quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
και ένα σφυνακι live
Ρεμουνδου 20 Λωρι καστανοξανθη λεπτή πιτσιρικά με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ρεμουνδου 21 Πατρίτσια μελαχρινή λατινα με μακρύ ίσιο μαλλί κοντή παχουλη με κωλαρα και 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα, μέσα με συν 10 ευρώ κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ρεμουνδου 21 όροφος Ειρήνη μελαχρινή μιλφ ψιλοκανονικο σώμα κοιλίτσα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Πήρα σήμερα την Πατριτσια σε απλό πρόγραμμα.
Το απλό της πρόγραμμα είχε γλωσσόφιλα με το καλημέρα και ακαποτο υγρό τσιμπουκι με πέρασμα και από τις μπάλες.
Την ρώτησα αν αφήνει να την γλυψω και μου απάντησε θετικά.
Στην συνέχεια έβαλε καποτα και ενώ πήγα να την γαμησω συνέχισε την πιπα.
Πρώτη στάση ιεραποστολικό με πολλά γλωσσόφιλα, καυλολογα, αυτή να τραβάει το σεντόνι (πραγματικά το ξεστρωσε το κρεβάτι) να με τραβάει προς το μέρος και με λιγμους να φωνάζει "ΣΙ!!!!".
Επόμενη στάση, αφού από μόνη της μου έκανε πιπα και μου έδωσε την μουνάρα της να την δακτυλιασω η καομποισα όπου υπήρχαν πολλές παραλλαγές με την καλύτερη για μένα όταν μου πιάνει τα χέρια και να ανεβοκατεβενει με μανία μέχρι που με εχυσε .
Στο τέλος σηκωθηκα και αυτή έκατσε στα γόνατα και μετά από ισπανικό και πιπα την έχυσα στην μάπα .
Όλα αυτά με 20 ευρώ.
Βέβαια στο τέλος της είπα ότι η τσα2 είπε για απλό πρόγραμμα και ότι αυτή μόνο αυτό δεν έκανε.
Τότε μου απάντησε ότι έκανε αυτό το πρόγραμμα σε μένα γιατί είμαι πελάτης.
Τώρα με 4 φορές αν θεωρούμαι πελάτης τι να πω...
Όσοι την έχετε πάρει 3 φορές και έχετε περάσει καλά θα πάρετε έξτρα ασχετως το τι λέει η τσα2.
Της είπα ότι θέλω να την πάρω με έναν φίλο μου και μου είπε οκ, αλλά τότε θα μου κάνει νορμάλ γιατί ο άλλος δεν είναι πελάτης.
Με λίγα λόγια η πατριτσια ειναι το ίδιο φωτιά με έξτρα και όλα αυτά στα 20 ευρώ, τουλάχιστον στους πελάτες της.
Κριτική δεν γράφω γιατί λογικά δεν θα με αφήσει το σύστημα.
Καινούργια τσα2, αλλά το ίδιο Σκατα!!!
Δωμάτιο μέτριο με ντουζιέρα.
Καλά γαμήσια!!!