Μαλακίες στο τετράγωνο έλεγε η τσατσά. Δηλαδή το "αφεντικό" βρίσκεται σε έναν μυστικό θάλαμο και κάθεται 24 ώρες το 24ωρο μπροστά σε μια οθόνη συνδεδεμένη με κάμερα που εποπτεύει το μπουρδέλο έχοντας παράλληλα ένα χρονόμετρο ακριβείας στο χέρι και βλέπει ποιός ξεπερνάει τα 10 λεπτά. Ναι ΟΚ το πιστέψαμε. Τα αφεντικά των μπουρδέλων λοιπόν είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών!Μου έτυχε κι εμένα πριν από 2 μήνες παρόμοιο περιστατικό και σε επίπληξή μου προς την τσατσά έλαβα την απάντηση ότι "το αφεντικό παρακολουθεί από το σπίτι και αν κάποιος ξεπεράσει τα 10 λεπτά στο δωμάτιο θα μου ζητήσει να πληρώσω εγώ από την τσέπη μου τα γαμησιάτικα! Καλύτερα να χάσω ένα πελάτη παρά να χάσω το μεροκάματό μου ή ακόμα και τη δουλειά μου!"
Βέβαια υπάρχει και μια πιο απλή και λογική εξήγηση: Οι τσατσά έχει έτσι κι αλλιώς πολλούς λόγους να σε βγάλει γρήγορα από το δωμάτιο, και ο κυριότερος είναι ότι αφού πήρε το 2ευρο από εσένα, όσο πιο νωρίς βγεις τόσο πιο νωρίς θα είναι το δωμάτιο και η κοπέλα έτοιμα για τον επόμενο πελάτη, δηλαδή για το επόμενο 2ευρο για εκείνη.