ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
στο χτυπημα πορτας παιζει ρολο και το μπουρδελλο το σημειο του ειδικα στα κεντρικα παντα μαζευει κοσμο
Πολλές φορές που θέλω να μην αγχωθώ από θέμα χρόνου, δεν είμαι μηχανή, έχω επιλέξει να αγοράσω 15 λεπτά για 30 ευρώ. Καταλαβαίνω ότι εκτελούν εντολές των αφεντικών τους. Τουλάχιστον εκτιμώ αυτές που με σέβονται γιατί τις επέλεξα και κάνουν ότι μπορούν για να φύγω ικανοποιημένος και να ξαναπάω. Κάποιες τιμούν τα χρήματα μας. Σε αυτές πηγαίνω. Τώρα θα μου πεις δεν υπάρχει μπουρδελιαρης που δεν ψάχνει κάτι νέο και ωραίο. Μετά από 38 Χρονια μπορδελοτσαρκας έχω την εμπειρία να καταλάβω αν υπάρχει χημεία με την κοπέλα και αν θα έχει ενδιαφέρον να περάσω μαζί της.Μα δεν εχει να κανει με τις κοπελες αλλα απο τα αφεντικα. Πολλες κοπελες που ηταν καλες τωρα αγχωνονται και εχουν μετατραπει σε φολες εξαιτιας τους.
Το θεμα ειναι να καταλαβουν οι "διοικησεις" οτι τερμα τα ευκολα 20-ρικα. Το κακο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να διαμαρτυρηθει δημοσισως γιατι προφανως εχει να κανει με μια αγορα "ταμπου".
Ο μονος τροπος ειναι μεσω τετοιων κινησεων, μεγαλυτερης διαρκειας και στο μελλον και να βρεθει τροπος να ενημερωθουν και οσοι δεν επισκεπτονται το site.
Πολλές φορές που θέλω να μην αγχωθώ από θέμα χρόνου, δεν είμαι μηχανή, έχω επιλέξει να αγοράσω 15 λεπτά για 30 ευρώ. Καταλαβαίνω ότι εκτελούν εντολές των αφεντικών τους. Τουλάχιστον εκτιμώ αυτές που με σέβονται γιατί τις επέλεξα και κάνουν ότι μπορούν για να φύγω ικανοποιημένος και να ξαναπάω. Κάποιες τιμούν τα χρήματα μας. Σε αυτές πηγαίνω. Τώρα θα μου πεις δεν υπάρχει μπουρδελιαρης που δεν ψάχνει κάτι νέο και ωραίο. Μετά από 38 Χρονια μπορδελοτσαρκας έχω την εμπειρία να καταλάβω αν υπάρχει χημεία με την κοπέλα και αν θα έχει ενδιαφέρον να περάσω μαζί της.
Χτες η Λίζα ήταν στο Φυλής 54 β και μου είχε πει
η τσα2 ότι θα ήταν εκεί και σήμερα.
Γι΄αυτό και σε άλλο θρεντ αναφέρθηκα στο φυλ54.
Τελικά σήμερα ήταν στο Φυλής 66 Α, το πρωί.
Διορθώνω έτσι το σχόλιο.
Είναι καινούργια 20χρονη ρωσόφωνη ψηλή μοντελέ
λεπτή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο, καλή μέσα.
Έχει μπέϊμπυ φέησ αλλά είναι καβλοράπανο.
Αυτά απο μένα. Οποιος διαφωνει ας γράψει τις δικές του θέσεις.
στο 20ευρω δουλεύει αυτό το μαγαζί.Διαβασα πριν λιγο την κριτική του ADAM66 για την τζέσικα απο Αχιλλεως 48Β Μεταξουργειο. Αυτη που κάθεται πάνω απο 15 λεπτά στα 10 ευρω τι ειναι κοροϊδο;;;
Σουζυ τσουζει;Δεν πάτε καλά λέτε να μην πηγαίνει κάνεις στα μπουρδελα πάτε καλά έστω και για δύο μέρες που λέτε αν δες σας αρέσει κάποιο μπουρδελο απλά δεν πηγαίνετε απλό είναι άκου εκεί απεργία χάχαχα απλά γελάω
Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις...Η Φλορα στο στούντιο
Από 09:00-00:00 τα μεσάνυχτα
κωστας λαδακης, για κάτι τέτοια μπουρδέλα της φόλας, κάνουμε αποχή χθες και σήμερα!...Χτες η Λίζα ήταν στο Φυλής 54 β και μου είχε πει..
Νταβαδες σας ετσουξε η μαζικη αποχη;
Σας τσουζει που ολοι στην ημερησια ενημερωση μιλανε για την αποχη και οχι για τους σταβλους σας;
Νομιζατε οτι δε θα γινει;
Χανοι οι Ελληνες και αγαμητοι μαλθακοι. Απο τη μυτη τους σερνουμε!
Τσεχια με μεγαλυτερους μισθους απο εδω, 30 ευρω η μιση ωρα στα μπουρδελα και με πουτανες που γαμιουνται, οχι πονηρες φολες που ψαχνουν τροπο να κλεψουν και να ξεπεταξουν.
Ελλαδα 20 ευρω για δεκαλεπτο σαν τους Μαο Μαο.
"Ελληνα εβγκολο πελατη γκραψω κριτικη σαιτ τρεχει χανος χαχαχα"
Τα ζωα ξυπνησαν! Θα γαμαμε σαν ανθρωποι αλλιως θα κλεισετε!
Η συνεδρία πρέπει να διαρκεί οπωσδήποτε 15 λεπτά για 20 ευρώ.Το ευρώ έχει καταστεί υπερπολύτιμο στις εποχές που ζούμε.