντι στους αλλοδαπούς!
Τα έχω ακούσει από γνωστές μου πόρνες αλλά και από άλλες πηγές!
Σε εχω παρει απο φοβο με αυτα που λες!
Α)Εχουμε τα ιδια ιδιοκτησιακα καθεστωτα και σε μεταξι και αττικη???
Τουλαχιστον ας προσπαθουσαν εαν μπορουν να κανουν πιο ασφαλη την περιοχη.
Eπανεμφανιση στο Κολωνου 27 κοκκινομαλλας Καρινας στην πρωϊνη βαρδια.
Εχει καμια σχεση με την γνωστη  η Κορινα του πικερισμου? Η απλα η μια ειναι πρωι και η αλλη βραδυ?
εγω ειμαι απο τους τυπους που εχω τα στανταρακια μου και παω. δυστυχως ομως εχουν λιγοστεψει  ... μεχρι και το "only greek" που τους ειχε γινει καραμελα, παει!σε λιγο θα μας λενε "only foreigners"
Τι κλωναρι εισαι εσυ???
Τα εχω πει, τα στανταρακια μειωνονται επικινδυνα και ο μεσος ορος ηλικιας ανεβαινει! ...σε συναρτηση ελλειψη νεου (πχ μιλφ) ποιοτικου προσωπικου, το μελλον ειναι δραματικο!
(αυτο με το foreigners θυμισε μου καποια στιγμη να σου πω τι παιζει)

Β) Λετε πορνομυστες να αξιζε μια ολνι γκρικ κατασταση, η δεν θα εβγαζε οσα θα ηθελε?
Δηλαδη, να ειχαΝΕ μια στοχευση σε συγκεκριμενο κομματι της αγορας?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πω πού μας ταξίδεψες τώρα; Το βίντεο είναι παλιότερο από το '14 τουλάχιστον! Τότε που το μπουρδέλο με την μπλε πόρτα στα ζυγά νούμερα λειτουργούσε, που στη γωνία Φυλής και Φωκαίας υπήρχε ένα άδειο κτήριο με τζαμαρία και στη γωνία με Φιλιππίδου δεν είχαν πάει ακόμα οι λαθρό. :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: 968

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Πω πού μας ταξίδεψες τώρα; Το βίντεο είναι παλιότερο από το '14 τουλάχιστον! Τότε που το μπουρδέλο με την μπλε πόρτα στα ζυγά νούμερα λειτουργούσε, που στη γωνία Φυλής και Φωκαίας υπήρχε ένα άδειο κτήριο με τζαμαρία και στη γωνία με Φιλιππίδου δεν είχαν πάει ακόμα οι λαθρό. :rockon:

φυλης και φωκαιας ενα απλο μερος με τζαμαριες και εγινε πολυχωρος μπουρδελων !  :respect:

• Like
Αντιδράσεις: vril

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Φυλ+Φωκ το παλιο μπιλιαρδαδικο :woldman:

Επισκέπτης
Μια απορια πορνομυστες.
Στο μεταξι, ποια λετε να ειναι η αναλογια ελληνες με ξενους σαν πελατες???
Σε εχω παρει απο φοβο με αυτα που λες!
Α)Εχουμε τα ιδια ιδιοκτησιακα καθεστωτα και σε μεταξι και αττικη???
Τουλαχιστον ας προσπαθουσαν εαν μπορουν να κανουν πιο ασφαλη την περιοχη.Εχει καμια σχεση με την γνωστη  η Κορινα του πικερισμου? Η απλα η μια ειναι πρωι και η αλλη βραδυ?Τι κλωναρι εισαι εσυ???
Τα εχω πει, τα στανταρακια μειωνονται επικινδυνα και ο μεσος ορος ηλικιας ανεβαινει! ...σε συναρτηση ελλειψη νεου (πχ μιλφ) ποιοτικου προσωπικου, το μελλον ειναι δραματικο!
(αυτο με το foreigners θυμισε μου καποια στιγμη να σου πω τι παιζει)

Β) Λετε πορνομυστες να αξιζε μια ολνι γκρικ κατασταση, η δεν θα εβγαζε οσα θα ηθελε?
Δηλαδη, να ειχαΝΕ μια στοχευση σε συγκεκριμενο κομματι της αγορας?
Η Κορινα του Πικερ εχει καιρο να δουλεψει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom